Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- HP Pavilion g6-1306sh: AMD Liano, A6-3420M, 1.5 GHz, 4gb ram 1333mhz, 750gb, Radeon HD6520G+HD7450M 1 GB
-ACER Aspire V3-531G-B9704G75MAII:Intel Pentium Dual Core, B970, 2.3 GHz, 4gb 1066mhz, 750gb, geforce gt630m 1gb
-Packard Bell EasyNote F4244-HR-467HG: Intel Pentium Dual Core, B960, 2.2 GHz, 4 GB 1066 MHz, 500 GB, GeForce GT630M 1 GB
(aqua.hu-ról veszem)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
HP Pavilon: "dv6-6c80el alu - 219 900.-Ft
Core i7-2670,8GB,500GB,HD7690M XT 2GB" 220k-ért baromi jó ajánlatnak tûnik. De mire lesz képes ez a gép? bechmark tesz szerint az ME3 high-on csak átlag 39 fps-sel viszi az a VGA. Nekem az kicsit kevésnek tûnik ehhez a konfighoz.
Vélemények?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
fuck mmo's..i.,
http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop
Es jatekra kellene azert kerdezem
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Alienware M14x
Alienware m14x
Köszi
no nézegetek még üzletekben is és majd a végeredményt belövöm ide, majd abban kérném a segítséget, hogy szerinted / szerintetek melyiket érdemes megvenni! Esetleg amit kinéztem arról mi a véleményetek...
Fifát, Codot viszi rendesen, ahogy látod. Nem egy játékos gép, de ilyeneket elvisz simán 1366x768-ban.
De amúgy amit linkeltem eggyel elõtte notit (#14282-ben), az kb. egy 10-essel drágább, de jócskán erõsebb benne a videokártya.
ezért is raktam be a fifa 13 gépigényét
ja igen nekem még az is fontos lenne,hogy magyar billentyûzetes legyen! Pl. van munkahelyen egy õsrégi laptop ami angol bill-zetes és tök fura,hogy nincs rajta á betû
köszi a segítséget!
Amúgy majdnem ugyanilyen notit vettek unakahúgomnak. Nem néz ki rosszul, bár az alu szín természetesen csak mûanyag, és a billentyûzete elég gagyika. De hát ezért az árért persze többet sajna nem lehet várni. A kijelzõje viszont matt, ha minden igaz, ennek is.
Én speciel nem ismerem a márkát, de 2 év gari, és nem írtak róla rosszakat, ahogy neten olvasgattam.
az igazság az,hogy én is a procival vagyok bajba mert nem vágom melyik az ami már jó lehet...
CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
RAM: 2 Gigabyte of RAM
VGA: DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
DX: DirectXŸ 9.0c
pl. ezen futna ?

Bocsi a terjedelemért és köszönöm elõre is a válaszokat.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
link
mondjuk a cod legújabb verziója és a fifa fusson rajta és kész, nekem ennyi a kritérium, ja és 150nél nem adok többet... (lehetõleg új laptopért)
csak én a márkákat nem vágom, ha jól informálódtam akkor a hp elég drága fajta és van nálam nevetlenebb ám de megbízható lap is...
no ha valaki talál , esetleg ilyen kritériummal vett már laptopot linkelhetne egyet! Ha emlékeim nem csalnak akkor rockynho volt aki szintén fifa-t akart felrakni az új gépére...
pl. játék -> milyen játék?? egy super mario tuti elfut egy 40ezres gépen is illetve dvd filmet is tudsz rajta nézni 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop
150-180e ft ért szeretnék laptopot venni fõleg szórakozásra használnám. (játék, film)
Tudnátok valami jót ajánlani?
Másik kérdésem h van egy videó kártya hibás laptopom azt lehet szétbontva alkatrészként értékesíteni vagy egybe hirdessem meg?
Köszönöm!
Ezt nem egészen értem. A laptopból kiveszed a vinyót, a helyére beteszel egy ssd-t, a vinyót meg rádugod az e-sata portba? Vagy külsõ vinyóra gondoltál?
Elvi sebesség dolgait tudom, gyakorlatban, hogy mennyire jó azt nem sikerült kipróbálni mert nincs külsõ vinyóm. De tetszik, hogy van ez rajta, késõbb pld tehetünk bele SSD-t a mostani winyót meg mondjuk rádughatja erre a portra.
Dübörög a 965ös x4
Kössz. Újszülöttnek minden vicc új 😊
Viszont blútúsz sincs benne juteszembe újfent. De ezt csak úgy annak mondom, aki kedvet kapott volna a laptophoz. Nem egy egetverõ probléma, volt itthon egy fölösleges. jó a gép.
Dübörög a 965ös x4
Amit vettünk azon nincs hdmi.
Ránézésre olyan kicsit más volt az a csati mint a mellette lévõ 2 usb, és a tesztben azt írják, hogy az e-sata. Mostmár volt annyi eszem, hogy megnézzem gúgliba, hogy is néz ki egy esata csati 😊 tényleg nem az 😊
Dübörög a 965ös x4
Amúgy régebbi játékokkal el lehet vele pötyögni, újak egy részével is agyon alacsony grafon. Ill. pl. alacsonyabb gépigényû játékokat, mint pl. Fifa, aránylag jó viszi.
Jobbról a 3adik az lenne a 2 usb után?
Szerintem megérte, és így, hogy i3as proci valamint 7500al olcsóbban megjött mint az iponról teljesen jó.
Hirtelen csak egy 3dmark 03at találtam, de szerintem elkocogna low-on egy két játék, ha épp arra lenne szükség. 7500 pontot kapott. Az én AMD PC-m alaplapi HD4250-e 4100-4300 pont körül domborít ugyan ebben a régi 3d markban 😊))
Most egy t-home-nál vett samsung laptopról pötyögök, újra kellett raknom egy ismerõsömnek, hát ég és föld a különbség a 2 vas között..
Minden jót!
Dübörög a 965ös x4
Itt van még ez. Egyes egyedül a videokártya sebessége talán 7%al több (ezt mondták nekem). Minden másban rosszabb.
Ha ez olyan sokat nem dob egy játék esetében (egyelõre talán ez a legfontosabb szempont), akkor maradok az asusnál.
Ezt néztem ki magamnak: http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=24158&category_id=1303&option=com_virtuemart&Itemid=29
(asus k55vm). Le van értékelve 200 ezerrõl 170 e ft környékére. Nézegettem eme értékben más laptopokat is, de nem nagyon találtam, olyat ami ebben az árkategóriában ezt ütné.
Vélemény?
Egyedül a mai játékok közül a Skyrim az, ami engem izgat, elvileg annak futnia kell alacsony beállításokkal. Láttam videót, ahol hasonló laptopon jól fut, szóval reménykedek.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz