Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
" AM2+/AM2 foglalatba illeszkedõ processzorok támogatása "

Elvileg nem

soo277
Hy
valaki help
ebbe az lapba
jó az AM3 as proci?
köszönöm

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

TaRka0107
Belinkeltem neki ezt a 3-at. Majd kiválasztja. Viszont a 2.11ghz-esben kevesebb a ram.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Solten
Mihez kepest? Rendereleshez biztos... <#alien>

Saor Alba

TaRka0107
1.66 ghz nem kevés?

Solten

Saor Alba

TaRka0107
Erre valaki?

Shiwo
Esetleg mely webshop-oldalakat érdemes nézni? Melyek azok, amik megbízhatóak és relative olcsók?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

grebber
Haverral ezt mondtuk meki de érthetetlen.Hiába gyõzködjük.

Next PC upgrade: 2022

az attól függ milyen játékot akar futtatni a gépén de ha tényleg játékra kell neki akkor felejtõs!
nem vagyok jártas a témában csak több oldalt olvastam vissza a topicban és az emberek döntõt többsége ezen árkategóriában gondolkodik mint a haverod de nem kimondottan játékra kell nekik és így is nehézkes ezt összehozni 😄
szóval ha kimondottan játékra kellene neki a laptop akkor 200at szánjon rá vagy inkább vegyen 110.000ért asztali pc-t amelyen gond nélkül futnak a gamek.
Hello

Packard Bell F4081-334/335 100.000 forintért megéri szerintetek vagy van ennél jobb 90-120e között?

A jelenlegi laptopom mindenre használom szval játszogatok (nem a legújabbakkal), filmet nézek, netezek rajta. Ez egy msi ex-600as amúgy és most eltudnám adni jó áron.

grebber
Munkatársam ismerõsének olyan hepje lett hogy mivel elavult már a pc-je helyette laptopot akar ,de játékra.Engem kért meg nézzek utána 120 ezerig milyet érdemes venni.
Mivel fogalmam sincs a laptopokról így titeket szeretnélek megkérdezni.

120 ezer ft-ig melyik a legjobb laptop ha a játékok futását vesszük figyelembe??

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Üdv!
Haveromnak lenne 110.000 Ft-ja laptopra. Milyet ajánlanátok?

Shiwo
hát, beszûkíti... a 90 az már igen a felsõ hatá

somdav95
Állítólag elég jól bírják, Egy tavalyi felmérés szerint...

És mennyire megbízható a Lenovo?
somdav95
EBBE jobb a videókártya..

Errõl mi a véleményetek? Tudtok jobbat, olcsóbbat ilyen konfiggal?
bocsánat, azt már nincs fent de itt van ez. dell

Vagy ennyiért már inkább i7-est kéne venni?
200 ezer körül keresgélek
Solten
Hi, a keret beszukiti a hatarokat: link, inkabb: link. Vagy esetleg egy tablet.

Saor Alba

hát ennél biztos 😊
próbáld meg a linket újra
Sziasztok!
Nézegettem a neten.dell
Mi a vélemény, ennyiért jobbat is lehet kapni?
Shiwo
Hali,

Milyen notebookot tudnátok ajánlani 80-90k körül?

Amit szeretnék, hogy legyen benne:

- Legalább 2 giga ram, de az se baj, ha több..

- Merevlemez nem feltétlen kell, hogy nagy legyen, akár 50-80 gigával is megelégszem 😊 bár lehet, hogy SSD-s lenne az igazi? (fõleg vonaton használnám, és rázkódás-ügyileg lehet jobban preferálná)

- Nem kell, hogy combod videókari legyen benne, bár ha a Pixel Shader 3.0 -t, Vertex Shader 3.0 -t támogadná, az nem lenne hátrány...

- Win7-et megbírja

- Méret/tömeg tök mindegy, bár inkább a minél kisebb lenne jó

Elõre is köszi

Ill még egy kérdés... érdemes lenne most megvenni vagy közvetlen karácsony elõtt pár héttel? Sok helyen olvastam, hogy nem érdemes várni a köv évre, mert januártól várhatóan nem lesz olcsóbb a megemelt áfa miatt (meg mivel fogynak a HDD-k)

Van fogyasztásmérõ program, mérd le vele. Hasonlítsd a villanyóra pörgéséhez is, hogy jól mér-e😊
200W-os pillanatnyi fogyasztás óránként 0.2 kWh áramnak felel meg, 1kWh áram ára pedig 20-30Ft körül lehet. Számolj😊
Hosszú távon térül csak meg, de (kevésbé)hosszú távon új laptopot is kell venni, ami semmissé teszi a spórolást, sõt még többe is kerül.
Persze ha amúgy is vennél laptopot más okokból, akkor más kérdés😊

Semmittevés/netezés közben mért ~150W átlagos teljesítményfelvétellel számolva (erõsen átlag, függ attól, hogy ki van-e kapcsolva a monitorod, fut-e még valami a háttérben, stb..., középre próbáltam belõni) évente ~40000Ft-ot fizetsz áramra. Persze ha éjjel-nappal megy a gép.
Laptop kb 40W-al számolva ennek az arányos része, ~10000Ft.
Spórolsz 30-at évente, tehát 4 évente tudsz egy ilyesmi laptopot venni a spórolt áramból.
Amennyiben kevesebbet van bekapcsolva a gép, akkor arányosan kevesebbet is spórolsz vele (napi 12 órával már 8 évig kell félretenni az áramon megspórolt pénzt laptopra, és hiába veszel laptopot pár órát mennyi fog a nagy gép is). Szóval szerintem nem éri meg.

Ez is igaz. Nyilván csak hosszútávon jönne vissza, de lehet úgy sem.
Meg lehet csak én vagyok paranoiás hogy az aránylag erõs hardver miatt pörög a villanyóra akkor is ha csak pl. a net megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mennyivel ér kevesebbet ez a laptop kb 2 év múlva, és mennyi áramot spórolsz vele forintosítva?
Így elsõ ránézésre az áram sokkal olcsóbb (mi 1 év alatt összesen nem fizetünk áramra annyit, mint amennyibe egy laptop kerül), de ki kéne pontosan számítani forintra.

Üdv.
Lehet kissé banális kérdés.
Egy "játékra szerelt" asztali gép mellé (i7 proci, Ati6870 vga + monitor) mellé megérné egy laptopot venni fogyasztás spórolás szempontból?
Mert amúgy elég sokat megy "üresben" a cucc, letöltés, netezés, sokszor tv-zés mellett is otthagyom vagy elõtte ülök.
Valami ilyesmire gondoltam kb. mint amilyenrõl 13425-ben Slayer256 is írt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!

Bnõm és én szeretnénk venni egy középkategóriás laptopot. Természetesen minél olcsóbban. Ki is néztük ezt:

http://notebookstore.hu/Notebook/ASUS-K53-barna-notebook-K53SV-SX602D-p22828.html

A lényeg igazából nekünk az h "GeForce GT 540M 1GB" legyen a gépben, vagy ehhez hasonló és minél olcsóbban.

Tudnátok olyan oldalt ahol egy ilyesmi videókártyával szerelt gépet 0% THM-el kínálnak?

Elõre is köszönjük 😊

nekem 4 éve van Asus-on, egyszer kellett szervizeltetni, feszültség szabályzója ment tönkre, de az is gari idõn túl így nem márkaszervizbe adtam. Párnap alatt meg volt, azóta kutya baja igaz vigyázok is rá.
Az N széria egy minõségi noti az nem éppen a tömeg notik közé tartozik.
Zocsi
Zocsi
Sziasztok,

megkérdem mégegyszer, hátha van valamelyikõtöknek tapasztalata...
Asus laptopokról mi a vélemény, szervízhálózat mennyire megbízható?
Találtam egy igen fincsi darabot és komolyan gondolkodóba estem vásárlás terén...? Specifikációk tekintetében nem nagyon találtam ilyen áron jobbat. Általánosságban a tesztek jó gépnek állítják be, egyedül az aksit, meg néhol a billentyûzetet emelik ki árnyoldalként...
Válemény, tapasztalat?

http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/n53sv-sx594v-p48035619/termek-leiras.html#properties

Nightwish006
Köszönöm szépen, ezek közül valamelyik egészen biztosan megfog felelni báttyámnak! Kösz még1x

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Létezik ~13colos laptop, ami nem 400k-s ultrabook kategória, csak 200-250k, de már SSD van benne?

Solten
A celra boven jo es legalabb zsir uj: link. Vagy: link.

Saor Alba

Solten
Hasznalt is megteszi? HD 5650-el szerelt. vagy: link.

Saor Alba

Solten
Akartam irni hogy ilyen arsavban netbookokat / IGP-s notikat arulnak.

Saor Alba

Nightwish006
Solten tudnál nekem segíteni az angol webshopos laptoppal kapcsolatban? Nem szeretnék türelmetlennek tünni, de ma este hív tesóm és kellene vmit mondanopm neki... Énis keresek mindenütt, de mindenhol vmi UMA van írva a vga-hoz, ami gondolom elég szerény képességü. A proci mind1, csak legyen 2mag lehetõleg 2+ghz-el, 2gb ram elég, csak vmi értelmesebb vga, nemis tudom 8600GO vagy 3650vagy vmi, árulnak még ilyeneket újban? Nagyon hálás lennék a segítségért... Egyébként kerestem 13411-esben szereplõt angliában, de sehol kifli, létezik hogy nem árulják ott?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

mousee
Köszi, pont ezeket nézegettem, és filóztam hogy melyik legyen 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Solten
Hi.: link1, link2.

Saor Alba

Stig95
csak az az 1 év gari, az nem valami biztató....

Ki mondta, hogy f??det rám?!

V43 1105
Not bad.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Stig95
Találtam 130 körül gépet...
Ezt megéri megvenni vagy nem?

Ki mondta, hogy f??det rám?!

én meg vok vele elégedve laptop bal oldala ha játék ügyileg terhelve van melegszik de nagyon de szerintem kiváló

Bocsánat itt többet lehet róla megtudni.dell
Sziasztok!
Nézegettem a neten.dell
Mi a vélemény, ennyiért jobbat is lehet kapni?
Nightwish006
Üdv, testvéremnek aki londonban lakik keresnék vmi gépet, de mivel én tök hülye vagyok hozzá, ezért nem igazán vágom hogy mifélét kellene... Ha valaki venné a fáradtságot, és keresne nekem egy angol webshoban egy gépet olyan 300-350font környékén, ami min.2magos, és nem egy tökszar vga-van benne, az fantasztikus lenne. Alap szintü játékra lenne (heroes of newerth, etc...) Tehát nem kell bele 6gb ram, inkább a vga legyen vmi használható. Nemis tudom vmi 4650-féleség vagy hasonló.

mousee
Hali,

Netbook-ot szeretnék vásárolni, ami a következõ paraméterekkel bír:
AMD proci (AMD E-450 legalább)/videókártya
Legalább 360Gb winyó
Legalább 2 Giga memória (de még inkább 4)
Könnyen hordozható legyen, lehetõleg kicsi kijelzõvel, de nem használhatatlan apróval.
Tudjak hozzá külsõ monitort kötni vga illetve HDMI kimenettel.

Munkagépnek kellene, elsõsorban a hordozhatóságon, és a hosszú üzemidõn lenne a hangsúly. Melyik gépet javasolnátok?

Elõre is köszi.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

vénfarok
ez mennyire alkalmas játékra? bf3, skyrim...
http://ipon.hu/webshop/product/asus_g74sx_tz116z/184509

fishsticks
Segítek: minden laptopra és pc-re van MA 20% akció.