16455
  • gallardo
    Dell Inspiron 7520 és 230-240 környékén kezdődnek.
  • Lacee86
    Ugye itt már közel 300 ezres nagyságrendről beszélünk. Ehhez mérten az a plusz 27e Ft kiadás egész más, mint ha vki azon gondolkozik, h 100-ért vagy 130-ért vegyen gépet. Én úgy gondolom, h ha most még annyira nem is, később jól jöhet a 4 fizikai mag. Túlmelegedéstől pedig alapesetben nem kell tartani sztem, mivel netezés, Word stb. közben töredékére visszaveszi a proci az órajelét. A jó hűtés persze fontos nagyobb terhelésnél, ezért nem mind1, milyen márkát választ az ember, és persze fontos a rendszeres karbantartás, tisztítás. Én megfontolnám a helyedben az i7-et. Milyen márkáról lenne szó amúgy?
  • DONGUBA
    es ez milyen lapi es mennyi?
  • Zsoti90
    bőven elég az i5 és nem kell félned se hogy túlmelegedés miatt baszakszik a lapos
  • gallardo
    Sziasztok! Szerintetek a mai játékokhoz elég egy Intel Core i5-3210M processzor vagy megérné az Intel Core i7-3610QM? Megnéztem az adataikat és azért van különbség a kettő között, csak abban nem vagyok biztos, hogy az i7-es erejét ki lehet használni. A két gép között 27000 HUF a különbség, ami azért nem kevés. Egy NVIDIA GeForce GT 650M videó kártya lesz a társa. Előre is köszönöm a válaszokat!
  • SzirmosSzisza
    Ha feltételesen szétszedtem a lapost és ezeket a csavarokat nem raktam vissza az nagy baj ? :D
  • Lacee86
    Egyértelműen a Packard Bellt. Mérföldekkel erősebb, mint az Asus.
  • Lacee86
    Hát sztem nem... Mert hiába ugyanaz a felbontás, ha nem natívban van a kép, alapból homályos lesz.
  • Dean Winchester
    bocs az offért de mivel sokan profik vagytok szg. ügyileg így gondoltam bepróbálom a kérdést hátha van aki tud segíteni.
    power poinba hogy lehet azt megcsinálni,hogy ha én pl. 30 képet akarok betenni diánként akkor ne egyenként kelljen 1 új diát megnyitni és majd kép beszúrását végrehajtani hanem pl. 1-2 klikkeléssel?
    esetleg azt hogyan lehet megoldani,hogy ha egyik diára eljutunk akkor onnan megnyisson egy következő diavetítést? bár a képes ha meg lenne az is nagy segítség lenne.
    köszi

és BÚÉK mindenkinek!
  • Promi #14642
    Szerintem a PACKARD BELL -t tartsátok meg.
  • spyrro
    Sziasztok !
    Laptopot kértünk karácsonyra , de kettőt is kaptunkTi melyiket tartanátok meg és miért ?
    Első laptopunk , nem ismerem a tipusokat...

1 - ASUS
    2 - Packard Bell

Próbáltam utána olvasni , az írják a Packard Bell 15.6'' HD LED EASYNOTE TK81-SB-465HG kifutó modell , de jobbnak tűnik mint az ASUS X53BE-SX016D ami újabb tipus .
    Megbízható , tartós , viszonylag gyors , netezésre (játék nem)kellene...
    Aki ért hozzá lécci segítsen
  • Gibor
    Ugyanolyan randa lesz mint az alapvetően kisebb felbontású kijelző :)
  • Lacee86
    Ebben van megfelelő hardver a full HD-hez, egész más mint a korábbi. Amúgy a 15,6-os 1366x768 kijelző képponttávolsága kisebb, mint pl. egy 24-es full HD monitoré... Igaz a laptop kijelzőt közelebbről is nézzük, de ezt kompenzálják a sűrűbb pixelek. Szóval amúgy az, h 15,6-ban full HD kell, merő parasztvakítás. :) Arról nem is beszélve, h ez nagyon okos ötlet lenne, h vegyünk marha nagy felbontású kijelzőt, h aztán játékban visszaállítsuk. :D Na úgy tényleg randa lesz.
  • Gibor
    Ha neked elég, ok... Nekem semmiképp nem elég.
    alternatíva
    Ugyan az a hardware csak normális kijelzővel... És hozzátenném nem muszáj a játékot fullhd-ban játszani, de a böngészés és filmnézés élménye legyen már normális ha lehet, és szerintem a 10k árkülönbséget megéri...
  • Lacee86
    15,6-on a full HD az csak arra jó, h izmosabb hardver kell egy játék natívban futtatásához... Amire az a VGA, ami benne van, nem is elég. Miről beszélünk? 15,6-ban az 1366x768 bőségesen elég.
  • Zsoti90
    hát meglehet hogy dellnek szebb, meg látom matt kijelzője van, de a gtx 660 a lenovoba reggelire megeszi a hd 7730-at :D és ahogy látom játék a szempont
  • Gibor
    Jah Lenovo az viszi...
    Felbontás:
    1366x768
    Tipus:
    HD LED
    Elég röhejes szerintem, főleg hogy 3-4évvel ezelőtt a budget acer laptop amit netezésre vettem jobb kijelzővel illetve felbontással rendelkezett :) Dell legalább ad normális kijelzőt normális felbontással.
  • Lacee86
    A Lenovo, ez nem kérdés.
  • Viktor9202
    Sziasztok.

Erre a két laptopra esett a választásom. Kérdezném hogy melyiket lenne érdemesebb venni, illetve melyik viszi szebben a mai játékokat?

Lenovo
    Dell
  • Lacee86
    Ezt vedd. Erősebb a VGA-ja, mint a 635M. A dizájn meg a te dolgod. :)
  • Viktor9202
    Én esetleg ezt néztem ki. Hitelre akarom venni, de itt csak 29.000 Ft a kezdő, a másik oldalon meg 40.000, és a részlete kevesebb. Nem tudom Lehet kérni tőlük h nagyobb legyen a kezdő, és akkor elvileg kevesebb a törlesztő

Link
  • Lacee86
    Hali!
    link1
    Ha még belefér, ugyanez i7-tel: link2
  • Viktor9202
    Sziasztok.

Most szeretnék venni egy laptopot, árban olyan 200.000 Ft-ot szánnék rá. A laptop kifejezetten játékra kellene, szóval valami olyan kéne, amin szépen mennek a mai játékok
  • SitatiS
    Nagyon köszi
  • Lacee86
    Hagyhatod bent.
  • SitatiS
    Megérkezett végre a lapos,és a kérdésem csak annyi lenne:az aksit ki,vagy be mikor hálózatról használom?
  • Lacee86
    Sztem ezek a webshopok máshogy működnek. Ahogy alakul az Euró árfolyam, vagy ahogy a beszerzési forrás változik.
  • Dobronski
    Lol, tényleg, pedig azt gondolnám épp hogy lejjebb megy karácsony után.
  • Lacee86
    Jó kis gép ez, csak szívás, mert most pont felment az ára...
  • Dobronski
    Vélemény?
  • Lacee86
    Hááát, egy laptopban nem egyszerű történet, ha egyáltalán lehet. Ilyet, h procit laptopba sztem nem is lehet venni. Max ha vki ismerős tudna szerezni egy másik laptopból alkatrészként, és azt vhogy beletenni. Csak kérdés, h ezt anyagilag megérné-e. Sztem felejtős.
  • Viktor9202
    Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem.

Ebbena laptopban szeretném kicserélni a processzort (AMD Athlon II Dual-Core M320). Kérdésem az lenne hogy ki lehetne cserélni valami erősebbre, és tudnátok e mondani valamilyet.
  • DONGUBA
    Sziasztok errol velemeny?JATEKRA KELL?AR ertekeranyban?
    lapiiiiiiiiii
  • SitatiS
    Szia,
    írd be a google keresődbe a keresett lapos nevét,és mögé ezt: "árgép".
    Én így szoktam keresni,és összesíti azokat a boltokat ahol kapható a keresett termék,remélem segít
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol részletfizetéssel lehet laptopot venni?

Köszönöm szépen előre is!
  • Dzsur82
    Sziasztok!MEDION ERAZER X7820
    Elég jó konfig szerintem és 3 év garanciát adnak rá de a márkát nem nagyon ismerek.Esetleg van már valakinek ilyene vagy volt már valakinek ebből az x7800-as szériából tapasztalata?A masina amúgy most 1000 euró!
  • Lacee86
    Nincs mit. :)
  • doggy888
    Igen énis ezt az asust szemeltem ki, na hátha lesz :) kösz szépen segítséget !
  • Lacee86
    link1
    link2
    Én ezek közül választanék. Azt a C-60-at messze elkerülném.
  • doggy888
    100 rugó környékén milyen laptopot ajánlanátok led kijelző hdmi legyen rajta 15 colos kijelzővel vagy annál nagyobb, asus, lenovo, HP, esetleg Toshiba főleg de bármit meghallgatok, kicsit levagyok maradva laptop téren, főleg netezésre zene hallgatásra skypera kéne havernak !!láttam sok laptopba ez a c-60as proci figyel 1ghz-el ezek mit bírnak ?