16455
-
#14691 dellHali errol velemeny:?jatekra.. -
Dobronski #14690 Suliban csak HP van, de mind olyan műanyag. -
#14689 Örüljön neki. Én nem igazán látom ezeket annyira jó cuccoknak, h húha...
Mikor választottam a laptopom, az ár/teljesítmény volt az elsődleges szempont, utána jött a többi, h pl. dizájn, legyen rajta numerikus bill, esetleg USB 3.0, és azért persze megvoltak a márkák, h mik közül választanék (Asus, HP, Toshiba, Dell, Lenovo). -
Dobronski #14688 Ismerösöm veri a nyálát mert vájó laptopja van, 120ért vette, néztem, kb. 60ból megvehette volna. (netbook) -
#14687 De hát ennek a neve se akkora... Legalább is én nem esek hasra tőle, nem is igen láttam még. Jó mondjuk pl. az Alienware márka sem vmi elterjedt itthon, de annak más az oka ugyebár. -
Dobronski #14686 Ez vagy ez? -
Dobronski #14685 Bocsáss meg, nem leszartam mit írsz, csak nem értek hozzá sajnos! :/ -
#14684 Hát van benne valami :/ De igazából én szeretem, meg jó meg semmi hiba nem volt vele eddig a több, mint 2 év alatt.
Csak most már kéne rá egy új Win, azért itt kérdeztem, hátha tud nekem valaki segíteni a Sony driverek feltelepítésében. :) -
Dobronski #14683 Ez olyan mint az apple termékek. Egy félmilliós imac ugyanazzal a hardware-el mint egy 150ezres lapos... -
#14682 Most megnéztem 1-2-t. Hát nem gyengén azok... Csak tudnám, mire fel? -
Dobronski #14681 OFF:
Ezek a vájó laptopok csak nekem tűnnek túlárazottnak? -
#14680 Sziasztok!
Biztos nem jó helyen járok, de ezt a laptopos topikot találtam legolvasottabbnak.
Új Windowst szeretnék rakni a Sony Vaio laptopomra, és olyan segítséget szeretnék kérni, hogy a friss Win-re, milyen sorrendben és melyik Sony-s drivereket érdemes feltelepíteni? (pl. hogy működjenek rendesen az Fn gombok is)
Köszönöm előre is a segítséget! -
#14679 Hát azért árban sem egyforma, teljesítményben meg pláne nem, a HP sokkal jobb. Viszont általános felhasználásnál többre is jó, mert lehet vele játszani is, ugyanakkor ez a teljesítmény ennyiért meg sztem kicsit drága is. Kérdés, h mennyire szempont, h esetleg játssz is vele? Mert ha nem, akkor ennél olcsóbbat is tudsz venni megfelelőt. -
Neoncsoves #14678 Esetleg ha mélyebben belenyúlok a pénztárcába, ez megéri azt a plusz pénzt?
Link -
Neoncsoves #14677 Ezt néztem, esetleg valaki tud másikat, vagy jó ez az általam említett játékokra.
Egyébként a Dell az tudom, hogy jó márka, csak laptopokban nem tudom ár/érték arányban milyenek, egyébként most már mindenképp Dell-t szeretnék. -
#14676 Mindenképp a Dell. Az egyik legjobb garancia szervize van és a megbízhatósága is fényévekkel jobb. -
spyrro #14675 Sziasztok !
Kettő közül szerintetek melyik a jobb ? Csak általános felhasználásra , netezés , stb... Árban kb egyformák.
1 -HP
2 - Asus -
Neoncsoves #14674 Sziasztok! Továbbtanulás esetén szeretnék egy laptopot, 130ezer körül, nagyon max 150ezer. Dell és Lenovo között vacillálok, bár a Dell felé hajlanék. Dell márkából olyan amin egyszerűbb játékok (civilization 4, football manager széria) jól elfutnak azok melyik típusok? illetve ennyi pénzből lehet olyat venni amin ezek jók?
előre is thx -
#14673 Énis hasonlo cipöben járok 200k-s keret
Jovo heten remélem már rendelheten énis ezt a drágaságot.
teszteket olvastam és azthiszem abszolut ár/érék arányban ez a laptop éri meg a legjobban. -
Dobronski #14672 Ár/érték arányban még mindig ez a legjobb ahogy elnézem. (200as kategóriában keresgélek, már ez is sok...) -
#14671 A 2. VGA-ja valamivel erősebb. Kérdés, h mennyivel drágább. -
#14670 Sziasztok ezekrol velemeny jatekra?
1 lapos
2 lapos -
#14669 Vegyél egy IPS monitort és kösd rá. -
#14668 link
Ehhez még Windows is van. Ennyiért jó vételnek tűnik. -
Zozo76 #14667 hat pont erre, ha mar veszek ne legyen azert nagyon oskori. ha ramjon hogy megis valamivel jatszak rajta (ki tudja mit hoz a jovo) akkor azert elinduljanak rajta a jatekok. :) -
#14666 De akkor mire kell neked i5/i7? -
Zozo76 #14665 Na a lenyeg hogy irtam is, igazandibol nem hordozom a gepet, de asztali gepet meg semmi keppen nem szeretnek. Jatekra is csak max proba szeruen kene ugyanis konzolon jatszom szinte kizarolag. Ha elviszem a gepet itthonrol akkor az maximum Balatonfured-re az udulobe de oda meg autoval megyek szoval teljesen mindegy mennyire nagy vagy nehez a gep. Az akksi ido sem erdekel tulzottan a Mac is szinte folyton halozatrol megy (bar neha csinalok egy lemeritest azert), persze ez kivagja a 8 orat akksirol a mai napig is nagyreszt ha nincs agyon terhelve. -
#14664 Kicsit felesleges jah, de sztem azt be tudod állítani, h mekkorák legyenek az ikonok, betűméret stb. -
#14663 Hát 17-es gépet hurcolászni nem egy piskóta dolog. :D Nem tudom, mennyit lenne cipelve a gép. Igazából ettől is függhet. De lehet, h ésszerűbb a 15,6-osnál maradni, és otthoni használatnál esetleg egy monitorra rákötni, ha van rá lehetőség. -
Zozo76 #14662 Ja meg ez a fullHD kijelzo 15-os meretben. Ha nativan hasznalnam akkor iszonyat kicsi lenne rajta minden, ha meg nem nativan akkor mert a kep lenne szarabb nem? -
Zozo76 #14661 Hogy mennyit er a macbook abba most ne menjunk bele, kinek a pap kinek a papne. :)
Amugy 17-es gepet vennek inkabb de ezert az arert inkabb maradjon a 15-os? -
#14660 Ennyit ér a MacBook... (ez csak zárójeles vélemény volt)
link1
Vagy ez ha belefér még: link2
-
Zozo76 #14659 Sziasztok!
Nagyon filozom egy notebook cseren, jelenleg egy MacBookPro-t hasznalok, de nekem kicsit a kijelzoje (13.3-as) igy hosszabb tavon mar faraszto ha hasznalom. Nem hordozgatom a gepet, inkabb csak azert van laptop mert ruhhelem az asztali gepek kabel-dszungel feelingjet. Namost adhatnatok tippet hogy megis milyen gepet lenne erdemes venni, mert abszolute nem vagyok a temaban jartas. Utolso ket gepem amugy MAC volt (mac mini, majd most macbookpro), imadom meg minden csakhat nagyon draga, foleg hogy egy 15 vagy meg inkabb egy 17-es kellene belole. Ugyhogy fajo szivvel de valoszinu megint windows-t kell majd hasznalnom. :(
Na a lenyeg hogy 200-250 max es valami normalisabb 17-es lenne jo, i5 vagy i7, Van tippetek? -
#14658 Természetesen ez is igaz. Mindig lesz újabb, jobb, ugyanannyiért. Csak megemlítettem a véleményem és tapasztalatom. -
Dobronski #14657 Haha, jogos. :) Lehet hogy az lesz. Ugyebár egyetem még másfél év múlva lesz. Most annyira nagy szükségem nincs rá, néha tanulok gépen, egyetemen meg mindennapos lesz és félek hogy közben krepál be. De fater meg azt mondta, hogy ennyi erővel soha ne vegyek semmit, nem lehet tudni meddig bírja a lapos... -
Dean Winchester #14656 ha azt nézed, hogy most vársz fél évet pl. 15k-ért akkor aztán várhatsz még fél évet szintén ennyiért, ergo soha nem veszel gépet :)
majd ha összejön a zsé akkor megveszem a leno-t amit linkeltem 150kért. aztán ha csökken az ára 20k-t akkor se fog zavarni mert jó vétel volt akkor abban az időszakban. -
#14655 Nehéz előre megmondani, de ha azt veszem, h olyan teljesítményű gépet, amit én fél évvel ezelőtt vettem, már 10-12e Ft-tal kevesebbért is lehet venni, mint amennyiért én vettem (pedig akkor nagyon jó áron vettem) akkor minden bizonnyal érdemes várni kicsit. -
Dobronski #14654 Igen, lattam, csak egy gond van, hogy mar ez is a "meg talan belefer" kategoria :( koszonom a valaszodat! egyebkent nem oly surgos, fel ev mulva varhato arcsokkenes? uj szeria varhato? (proci, vga, akar konzol) -
#14653 Ha még belefér, akkor lehet, h inkább ezt. Jó 35%-kal erősebb a VGA-ja. -
Dobronski #14652 Vélemény? Egyetemre kéne, 3d programokhoz, addig meg játékra. Guild Wars 2, Far Cry 3 stb.