Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem erosebb, a 540GT kicsit jobb. Bar kb az is egy szint, eszement kulonbsegek nincsenek kozottuk.
fuck mmo's..i.,
Köszi szépen. A radeon hd 6650 már jóval erõsebb a geforce 540M- nél?
Melyik videókártya jobb? Nvidia Geforce GT 540M vagy radeon HD 5650?
Solten, szerinted érdemes beruházni ebbe a Liano-ba?
Elég impresszív eredmény mutatnak fel, illetve mikorra várható a Trinity ?
Elég impresszív eredmény mutatnak fel, illetve mikorra várható a Trinity ?
Kiveteles eset volt hogy tudtal 130-ert GT540-est venni, viszont azok a laptopok amik fel eve 200k-ba kerutek, manapsag egy 50-essel olcsobbak szoval a kutyuk ara leejtoben. 80k alatt netbookot tudtal venni valami elso generacios vackot, most meg 15"-os notit kapsz ennyi penzert 2 magos CPU-val.
Saor Alba
én csak annyit mondanék h jelenleg nem érdemes laptopot venni mert nem éri meg DE ROHADTUL NEM!!!!!!!!!!!...mert kicsit bosszantó?.. h nyáron még i3-2310 es gt540 el dobáltak hozzád laptopot 130 ezrekért meg az i5 ösök se sokkal voltak drágábbak?...és msot hol vannak ezek a gépek sehol?....mert a média most is beleszolt h el kell adni a sok szart és nemtudom..visszahivták öket?...mert msot már csak azt veszem észre h 130 ezrekért csak a szar van 520mx-el meg ien fos gépek...
Hat ez attol fugg... Ami itthon 150e alatt van azt nagyon nem erdemes, mert az ott is kb annyi, vagy csak picivel olcsobb (bar akciokat ki lehet fogni). A folott mar lehet sporolni, de inkabb 200ezer felett jon ki az arkulonbseg.
EU+UKbol konnyen behozod, nincs vam+afa. Viszont amerikabol rendelni necces ( pedig onnet erne meg, ami itt 1000euro ott 1000dollar, asszem nem kell magyarazni, miert is eri meg), mert csunyan rad verik az afat, es akkor mar nem jartal jol.
Illetve nem mindegy, hogy milyen marka a garancia miatt. Asus, HP, Dell ad csak vilaggaranciat (vagyis ezek biztosan), tehat ha kint veszed ervenyes ra itthon is a gari. A tobbinel mar nem, vagy nincs egyaltalan gari, vagy csak toredeke(pl MSIre 3ev vant kint, itthon csak 1). ERdemes elotte, telefonalgatni/emailezni a magyar kepviselettel/szervizzel.
Meg persze ne zavarjon a kulfoldi bill. 😊 BAr a nemet kiosztast konnyen atmatricazod, mert annyi gomb van rajta, mint a magyaron. Angol, Inter kevesebb.
Oldalak pl: amazon.de , comtech.de , googli hasznalva talalsz meg parat
EU+UKbol konnyen behozod, nincs vam+afa. Viszont amerikabol rendelni necces ( pedig onnet erne meg, ami itt 1000euro ott 1000dollar, asszem nem kell magyarazni, miert is eri meg), mert csunyan rad verik az afat, es akkor mar nem jartal jol.
Illetve nem mindegy, hogy milyen marka a garancia miatt. Asus, HP, Dell ad csak vilaggaranciat (vagyis ezek biztosan), tehat ha kint veszed ervenyes ra itthon is a gari. A tobbinel mar nem, vagy nincs egyaltalan gari, vagy csak toredeke(pl MSIre 3ev vant kint, itthon csak 1). ERdemes elotte, telefonalgatni/emailezni a magyar kepviselettel/szervizzel.
Meg persze ne zavarjon a kulfoldi bill. 😊 BAr a nemet kiosztast konnyen atmatricazod, mert annyi gomb van rajta, mint a magyaron. Angol, Inter kevesebb.
Oldalak pl: amazon.de , comtech.de , googli hasznalva talalsz meg parat
fuck mmo's..i.,
hali. laptopokat érdemes külföldröl megrendelni? olcsóbb? vagy kb ugyanannyira jön ki mint itthon ? 😊
Ha olcsóbb egy honlapot dobjatok. köszike 😊
Ha olcsóbb egy honlapot dobjatok. köszike 😊
OKs rendben. Egyébként már az új Dell-rõl nyomatom, nekem nagyon tetszik, jó kis gép nagyon! 😊
A hutest nem fogjak javitani, csak a megfott alkatreszt 😊 Bar valszeg, semmi nem fog elromlani, csak olben nem nagyon kell hasznalnod a gepet, mert meleg, mint egy kazan...
fuck mmo's..i.,
Köszi szépen, elolvasom...
Nem vagyok benne annyira ebben a laptop témában. Eddig meg mindenki a Dell laptopokat dicsérte. Hát ha a 3 év (garancia idõ) alatt elromlik, akkor legalább megjavítják a hûtést.
Nem vagyok benne annyira ebben a laptop témában. Eddig meg mindenki a Dell laptopokat dicsérte. Hát ha a 3 év (garancia idõ) alatt elromlik, akkor legalább megjavítják a hûtést.
A DELL-ekel vigyázz, mert nagyon rossz a hûtésük, tessék egy teszt
Értem én... Azért láttam én olyan laptopokat, ahol azért vannak már videókártyák, és nem is 300 000. Noh, mindegy....
Egy játéknak ezt írják követelménynek: Video card: 128 MB Shader 2 supported card or higher
Akkor ezen a Dell laptopon, ez nem fog menni, ugye?
Egy játéknak ezt írják követelménynek: Video card: 128 MB Shader 2 supported card or higher
Akkor ezen a Dell laptopon, ez nem fog menni, ugye?
Koszonok minden segitseget mindenkitol !
Koszi a valaszokat sracok. Meg csak annyit , h :
AMD Radeon HD 6550M vagy HD 4650 vagy Geforce gt 520M ?
AMD Radeon HD 6550M vagy HD 4650 vagy Geforce gt 520M ?
mindegyik videokártya integrált ami laptopba van 😄 😄 😄 ja és a gma semmire nem jo zene meg filmen kivül....igy lehet 130 ezerért venni laptopot ami semmire nem jo talán tányér alátétnek???...de valljuk be vannak gma-s laptopok 300 ezerért is...😄
hali.
Solten tudnal nekem keresni valami realis tesztet ezekrol a liano apus gepekrol? furcsalom hogy nem best buy...
[url="www.ipon.hu/webshop/product/_asus_k53ta_sx028d/185110"]asus k53ta sx028d[/url
asus k53ta sx115v
koszi
Solten tudnal nekem keresni valami realis tesztet ezekrol a liano apus gepekrol? furcsalom hogy nem best buy...
[url="www.ipon.hu/webshop/product/_asus_k53ta_sx028d/185110"]asus k53ta sx028d[/url
asus k53ta sx115v
koszi
EZ szerintetek milyen?
Tudom, hogy ebben integrált video kártya van. Jók ezek azért valamire? <#vigyor5>#vigyor5>
Tudom, hogy ebben integrált video kártya van. Jók ezek azért valamire? <#vigyor5>#vigyor5>
Asus eee X101
Nem akarok okoskodni, de van a családban Asus eee, még régebbi, az elég jól mûködik. Errõl mi a véleményetek?
Nem akarok okoskodni, de van a családban Asus eee, még régebbi, az elég jól mûködik. Errõl mi a véleményetek?
Sziasztok!
Netbook vásárlás ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Árban olyan 60 (nem baj, ha kicsit kevesebb) körül keresnék valami megbízható, praktikus, csinos netbook-ot a szokásos célokra. Netezés, Office, zene alapszinten, stb.
köszönöm elõre is
Netbook vásárlás ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Árban olyan 60 (nem baj, ha kicsit kevesebb) körül keresnék valami megbízható, praktikus, csinos netbook-ot a szokásos célokra. Netezés, Office, zene alapszinten, stb.
köszönöm elõre is
"Win7-et azért remélem elbírja"
Az egy elso generacios atomos gepen is turhetoen fut (2GB ram-al).
Az egy elso generacios atomos gepen is turhetoen fut (2GB ram-al).
Saor Alba
Köszi szépen, csinosnak tûnik ez is.
Elõnyei mellett viszont nem sokkal lassabb proci van benne?
Végülis nem feltétlen hátrány, mert tényleg csak netezgetni kellene szüleimnek.
Win7-et azért remélem elbírja. 😊
Elõnyei mellett viszont nem sokkal lassabb proci van benne?
Végülis nem feltétlen hátrány, mert tényleg csak netezgetni kellene szüleimnek.
Win7-et azért remélem elbírja. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ennyi penzert nem rossz az a laptop. Nem is erre gondoltam, hanem hogy, a vga erejet nem az hataroza meg, hogy mennyi ramot raknak ra. De azert ez belepo szint, aki 110e vesz gepet, komolyan ne akarjon jatszani. AMugy low/mid grafon elfutnak a jatekok.
fuck mmo's..i.,
Az egyeduli problema, h a szine barna 😊
Nem hasnzalt. Teljesen uj es rendelnem. Ennek ennyi az ara itt Romaniaban. Tobb oldalon is. Oke en ertem h nem ez a lenyeg, de jatekra mennyire alkalmas es egyeb dolgokra?
Attol, hogy 1Gb-os a vga, meg nem eros kartya... Mikor fogjak fel az emberek, hogy az nagyabol csak parasztvakitas.
fuck mmo's..i.,
Vegulis azert neztem ezt mert lattam h 1 gb a videokartya. Nem lenne rosszah ha elfutna egy par jatek. Az ar: 110.000
Hello. Esetleg: link. Joval kevesebb kakaot ker / kevesebb hot termel.
Saor Alba
Sziasztok!
Netezõs laptop kellene, legalább 15,6"-os képernyõ méretben.
Ezt a gépet néztem ki magamnak.
Érdekelne, hogy bárkinek esetleg van-e vele vagy általában ezzel a szériával valami véleménye, esetleg ellenvetése.
Szívesen várok bármi javaslatot. 😊
Netezõs laptop kellene, legalább 15,6"-os képernyõ méretben.
Ezt a gépet néztem ki magamnak.
Érdekelne, hogy bárkinek esetleg van-e vele vagy általában ezzel a szériával valami véleménye, esetleg ellenvetése.
Szívesen várok bármi javaslatot. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Laptop Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc
Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc P6200 3GB 500GB nVIDIA GT 420M 1GB Linux Aspire 5742ZG-P623G50Mncc, 15.6" HD Acer CineCrystal™ LED LCD, Intel® Pentium® Dual Core P6200 (3 MB L3 cache, 2.13 GHz, DDR3 1066 MHz, 35 W), NVIDIA® GeForce® GT 420M 1G-DDR3, 3GB DDR3 1066Mhz, 500GB HDD SATA, DVD-Super Multi DL drive, 2-in-1 card reader, Acer Nplify™802.11b/g/n, 1.3 megapixel webcam, 6-cell Li-ion battery, Boot-up Linux, BROWN
Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc P6200 3GB 500GB nVIDIA GT 420M 1GB Linux Aspire 5742ZG-P623G50Mncc, 15.6" HD Acer CineCrystal™ LED LCD, Intel® Pentium® Dual Core P6200 (3 MB L3 cache, 2.13 GHz, DDR3 1066 MHz, 35 W), NVIDIA® GeForce® GT 420M 1G-DDR3, 3GB DDR3 1066Mhz, 500GB HDD SATA, DVD-Super Multi DL drive, 2-in-1 card reader, Acer Nplify™802.11b/g/n, 1.3 megapixel webcam, 6-cell Li-ion battery, Boot-up Linux, BROWN
Valaki erre?
Egyébként ehez mit szólsz? Általános használat, játé-hát eddig még nemigen játszottam-, filmek, net
ASUS K53SC-X071D
125e körül van, nincs rajt op rendszer
ASUS K53SC-X071D
125e körül van, nincs rajt op rendszer
Köszönöm
Persze hogy megoldható. Maximum egy drivert kell feltenned de azt sem biztos és már tudod is használni.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Kedves profik!
Egy hülye kérdés, de nemértek hozzá: ha a laptopba nincs bluetooth , akkor ha vaszek egy
akármilyen usb-s bluetooth adaptert akkor ezzel megoldható? Konkrétan a telefonom képeit szeretném így áttöltögetni.
Köszi a választ
Egy hülye kérdés, de nemértek hozzá: ha a laptopba nincs bluetooth , akkor ha vaszek egy
akármilyen usb-s bluetooth adaptert akkor ezzel megoldható? Konkrétan a telefonom képeit szeretném így áttöltögetni.
Köszi a választ
Sziasztok!
Velemeny?? Fontos lenne nagyon.
Velemeny?? Fontos lenne nagyon.