Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Ki mondta h a takaróra kell rakni? Van olyan tálca (kajának) aminek van lába, direkt fekvõ betegeknek. Magasabban és stabilabban lenne a laptop + az alján lévõ nyílásokat se takarná le a szövet.

Tablet szövegszerkesztésre teljes mértékben alkalmatlan, arra jó h beírd a weboldal címét de többre nem. Netbookot meg neméri meg venni, olyan kicsi a kijelzõ + háttértár, h az film nézésre végképp nem alkalmas.

Én normális notebookra szavazok, innentõl már csak az ár a kérdés.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lacee86
Hát, a ventilátor fúj, nem szív... Szvsz nem kerülne több por a gépbe, mint átlagos használat mellett. Tableteket nem ismerem, így ahhoz nem tudok szólni. Esetleg netbookok között lenne még érdemes szétnézni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fekvõbetegnek vennék laptopot, de elbizonytalanít, hogy az ágynemûbõl magába szívja a ventilátor a szöszmöszt. Általános használatra kellene: internet, szövegszerkesztés, videonézés stb. Ha tudtok olyan típust, aminél ez meg van oldva, osszátok meg velem, pls. Vagy vegyek inkább tabletet? Minden ötletet szívesen veszek.
köszönöm szépen 😊
Lacee86
Hát nagyobb lélegzetû tervezést sztem totál nem a laptop saját kijelzõjén szokás, hanem rákötött monitorral. Egy 17,3-as is kijelzõ is nagyon kicsi még ilyen célra.

JethroHUN
Nekem pl gõzöm sincs h mik azok a programok amiket leírtál "pro engineer" De gondolom vmi 3D tervezõ program, (mint a 3DsMAx) tehát dedikált VGA kellene hozzá, egy intel 3000 biztos kevés hozzá.

Ilyen programokhoz szerintem kicsi egy 15,4" kijelzõ. Játékra még elmegy de dolgozni, nem nagyon fér rá ki sok minden. PS, 3Ds MAx ablakában is van egy rakás kezelõ panel.

Ami kéne az egy i3/erõsebb A4 proci, 4 Gb ram minimum, VGA 1 gb vrammal.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lacee86
Hát, ahogy nézem, a 7970M kb. másfélszer erõsebb kari, mint a GTX670...

Lacee86
Intel i3 esetleg i5 + 4 GB RAM (több se árt), nagy vonalakban... Asus, Dell, Toshiba, Lenovo, HP, esetleg Samsung. Nézegess, linkelj ide konkrét típusokat. Nem kell várni, h a sült galamb a szádba repüljön.

Tovább kutakodtam laptop ügyileg, találtam 2 lehetõséget ami elég korrekt áron lenne ebay-en. Asus G75 ill Alienware M17x

Ha a szívemre hallgatok akkor Alien mivel az nvidiáért kevésbé vagyok oda. De érdekelne hogy ha konkrétan ez a kettõ a lehetõség ki melyiket ajánlja. Ahogy olvastam az Asusnak a hûtése jobb de nem módosítható benne semmi, az Alien meg tovább fejleszthetõ.

#14344 Nekem vegyesen kellene... de játékot írtam hogy legyen kraft... nincs válasz, tehát az állításod helytelen 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

jópofák vagytok, ha valaki tanácsot kér mert munkához venne gépet (#14326) nem játékra, no comment, de ha vmi hû de csúcs játék elõtt kockulni vágyó ír annak lökitek az okosságot. nagy bizakodva írtam ide, hogy profi véleményt kaphat az ember, én ha akkora infomágus lennék örömmel várnám ki mit kérdez tõlem hogy segítsek, ha már érdemesnek tart. vagy ez a topic már játékra szakosodott csak nem vettem észre?
DONGUBA
Egyszer volt csak egy regebbi....felnem kellene tole?Jatekra akarom azert cserelnek mert ugye ebben eros van.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lacee86
Tekintve, h a tiédben a proci egy picit erõsebb, de a cseregépben sokkal erõsebb a VGA és egy kicsit nagyobb a vinyó, és ha nem félsz az Acertõl, akkor szvsz elfogadható ajánlat.

DONGUBA
Sziasztok erdemes a ket lapit elcserelnem?
Enyim a sasmung...

http://www.cserebere.hu/termek/acer-gamer-laptop

http://www.cserebere.hu/termek/samsung-gamer-laptop-core-i5-76

Jatek ugyeben lenne a csere es 15-ot kernek ra.

Egyik gep se garis mar.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lacee86
xD

SzirmosSzisza
Ha jó kondiban vagy <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

17 colos laptopot mikor érdemes venni?

Találtam egyet ami elfogadhatónak tûnik :
ASUS X54HR-SO310D

Ha valakinek van ilyen írhatna a tapasztalatokat.
Köszi
Cumshot
Igaz, elirtam! <#eljen>
A lenyeg hogy meg tudtam huzni annyira, hogy elboldoguljon a D3-al.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Máté94
3450-ben csak HD2500 van.
Lacee86
Ok, nincs mit.

Cumshot
Nekem fent van a 2 irodai gépemen. Az egyik i5 3450, a másik i7 3770s, mindketto HD 4000-el és 4gb 1600-as rammal. 1280x720-ban 30-35 fps high beállításokkal, élsimítással. az árnyékokat mediumra állítottam.
Mondjuk az Intel Extreme Tuning cuccal 1600-ig húztam a kártyákat, 0,425 mV feszültséggel, szóval nem félek tole hogy ne szaladna el ugyanezzel a részletességgel egy csont ugyanilyen laptopon. 😊
Azért kösz hogy utánanéztél!

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Lacee86
Itt egy teszt a HD 4000-rõl, nézd csak: link
A Diablo 3 is pont benne van. Hááát, már mediumon is határeset. :/

Lacee86
Hát jah, csak a HD 4000 sztem sovány az említett játékhoz az elvárt részletességgel, meg úgy egyébként a játékokhoz.

Cumshot
Flash videót streamelek egyszerre 10-12 oldalra, ezért kell az eros proci. Amugy talaltam Asus és Acer gepeket ilyen árban, bár azokban Intel HD 4000 van. Az van az irodai gépeimben is, és 720p-ben elszalad a D3 majdnem full részletességgel. Valamilyen bestbuy cucc érdekelne ebben a szegmensben.

Lacee86
150 ezer sovány erre, h i5 és még ilyen szintû játékok is elfussanak a leírt részletességgel. De amúgy minek neked i5, mire használnád még a gépet?

Cumshot
Hello!

Szeretnek laptopot venni, 15-16 inches kijelzovel, 4gb ram-al, valami jofele i5-ös procival, es olyan vga-val amivel azert legalabb a Diablo 3 elszalad nativ felbontason, kozepes-full beallitasokkal. 150000 forintom lenne ra.
Mi a legjobb vetel ebben a kategoriaban szerintetek?

Koszonom!

Sziasztok!

Egy netbookot szeretnék venni, amibe egybõl a vásárlás után SSD-t tennék. Bele tudom tenni, megoldható? Egybõl ugrik a garancia, ha úgy viszem be utána a szervizbe, hogy az SSD van benne, van bármiféle védelem bennük amivel a szerviz ki tudja mutatni a háttértár cserét? Köszi!
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, új notebookot vennék, kb max 160.000ft-ig, és amire használnám azok olyan progik mint pl pro/engineer vagy creo, autocad catia nx photoshop szóval ilyen tervezõs dolgokra, játékra szinte egyáltalán nem. vmi masszív megbízható de nem egy reaktornak kinézõ 😊 gépet szeretnék ha van ilyen árkategóriában. milyen paraméterekre van ehhez szükségem, mi alapján válasszak? mekkora legyen min. a memo, videokártya tipus, cpu.... vagy ha tudtok ilyen igényekhez ilyen árban modellt, légyszi írjátok meg.

nagyon köszönöm!
üdv 😉
kattya
Lacee86
Ez igen! <#eljen> Én ilyen teljesítményû notikat Asuséknál 400-tól kezdve láttam...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni mihamarabb, de mivel nem vagyok jártas a témában a segítségeteket kérném. Fõ cél: net, képszerkesztés, grafikai munkák, játékok se ártanának ha elfutnának (nem a legmodernebb a fõ), hordozhatóság elõny..
Mit ajálotok?
Nézegettem párat de más felé is nyitott vagyok.. Ár 200-300e FT
Samsung Series 3 NP300E5C-S02HU
Series 3 NP300E5C-S01HU
Series 3 NP350V5C-S02HU Titán
Series 5 NP550P5C-T01HU Ezüst
HP Pavilion dv6-6c06eh A7P51EA
Lenovo IdeaPad Y580 59-349200
Toshiba Tecra R850-17C
Dell Latitude E6520 138093
Szerintetek? elõre is köszi.
Lacee86
Én speciel egy Asus fényes és egy Samsung matt kijelzõt tudok összehasonlítani. A matt kijelzõ elõnye természetesen az, h nem fénylik, nem tükrözõdik, és a Samsung kijelzõjének speciel valamivel jobb a betekintési szöge. Viszont szvsz az Asus kijelzõjének szebb a képe, nekem úgy tûnik legalább is. Az olcsó Samsung notiknak amúgy nagyon gagyi anyagminõségû a billentyûzete sajnos, ez további hátrány.

Helló!
Kérhetek néhány tippet a keret 120max.Elvárások 2év gari és egy sims&fifa elinduljon rajta, esetleg usb 3. A samsungok elég tetszetõsek.
A matt kijelzõ mennyivel "jobb".
November közepére kellene beszereznem.
Köszi.
Van lehetõség, de a legkönnyebb megoldással + áfás lesz, a többi megoldással szintén a 3x-a lesz az ára. Lehet maradok ennél a laptopnál. Próbáltam keresni ebben az árban is mondjuk kicsit modernebbet, értem ezalatt 7k szériás radeon illetve 3. generációs I7-el, bár gyanítom ez a gép is bõségesen elvinne minden játékot amire a közeljövõben igényem lenne.

MeoH
Ertem, de ha nem kint veszed, hanem hazarendeled, akkor szamolj az +afaval. Es maris nem annyi. Persze, ha ott kint megtudod szerezni es maganuton behozni, akkor ennyiert jo vetel. Magyar kiosztasrol ne almodj tulzottan (bar regebbi envy szeriak is voltak hun kiosztassal), nem tulzottan vagyunk cel orszag...

fuck mmo's..i.,

1,285.00 USD = 278,399.56 HUF

Rendben, több mint 200, majdnem 300... De viszont ezt a laptopot nem tudom itthon megvásárolni mivel magyar HP oldalán nincs, én meg az USA oldaláról linkeltem.

MeoH
Ha ezt megkapod 200ert, akkor szerez nekem is 😊 17"ben az Asus G szeriaja ami kajak masina, de az inkabb 300e. Epp eladnam a sajatom, ha erdekel privi 😛

fuck mmo's..i.,

SzirmosSzisza
Ez elég messze van 200k-tól 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kinéztem most magamnak egyet ami árban és teljesítményben tökéletesen megfelelne LINK, de jobb lenne ha ilyen áron teljesítményen kapnék esetleg magyar billentyûzettel.

17.3-inch

van 17es kijelzõs laptop? 15.6osokkal találkoztam csak 😮
Sziasztok!

Szerdán utazok haza és szeretnék laptopot vásárolni. Olyan laptopra lenne szükségem amin ha akarok tudok a legújabb játékokkal játszani gond nélkül, illetve 17 es kijelzõje legyen 😊 Persze már átnéztem pár oldalt (pcx edigital mediamarkt) de érdekelne a ti véleményetek is. Illetve olyan 200k környéki árcímkét keresnék ( + - 30-40k).

Lacee86
Hm, látom, átírták 2-re minden Acerre. Gondolom rájöttek, h 1 év az nevetséges. Mind1, én akkor se vennék. 😊

franc0
Az Acerekre nem 1 év a garancia.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Lacee86
Annyit bõven megér. Sztem akkor a 3.-at vedd.

Köszönöm a segítséget!

Mindegyik 120-125k Ft

Lacee86
Az 1. az gyenge, Acert meg ne vegyél sztem (eleve csak 1 év gari...), úgyh sztem a 3. Az elég jó, persze mennyiért?

Tanulás,netezés, kisebb 3D modellezés, meg játék ami megy rajta.

V43 1105
Keret, felhasználási terület ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h