Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NStore-ban a fószer azt mondta, hogy most valami változott a garanciával kapcsolatban, és ha 2 éven belül gond van akkor házhoz jön a lenovo a gépért elviszik és vissza is hozzák ingyér.
Végülis összességében tetszik aztán majd kiderül. Remélem beválik.
Dübörög a 965ös x4
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Dübörög a 965ös x4
A 2 típus közt meg õszintén szólva fogalmam sincs, mi lehet a különbség. Esetleg a gyártó honlapján nézelõdj. Tudásra ugyanannak tûnik, vmi apró eltérés lehet.
Nem találtam fogyasztás teszteket, de kb ugyan annyit eszik mint a B960?
Dübörög a 965ös x4
Acer Aspire 5749 mint alternatíva?
Dübörög a 965ös x4
Igaz, hogy b950 prival ami 2,1 GHz. Jól gondolom, hogy az irodai programcsomagra, netezni stb sógornõmnek teljesen elég? Még mindig nem vettem meg neki, nézgelõdök címszóval 😊
Van 3 féle verzió, melyik a jobb? a GT610 geforce többet tud mint az integrált HD 3000? A GT610el 1000 Gb winyót adnak, a HD 3000rel meg csak 750et. Körülbelül teljesen mindegy? Inkább a tárhelyre szavazok, plána ha még a GT610 jobb is kicsit. Különálló VGAval többet fogyaszt?
Dübörög a 965ös x4
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
fuck mmo's..i.,
Mindennapi használatra, nem igazán játékra kell neki. De nem lenne rossz, ha néhány újabb játék is elfutna rajta LOW-on. Mégse úgy érezze az ember, hogy eleve elavult dologra adta ki a pénzt. Szóval én egy Intel HD Graphics-al ellátott gépet inkább nem vennék.
Melyik gyártó készít minõségi, megbízható lapokat, hol érdemes keresgélnem? Olyan kellene, amivel tuti nem lesz gond. Vagyis ami jól össze van rakva és nem mondja be idõ elõtt az unalmast.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Egyébként 4 Giga RAM-ra és 2 Giga plusz VRam-ra 32 bites Windowst tenni olyan, mint BMW-vel 50-nel menni. 😊
A laptopok amúgy alapvetõen jobban melegszenek, mint a PC-k. Én nem tudom róla, h lenne eltérés ATI vagy nVidia melegedése közt. Vagyis ez inkább a különbözõ laptop gyártók hûtés megoldásain múlik sztem.
Bátyám szeretne venni egy laptopot, ezért már egy ideje keresgélek neki egyet, de hiába a nagy választék, valahogy egyik sem az igazi. Úgy 140 ezret szánna rá, legfeljebb 150-et.
Sokáig az Asus X54HR-SO205D-t szerette volna megvenni. De szerintem ennyi pénzért túl keveset ad: csak 4 cellás akkumulátor, csak 1 RAM slot, csak 2 USB és ráadásul az ATI Radeon HD 7470M-et elég gyengén rangsorolják.
Ez az általatok linkelt Lenovo G580-as nem tûnik rossznak, de lenne pár kérdésem. Ehhez már mindenképpen 64 bites Windows 7 kell? Mert 2 GB VRAM van benne (szerintem elég lenne 1 is), és így 32 bites op. rendszer alatt maradna úgy ~1,5 GB szabad RAM. Aztán azt olvastam valahol, hogy a mobil Nvidia kártyák sokkal jobban melegednek, a hûtésük problémás. Ezzel szemben az ATI-k sokkal stabilabbak. És még azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jó még ez a B960-as CPU? Inkább egy Core i3 vagy i5-ös éri meg ma már jobban?
fuck mmo's..i.,
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
link
Egy kicsit gyengébb proci, de -10e Ft, és ami fontos, h 2 év alapgarancia, szemben az általad linkelt elég röhejes 1 évvel. Én megfontolnám.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Már biztos vagyok benne, hogy Lenovo Y580 laptopot veszek, csak abban nem vagyok biztos, hogy pontosan melyik konfigurációt. Szerintetek elég Ez a konfig? Játékra kellene. De látom, hogy van full hd verzio, meg van erõsebb processzorral meg több rammal is. Megéri a plusz pénzt pl. egy ilyen vagy egy ilyen?
Elvileg a 240 ezer forintos változaton is megy a GTA 4 High-on 33 fps-sel... de pl. ha megjelenik a GTA 5, el fog futni még ezen, vagy egy erõsebb laptop jobb lenne?
Kössz a segítséget. 😊
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
elõre is köszönöm a választ!
Nõnemû rokonom most vették fel egyetemre, szeretne magának egy laptopot.
Ezt vajon szeretné?
Köszi!
Dübörög a 965ös x4
link
Sajnos ahogy nézem, ami nekem a notimban van (1 TB, 5400-as 8 MB pufferrel), ahelyett 100x jobb lenne itt a listában a 750 GB, 7200-es 16 MB pufferrel, és még olcsóbb is... Az a -250 giga kevésbé érdekelne, csak lenne gyorsabb. Sajna ezt ugye nem választhattam meg.
fuck mmo's..i.,
http://homar.blog.hu/2012/05/11/megszunt_a_lenovo_ideapad_magyar_szervize
Tudtok errõl valamit? nincs normális szervíz?
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Megerõsítettél, hogy nem éri meg a core i7! Sokan mondták, hogy az i5 is bõven elég.
Átlagos felhasználásra egy i5 is bõven elég, játékoknál nem nagyon fogsz profitálni a bika prociból, notebookoknál a VGA a szûk keresztmetszet. Ebben a gépben elég jó van, de az i5 is elég mellé.
Ami gond szokott lenni, hogy ezek a négymagos szörnyek sokat tudnak fogyasztani és nagyon fel tudnak melegedni.
Emiatt hangosabb lesz a hûtés, forróbb a gép burkolata. Sõt, gyenge minõségû, olcsóbb gépeknél elõfordulhat a túlmelegedés, ami miatt a gép azonnal lecsökkenti a teljesítményt.
Tehát elõfordulhat, hogy megveszed a bivaly hardvert, de mivel folyamatosan túlmelegszik, nem is tudod kihasználni.
Szerencsére ez a típusú laptop nem ilyen, normálisan meg van tervezve, ezzel nem kell számolni.
De én úgy látom, nem csak 20 ezer a különbség, szóval én nem fizetném ki a felárat.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
core i7 miben tudna többet? (játéknál vagy miben?)