Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tablet szövegszerkesztésre teljes mértékben alkalmatlan, arra jó h beírd a weboldal címét de többre nem. Netbookot meg neméri meg venni, olyan kicsi a kijelzõ + háttértár, h az film nézésre végképp nem alkalmas.
Én normális notebookra szavazok, innentõl már csak az ár a kérdés.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ilyen programokhoz szerintem kicsi egy 15,4" kijelzõ. Játékra még elmegy de dolgozni, nem nagyon fér rá ki sok minden. PS, 3Ds MAx ablakában is van egy rakás kezelõ panel.
Ami kéne az egy i3/erõsebb A4 proci, 4 Gb ram minimum, VGA 1 gb vrammal.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha a szívemre hallgatok akkor Alien mivel az nvidiáért kevésbé vagyok oda. De érdekelne hogy ha konkrétan ez a kettõ a lehetõség ki melyiket ajánlja. Ahogy olvastam az Asusnak a hûtése jobb de nem módosítható benne semmi, az Alien meg tovább fejleszthetõ.
#14344 Nekem vegyesen kellene... de játékot írtam hogy legyen kraft... nincs válasz, tehát az állításod helytelen 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Enyim a sasmung...
http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop
http://www.cserebere.hu/termek/samsung-gamer-laptop-core-i5-76
Jatek ugyeben lenne a csere es 15-ot kernek ra.
Egyik gep se garis mar.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS X54HR-SO310D
Ha valakinek van ilyen írhatna a tapasztalatokat.
Köszi
A lenyeg hogy meg tudtam huzni annyira, hogy elboldoguljon a D3-al.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Mondjuk az Intel Extreme Tuning cuccal 1600-ig húztam a kártyákat, 0,425 mV feszültséggel, szóval nem félek tole hogy ne szaladna el ugyanezzel a részletességgel egy csont ugyanilyen laptopon. 😊
Azért kösz hogy utánanéztél!
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
A Diablo 3 is pont benne van. Hááát, már mediumon is határeset. :/
Szeretnek laptopot venni, 15-16 inches kijelzovel, 4gb ram-al, valami jofele i5-ös procival, es olyan vga-val amivel azert legalabb a Diablo 3 elszalad nativ felbontason, kozepes-full beallitasokkal. 150000 forintom lenne ra.
Mi a legjobb vetel ebben a kategoriaban szerintetek?
Koszonom!
Egy netbookot szeretnék venni, amibe egybõl a vásárlás után SSD-t tennék. Bele tudom tenni, megoldható? Egybõl ugrik a garancia, ha úgy viszem be utána a szervizbe, hogy az SSD van benne, van bármiféle védelem bennük amivel a szerviz ki tudja mutatni a háttértár cserét? Köszi!
Tanácsot szeretnék kérni, új notebookot vennék, kb max 160.000ft-ig, és amire használnám azok olyan progik mint pl pro/engineer vagy creo, autocad catia nx photoshop szóval ilyen tervezõs dolgokra, játékra szinte egyáltalán nem. vmi masszív megbízható de nem egy reaktornak kinézõ 😊 gépet szeretnék ha van ilyen árkategóriában. milyen paraméterekre van ehhez szükségem, mi alapján válasszak? mekkora legyen min. a memo, videokártya tipus, cpu.... vagy ha tudtok ilyen igényekhez ilyen árban modellt, légyszi írjátok meg.
nagyon köszönöm!
üdv 😉
kattya
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Laptopot szeretnék vásárolni mihamarabb, de mivel nem vagyok jártas a témában a segítségeteket kérném. Fõ cél: net, képszerkesztés, grafikai munkák, játékok se ártanának ha elfutnának (nem a legmodernebb a fõ), hordozhatóság elõny..
Mit ajálotok?
Nézegettem párat de más felé is nyitott vagyok.. Ár 200-300e FT
Samsung Series 3 NP300E5C-S02HU
Series 3 NP300E5C-S01HU
Series 3 NP350V5C-S02HU Titán
Series 5 NP550P5C-T01HU Ezüst
HP Pavilion dv6-6c06eh A7P51EA
Lenovo IdeaPad Y580 59-349200
Toshiba Tecra R850-17C
Dell Latitude E6520 138093
Szerintetek? elõre is köszi.
Kérhetek néhány tippet a keret 120max.Elvárások 2év gari és egy sims&fifa elinduljon rajta, esetleg usb 3. A samsungok elég tetszetõsek.
A matt kijelzõ mennyivel "jobb".
November közepére kellene beszereznem.
Köszi.
fuck mmo's..i.,
Rendben, több mint 200, majdnem 300... De viszont ezt a laptopot nem tudom itthon megvásárolni mivel magyar HP oldalán nincs, én meg az USA oldaláról linkeltem.
fuck mmo's..i.,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerdán utazok haza és szeretnék laptopot vásárolni. Olyan laptopra lenne szükségem amin ha akarok tudok a legújabb játékokkal játszani gond nélkül, illetve 17 es kijelzõje legyen 😊 Persze már átnéztem pár oldalt (pcx edigital mediamarkt) de érdekelne a ti véleményetek is. Illetve olyan 200k környéki árcímkét keresnék ( + - 30-40k).