16455
-
#14131 A10-4600M
vagy
i3-2350M
Ugyanarra,mint eddig,játék meg net. -
#14130 Sztem elég könnyen... -
#14129 Ennyiért nem kapsz jobbat.
Azt viszont nem értem, hogy lehet albérletben unatkozni... -
#14128 Vélemény?
Főleg játékra meg netezni,hogy albérletben ne unatkozzak.Starcraft,Diablo esetleg új játékok.Lényeg,hogy ennél több ne legyen,ez is túl esik az árhatáron(120K),de az ettől olcsóbbak mind gagyibbak voltak.Nem akarok integrált intel kártyát.Vagy ati v nvidia legen.Az a lényeg.Meg egy jó proci.
Esetleg ha van hasonló árkategóriában jobb,jöhet az is,utánanézek,nem értek laptopokhoz,csak az asztali gépeket követem úgy ahogy. -
Brinn #14127 Sziasztok!
Errol mi a velemenyetek? Jatekra kellene fokent. ( letettem az asztalirol, nem tudok megvalni attol hogy hordozhato :D )
http://www.grando.hu/asus-n55sf-sx383v-laptop-notebook-1511636076
-
#14126 Én a toshibát elfelejteném a helyedben. A hp mennyivel drágább? De ezek alapján akár a pár hozzászólással korábban emlegetett lenovo g580 számodra is best buy lehet 130k hufért. -
RYO21 #14125 Üdv!
Ismét jelentkezem, mivel még mindig nem vásároltam laptopot magamnak. Szeptembertől egyetemista és egy olyan gépet szeretnék venni magamnak, amelyet tanulásra illetve programozásra használnák (proginfós leszek).
Ez a három gép lenne az, amelyek közül választanom kellene, és gondoltam kikérem a ti véleményeteket is. A Toshiba szép, a samsung erős, a hp pedig drágáb.
Toshiba Sattelite C850-126
Samsung NP300E5Z-S02
HP ProBook 4535s
Ti melyiket ajánljátok?
-
Brinn #14124 Kicsit utána néztem, elviekben nem lehet, mivel a gyártótól kell letölteni a drivert, az ATI oldalán lévő fel sem ismeri (LOL).
Asztalira van 50e + a laptop ára, nem tudom pontosan mennyit érhet... Van benne egy i5, 4GB RAM, ATI 5850 1GB-s videókártya és egy 1T HDD. Van egy kis kopás a bal oldalán, kezem kikoptatta :D Van rajta pár hajszálkarc, de semmi komoly sérülés. Félévente takarítottam, akksi még kibír egy HD filmet vagy 3 óra böngészést. -
#14123 Mennyi a pénzed asztali konfigra ? -
Brinn #14122 Hali!
Nem a legrelevánsabb téma, de csak egy gyors off kérdés: Van egy Acer 7745G-m, lehet-e benne cserélni videókártyát és processzort? Ha lehet mennyibe fájna? ( GW2-zni szeretnék, ezen a konfigon nem nagyon futna el, ettől függ veszek-e PC-t vagy maradok laposnál. ) -
#14121 En meg mindig a G580t ajanlom. Gyari hibas db, pedig elofordul mindig. Es mint irta, rendben ment a javitas. Amugy en mar vittem vissza kozel 400ezer Ftos laptopot is, mert gyari hibas volt a webcamja. Szoval felsohazban is van gigszer :) -
#14120 Annyit hozzátennék még, hogy azóta megérkezett a szervizből a gép. Nemzetközi szervizben volt, egyik hétfőn elvitték, következő hétfőn már hozták is, természetesen semmiféle költséggel nem járt. Magyarul a szervizük nagyon patent :) és a gép is rendesen működik most már. Minőségre pedig tényleg nagyon jó gép! -
penge555 #14119 Tibi7, köszi a tanácsot.
Szerintetek melyik a jobb laptop:
Lenovo IdeaPad G580GH laptop
Toshiba Satellite C855-12Z
Egy másik fórumban nagyon a 580GH-t sztárolják. Állítólag jobb az anyaghasználat azoknál, mint a Toshiba ezen szériájánál.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatitokra. Lehet Tibi 7 barátja kifogta az egyetlen hibás hálókártyás lenovot több ezer laptop közül? :)
-
#14118 Telon nem latom kinek irtad, de ha nekem akkor csak uj johet szoba :S -
nepszter1 #14117 Használt is játszik , garival -
#14116 Samsung 300V5A ezen elfutna a league of legend és a wow akadás nélkül? Vagy max 150-ből kijön valami jobb? -
nepszter1 #14115 Sziasztok szeretnék egy laptopot venni kb . aug vége felé . A keret max 150ezer forint körül alakul . Többet semmikép se akarok rákölteni ha kevesebből ki lehet hozni az csak mégjobb. Általános használatra kellene de mellete jó lenne játszani is egy low-med grafikán elfusson a bf3, a Diablo 3 és egyéb ilyen játékok. -
#14114 Barátom nem rég vett egy ilyen lenovot, és ment is rögtöm vissza a szervízbe hibàs hálókàrtyával. Nekem nagy csalódás volt. Mindenesetre sztem a 140-es árkategóriában sem fogsz jobbat találni. -
penge555 #14113 Ugrott a limit :)
Most 140 ezerért kellene a legjobb gépet megtalálni.
Megtudnátok mutatni ebben az árkategóriában a legjobb gépeket? -
penge555 #14112 köszönöm a segítséget! -
#14111 Lenovonal jobbat sztem nem kpsz ennyiert. Asus also kategorias gepeinek anyag hasznalata nem az igazi, ezert nem ajanlott. Dragabb gepei rendben vannak N es G sorozat. G580nal jobban jarsz, jobb gep ennyiert. -
penge555 #14110 persze 130k-ig mielőtt valaki bemásolna egy fél millás gépet :) -
penge555 #14109 Több helyen hallottam h az Asus-t nem ajánlják. Mi vele a baj?
És jobb laptopot tudtok ajánlani mint a Lenovo IdeaPad G580GH laptop? -
#14108 Lenovo G580 jo valasztas. Asus es az Acert en nem eroltetnem. -
penge555 #14107 ACER Aspire 5750G
Esetleg ez? -
penge555 #14106 Eddig ezt nézegettem: Lenovo IdeaPad G580GH laptop
Esetleg még ez: B99F717 ASUS X54HR SO204D laptop -
penge555 #14105 Sziasztok!
Egy laptopot szeretnék venni.
Lényeg h ne legyen fehér és max 128-130k-t szánok rá. 15,6"-osra gondoltam.
Ebben az árkategóriában megtudnátok mutatni nekem a "legjobbat"?
Nem fő szempont a játék, ne a legújabbak fussanak rajta, de ne csak a szupermárió -
RohenHun #14104 Ha játék a fő szempont, akkor ez a 3. Az 1. olcsóbb, de gyengébb procija és kevesebb memóriája van, a második drágább, de erősebb is. A lenovonak pedig 17,3 colos a kijelzője nagyobb felbontással(vmivel nagyobb súly is), a videókártya pedig 4%-al gyengébb a 7670m-től(a lenovo nagyjából az 1. toshiba teljesítményével egyezik meg, de nagyobb a merevlemeze).
1.
2.
3.
-
Ekos #14103 Elég messze van de év vége felé szükségem lesz egy laptopra, olcsóbb lenne most megvenni, mert karácsony felé egyre drágább minden, vagy nem?
150k -ért mi az ami bestbuy, ha a játék a főszempont. -
#14102 Itt, kissé legörgetve elég részletes és szemléletes szösszenet arról, hogy "miről beszélünk": KATT :D -
#14101 ThinkPad.. ? Valami fasza i3,i5-ös belsővel .. ? -
#14100 2 év a garancia, miről beszélünk... -
#14099 A te géped zsanérja nálam max egy évet bírna ki.
Erről ennyit. -
#14098 Használattól függ. Nem véletlenül fejlesztenek többféle felhasználásra gépeket...és a javaslatom arra az esetre vonatkozik, HA sokat fogja hurcibálni, nyitni-zárni...esetleg olvasd el újra a kommentemet, hátha sikerül pontosan értelmezni... :P
A 200 ezres ár pedig nem garantálja a strapabírást...van ugye a belső, meg a külső (burkolat, váz, keret, zsanérok stb...)
Ha a gép jórészt egy asztalon fog "pihenni" a hétköznapokban, akár folyamatosan nyitott állapotban, nyilván kibírhat akár 5-10 évet is, ha azonban napi szinten hozzák-viszik majd, használják a szabadban is, naponta többször is nyitják-zárják, akkor bizony sok esetben kétséges a 2-3 év javítás nélkül, még 200 ezer felett is...
Konkrét példákkal: (legyen pl.Lenovo... :D)
otthoni használat, játék is, néha átkerül egyik szobából a másikba: Ideapad
otthoni használat, hetente egyszer-kétszer melóban is: Thinkpad Edge
meló napi szinten, szabadban is esetenként és otthon is: Thinkpad (dokkolóval) -
#14097 Vegyen mindjárt MacBookot, nem igaz? -
#14096 200 ezres laptop nehogy ne bírjon már ki 2-3 évet, ne viccelj már... -
#14095 Ha tényleg 2-3 évig használni akarod, akkor esetleg gondolkodj el kicsit drágább, de masszívabb gépeken is. 2-3 év sok idő, ha sokat fogod hurcibálni, nyitni-zárni, akkor nem biztos, hogy ezek a kinézett gépek kibírják a 2-3 évet. -
#14094 Utálom amikor keresek napokig megtalálom és véletlenül ráakadok egy újabbra így megint gondolkodóba estem.
Tehát van versenybe egy Toshiba és ez az Asus .
Az asusban erősebb a videokártya de gyengébb a processzor -
#14093 Best Buy! Erős és jól is néz ki az ára sem rossz! -
#14092 mindenre játékra is , de nem kell hogy fullon fussanak a dolgok, de végül is találtam egy TOSHIBA-t ami elég jónak néz ki (belsőre is). Lényegében 210K-ból szeretnék egy gépet amit 2-3évig nem nagyon fogok cserélgetni.
Ő a kiszemeltem