Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dvd-nél tuti jobb 😊
Sziasztok!
Ezt a gépet néztem ki:
http://www.laptopolis.hu/dell-inspiron-n5110/P25401
Vélemények?
Köszönöm!

Lacee86
Ilyen vinyó árak mellett... Ráadásul az sem biztos, h vmi tartós.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

vinyóra kell rakni õket
zoliapu
Csak azért mert a több 1000 db -os DVD gyüjteményemben lévõ anyagok néha megsérûlnek.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

MeoH
Hat nem tul jok. Ha nagyobb mennyisegben irsz dvdt, erdmes beszerezni egy kulso irot.

fuck mmo's..i.,

franc0
2012-ben miért akarsz DVD-t írni?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zoliapu
Ezek a Supermulti -s DVD írók mennyire írnak jól?

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

tmp
Ár?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert a családomban szükség lenne egy jó laptopra ezekkel a paraméterekkel kb :
15,6 colos monitor, Win7 legyen/ lesz rajta, dvd író,webcam, CSAK HP VAGY DELL (ez a kívánság), 4 GB memória, merevlemez minél nagyobb, annál jobb!
Általános használatra kéne, de legyen gyors és megbízható!

Elõre is köszönöm segítségeteket! 😊

Lacee86
Köszönöm, majd itt szétnézek.

Hello
Esetleg EZ se lehet rossz választás neked.
Ha ez se tetszene nézz körül ITT

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Lacee86
Hát ennek kicsi a kijelzõje, kicsi a vinyója, és még drágább is a rászánt pénznél. Elhiszem, h jó minõségû, de ez nem. Azért köszi.

franc0
Dell D630
Egy ötezrest még kaparj össze valahogy, hidd el megéri.

Lacee86
Üdv!
Egy pici tanácsot szeretnék kérni. Elképzelhetõ, h vennék a közeljövõben egy HASZNÁLT (mindenképp) laptopot. Kicsit nézegettem már, de nagy árkülönbségek vannak, és néha irreálisan magasnak tûnik, amit 1-1 tök régi darabért kérnek. Szóval, nekem ez a normál 15,6-os kijelzõjû kellene, jó lenne egy nagyon alap 2 magos proci, 2 giga ram (bár ha kevesebb elvileg lehet bele venni nem is drágán, csak nem tudom, h mennyire bonyolult beszerelni, magam is meg tudom-e csinálni), min. olyan 160 gigás vinyó, 3D teljesítmény nem fontos annyira, játszani nem akarok, filmeket/videókat azért vigye. Ja, és nekem abszolút nem számít, ha nem jó az aksija, hálózatról mûködtetném úgyis. Szerintetek mire kell figyelni, és mennyi az az ár, amiért egy ilyen notihoz kis szerencsével hozzá lehet jutni? (Asus, Toshiba, HP, esetleg Lenovo márkákra gondoltam). Én úgy max. 50-et szánnék rá, de az már nagyon a max. :/

franc0
Az X40 egy 8 éves gép. Miért akarsz váltani arról a szériáról, ami már bizonyított?
Az X220-at ráadásul gyártják IPS panellel is, én azt ajánlom. Van benne mSATA SSD foglalat is, így lehet benne egyszerre SSD és HDD.

Kiöregedett az X40-esem és lassan kéne valami új gép. Van valakinek ultrabook tapasztalata? Amiket nézegetek, az a Samsung 9, Asus UX21, UX31 sorozat, Acer S3... A Lenovo pl. gyártja még az X1-et, vagy lesz valami újabb típus?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

franc0
56K
Magamnak ebben az árban egy IBM X60-at keresnék inkább.

megint üdv

ezt tudnám 50-ért megvenni, szerintetek megéri az árát?

samsung NB30

Intel Atom N450 (1.66 GHz) processzor
1 GB DDR2 RAM
250 GB SATA HDD
10.1"-es matt (!) kijelzõ LED háttérvilágítással <1152x864-es felbontás max, 1024x600-on használtam>
Intel GMA 3150-es grafikus meghajtó
3 USB
Fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet, Ethernet csatlakozó, VGA csatlakozó, kártyaolvasó...
6 cellás akku
Csepp, por és karcálló kivitel

valamint egy ilyen teljesitményû netbookot boltban mennyiért lehet venni manapság? jol saccolom hogy 70 körül?

repvez
egy kis tanácsot szeretnék kérni.Meglett az elsõ laptopom és szeretném tudni, hogy ennél is mint a telefonoknál meg kell formárni az akksit vagy ha vezetékesen használom akkor vegyem ki az akksit belöle?

vagy meritsem le teljesen?

A másik kérdés, hogy hol találok arrol leirás, hogy milyen beállitásoknál lesz a legjobb szinhusége a monitornak?A PH-n néha szokott lenni a monitoroknak,de ehhez a tipushoz eddig nem találtam.
Toshiba satellite L750d -16k
valaki tudna ajánlani egy laptopot, amely olyan 200k körül van, és azért viszi a jobb játékokat is?
Bocsi, hogy ismételgetem a kérdést, de úgy látom, most nagyobb mozgás van errefelé, mint amikor elõször föltettem:
http://www.notebooksarok.hu/notebook/toshiba/satellite-l750-1h3/5746
Errõl mi a véleményetek? Amióta ráleltem, eldöntöttnek érzem a választás kérdését (árban ez a max. amit megengedhetek), kíváncsi vagyok, hogy a hozzáértõbbek mit gondolnak róla.
Sir Quno Jedi
jó ez, nekem a barna 17"-es verziója van, de az ugye csak i5-ben jött ki, de majdnem ugyanez a cuccz

én elégedett vagyok vele

nyilván legmodernebb gammákhoz süti ez is, de amúgy melózni, ilyesmi jó és halk is, kijelzõ nem nagy szám, de elmegy

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

http://ipon.hu/webshop/product/asus_k53sv_sx595d/188918
errõl vélemények?
MeoH
Ramot es HDDt szinte minden markanal cserlhetsz/bovithetsz, nem jar garivesztessel, csak ertelemszeruen a cserelt darabokra a gyari gari nem ervenyes.

fuck mmo's..i.,

Értem. Azt hittem amelyik "dedicated", az cserélhetõ. Ez nem volt világos. Akkor keressek egy normális kijelzõs, "erõs" videókártyás gépet, a ram és hdd pedig másodlagos?
MeoH
NAgyon keves laptopban cserlheto a VGA. Amelyikben cserelheto, az pedig nem olcso mulatsag. Es nem is azt raksz bele, amit csak akarsz. Proci, kijelzo megoldhato elvileg, de amennyit rakoltsz, abbol meg is kapod egyben.

fuck mmo's..i.,

franc0
Nem lehet minden notiban lecserélni az integrált VGA-t, sõt...
Egy 600 ezres Dell Precision-ben például le lehet, de az átlagosban nem. Rá van forrasztva általában.

Ne sarkítsd le a dolgot! 😄
VGA-t simán lehet cserélni, mivel dedikáltat akarok venni, az i5-öt azért írtam, hogy azzal jó ideig ne kelljen foglalkozni. Kijelzõ.....mint írtam, ne sarkítsd le a dolgot! 😉
franc0
Azért azt baromi szívesen megnézném, ahogy procit, VGA-t, kijelzõt cserélsz egy notiban úgy, hogy nem ugrik a garancia és anyagilag is jól jössz ki a dologból...
Azt csinálsz amit akarsz.

akkor a márkán kívül igazából semmit sem érdemes nézni, mert minden cserélhetõ.... :/
De ha már veszek valamit, akkor nem akarom másnap az egészet szétszedni, és egy rakás lóvét költeni megint az upgrade-re. 😊
Márkánál nekem HP, Samsung, Toshiba jöhetnek szóba (egy adott külföldi üzletrõl van szó)
Hát ha jól tippelek akkor kap hozzá driver CD-t függetlenül attól, hogy Free DOS-s, valamint az Asus Support oldalról le is töltögetheti.
franc0
A RAM-ot és a HDD-t érdemes a legkevésbé nézni, mert baromi könnyû cserélni. Anyagilag is jobban jársz.
Az én gépemben 1 percen belül le tudom cserélni mindkettõt...

Ha már ragaszkodsz a lóbaszó méretû géphez, ajánlott a minimum 1600*900-es felbontás. A minõség valahol innen indul: HP Probook/EliteBook, Dell Vostro/Latitude, Lenovo ThinkPad T/X/W.
Ez boltból minimum 250-300 ezres móka, hardveraprón viszont vannak okos források.

Milyen laptopot ajánlanátok, ami az alábbi paramétereknek megfelel? 6-8 Gb Ram, legalább 600Gb HDD, min. 15,6-os kijelzõ, Intel i5 proci. Árat nem tudok írni, a minõség a lényeg.
Köszönöm a segítséget elõre is!
Promi
És majd a Free DOS -t fogod használni?Mert ha más op. rendszert, akkor elõbb meg kellene nézned, hogy vannak e hozzá megfelelõ driverek a késõbbi kellemetlenségek elkerülése végett.
Törölt felhasználó
sziasztok!
na a végén ezt rendeltem meg:asus
Solten
Udv, 63-ert qrvajo vetel szvsz.

Saor Alba

sziasztok

barátnõm netbook vásárlás elõtt áll. nem kell semmi másra, csak netezgetni, meg office, ilyesmi

70 ezer körül kéne neki valami, mondjuk 75-ig...
ezt találta magának metro-ban: asus r051bx
c50 proci, ati hd6250, 1gb ram, de win7 starter.
bár 70 körüli árakról beszélnek, itt 63 lenne, remélem nem valami butitott...

errõl kéne a véleményetek, nem tudom megéri e ez ennyiért, és esetleg nem tudtok e 75-ért max egy ennél jobban megérõ netbookot?

Megint én.
Úgy néz ki találtam még egy delikvenst.
Szóval akkor kérdés:
HP Compaq 8510W /T9300; 2Gb RAM; Quadro FX570M; Full HD 15,4"/
VS.
Dell Latitude E6500 /P8400; 4Gb RAM; Quadro NVS 160M; 1440*900 15,4"/
Árban és tudásban is szinte ugyanaz a két gép, de valahogy a HP felé húzok jobban.

Szia!
Én is kinéztem ezt a notit, de én ezzel a specifikációval: asus 17
Szeritnem corei3 is elég midnenre, 17 collos kijelzõ és 540es videókari.
Meggyõzõ, egyvalami miatt nem veszem, nemsokára itt az ivy és pénz se jött össze még rá...

http://www.sciennet.com/H033113/

Hellosztok.
Az a helyzet hogy le szeretném cserélni a TimeLineX 4820T-met egy kicsit komolyabb (üzleti) gépre. Sajnos az anyagi helyzet miatt csak használt jöhet szóba. Én elsõ nekifutásra egy Dell Latitude E6500-at néztem ki (ebayrõl) quadro kártyával, mivel szeretnék kicsit nagyobb grafikai teljesítményt kapni a mostani Intel HD-nál.
Szerintetek milyen minõségûek? Sokat utána olvastam és írnak róla sok jót de sajnos rosszat is.
Esetleg milyen gépet nézzek még?

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Videószerkesztéshez és 3D animációzáshoz választanék laptopot.
Kinéztem ezt, de nem tudtam eldönteni, hogy szükséges lenne-e az i7-es proci, vagy inkább 8 giga ram legyen benne, vagy esetleg egy eggyel jobb videókártya. 200E fölé nem akarok menni árban.
Mit tanácsoltok?
Köszi! Tetszetõs! 😊
Errõl mit gondoltok? Elsõre nagyon megtetszett!
http://www.notebooksarok.hu/notebook/toshiba/satellite-l750-1h3/5746
franc0
Majdnem jó.
Dell E5420

MeoH
Solten
Hi.: link.

Saor Alba

Waczkor
Sziasztok!

Milyen laptopot mondanátok 200 körül,fõként netezésre,filmnézésre,hurcolászni kellene.

Eddig acerem volt,a mostani travelmate 5 éves elmúlt.
Delleket néztem még,15" körüli méretben nagyobbat nem szeretnék,se sokkal kisebbet.Játszani nem játszanék rajta,arra van asztali,de azért ne legyen nagyon gyenge,full hd filmekkel azért birkózzon meg.

Köszi elõre is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Solten
Udv.: link.

Saor Alba

nyirog
halika, nagy gondban vagyok, egy acer aspire 1690-re telepítettem föl win 7 ultimate 32 bites verziót, megy minden faszán kivéve a netet, nem fogja a wifi-t... mikor nyomkodom a szerkezeten a wifis gombot akkor kiírja h no device tehát valamiért nem érzékeli, próbáltam gyártó honlapjáról leszedett drivert felpakolni, de így se érzékelte... valami ötlete van valakinek? sürgõs lenne :\.

Elõre is köszönöm a választ.

jah igen és normál méretû, nem kell állandóan hurcolászni