Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy uj proci esetleg több hõt ad le stb. szal nem olyna egyszerû, meg persze nem kapni boltban...
Alienware m14x
Ebben a laptopban Samsung NP-RV508-A01HU lehet külön cserélni a processzort vagy csak alaplappal együtt ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Max. 150k-ért kellene nekem laptop, több féle is jöhet. Elsõ sorban netre, msn, skype, youtube, hd filmek, kicsi játékra, emailezésre lenne használva .. köszi a segítséget elõre is. 😊
Melyiket ajánlanátok a kettõ közül
asus K52JT
ASUS K53TA-SX028D
vagy tudtok ajánlani másik laptopot 100-130 között ami jó videoszerkesztéshez és játékokhoz is.
Elõször 17" feletti kijelzõvel kerestem laptopot, de olyat nem nagyon találtam, ha valaki találkozott jóáron 17,3" vagy feletti laptoppal akkor azt is megköszönném.
ez kicsit elszomorít, mert én is egy N5110-et néztem ki (i7,8Gb,640HDD,GT525, 200e), most majd nézhetek egy másik i7-est 😞 mivel Asus-om van amivel meg vagyok elégedve 4 éve semmi baja így EZT néztem most ki, az Acer-ektõl kicsit idegenkedek, meg az drágább is.
Notebook vásárlásban kérném a segítségetek!
75%-ban játékra szeretném használni, úgyhogy egy erõsebre gondoltam. Maximálisan 200-220E-t tudok rászánni. 15,6-os vagy 16-os képernyõ, amit kikötöttem, a többi mindegy, a lényeg, hogy bírja az elkövetkezendõ játékokat alacsony-közepes grafikán.
Néztem ezt a dell notebookot: link1
De olvastam róla tesztet, és azt írták a hûtés nem bírja ezt a felszereltséget.
Egy másik kinézett notebook: link2
Elbizonytalanított, hogy az elsõ dell notebookról sok negatívumot olvastam. Szóba jöhet még az Acer is, de nem ismerem annyira a márkát, meg náluk a garancia is 1 év. Asusom van már 1, az jól mûködik, megbízható, csak ott én nem találtam semmi olyat.
Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Srácok mondjatok már nekem pár laptopot ami fõleg grafikus melókhoz, 17"-os, max 300e Ft-ért van! És szerintetek tuti vétel... 😊
Tudtok-e nekem mondani egy árat amiért már olyan gépet kapok ami nem csak netezésre jó? Tehát mondjuk film nézésre és egy kis játékra is jó legyen. Olyanra gondolok, hogy Call of Duty 6 szintû játék menjen rajta élvezhetõen. Én olyan 150k-ra gondoltam, de nem tudom milyen áron vannak ezek a cuccok. Remélem tudtok segíteni. Köszi!
Saor Alba
#12932: Windows 7 szukseges hozza, es nVidia + Intel driver. Feltehetoleg es nyilvan az Nvidia Control paneljeben tudod ki/be kapcsolni a funkciot. Az ASUS csak "sajat" GPU drivert enged felmaszatni a laptopjaira szoval nezz korul a honlapjukon.
Saor Alba
200k körül kersnénk laptop-t erõs hardware-l corel, indesigne, stb programok futtatására és video nézésre, pls ajánljatok valamit..
köszi,
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Saor Alba
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lenovo Y560 i5 procival, win7 x64, 8003 pont.
Ez mennyire jó vagy nem jó (aki ért hozzá)?
fuck mmo's..i.,
Pontosabban az ASUS N55SF- sokkal jobb mint az azonos kaliberû N53SV laptop?
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Páromnak lenne szüksége új laptopra, 120-ig. Elsõsorban filmezésre és netezésre használná, néha régebbi játékokra. Egyetlen kikötése van, hogy ne fekete legyen 😄D ne akadjatok ki rajta, nõbõl van 😛
Köszönöm!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Egyik ismerõsöm laptop vásárlását tervezi. A paraméterek:
- 110-120eFt környéke
- felhasználás: netezés, office, filmezés (hd-t is simán játsszon, szal ne integrált kari legyen), játék egyáltalán nem fontos
- fontos h megbízható legyen, szal ne kelljen szervizbe rohangálni, több év garancia elõny
Ebben az árkategóriában melyik az a laptop, amelyikre leginkább illik a fenti leírás?
Választ elõre is köszi!
üzleti ára 1200 euro körül van, 700 euróért bárki viheti. Sürgõs!
Komárom
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)