Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
windóz ápdétek telepítésére ráment a fél nap -.-
lassan talán ki is tudom próbálni 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjatok már egy oldalt ahol vannak netbookook is a legtöbb helyen nem találok, vagy csak én vagyok béna?
Egy hete vettunk egy asus notebookot. Feltettuk rá a win 7 64bites változatát, mostanában a gépet mikor bekapcsolom, elmegy az asus logo-ig az elején, és mikor a windowsot kellene elkezdenie betölteni, ujraindul és ujra asus logo. Ezt addig csinálja amig ki nem kapcsolom egy kicsit, majd vissza. Teljesen tanácstalan vagyok. Ha esetleg ez segit a válaszoloknak: i3-2330m, nvidia gt 540m van a gépben, tehát felváltva használja a prociban lévö intel hd 3000-et és az nvidia videokártyát. Jah és eddig csak hálozatrol volt muködtetve a gép, azt nem tudom aksival is elöjön-e ez a hiba.
Köszönöm a válaszoloknak! 😊
elvileg kéne ...
az i3 jelölés az mit takar?
Asus
Intel i3 2,1ghz
4 giga memória ddr3 1333mhz
500gigás vinyó
radeon hd 6470 (1 gb)
boltból veszem. van rá 2 év gari. a 100as keretbõl kicsúszott végül mert 130ért adják de annyit nézelõdtem már hogy ráuntam aztán raktam még hozzá egy kicsit. de zsír mert áfás számlára veszem és rokon vissza tudja igazolni az áfát aminek a felét oda adja így kb 115be fog fájni annyiért meg nagyon jó vétel.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5755g_2434g64mnksl_lx.rpw0c.062/191203
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Haverom szeretne venni egy új gépet, nem nagyon használná szövegszerkesztésen, tanuláson, netezésen kívül semmire, viszont szeretné, hogy könnyen hordozható legyen. A kérdés pedig az lenne, hogy erre a célra elegendõ lenne-e egy netbook. Nem volt ilyen gépem, ezért tõletek kéret tanácsot mit ajánlotok neki. Illetve, milyen árban érdemes nézni ezeket a gépeket, nem sokat tud rászánni, szóval ilyen 30-40k-ból ki lehet hozni valamit? Szívesen várom a tanácsokat, tapasztalatokat, ajánlatokat.
Köszi!
Hát nekem az ujrainditások nem segitenének mert kb 2 hetet volt fenn a másik rendszer is és eközben nem tudtam feltenni az Nvidia drivert.
Esetleg próbáld meg, hogy felrakod az integrált kártya driverét, majd utána a dedikáltjáét (nvidia)
Azért ide írok,mert sürgõs lenne a válasz 😊.
Újra tettem az Msi laptopomon a Win 7-met és 32 bitest tettem fel a 64 bites helyett.Viszont ezután nem tudtam feltelepiteni a Geforce 520m-es videokarihoz a drivert,csak az Integrált Intelt látta a gép.Most visszatelepitettem a 64 bites Win 7 Ultimate-et,de ugyanaz a problémám. Az Nvidia driver azt irja ki,h "nem talál kompatibilis eszközt a driverhez" :S (Igen,jó,laptophoz való drivert szedtem le).Az eszközkezelõ és az everest sem látja a Geforce-t,viszont elindul pl:az Assassins Creed Brotherhood,LOTR War in the North csak ugye szaggat mint állat és nem lehet élsimitást állitani :S.
Valaki tudan tanácsot adni,h mi tévõ legyek??
néztem a Lenovo IdeaPad G575GL -t rajta
van 99 900 Ft-ért meg van 119 900 Ft-ért, tök ugyan az a kettõ, a drágábbnál külön ki van emelve, hogy 4 giga rammal, de amúgy az olcsóbbnál is 4 gigát írnak... ilyenkor mi van? várhatóan 2 giga rammal adnák az olcsóbbat, csak elbacták a kiírást? Illetve lehet-e panaszt emelni, ha 2 gigával küldik, pedig 4 gigát írtak oda?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saor Alba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
HD videó vágáshoz milyen laptopot javasoltok?
és errõl mi a véleményetek ugyanezen árban? (meg a webshopról, ahonnan rendelhetõ)
Lenovo_Ideapad_G575GL_59-311887
amúgy meg sztem a médiamarkt nem biztos, hogy árügyileg a legjobb választás
ahogy elnéztem a fifa12 is szépen futna rajta , szóval esélyes ,hogy én azt fogom venni - igaz a márkája acer ,azt meg nemtudom mennyire megbízható!
ha esetleg valaki leírná a top3 márkát amit érdemes venni akkor az jó lenne.
100 000Ft-ért milyen laptopot érdemes venni?
Különösebb kikötés nincs, a lehetõ legjobb legyen ebbõl az árkategóriából, hardverileg, és megbízhatóság terén, tudom nem nagy összeg +-10e Ft még beleférhet!
Köszi!
euronicsba most kamatmentes részletre is lehet vásárolni, holnap majd megérdeklõdöm ha megy akkor lehet 150k a határ és 12 hónapos futamidõre beszerzek egy gépet! (peesze megkérdem, hogy elõre lehet-e pár hónapot betolni mert kezdõ tõkének van kb 60km simán)
ugye fifa12-t akarok egyedül rajta alkalmanként nyomatni, ennek gépigénye a köv.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minimális gépigény:
CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better), Intel Core2Duo @ 1.8Ghz
RAM: 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for WindowsŸ Vista / WindowsŸ 7)
VGA: ATI Radeon™ HD 3600, NVIDIA GeForce 6800 GT, Intel’s Sandy Bridge (HD Graphics 2000) and Ivy Bridge (HD Graphics 3000)
DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)
DX: DirectXŸ 9.0c
http://gepigeny.hu/
HDD: Approximately 8 GB hard drive space (Depending on the language chosen)
Hang: DirectXŸ 9.0c Compatible Sound Card
Felbontás: 32 bit **
ez alapján szeretnék ajánlatokat kérni.
elsõsorban ezek közül ha valaki tud akkor mondjon valamit... az a baj ,hogy nem túl részletes a leírás :S ha ezek közül nem megy akkor természetesen tök más is szóba jöhet
összegezve: fifa12 , office 2010 (majd) , filmnézés,netezés
egy kis képszerkesztés lesz majd még...
kép1
kép2
A köve.paraméterekkel keresek laptopot: core i3 (370M/380M), 4GB RAM, HDMI, max 130e Ft.
HP 630 A1E05EA4G vagy
MSI CR620-617XHU?
HP-n nincs numerikus billentyûzet egyébként 99%-ban ugyanazt tudják, kb. 3e Ft a különbség.Néztem még a Samu rv509-et, de már szinte sehol nem árulják (max. 140e fölött) az új NP300-as is tetszik, de csak 2310M procival láttam(?), 2.1 Ghz-en. Ez gondolom nem tol akkorát, mint egy 370/380M 2,4-2,53 Ghz-el...? Számít ez, ugye?
A Toshiba Satellite fekete érdes felülete nagyon nem jön be.
Játék nem fontos, nem ez lesz a jellemzõ.
Üdv, Z
Saor Alba
mert gondoltam ha gamelek majd akkor nem a lap bill-el kéne nyomulni
na köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94