16455
  • Solten
    Udv, siman. Netezeshez ez is boven eleg es nagyon kedvezo a fogyasztasa. Alternativa: link.
  • Puhos
    Én műszaki dolgot (tv, számítógép, stb...) használtan nem merek és nem is akarok venni. Pláne olyat nem amin már nincs garancia. Egyébként a laptopot a lányomnak szeretném vásárolni.
  • franc0
    Most egy 2 gigás ThinkPad-ról írok neked Win7 alól...

Ami egyébként 45 ezer volt használtan, nem pedig 100ezer. És garantáltan tovább fog működni mint az az Asus.
    De vegyed az újat 100-ért...
  • Puhos
    Köszi, gondolom, hogy a Win7 elmegy a 2gb-os verzión?
  • Nardon
    Netezéshez bőven elég. :DD
  • Puhos
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ez a laptop netezéshez elég lehet? Vagy esetleg plusz 5.000 Ft-ért drágábban a 4gb-os? Köszi szépen!
  • somdav95
    nagyon.. többször is vásároltam már tőlük. Minden pontos/korrekt/körültekintő... Gari futár is van, így ha valami gebasz van ( nekem eddig sose volt), akkor értejönnek, visszaviszik, és minél hamarabb hozzák..
  • bszabi84
    Ez milyen alternatíva az általam keresett gépre? #13509 hsz
  • bszabi84
    Ipon mennyire megbízható?
  • MeoH #13522
    Hat olyan gepeket is arulnak, amit masok nem. Kulfoldrol hozzak be, atmatricazott bill.el. Szoval a szemelyes atvetel ajanlot.
  • JackMeadow
    csak személyes átvétel, de mit trükköznek?
  • MeoH #13520
    Nem rossz masina, de ha eleg a 8Gb. DE abolttal vigyazz, neha trukkoznek, kulfoldi gep, stb.
  • JackMeadow
    Ezzel szemezek vélemény?
  • Nardon
    attol függ melyik 555 mert van amelyiknek pont ugyanannyi a pipelineja mint az 540-en így pl az csak órajelben jobbb (nagyon sok verziója van: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html)
  • JackMeadow
    mert hogy nekem elsősorban kreativ melora kéne nem játékra :D köszi az edigi helpet is :D
  • JackMeadow
    es az 555 es nvidia mivel tud töbet mint a 550 es? ez 3d nel video utomunkánál szted hol látszódnameg?
  • Shiwo
    konkrétat tán a többiek tudnak ajánlani
  • MeoH #13514
    Hat sajna 15.6"nal nem sok noti rendelkezik 4slottal, pl az altalam ajanlotak sem, es nem is talaltam hirtelen. DE ha neked fontos a 16Gb akkor lehet az lesza befuto, annak ellenere, hogy a tobbet is kapnal annyi penzert. Vagy esetleg 17,3"
  • bszabi84
    Esetleg valami konkrét ajánlat?
    Azt sem tudom eldönteni, hogy i3 v.i5 v. AMD
    Az ár 150-~180 között legyen.
    Köszi!
  • JackMeadow
    de az n55 be nem fér 16 sajnos
  • Shiwo
    ha fontos a megbízhatóság, a minőség, akkor assus, lenovo... acer állítólag nem túl megbízható, bár megerősíteni nem tudom, nem volt acer-em, csak haver említette
  • MeoH #13510
    TEny, de nem irtad mire kell :) De 8Gbrol boviteni 16Gbre ~12ezer ft (Mem bovites lehetseges garivasztes nelkul is). Es meg mindig olcsobbak Win7tel erosebb VGAval, mint az.
  • bszabi84
    Hali!
    Erről a gépről mi a véleményetek?
    Nem veszek minden héten gépet, így fontos a megbízhatóság, és a minőség!
    A gép pókerezésre kell (néhány statisztikai program, több asztal egyidejű futtatása/10-12/...).
    Játék elenyésző, de ha kedvem lenne ne keljen már 640*480-ba cséznem!
    Segítségeteket köszönöm!
  • Hixer
    aki tudna segíteni, hogy UK-ben milyen oldalról érdemes laptopot rendelni, ahol nagyobb a választék és jók az árak? + jó lenne ha részletre lehet venni a laptopot!
    olyan modelt keresek, mint ami #13503 hsz-ben meg van említve, csak ugye Angliában

köszi!
  • JackMeadow
    többmilliópoligonos highpoly modellezéshez például nem árt :D
  • Nardon
    Tapasztalataim szerint, ha nem futtatsz virtuális szervert, nem renderelsz óriási felbontású videókat, avagy nem akarsz egyszerre 10 effektet after effects-ben ráhúzni valamire, akkor a 4GB RAM bőven kiszolgálj a legújabb játékokat/felhasználói programokat.
    És apropó 4GB-al több ideig bírja ua a gép akksiról mint 8GB-al :)
  • MeoH #13505
    Erosebb VGA es Win7tel is olcsobb, mit az. A 16Gb mem. pedig nagyabol felesleges. 8Gb alt.ban eleg mindenre. AMugy meg ~6ezer Ft/4Gb, nem veszes osszeg boviteni.
  • JackMeadow
    mitől jobbak? asusba 16gb
  • MeoH #13503
    peldaul peldaul2 peldaul3
  • JackMeadow
    tudtok mutatni kategóriájában ennél jobbat asus n53
  • Rockynhooo
    eddig jól szuperál.
  • Shiwo
    szerencsésen megérkezett a Lenovo a laptonszalontól...

windóz ápdétek telepítésére ráment a fél nap -.-

lassan talán ki is tudom próbálni :)
  • SzirmosSzisza
    Mikor bekapcsolod nyomj f12-t és állítsd be, hogy HDD-ről bootljon. Ha ez bejön, akkor legközelebb ESC és BIOS-ban állítsd be véglegesre.
  • Shiwo
    tessék

• Sponnyabob
    Hali!
    Mondjatok már egy oldalt ahol vannak netbookook is a legtöbb helyen nem találok, vagy csak én vagyok béna?
  • Slayer256
    Sziasztok!

Egy hete vettunk egy asus notebookot. Feltettuk rá a win 7 64bites változatát, mostanában a gépet mikor bekapcsolom, elmegy az asus logo-ig az elején, és mikor a windowsot kellene elkezdenie betölteni, ujraindul és ujra asus logo. Ezt addig csinálja amig ki nem kapcsolom egy kicsit, majd vissza. Teljesen tanácstalan vagyok. Ha esetleg ez segit a válaszoloknak: i3-2330m, nvidia gt 540m van a gépben, tehát felváltva használja a prociban lévö intel hd 3000-et és az nvidia videokártyát. Jah és eddig csak hálozatrol volt muködtetve a gép, azt nem tudom aksival is elöjön-e ez a hiba.

Köszönöm a válaszoloknak! :)
  • MeoH #13495
    Igen, magyar.
  • Dean Winchester
    majd ha a fifat felnyomod rá akkor írd már meg ,hogy full grafikai beállítások mellett megy-e rendesen!
    elvileg kéne ...

az i3 jelölés az mit takar?
  • Rockynhooo
    Egy hónap szerencsétlenkedés után végre megvan a gép vagyis hétfőn megyek érte! Végül ez lett:
    Asus
    Intel i3 2,1ghz
    4 giga memória ddr3 1333mhz
    500gigás vinyó
    radeon hd 6470 (1 gb)

boltból veszem. van rá 2 év gari. a 100as keretből kicsúszott végül mert 130ért adják de annyit nézelődtem már hogy ráuntam aztán raktam még hozzá egy kicsit. de zsír mert áfás számlára veszem és rokon vissza tudja igazolni az áfát aminek a felét oda adja így kb 115be fog fájni annyiért meg nagyon jó vétel.
  • lac coo
    Bocsánat a láma kérdésért, de ez a notebook magyar nyelvű billel kapható az alábbi linken?

http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5755g_2434g64mnksl_lx.rpw0c.062/191203