Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Komoly egy cucc. 😊 Nekem egyedül az 5400-es vinyó cseszi kicsit a szemem, mert sajnos érzékelem a saját notimon is, h lassúcska, és ez esetenként nem túl jó.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ezt a fogom megvenni
Néha játszanék is rajta kicsit!

Lacee86
A 7-esnek még az órajele is kisebb ráadásul. Bár itt az erõsorrend táblázat azért jelentõs különbséget mutat.

franc0
Attól függ mire kell és mi a gép típusa.
De valószínûleg nem.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nem tudom eldönteni melyik proci legyen a laptopban amit veszek a core i7 20ezerrel drágább megéri???

Intel Core i5-3210M (2.5GHz/3.1GHz, 3MB Cache, 64-bit, 22nm, 35W
Intel Core Quad i7-3610QM (2.3GHz/3.3GHz, 6MB Cache, 64-bit, 22nm, 45W) - 4 magos

Inkább valami ilyesmi, bár erõsen felhasználás függõ. Asus K55DR-SX087V 147 990 Ft

A szûk keresztmetszet a vinyó és a HD 3000, szerintem ennyi pénzért nem éri meg.

balee4
Errõl vélemény?

http://www.edigital.hu/Notebook/Dell_Inspiron_N5050-i5_notebook_fekete_+_Windows_7_operacios_rendszer-p326921

Nem játékra kell. Számít vmit az integrált videókari?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A HP amit linkeltél az is 5400-es, nem?

Mit baszhattam el? Fogtam a linket (mindig leellenõrzöm), és "URL BESZÚRÁSA" gombbal bemásoltam...
Lacee86
Meg az 1 év gari tényleg nevetséges, pláne egy 260 rugós gépnél...

Lacee86
Túl sok rosszat hallottam/olvastam róla ahhoz, h ne vegyek.

Mi a baj az Acerrel?

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Lacee86
Én Acert alapból nem vennék, de ami még ellene szól:
-260 ezres gép létére 5400-as vinyó van csak benne
-egyetlen év alapgarancia...

Köszönöm a választ! Megnézem ezeket.

egy ilyenrõl esetleg vélemény? Igaz ez kcisit drágább.

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

Lacee86
Ez nem tûnik rossznak nekem, bár numerikus bill. nincs rajta, ami engem zavarna, de ez egyénfüggõ: link
Vagy esetleg ez. Ezen van numerikus, több USB, masszívabb jószágnak tûnik, de kevesebb ram, gyengébb proci, viszont oprendszerrel: link
Végül egy Dell. A neve már eleve, sztem fém háza súlyából ítélve, és 3 év gari. Speciel nekem nem tetszik, de ez is szubjektív, és ha az oldalon megnézed, van többféle színben ugyanezen az áron: link

*200 ezer forintos

*árkategóriában

Sziasztok, milyen laptopot ajánlotok 200 forintos ûrkategóriában, ha játszani is akarok rajta a mai játékokkal? Vagy ilyen nincs?

Lacee86
Jah, sajna én is tapasztalom (bár persze nekem csak i3-am van), h gyors lenne a gép, de amikor olyan mûvelet van, ami a merevlemez sebességén is múlik, akkor bizony még lassabb mint a régi Pentium D-s rendszerem. Meg sztem a HDD puffere is kicsi. Képnézegetésnél a legzavaróbb, de pl. több program megnyitásánál is, lassan nyitja meg õket.

Ilyen kategóriában már érdemes ssd-ben is gondolkodni. Hiába van benne csúcs i7-es proci, ha a hdd kellõen lassú. Amúgy jó a gép.

szar ezsgé...
az URLnél amikor be akar tölteni töröljétek ki a www.sg.hu/-t és akkor jó lesz

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

link
tessék

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Lacee86
Most sem jó. :/

Valamiért elérakja, hogy "www.sg.hu"....
Lacee86
Nem jó a link.

Sziasztok
Testvéremnek keresek laptopot, olyan 120ezer forint érték körül.
link
ezt a gépet néztem ki, igazából a fõ szempont a garancia és a vinyó lenne. Játszania nem nagyon fog rajta, max Sims 3, és inkább filmet nézegetne, és azok tárolása miatt kéne a nagyobb hely benne. Ha tudtok valami jobb megoldást írjátok.
Elõre is köszi.

Törölt felhasználó
sziasztok.
netbookot szeretnék venni, és találtam ezt. Mit mondtok róla?
esetleg van olyan netbook aminek magyar billentyûzete van?
Jim Morrison
Sajnos nem nagyon volt megint idõm foglalkozni vele, de arra jutottam, hogy nekem egy lentebb linkelt sony és asus zenbook (prime) kettõs kéne 😄 Tudnátok ehhez mérten ajánlani úgy, hogy nem kell baromi vékonynak lennie, de azért monstrum se legyen.
Fõ szempontok továbbra is:
- ssd és hdd
- jó processzorral + monitorral + legalább 4GB Ram ha lehet
másodlagos:
-Sonys, macbookos billentyûzet
-UTP kábel bemenet (mondjuk ezt valószínûleg csak 1 évig használnám)
-USB 3.0

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Hali!
Unokahúgom szeretne viszonylag a közeljvövõben venni egy notit. 15,6-os kijelzõvel, általános használatra (netezés, word stb.), játszani a mai modern játékokkal nem akar vele. A keret nagyon maximum 120, de persze lehetõleg minél olcsóbb, ami azért jó is.
Elsõ körben ezt a notit nézegettem, h jó lenne neki: link
Valakinek van tapasztalata errõl vagy a Lenovokról úgy általában?

Az elitebookot már sajnos elvitték, pedig tetszik és iszonyat jó áron volt 😞.

Az 1 év gari sajnos tényleg elgondolkodtató 3 évhez képest...

MeoH
Edge-re csak egy ev garit adnak alapbol, de nem rossz masinak
Amugy:
HP 8460
DEll E6420
100% megbizhato elado, es ezek masinak kibirjak 3evig rohogve.

fuck mmo's..i.,

Lenovo Edge S430
Errõl mi a véleményed? Tudja azt amiket Te is linkeltél, csak szebb kivitelben.

Strapabírónak tûnnek, de a dizájnban elég erõs kompromisszumot kell kötni 😊

franc0
Ha idõtálló gépet akarsz, ne ilyen ultrabook szarokat nézz.
X220
T430

Sziasztok!

Régóta keresek már egy laptopot, mely méltó utódja lenne a jelenleginek. Egy 2005-ös HP Compaq NX7010-rõl van szó, melyben csak ram és merevlemez bõvítés volt és azóta tökéletesen állja a sarat.
Egy 2005-ös laptop, nagy felbontású, matt kijelzõvel, mely manapság a 250 ezer forint körüli gépeknél is ritkaság.
A keretet nettó 200 ezer forintnál maximalizálnám. Általános használatra lenne, internet office, esetleg photoshop, videóvágás. Fontos számomra a külsõ dizájn is, a minõségi anyagok használata. Idõtálló gépet szeretnék mindenképpen.
Az eddigi kiszemeltek:
Asus N56VM
Asus zenbook
Lenovo Ideapad U410 Bár ez nagyon tetszik, de sajnos nem sok jót olvastam róla. Az akksija közel sem bír annyit, amennyit a gyártó ígér, és ár-érték arányban sem olyan felszerelt proesszorral, videókártyával.
Lenovo Ideapad Z580
Lenovo Ideapad U310

A hordozhatóság sem utolsó szempont, de ebben (is) kész vagyok kompromisszumot kötni. A billentyûzet világítás is mindenképpen elõny, de tisztában vagyok vele, hogy ez általában már csak a felsõ kategóriánál van jelen és a Dell Vostronál. Utóbbival naponta találkozok és kifejezetten tartózkodnék tõle, leginkább a recsegõs mûanyag miatt.
Mi a véleményetek a felsorolt gépekkel kapcsolatban? Mit tudnátok ezeken kívül ajánlani még?

Elõre is köszi!

Sziasztdok lehet volt már ilyen kérés de tudnátok laptopot ajánlani nekem? kb 120 ezer a keret rá köszi elõre is 😄 (használatát tekintve egyetemre kellene).
franc0
Egyetértek.

Ettõl eltérve, ez a gép most nagyon bivaly ár/érték arányban. Azt hogy kinek felel meg, mindenki döntse el.

note: ilyen a céges gépem, nem egy ThinkPad, de azért nem rossz.

Tibi7
Nem lehet, hogy az 1080p-t úgy gondolta, hogy azokat gond nélkül játssza? Szerintem nem a laptop felbontásra gondolt. És azt írta, hogy 15" körüli kijelzõ kellene, olyanban meg én nem tudok full HD felbontású gépet.
Stig95
FullHD kijelzõs lapost nem nagyon lehet találni 150-200 környékén.
talán ez de ez már szerintem túl nagy.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok. Segítségre lenne szükségem laptopvásárlás ügyében 😊

Kondíciók:
- 150-200e forint környéke a belõtt cél, hacsak nincs valami szuperérték picit többért 😊
- Dell márkával favorizálok. Nem kizárólagosan az kell, de jó lenne.
- Hatalmas teljesítményû játékokkal nem szoktam játszani, ez nem prioritás, persze nem baj, ha idõnként az is mûködik.
- Mindenképpen szeretnék minél jobb minõségû filmeket nézni. Akár HDTV-n kivetítve, akár magán a laptopon. Nemtom mi most a legnagyobb, de ilyen 1080p gondolom, szóval az jó lenne ha menne 😊
- Szélesvásznú, legalább egy 15-16"-os kijelzõvel kellene.
- Jó lenne ha minél tovább bírná az akksi, de ezt nem tudom mennyire lehet tudni. 😊
- Jó lenne nagy tárhely is rajta.
- Bár a filmes dolog miatt gondolom alap, de fontos, hogy gyors legyen, ne fagyogasson állandóan.
- Egyben fizetném és nem használtan szeretném.

Kb. így ennyi jutott eszembe, de szívesen veszek bármi ötletet, tippet és nagyon köszönöm elõre is a segítséget 😊
Nem azzal van a gond, hogy nagyon meg van húzva a nadrág szíj, de nem kell egy komoly laptop, csak alap dolgokra lenne használva, azért meg kár többet kiadni. Egyébként értem mit mondasz, nem hülyeség, köszi, hogy szóltál! 😄
franc0
Hitelre nem ajánlom a laptopvásárlást.
A 0% THM az esetek 99%-ában kamu vevõcsalogatás, a termék eleve sokkal drágább mint más boltokban. Tehát az árban a kamat.
Ha szûk a büdzsé, használt laptop.

Nekem például nem szûk, de mindig innen veszek használt üzleti gépet. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, egy 120 ezres gépet újonnan megvenni a legnagyobb hülyeség. Mégis ezt csinálják a legtöbben, ugye.

Hali,
tudnátok segíteni? Laptopot keresnék nõvéremnek, nem játékra kellene.
Inkább filmnézés, szövegszerkesztés és böngészés a fõ cél.
Otthoni, asztali használatra, nem vinné nap mint nap el otthonról a munkába, ill nem nyitogatná állandóan.
Maximum 120-125ezret szánna rá, lehetõleg hitelre, 0% thm-re.
Ha tudnátok segíteni, azt megköszönöm: Jano
szerintem amd procisat ne vegyél intel proci + amd vagy nvidia videókártya, mondasz egy konkrét árat, szerintem tudunk keresni egy pöpecet 😄
berlinboy6329
Azzal kezdtem,csak egyáltalán nem találom informatívnak,mert bár a sima 7670m-re igen,de a dual graphicsra már nem lehet rányomni,hogy FPS értékeket nézzek és össze tudjam õket hasonlítani,a 3D markok meg nekem nem mérvadóak,hisz nem azokkal fogok játszani.Most már amúgy is ráér még pár napot,mert ott is megvan az AMD-s gép,ahol az inteleset néztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/