Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A54HY-SO144V
Lenovo IdeaPad G570
HP Pavilion G6-1205EC
Acer Aspire 5349-B804G75MN
Melyiket válasszam és miert?
Lenovo IdeaPad G570
HP Pavilion G6-1205EC
Acer Aspire 5349-B804G75MN
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Alienware m14x
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem régiben tönkre ment az MSI cx600-as laptopm (alaplaphiba+merevlemez szektorhiba). Szóval most oda jutottam hogy ismét laptop vásárlás. Rengeteg mindennek utána olvastam már, meg sok mindenkit kikérdeztem. Természetesen mindenki mást mond és mást ajánl. Így hát most ide is szeretnék írni.
Mivel egyetemi felhasználásra kell fõleg (persze játék is megy vmennyire 😛 ) a processzort részesítem elõnyben. Amiben gondolkoztam Core i3 és nVidia. Itt tenném fel elsõ kérdésem, hogy ki milyen párti, AMD vagy Intel?
Jelenleg már 2 gépre szûkítettem a keresésem. Samsung 300 e5z-s02hu illetve Acer Aspire 5742g-3372G50MN. (jól látszik h milyen árkategóriában szeretnék mozogni, bár az ÁFA stb miatt a Samsung már ígyis eléggé kilógós)
Íme hát a fõ kérdés, hogy Acer vagy Samsung (netán vmi más hasonló ár+tudás). Mind 2-rõl hallottam jót és rosszat.
Minden véleményt nagyon szívesen fogadnék, mert mostmár teljesen tanácstalan vagyok és rövid idõn belül szükségem lenne új gépre 😊 Elõre is köszi 😊
Szeretnék új laptopot vásárolni, és ebben kérném én a segítségeteket. Sajnos a keret elég szûkös. Az igényeim viszont relative nagyok. Csakis Dell laptopokban gondolkodom, mert szerintem messze a legjobb minõségûek, legalábbis én ezt tapasztaltam. Családban többen is, és én is dell laptopokat nyúzunk, és sosem volt még rájuk panasz.
Az igényeim elég konkrétak:
Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better
Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
Operating System:
Windows XP Service Pack 3 or later
RAM:
Windows XP: 1.5GB RAM
Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM
Note: PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB of RAM.
Video Card:
Star Wars: The Old Republic requires a video card that has a minimum of 256MB of on-board RAM as well as support for Shader 3.0 or better. Examples include:
ATI X1800 or better
nVidia 7800 or better
Intel 4100 Integrated Graphics or better
Star Wars: The Old Republic nevezetû játékhoz keresek laptopot, amelyhez ezek a minimális rendszerkövetelmények. Ennél jobb laptopot keresek. Tudom, játékhoz asztali gép a megfelelõ, de sokat utazok, így nincs lehetõségem ezt a verziót választani. Nézelõdtem már, de tényleg nem nagyon értek hozzá. Olyan 160.000 forintig van lehetõségem, ehhez mérten én ezt néztem ki?
http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-m5010-h-blue-lx-3313361
Bármi tanácsot, javaslatot, gondolatot, véleményt szívesen fogadok! Elõre is köszönöm!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Van egy Asus N55SF notim, amin fent van minden gyári program, valakinek lenne ötlete, hogyan tudnám letiltani, hogy az F12-es billentyûvel ne menjen alvó/hibernált állapotba?
Köszi elõre is!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ami egyébként 45 ezer volt használtan, nem pedig 100ezer. És garantáltan tovább fog mûködni mint az az Asus.
De vegyed az újat 100-ért...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Alienware m14x
Az lenne a kérdésem, hogy ez a laptop netezéshez elég lehet? Vagy esetleg plusz 5.000 Ft-ért drágábban a 4gb-os? Köszi szépen!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
fuck mmo's..i.,
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
fuck mmo's..i.,
Alienware m14x
fuck mmo's..i.,
Azt sem tudom eldönteni, hogy i3 v.i5 v. AMD
Az ár 150-~180 között legyen.
Köszi!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
fuck mmo's..i.,
Errõl a géprõl mi a véleményetek?
Nem veszek minden héten gépet, így fontos a megbízhatóság, és a minõség!
A gép pókerezésre kell (néhány statisztikai program, több asztal egyidejû futtatása/10-12/...).
Játék elenyészõ, de ha kedvem lenne ne keljen már 640*480-ba cséznem!
Segítségeteket köszönöm!
olyan modelt keresek, mint ami #13503 hsz-ben meg van említve, csak ugye Angliában
köszi!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
És apropó 4GB-al több ideig bírja ua a gép akksiról mint 8GB-al 😊
Alienware m14x
fuck mmo's..i.,