16455
  • SzirmosSzisza
    HDD olcsóbb és nagyobb tárhely, SSD meg ugye iszonyat gyors, de szerintem 100 GB felett nem nagyon van.
  • Sponnyabob
    Értem és milyet érdemes nézni olyat amiben winchester van vagy olyat amiben SSD? Most lehet nincs nagy különbség az árakban úgy felmentek a HDD árak...
  • Shiwo
    amit leírtál, arra szerintem bőven elég valóban egy netbook..de ahogy elnézem, újaknál 50k körül van a legolcsóbb, de inkább 60-70k körül kezd bővülni a választék... 30-40k-ból szerintem max használt gépet kap
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Haverom szeretne venni egy új gépet, nem nagyon használná szövegszerkesztésen, tanuláson, netezésen kívül semmire, viszont szeretné, hogy könnyen hordozható legyen. A kérdés pedig az lenne, hogy erre a célra elegendő lenne-e egy netbook. Nem volt ilyen gépem, ezért tőletek kéret tanácsot mit ajánlotok neki. Illetve, milyen árban érdemes nézni ezeket a gépeket, nem sokat tud rászánni, szóval ilyen 30-40k-ból ki lehet hozni valamit? Szívesen várom a tanácsokat, tapasztalatokat, ajánlatokat.
    Köszi!
  • Shiwo
    esetleg próbáld meg úgy, hogy csökkentett módban eltávolítod a videókártyát az eszközök közül, újraindítás után elvileg ismét fel akarja ismerni a videókártyát, és talán engedi, hogy te add meg neki a típust..
  • Giuseppe333
    Már megvolt egy jópárszor de semmi változás :S,egyszerűen nem észleli az Nvidiát.
    Hát nekem az ujrainditások nem segitenének mert kb 2 hetet volt fenn a másik rendszer is és eközben nem tudtam feltenni az Nvidia drivert.
  • SzirmosSzisza
    Én újraindítottam párszor és jó lett.

Esetleg próbáld meg, hogy felrakod az integrált kártya driverét, majd utána a dedikáltjáét (nvidia)
  • Giuseppe333
    Sziasztok!
    Azért ide írok,mert sürgős lenne a válasz :).
    Újra tettem az Msi laptopomon a Win 7-met és 32 bitest tettem fel a 64 bites helyett.Viszont ezután nem tudtam feltelepiteni a Geforce 520m-es videokarihoz a drivert,csak az Integrált Intelt látta a gép.Most visszatelepitettem a 64 bites Win 7 Ultimate-et,de ugyanaz a problémám. Az Nvidia driver azt irja ki,h "nem talál kompatibilis eszközt a driverhez" :S (Igen,jó,laptophoz való drivert szedtem le).Az eszközkezelő és az everest sem látja a Geforce-t,viszont elindul pl:az Assassins Creed Brotherhood,LOTR War in the North csak ugye szaggat mint állat és nem lehet élsimitást állitani :S.
    Valaki tudan tanácsot adni,h mi tévő legyek??
  • Shiwo
    mondjuk érdekes az oldal..

néztem a Lenovo IdeaPad G575GL -t rajta

van 99 900 Ft-ért meg van 119 900 Ft-ért, tök ugyan az a kettő, a drágábbnál külön ki van emelve, hogy 4 giga rammal, de amúgy az olcsóbbnál is 4 gigát írnak... ilyenkor mi van? várhatóan 2 giga rammal adnák az olcsóbbat, csak elbacták a kiírást? Illetve lehet-e panaszt emelni, ha 2 gigával küldik, pedig 4 gigát írtak oda?
  • Shiwo
    kérdés:

laptopszalon.hu webshop-ja megbízható?
  • ThugEdge
    köszi
  • ThugEdge
    vágom, hogy poén volt, csak azt hittem, hogy nem létezik erre alkalmas laptop:) pedig asztali pc-t már nem igen szeretnék bővíteni/venni
  • Sir Quno Jedi
    sry, csak mindig ezzel a HD videóvágással jönnek :D ez már amolyan népi szólásmondás mifelénk
  • Solten
    Hi.: pl.
  • ThugEdge
    nézd nem a gyűrűk urát szeretném újravágni, ha a szellemes válaszod ilyesmire irányult...
  • Sir Quno Jedi
    Avagy forma 1-hez milyen lábbal hajtós rollert?!?!? :D
  • SSDesmond
    Érdemes 200k-ért megvenni ezt, vagy ennyiért már inkább i7-es procist nézzek
  • ThugEdge
    sziasztok
    HD videó vágáshoz milyen laptopot javasoltok?
  • Shiwo
    és erről is pont lemaradtam
  • Solten
  • Shiwo
    hmm.. a samu már nem kapható 100k-ért, amit kinéztem...

és erről mi a véleményetek ugyanezen árban? (meg a webshopról, ahonnan rendelhető)

Lenovo_Ideapad_G575GL_59-311887
  • Shiwo
    a #13439-os kommentben pont egy olyan cikkhez van a link, amiben a megbízhatóságot taglalják, és fel van sorolva az idei top 5, ha jól rémlik

amúgy meg sztem a médiamarkt nem biztos, hogy árügyileg a legjobb választás

[apró](meg ha valami nem faca, szeretnek szívózni a néppel...munkatársam elcédétévét vett 2-3 évvel ezelőtt karácsony előtt valamikor médijamárktban, de mivel valami hibája volt, ezért vissza is vitte pár napon belül...elég sok huzavona (és végül némi tettlegességig fajuló vita) után február elején hozzájutott egy működő, problémamentes tévéhez..)[/apró]
  • Dean Winchester
    én 120.000 ért láttam a médiában elég jó! 4 giga ram dual core proci, 512mbos videókártya
    ahogy elnéztem a fifa12 is szépen futna rajta , szóval esélyes ,hogy én azt fogom venni - igaz a márkája acer ,azt meg nemtudom mennyire megbízható!

ha esetleg valaki leírná a top3 márkát amit érdemes venni akkor az jó lenne.
  • ZTM
    Sziasztok!

100 000Ft-ért milyen laptopot érdemes venni?
    Különösebb kikötés nincs, a lehető legjobb legyen ebből az árkategóriából, hardverileg, és megbízhatóság terén, tudom nem nagy összeg +-10e Ft még beleférhet!

Köszi!
  • Shiwo
    én nem értek annyira hozzá, de van egy haverom, aki szerint az acer az nem épp a legmegbízhatóbb márka, míg az asus-t dicsérni szokta
  • peugeot205
    Sziasztok!

Két gép közül melyik a megbízhatóbb? Esetleg más alternatíva?

Asus

Acer

Köszönöm!
  • Dean Winchester
    az i3 jelölés az mit takar?
    euronicsba most kamatmentes részletre is lehet vásárolni, holnap majd megérdeklődöm ha megy akkor lehet 150k a határ és 12 hónapos futamidőre beszerzek egy gépet! (peesze megkérdem, hogy előre lehet-e pár hónapot betolni mert kezdő tőkének van kb 60km simán)

ugye fifa12-t akarok egyedül rajta alkalmanként nyomatni, ennek gépigénye a köv.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Minimális gépigény:
    CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better), Intel Core2Duo @ 1.8Ghz
    RAM: 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for WindowsŸ Vista / WindowsŸ 7)
    VGA: ATI Radeon™ HD 3600, NVIDIA GeForce 6800 GT, Intel’s Sandy Bridge (HD Graphics 2000) and Ivy Bridge (HD Graphics 3000)
    DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)
    DX: DirectXŸ 9.0c
    http://gepigeny.hu/
    HDD: Approximately 8 GB hard drive space (Depending on the language chosen)
    Hang: DirectXŸ 9.0c Compatible Sound Card
    Felbontás: 32 bit **

ez alapján szeretnék ajánlatokat kérni.
    elsősorban ezek közül ha valaki tud akkor mondjon valamit... az a baj ,hogy nem túl részletes a leírás :S ha ezek közül nem megy akkor természetesen tök más is szóba jöhet
    összegezve: fifa12 , office 2010 (majd) , filmnézés,netezés
    egy kis képszerkesztés lesz majd még...

kép1
    kép2
  • bzolee601
    Sziasztok!

A köve.paraméterekkel keresek laptopot: core i3 (370M/380M), 4GB RAM, HDMI, max 130e Ft.

HP 630 A1E05EA4G vagy

MSI CR620-617XHU?

HP-n nincs numerikus billentyűzet egyébként 99%-ban ugyanazt tudják, kb. 3e Ft a különbség.Néztem még a Samu rv509-et, de már szinte sehol nem árulják (max. 140e fölött) az új NP300-as is tetszik, de csak 2310M procival láttam(?), 2.1 Ghz-en. Ez gondolom nem tol akkorát, mint egy 370/380M 2,4-2,53 Ghz-el...? Számít ez, ugye?

A Toshiba Satellite fekete érdes felülete nagyon nem jön be.

Játék nem fontos, nem ez lesz a jellemző.

Üdv, Z
  • Solten
    95W TDP keretig tamogatja az AM3-at. Amugy nezd mar meg milyen topikban vagy...
  • Dean Winchester
    egeret azt tudom ,csak a bill-ben nem voltam biztos :D
    mert gondoltam ha gamelek majd akkor nem a lap bill-el kéne nyomulni
    na köszi
  • TaRka0107
    Sőt, még egeret is!
  • kifli
    lehet rá rakni
  • Dean Winchester
    lehet hülyeséget kérdezek ,de laptopra lehet sima billentyűzetet rákötni?
  • Shiwo
  • soo277
    Tessott van!AM3
  • Shiwo
    erről mi a véleményetek?

• TaRka0107
    Nekem pl. egy ASROCK Alive XFIRE e-SATA II-m van, amibe vettem egy Phenom II X4 945 3.00ghz-es procit, tehát ha ott van a támogatásba az a proci, amilyet venni akarsz, akkor jó lesz:D
  • soo277
    ez a fura
    ha belemész a Processzor támogatás menüpontba
    ott meg van AM3 as procik is
  • somdav95
    " AM2+/AM2 foglalatba illeszkedő processzorok támogatása "

Elvileg nem
  • soo277
    Hy
    valaki help
    ebbe az lapba
    jó az AM3 as proci?