Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alienware m14x
Nagyon szépen köszönöm
Saor Alba
fuck mmo's..i.,
KÉP
Megnéztem a RAM-t AIDA-ban, viszont nem látom, hol írná az idõzítést.
KÉP
<#fejvakaras>#fejvakaras>
fuck mmo's..i.,
Annyi kérdésem lenne, h ha a HDD-t SSD-re cserélem (ugye csak a szervízben tudom eszközölni, mert garanciális a gépem) akk azt ingyen megcsinálják nekem?
Valamint nem tudja vki, h a DELL N5010-ben pontosan milyen RAM van?
A választ elõre is köszi!
Lenovo Thinkpad-ek, HP EliteBook-ok, ...
termeszetesen ezeknek meg is van az aruk.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
pl www.my-sn.de www.deviltech.de
Alienware m14x
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Milyen notebook-ot ajánlotok 160-176 ezer ft körül? Az asztali gép helyett szeretném használni a notebookot munkára, és néha játékra (Need for speed hot pursuit 2, NFS Shift 2, F1 2010).
Lehetõleg Win 7-el szeretném megvenni.
Köszönöm segítségeteket.
Saor Alba
clevo p151hm1/sager np8130
Alienware m14x
Next PC upgrade: 2022
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Olyat szeretne amin mennének a régebbi játékok (ilyen moha aa,cod 1-2) aránylag kicsi és könnyû legyen 90-105ft között és ne legyen fehér!
Milyet ajánlanátok?
Next PC upgrade: 2022
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Saor Alba
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még annyi kérdésem lenne a pár nappal ezelõttihez kapcsolódóan, hogy ha SSD-t veszek és a HDD helyébe akarom tenni, akkor kell valami extra dolgot vennem (pl vmi tok), vagy egy az egyben kicserélhetõ és betehetõ a hdd helyére?
Elõre is köszi!
Egy kis segítség kellene vásárláshoz 130-140e lenne rá. Asztalit cserélném laptopra, mert nem használom ki.
Amire használnám: film, net, néha játék (nem a legújabbak).
Erre gondoltam, ha lenne újra:acer
Esetleg akinek van ilyen adhatna infókat róla.
Elõre is köszönöm
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Én nem TV-n nézem a filmeket.
Ebben igazad van, hogy laptopon nincs értelme 50 gigás Full HD filmnek.
Viszont 720p-s, és 1080p-s azért menne?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt mit értettél az alatt, hogy mindkettõ elboldogul a Full HD filmekkel?
Azt mondod, hogy a gyengébb CPU-s laptop is viszi az 50 gigás méretû HD filmeket?, vagy csak a 720p-s kisebb HD filmeket?
Ha viszi az 50 gigás HD-ket is, akkor hogyan kell feltelepíteni?, beállítani, hogy valóban vigye?
köszi szépen.
valakinek valami ötlete?:S
köszi
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A Brazos APU két magos.
Saor Alba
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vettem végül egy Dell Inspiron N5110-es laptopot. Minden remek, egyet kivéve, hogy nem tudom hogyan lehet átállítani, hogy ne az Intel integrált vga-t használja, hanem a Geforce-t... Ha letiltom az Intelt akkor viszont nem engedi rendesen használni a másikat. Tud valaki segíteni?😊
Köszi elõre is!
Ez valami elõny, vagy hátrány?
köszi
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
viszont az az acer is elég jófajta amit linkeltél, szóval most kicsit tanácstalan is lettem.
Acernél ugye megvenném kb 20kért még plusszba garibõvítést, amihez adnának 1 laptoptáskát+optikai egeret és így 177-re jönne ki.Ehhez viszont linux van.
Samsungnál meg nagy elõnyének tartom 1600x900-as felbontását+ a
billentyûzet is formásabb, jobb benyomást kelt,+van hozzá win 7+usb3
Most már csak azért vacilálok, mert samsung valahogy nem annyira elterjedt márka itt notebook-ok között, vagy legalábbis nem sokan használnak, és kicsit félek tõle.