16455
-
#13451 Belinkeltem neki ezt a 3-at. Majd kiválasztja. Viszont a 2.11ghz-esben kevesebb a ram. -
#13450 Mihez kepest? Rendereleshez biztos... -
#13449 1.66 ghz nem kevés? -
#13448 Hi.: link1, link2, link3 -
#13447 Erre valaki? -
#13446 Esetleg mely webshop-oldalakat érdemes nézni? Melyek azok, amik megbízhatóak és relative olcsók? -
#13445 Haverral ezt mondtuk meki de érthetetlen.Hiába győzködjük. -
Dean Winchester #13444 az attól függ milyen játékot akar futtatni a gépén de ha tényleg játékra kell neki akkor felejtős!
nem vagyok jártas a témában csak több oldalt olvastam vissza a topicban és az emberek döntőt többsége ezen árkategóriában gondolkodik mint a haverod de nem kimondottan játékra kell nekik és így is nehézkes ezt összehozni :D
szóval ha kimondottan játékra kellene neki a laptop akkor 200at szánjon rá vagy inkább vegyen 110.000ért asztali pc-t amelyen gond nélkül futnak a gamek. -
TheRaven #13443 Hello
Packard Bell F4081-334/335 100.000 forintért megéri szerintetek vagy van ennél jobb 90-120e között?
A jelenlegi laptopom mindenre használom szval játszogatok (nem a legújabbakkal), filmet nézek, netezek rajta. Ez egy msi ex-600as amúgy és most eltudnám adni jó áron.
-
#13442 Munkatársam ismerősének olyan hepje lett hogy mivel elavult már a pc-je helyette laptopot akar ,de játékra.Engem kért meg nézzek utána 120 ezerig milyet érdemes venni.
Mivel fogalmam sincs a laptopokról így titeket szeretnélek megkérdezni.
120 ezer ft-ig melyik a legjobb laptop ha a játékok futását vesszük figyelembe?? -
#13441 Üdv!
Haveromnak lenne 110.000 Ft-ja laptopra. Milyet ajánlanátok? -
#13440 hát, beszűkíti... a 90 az már igen a felső hatá -
#13439 Állítólag elég jól bírják, Egy tavalyi felmérés szerint... -
SSDesmond #13438 És mennyire megbízható a Lenovo? -
#13437 EBBE jobb a videókártya.. -
makkero #13436 Erről mi a véleményetek? Tudtok jobbat, olcsóbbat ilyen konfiggal? -
SSDesmond #13435 bocsánat, azt már nincs fent de itt van ez. dell
Vagy ennyiért már inkább i7-est kéne venni?
200 ezer körül keresgélek -
#13434 Hi, a keret beszukiti a hatarokat: link, inkabb: link. Vagy esetleg egy tablet. -
alfa20 #13433 hát ennél biztos :)
próbáld meg a linket újra -
SSDesmond #13432 Sziasztok!
Nézegettem a neten.dell
Mi a vélemény, ennyiért jobbat is lehet kapni? -
#13431 Hali,
Milyen notebookot tudnátok ajánlani 80-90k körül?
Amit szeretnék, hogy legyen benne:
- Legalább 2 giga ram, de az se baj, ha több..
- Merevlemez nem feltétlen kell, hogy nagy legyen, akár 50-80 gigával is megelégszem :) bár lehet, hogy SSD-s lenne az igazi? (főleg vonaton használnám, és rázkódás-ügyileg lehet jobban preferálná)
- Nem kell, hogy combod videókari legyen benne, bár ha a Pixel Shader 3.0 -t, Vertex Shader 3.0 -t támogadná, az nem lenne hátrány...
- Win7-et megbírja
- Méret/tömeg tök mindegy, bár inkább a minél kisebb lenne jó
Előre is köszi
Ill még egy kérdés... érdemes lenne most megvenni vagy közvetlen karácsony előtt pár héttel? Sok helyen olvastam, hogy nem érdemes várni a köv évre, mert januártól várhatóan nem lesz olcsóbb a megemelt áfa miatt (meg mivel fogynak a HDD-k) -
Sequoyah #13430 Van fogyasztásmérő program, mérd le vele. Hasonlítsd a villanyóra pörgéséhez is, hogy jól mér-e:)
200W-os pillanatnyi fogyasztás óránként 0.2 kWh áramnak felel meg, 1kWh áram ára pedig 20-30Ft körül lehet. Számolj:)
Hosszú távon térül csak meg, de (kevésbé)hosszú távon új laptopot is kell venni, ami semmissé teszi a spórolást, sőt még többe is kerül.
Persze ha amúgy is vennél laptopot más okokból, akkor más kérdés:) -
Sequoyah #13429 Semmittevés/netezés közben mért ~150W átlagos teljesítményfelvétellel számolva (erősen átlag, függ attól, hogy ki van-e kapcsolva a monitorod, fut-e még valami a háttérben, stb..., középre próbáltam belőni) évente ~40000Ft-ot fizetsz áramra. Persze ha éjjel-nappal megy a gép.
Laptop kb 40W-al számolva ennek az arányos része, ~10000Ft.
Spórolsz 30-at évente, tehát 4 évente tudsz egy ilyesmi laptopot venni a spórolt áramból.
Amennyiben kevesebbet van bekapcsolva a gép, akkor arányosan kevesebbet is spórolsz vele (napi 12 órával már 8 évig kell félretenni az áramon megspórolt pénzt laptopra, és hiába veszel laptopot pár órát mennyi fog a nagy gép is). Szóval szerintem nem éri meg. -
Gabe18 #13428 Ez is igaz. Nyilván csak hosszútávon jönne vissza, de lehet úgy sem.
Meg lehet csak én vagyok paranoiás hogy az aránylag erős hardver miatt pörög a villanyóra akkor is ha csak pl. a net megy. -
Sequoyah #13427 Mennyivel ér kevesebbet ez a laptop kb 2 év múlva, és mennyi áramot spórolsz vele forintosítva?
Így első ránézésre az áram sokkal olcsóbb (mi 1 év alatt összesen nem fizetünk áramra annyit, mint amennyibe egy laptop kerül), de ki kéne pontosan számítani forintra. -
Gabe18 #13426 Üdv.
Lehet kissé banális kérdés.
Egy "játékra szerelt" asztali gép mellé (i7 proci, Ati6870 vga + monitor) mellé megérné egy laptopot venni fogyasztás spórolás szempontból?
Mert amúgy elég sokat megy "üresben" a cucc, letöltés, netezés, sokszor tv-zés mellett is otthagyom vagy előtte ülök.
Valami ilyesmire gondoltam kb. mint amilyenről 13425-ben Slayer256 is írt.
-
Slayer256 #13425 Sziasztok!
Bnőm és én szeretnénk venni egy középkategóriás laptopot. Természetesen minél olcsóbban. Ki is néztük ezt:
http://notebookstore.hu/Notebook/ASUS-K53-barna-notebook-K53SV-SX602D-p22828.html
A lényeg igazából nekünk az h "GeForce GT 540M 1GB" legyen a gépben, vagy ehhez hasonló és minél olcsóbban.
Tudnátok olyan oldalt ahol egy ilyesmi videókártyával szerelt gépet 0% THM-el kínálnak?
Előre is köszönjük :) -
alfa20 #13424 nekem 4 éve van Asus-on, egyszer kellett szervizeltetni, feszültség szabályzója ment tönkre, de az is gari időn túl így nem márkaszervizbe adtam. Párnap alatt meg volt, azóta kutya baja igaz vigyázok is rá.
Az N széria egy minőségi noti az nem éppen a tömeg notik közé tartozik. -
#13423 Bocs, itt a link... -
#13422 Sziasztok,
megkérdem mégegyszer, hátha van valamelyikőtöknek tapasztalata...
Asus laptopokról mi a vélemény, szervízhálózat mennyire megbízható?
Találtam egy igen fincsi darabot és komolyan gondolkodóba estem vásárlás terén...? Specifikációk tekintetében nem nagyon találtam ilyen áron jobbat. Általánosságban a tesztek jó gépnek állítják be, egyedül az aksit, meg néhol a billentyűzetet emelik ki árnyoldalként...
Válemény, tapasztalat?
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/n53sv-sx594v-p48035619/termek-leiras.html#properties -
#13421 Köszönöm szépen, ezek közül valamelyik egészen biztosan megfog felelni báttyámnak! Kösz még1x -
Sequoyah #13420 Létezik ~13colos laptop, ami nem 400k-s ultrabook kategória, csak 200-250k, de már SSD van benne? -
#13419 A celra boven jo es legalabb zsir uj: link. Vagy: link. -
#13418 Hasznalt is megteszi? HD 5650-el szerelt. vagy: link. -
#13417 Akartam irni hogy ilyen arsavban netbookokat / IGP-s notikat arulnak. -
#13416 Solten tudnál nekem segíteni az angol webshopos laptoppal kapcsolatban? Nem szeretnék türelmetlennek tünni, de ma este hív tesóm és kellene vmit mondanopm neki... Énis keresek mindenütt, de mindenhol vmi UMA van írva a vga-hoz, ami gondolom elég szerény képességü. A proci mind1, csak legyen 2mag lehetőleg 2+ghz-el, 2gb ram elég, csak vmi értelmesebb vga, nemis tudom 8600GO vagy 3650vagy vmi, árulnak még ilyeneket újban? Nagyon hálás lennék a segítségért... Egyébként kerestem 13411-esben szereplőt angliában, de sehol kifli, létezik hogy nem árulják ott? -
#13415 Köszi, pont ezeket nézegettem, és filóztam hogy melyik legyen :) -
#13414 Hi.: link1, link2. -
#13413 csak az az 1 év gari, az nem valami biztató.... -
#13412 Not bad.