Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a gépet néztem ki:
http://www.laptopolis.hu/dell-inspiron-n5110/P25401
Vélemények?
Köszönöm!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
fuck mmo's..i.,
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
A segítségeteket kérném, mert a családomban szükség lenne egy jó laptopra ezekkel a paraméterekkel kb :
15,6 colos monitor, Win7 legyen/ lesz rajta, dvd író,webcam, CSAK HP VAGY DELL (ez a kívánság), 4 GB memória, merevlemez minél nagyobb, annál jobb!
Általános használatra kéne, de legyen gyors és megbízható!
Elõre is köszönöm segítségeteket! 😊
Egy ötezrest még kaparj össze valahogy, hidd el megéri.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egy pici tanácsot szeretnék kérni. Elképzelhetõ, h vennék a közeljövõben egy HASZNÁLT (mindenképp) laptopot. Kicsit nézegettem már, de nagy árkülönbségek vannak, és néha irreálisan magasnak tûnik, amit 1-1 tök régi darabért kérnek. Szóval, nekem ez a normál 15,6-os kijelzõjû kellene, jó lenne egy nagyon alap 2 magos proci, 2 giga ram (bár ha kevesebb elvileg lehet bele venni nem is drágán, csak nem tudom, h mennyire bonyolult beszerelni, magam is meg tudom-e csinálni), min. olyan 160 gigás vinyó, 3D teljesítmény nem fontos annyira, játszani nem akarok, filmeket/videókat azért vigye. Ja, és nekem abszolút nem számít, ha nem jó az aksija, hálózatról mûködtetném úgyis. Szerintetek mire kell figyelni, és mennyi az az ár, amiért egy ilyen notihoz kis szerencsével hozzá lehet jutni? (Asus, Toshiba, HP, esetleg Lenovo márkákra gondoltam). Én úgy max. 50-et szánnék rá, de az már nagyon a max. :/
Az X220-at ráadásul gyártják IPS panellel is, én azt ajánlom. Van benne mSATA SSD foglalat is, így lehet benne egyszerre SSD és HDD.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Magamnak ebben az árban egy IBM X60-at keresnék inkább.
ezt tudnám 50-ért megvenni, szerintetek megéri az árát?
samsung NB30
Intel Atom N450 (1.66 GHz) processzor
1 GB DDR2 RAM
250 GB SATA HDD
10.1"-es matt (!) kijelzõ LED háttérvilágítással <1152x864-es felbontás max, 1024x600-on használtam>1152x864-es felbontás max, 1024x600-on használtam>
Intel GMA 3150-es grafikus meghajtó
3 USB
Fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet, Ethernet csatlakozó, VGA csatlakozó, kártyaolvasó...
6 cellás akku
Csepp, por és karcálló kivitel
valamint egy ilyen teljesitményû netbookot boltban mennyiért lehet venni manapság? jol saccolom hogy 70 körül?
vagy meritsem le teljesen?
A másik kérdés, hogy hol találok arrol leirás, hogy milyen beállitásoknál lesz a legjobb szinhusége a monitornak?A PH-n néha szokott lenni a monitoroknak,de ehhez a tipushoz eddig nem találtam.
Toshiba satellite L750d -16k
http://www.notebooksarok.hu/notebook/toshiba/satellite-l750-1h3/5746
Errõl mi a véleményetek? Amióta ráleltem, eldöntöttnek érzem a választás kérdését (árban ez a max. amit megengedhetek), kíváncsi vagyok, hogy a hozzáértõbbek mit gondolnak róla.
én elégedett vagyok vele
nyilván legmodernebb gammákhoz süti ez is, de amúgy melózni, ilyesmi jó és halk is, kijelzõ nem nagy szám, de elmegy
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
errõl vélemények?
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Egy 600 ezres Dell Precision-ben például le lehet, de az átlagosban nem. Rá van forrasztva általában.
VGA-t simán lehet cserélni, mivel dedikáltat akarok venni, az i5-öt azért írtam, hogy azzal jó ideig ne kelljen foglalkozni. Kijelzõ.....mint írtam, ne sarkítsd le a dolgot! 😉
Azt csinálsz amit akarsz.
De ha már veszek valamit, akkor nem akarom másnap az egészet szétszedni, és egy rakás lóvét költeni megint az upgrade-re. 😊
Márkánál nekem HP, Samsung, Toshiba jöhetnek szóba (egy adott külföldi üzletrõl van szó)
Az én gépemben 1 percen belül le tudom cserélni mindkettõt...
Ha már ragaszkodsz a lóbaszó méretû géphez, ajánlott a minimum 1600*900-es felbontás. A minõség valahol innen indul: HP Probook/EliteBook, Dell Vostro/Latitude, Lenovo ThinkPad T/X/W.
Ez boltból minimum 250-300 ezres móka, hardveraprón viszont vannak okos források.
Köszönöm a segítséget elõre is!
na a végén ezt rendeltem meg:asus
barátnõm netbook vásárlás elõtt áll. nem kell semmi másra, csak netezgetni, meg office, ilyesmi
70 ezer körül kéne neki valami, mondjuk 75-ig...
ezt találta magának metro-ban: asus r051bx
c50 proci, ati hd6250, 1gb ram, de win7 starter.
bár 70 körüli árakról beszélnek, itt 63 lenne, remélem nem valami butitott...
errõl kéne a véleményetek, nem tudom megéri e ez ennyiért, és esetleg nem tudtok e 75-ért max egy ennél jobban megérõ netbookot?
Úgy néz ki találtam még egy delikvenst.
Szóval akkor kérdés:
HP Compaq 8510W /T9300; 2Gb RAM; Quadro FX570M; Full HD 15,4"/
VS.
Dell Latitude E6500 /P8400; 4Gb RAM; Quadro NVS 160M; 1440*900 15,4"/
Árban és tudásban is szinte ugyanaz a két gép, de valahogy a HP felé húzok jobban.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Én is kinéztem ezt a notit, de én ezzel a specifikációval: asus 17
Szeritnem corei3 is elég midnenre, 17 collos kijelzõ és 540es videókari.
Meggyõzõ, egyvalami miatt nem veszem, nemsokára itt az ivy és pénz se jött össze még rá...
http://www.sciennet.com/H033113/
Az a helyzet hogy le szeretném cserélni a TimeLineX 4820T-met egy kicsit komolyabb (üzleti) gépre. Sajnos az anyagi helyzet miatt csak használt jöhet szóba. Én elsõ nekifutásra egy Dell Latitude E6500-at néztem ki (ebayrõl) quadro kártyával, mivel szeretnék kicsit nagyobb grafikai teljesítményt kapni a mostani Intel HD-nál.
Szerintetek milyen minõségûek? Sokat utána olvastam és írnak róla sok jót de sajnos rosszat is.
Esetleg milyen gépet nézzek még?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Videószerkesztéshez és 3D animációzáshoz választanék laptopot.
Kinéztem ezt, de nem tudtam eldönteni, hogy szükséges lenne-e az i7-es proci, vagy inkább 8 giga ram legyen benne, vagy esetleg egy eggyel jobb videókártya. 200E fölé nem akarok menni árban.
Mit tanácsoltok?
Errõl mit gondoltok? Elsõre nagyon megtetszett!
http://www.notebooksarok.hu/notebook/toshiba/satellite-l750-1h3/5746
Dell E5420
fuck mmo's..i.,
Saor Alba
Milyen laptopot mondanátok 200 körül,fõként netezésre,filmnézésre,hurcolászni kellene.
Eddig acerem volt,a mostani travelmate 5 éves elmúlt.
Delleket néztem még,15" körüli méretben nagyobbat nem szeretnék,se sokkal kisebbet.Játszani nem játszanék rajta,arra van asztali,de azért ne legyen nagyon gyenge,full hd filmekkel azért birkózzon meg.
Köszi elõre is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Saor Alba
Elõre is köszönöm a választ.