Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Viszont ha az Acerhez is rendelsz 2 év gari kiterjesztést (Dellnek eleve 3) akkor már a Dell fölött vagy árban. Plusz abban több a RAM és megbízhatóbb márka is elvileg. Mondjuk nem tudom az Acer mennyire megbízható, de a szervizét kiemelném. Bátyám most gariztatta a laptopját és minden nagyon gyorsan és flottul ment (leejtette a laptopot és szétvált kicsit a teteje, azt cserélték ki). Attól függ mire kell, ha pl. játszani nem akarsz komolyabb játékokkal vagy amihez erõsebb vidkari kell akkor még meggondolandó lehet a Dell is.
A dell-el amit linkeltem egyébként mi a probléma? Az árán kívül? <#vigyor2>#vigyor2>
sajna elozo gepem videokartyaja feladta magat..
tudnatok nekem egy laptopot ajanlani? 15"os, amire kellene: net, office, film, es esetleg egy 2-2,5ora uzemido. de ez annyira nem fontos. persze jobb lenne minnel olcsobban 😊
elore is koszi!!
Rákeresve a VGA-ra tényleg jobb és Sandy Bridges CPU.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen, Acer, fúj stb. 😄 Engem az ár/érték arány érdekelne. Elég jó vas ennyi pénzért, 130-150 ezernél többet pedig úgy se áldoznék laptopra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saor Alba
Jó, mondjuk ez nem középkategória, hanem abszolút felsõ.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Olyan laptopot keresek ami egy erõsebb processzorral és 4 GB memóriával rendelkezik, a videokártya/3D-s teljesítmény nem fontos fõleg munkához kell. A processzor teljesítménye azért lenne fontos, mert olyan progikat használok amik elég sokat számolgatnak és jó lenne, ha minél gyorsabban haladna vele a noti is ha épp nem érem el az asztali gépet. Nem kell, hogy a legújabb legerõsebb legyen sõt igazából egy ilyen középkategóriás gépre gondoltam, mivel videokártya úgy se szempont, csak a processzor legyen azért normális benne 😄
Köszi az ötleteket! 😊)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nemrég ajánlottatok nekem egy notebookot, de nézegettem utána is a topicot. Láttam egy másikat, lényegében én csak a processzort láttam eltérõnek. Melyik jobb? az 5742 processzora a fejléci sorrend szerint jobb, többi hasonlónak tûnik. Mit gondoltok?
most válassz ebbõl kettõt 😄
amúgy az acer minõsége azért nem egy toptop, van ott bõven kopogós és nyekergõ-nyikorgó hajlongó mûanyag bõven. a timelinex szériát leszámítva én pl rosszul vagyok az acerek fedlapborításától.
Alienware m14x
Nem aktuális még a notivásárlás, pusztán érdeklõdöm. Ja, és én ebben a 140 vagy nagyon max. 150 e Ft-os árkategóriában gondolkozom.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A segítségeteket kérném. Szeretnék venni egy laptopot, de semmit nem tudok a témáról. Szóval úgy 150-200k lenne rá. Internetezésre, filmnézésre, és amennyire lehet ennyi pénzért játékra kellene. Nem tudom melyik boltból érdemes venni. Tényleg nem tudok sokat a mobil a cuccokról, szóval esetleg ha tudnátok pár tippet adni mit érdemes nézni ezeknél a gépeknél?
Köszi!<#worship>#worship>
Jól gondolom, h ez a noti eléggé jó vétel, pláne ár/teljesítmény tekintetében?
Saor Alba
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n