16455
-
#13371 Ahogy írtad is, nem kellene. Sajnos előfordulhat. Bár nem tudjuk, hogy hogy használta és a videokártya melyik részét érte. Zárlat is okozhatta, hogy nem indult a VGA. -
#13370 gépnek fagyasztó spray-től nem kellene hogy bármi baja essen. Jó példa erre pl EZ a video
-
#13369 Bizony, sajnos járhatsz így. Csak függőlegesen lehet vele fújni, mert ha kicsit is megdöntöd, akkor fagyasztó sprayként üzemel a cucc :|
Csak óvatosan az ilyen sűrített levegővel, mert ha rosszul használja valaki és a bőrre kerül, égési sérüléseket okozhat. -
jboones #13368 A hajtógáz csapódott ki, ami baromi hideg - és ugyan pár sec alatt elpárolog, de tényleg nem tesz jót minden hardverelemnek. Én is jártam már így sűrített levegős spray-vel, ráadásul nem is a leggagyibb tescóssal... Csak ezt elfelejtik feltüntetni a flakonon... -
#13367 Na ha levegőn kívül bármi jött belőle, akkor az nem arra volt való, amire használtad. Ennyi erővel baltával is megpróbálhattad volna kitisztítani a port a karidból, hasonló az effekt... :D -
makkero #13366 Na én ezzel jól megjártam! Egyszer fújtam be vele, a videokártyám bánta. Újraindítás után már nem működött. A neve: Air Spray Easy Touch Wind. Igaz, valami fura folyadék is jött belőle a levegő mellett... Szóval, óvatosan! -
#13365 Suritett levego. Kapd le a gep hatuljat, fujd at a huto-rendszert. Racsokon/legcsatornaban, a ventin szepen meg tud akadni a por. -
#13364 Üdv mindenkinek!
Kinéztem 1 laptopot:
Dell Inspirion R17 Switch
Tulajdonságai:
Op. rendszer FreeDOS
Kijelző 17,3' WXGA HD LED
Processzor, CPU, APU Intel Core i5
Sebesség 2410M 2,3GHz
Memória 8GB DDR3
HDD 640GB
ODD DVD-SuperMulti
Chipset Intel HM 67 Express
Külön Videóchip igen
Videóchip NVIDIA GeForce GT 525M 2GB
Van ez a típus i7-es,4magos változatban:Intel Core i7 2630QM
És eléggé tanácstalan vagyok h melyiket válasszam,kb20ezer a különbség.
Hosszú távra tervezek kb3év,és nem tudom h elég e a 2magos v 4kell :/
Filmnézés,net ,játék amire használnám
A játékoknál nem akarom mindig a max beállítást használni,
a mostani gépemen is 1024/768-at használok...
Ami a kérdésem h mindenképp vegyek hozzá-laptop hűtőt bármelyik procit is választom ill ha 4magos lenne az fogyasztása átlagosan jelentős mértékű lenne a 2magoshoz képest?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
#13363 hello,
tervezem, hogy beruhazok egy uj laptopra, es a segitsegeteket szeretnem kerni.
Eredetileg egy Asus G74sx-et neztem ki, de sajnos ami belefert volna a keretbe, az nem tudott full HD-t megjeleniteni, igy a kicsit olcsobb G53 modell mellett dontottem.
Az altalam talalt legolcsobb helyen tobb fajta tipus is van, amik ranezesre nagyon hasonlok, viszont arban szamottevo kulonbseg van.
Remelem, tudtok segiteni abban, hogy hol van a kutya elasva... :-)
ITT a 3 model osszehasonlitva arakkal
a jobb oldali SX-XT1 150 dollarral olcsobb, mint a kozepso SW-XT1, holott egy erosebb videokartya van benne. a tobbi spec. ugyanaz, ahogy olvasom. Mi lehet itt a buktato?
koszi a segitseget. -
#13362 Esetleg SSD meghajtóval is kalkulálhatsz, sebességét nem nagyon pótolja semmi, csak hát kicsit drágább. -
#13361 Tisztításra ötlet ? -
#13360 Poros, tisztítsd ki, ne tedd szövetre, fa vagy fém felületen legyen .. -
#13359 Néha random megfagy a laptop se előre se hátra. Percekig várok semmi, megnyomom sleepet akkor hirtelen mozog az egér, de ugye egyből alszik :/
Általában akkor van, ha megy torrent, de néha random. Ilyennel vissza lehet küldeni ? ~1.2 éves ASUS laptop. -
hulcsigerg #13358 üdc . laptopot szeretnék rendelni ipon.hu rol! max 180k m van rá . legyen minőségi. sürgős lenne most kellene rendelnem, remélem segíttetek majd. -
Nardon #13357 pedig nagyon fasza kis gépek :) -
#13356 Alienwaret semmiképp :) -
Play4Real #13355 kicsit túlzás ennyiért adni.hogy jött ki neked???videokártya max10ezer ráadásul am2 es proci ami 15 ezer kb.. ram 2 ezret ha ér.. most winyo 15 ekb monitor kb 14 ezer mindez összesen : 56 ezret ér a géped monitorral együtt használtan ennyiért tudod eladni kb..nem bántásbol de 2011 be ennyit ér a géped.. -
finizlik #13354 Eladó "gamer" pc monitorral 85.000Ft
http://hardverapro.hu/apro/komplett_reszben_garis_pc_monitorral_hazzal_iroval/hsz_1-200.html
Notebook csere + ráfizetés érdekel! (max 140.000Ft értékben) -
#13353 Sziasztok!
Azóta is keresek a 100ezres kategóriában notit és unokatesóm eladja az övét:
HP G62
i3as 2 magos proci 2.1ghz 4giga ddr3 ati hd 512es videokártya ledes kijelző hd 500giga winyó meg van rá több mint fél év garancia.
Azt mondja oda adja nekem egy 100asért mert rokon vagyok de többért hirdeti amúgy. Annyi hogy játék közben kicsit melegszik állítása szerint.
Szerintetek ebbe belemenjek vagy nézelődjek tovább? vagy ennyi pénzért jobbat nem kapok? COD 6ot azt mondja viszi olyan gépet meg úgy sem tudok ennyiért venni amin bf3azni tudnék :D vélemény? -
Balee 007 #13352 tessék(G53) igaz ez a 3D-s verzió ha jól olvastam, de ugyanaz van benni mint amit linkeltem lejebb: teszt -
iowa19 #13351 esetleg tudtok valami teszteklinkelni gamer laptopokról magyarul? -
EnxTheOne #13350 Ha az árt nem nézük, akkor ezeket ajánlanám. :D
Ez -
iowa19 #13349 persze, nagyon megfontolom meilyet vegyek :D -
Balee 007 #13348 Vagy esetleg egy i5-ös Sandy Bridge is talán még elég lehet, igaz ebben csak 500-as vinyó van meg 4gb ram de ez fejleszthető később, és ez még a 300e-be bele is fér.
LINK
de várd meg a többiek mit szólnak hozzá -
iowa19 #13347 kössz a segítséget, elég brutálisnak tűnnek ezek :) -
Balee 007 #13346 Akkor pedig: link
Igaz ez már nem SB processzor de még sztem ez is elég erős lehet. -
iowa19 #13345 fu ez kinézetre is durva.
egyébként nem lenne olyan fontos hogy full hd felbontása legyen, de menjenek a játékok rajta -
Balee 007 #13344 link
kicsit olcsóbban -
Balee 007 #13343 LINK
Én most így gyors nekifutásra sajna csak ezt találtam. Ebben már elég erős a VGA a high gameléshez sztem. Igaz ez már majdnem 400 -
iowa19 #13342 300 lehetne mondjuk a legeslegfelső határ -
Balee 007 #13341 Hát sztem ennyiért olyat mint amilyenre te vágysz nem fogsz találni. az ilyen gépek sztem ütik a 3-400e-s kategóriát. de majd az okosok megmondják :) -
iowa19 #13340 Sziasztok!
laptopot szeretnék venni, EGYÁLTALÁN nem vagyok jártas a témában.
Főként játékra,filmnézésre, photoshopolásra kellene.
Fő szempontjaim: -full hd filmek menjenek rajta,jól nézzenek ki, hdmi-s
legyen, hogy tv-re tudjam kötni
- új játékok fussanak rajta highon.(modern warfare3 gtaIV
battlefield 3, skyrim, batman arkham city,)és még pár
évig alkalmas legyen az új játékokhoz
-viszonylag sokáig bírja egy feltöltéssel
-könnyen hordozható legyen
- vinyója jó lenne ha egy terás lenne, vagy ahhoz közel
amennyit rászánnék: 200-250 ezer HUF -
#13339 #13337: marhasag
#13338: sose bizz nem 0%-rol indulo grafikonokban...
-
EnxTheOne #13338 Nem tudom hogy mennyire hiteles de:
-
EnxTheOne #13337 Hátha érdekel valakit:
-
#13336 A memóriát és a háttértárat te magad is csereberélheted garanciavesztés nélkül.
A legfontosabb a procira, a VGA-ra és a kijelzőre szűrni.
Példa:
Megveszed mondjuk ezt a gépet, veszel 2 darab 8 gigás memóriamodult, egy ehhez való SATA HDD caddy-t és egy SSD-t. Minden cserélhető garanciavesztés nélkül és lesz a gépben SSD+HDD kombó.
Így lesz megoldható 500-ból a történet. -
#13335 Hello.: link. -
#13334 Sziasztok!
Új laptopot szeretnék venni, és ehhez szeretnék segítséget kérni. Főként netezésre, fősuli, játékra és film nézésre. (call of duty: modern warfare 2, world of warcraft). A felső határ 200e Ft.
Előre is köszi a válaszokat! -
JackMeadow #13333 ASUS N53 AZ ALOSKBA 16 Vn -
JackMeadow #13332 http://www.radium.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=711&Itemid=1&TreeId=42&vmcchk=1&Itemid=1