16455
  • Neoncsoves
    Itt mi a fenéért ilyen olcsó a T430 meg az EliteBook? máshol 300-400ezer körül mennek ezek..
  • Neoncsoves
    Jólvan, majd ha alátámasztod a véleményedet normális érvekkel és nem ilyen szavakkal hogy "fosch" meg hasonlók, esetleg példákkal akkor hallgatok rád. Addig meg inkább az informatikai tudásomat veszem alapul, a lekezelő stílusod meg nem hiszem hogy nyerő lenne, bár ha itt éled ki magad, akkor szar életed lehet :)
  • franc0
    Majd ha felnősz rájössz.

Kérem a következőt.
  • Neoncsoves
    ezek használt laptopok amúgy?
  • Neoncsoves
    Intel HD4000 videókártya nem éppen a legjobb.

Ha megnézed pl. ezt , hasonló áron van és majdnem ugyanolyan jó a procija, videokártyája sokkal jobb, nagyobb a vinyó is és a képernyője is 15,6os nem pedig 14es...
  • franc0
    Itt van 180-ért Ivy Bridge EliteBook és T430, választhatsz.
    Beleteszel egy 250 gigás SSD-t és ennél fajább már nem is lehet.
  • Neoncsoves
    220ezres plafon van laptopvételre, a lehető legjobbat aki tudja ajánlja már be. football manager, programozás, netezésre kéne. 200-220 körül legyen, nem baj ha erősebb benne a hardver mint amihez amúgy is kéne.
  • franc0
    Azért mert ennyi pénzből már EliteBookot meg Lenovo T szériát lehet szerezni.
    Nehogymár ilyen faszogány iszpájronra adj ki ennyi pénzt. Vicc ennyiért, a világ legnagyobb lehúzása.
  • Neoncsoves
    esetleg ez?
  • Neoncsoves
    indoklás? ebben az árkategóriában esetleg jobb Dell ?
  • franc0
    fosch
  • Neoncsoves
    Vélemény?
  • Lacee86
    Monitorok is léteznek ugyanilyen felbontással, rendszerint 18,5" képátlóval.
    pl. link
    De ez csak egy példa, rengeteg féle van. DVI vagy HDMI legyen rajta mindenképp.
  • TomStorm
    Csak ajánlani tudom az Asus K55VJ Notebook-ot mindenkinek(i5,6gb ram,GT635,eredeti Win8).
    Halk,hűvös,gyors.Eddig minden játék High(nem Ultra) simán visz microshutter mentesen.MMO-t is árnyékokkal.
    Tényleg nagyon elégedett vagyok vele és örülök,hogy lecseréltem egy Gamer Pc-t erre.
    Talán még SSD se kell de ha leesik az ára akkor beszerzek egyet.

Viszont kell egy másodlagos kijelző és ez ügyben kérdezném,hogy mekkora monitort ajánlotok hozzá,olyat amin megmarad ez a teljesítmény.Most ugye 1366×768
  • TomStorm
    GT730 vagy GT635?730-as ACER a 635-s VGA-val szerelt Noti meg Asus.Egy áron vannak,melyik márkát vegyem,mind1?
  • TomStorm
    Üdv!
    Játékra is kellene a Notebook meg filmekhez illetve monitort használnék külön hozzá így mind1 mekkora a notebook kijelzője.
    180 ezer a keret laptop-ra és 20-30 ezer a monitorra(lehet nem gond ha 1920×1080 felbontásnál kisebb a monitor,inkább jobban fusson a játék kisebb felbontáson).
    Mit tudtok ajánlani?Nem kell über grafika.Nvidia-t szeretnék inkább de ha ATI sokkal jobb akkor legyen az
  • Lacee86
    Simán.
  • RYO21
    Intel B840+Intel HD mennyire játsza le a HD videókat?
  • Lacee86
    Nem hiszem, h gond lenne vele. 2 év garancia, ennyi pénzért meg baromi jó áron is van.
  • XYZolesz
    Packard Bell Easynote F6244-HG-345HG

Szerintetek megéri megvenni ezt a laptop-ot?
    Milyen tapasztalatok vannak a Packard Bell márkával kapcsolatban?
  • z99999
    HP EliteBook 8440P i7
    Hibátlan, újszerű, karcmentes állapot!
    - Processzor: Intel Core i7 620M (2.66 GHz,4MB cache)
    - Kijelző: (1600x900 pixel) 14,1 "
    - Memória: 4096 MB DDR III 1333 MHz
    - Merevlemez: 320 GB 7200 RPM SATA-II
    - Optikai meghajtó: DVD+-RW DL
    - Hangkártya: HD Audio
    - Mikrofon: Igen
    - Videokártya: nVIDIA NVS3100M
    - Webkamera: Igen
    - Wi-Fi:6300 AGN
    - Bluetooth: Igen
    - 3G: Nem
    - Csatlakozó: D-Sub, E-SATA, FireWire, RJ-11 modem, USB, 3,5 Jack,
    Display Port, ExpressCard
    - Memóriakártya olvasó: MMC, SD, SDHC
    - USB: 3 db
    - Akkumulátor: 6 cellás jó KB 3 Órát bír
    - Méret: 335,6 x 236,2 x 31,3 mm
    - Súly: 2,27 kg
    - Hálózati töltő
    - Garancia: gyári-2013.07.19.
    Bios password, működését nem befolyásolja.Kérésre ki kódoltatom
    Ára: 110.000 Forint

ezen gondolkodom, játékra igazából nem kell, csak menjen rajta néhány adobe szintű progi, mit gondoltok?
  • Lacee86
    Ennyi pénzért, ilyen teljesítményű épet is kapsz. Ne vedd meg.
  • RYO21
    Találtam egy hírdetésben egy HP EliteBook 6930p laptopot kb 55000 HUF-ért.
    160 giga HDD, C2D P8700, 2 Giga ram, és integrált GMA kártya.

Viszont azért ilyen olcsó, mert a képernnyőnél a műanyag egyik sarka levan törve. Valószínűleg el lett ejtve. Szabad ennyi pénzért megvenni ezt a gépet? Főleg netezésre, programozásra és filmnézésre kellene.
  • XYZolesz
    Hello mindenkinek!

Egy laptop-ot szeretnék vásárolni és megköszönném ha segítenétek a választásban.

keret : 100-110e Ft
    jó lenne ha néhány játék is elfutna rajta, de nincsenek nagy elvárások
  • SzirmosSzisza
    Sokan azzal írják be a számokat, meg régi Mortal Kombatban ki lehetett rakni az egyik játékost oda és akkor lehetett 1 gépen multizni. (mondjuk én mikor laptopot vásároltam direkt olyat kerestem amin nincs :D)
  • Lacee86
    Aki sokat dolgozik számokkal, annak sztem elengedhetetlen. De pl. nekem is cél volt vásárlásnál, h legyen rajta.
  • sz4bolcs
    Am numerikus bill.-t mire szokták használni, hogy tesztekben pozitívumként van mindig megemlítve?

Én még soha nem értem hozzá, pedig szoktam használni a szám gombokat. :D
  • MeoH #15104
    Megerosittem. Az elado 100% megbizhato, tobb uzlet volt amr vele. Sot, volt garancias problema is, mar nekem volt kinos, olyan korrektul kezelte.
  • franc0
    Most hirtelen nem tudom, hogy öt vagy hat laptopot vettem-e tőle... De ezt már írtam április 29-én, ugye.
    De nem kell mindenkinek jól járni, igazad van.
  • Jim Morrison
    túl szép hogy igaz legyen :)
    Használt áruktól ódzkodom. (látom sok pozitív szavazatot kapott)
  • franc0
    Itt az i7-es nagyfelbontású 110-ért.
    Egyszerűen kretén vagy, ha inkább azt a fossungot veszed több mint kétszerannyiért.
  • MeoH #15100
    De a samsung 14". Annal teljesen atlagos az a suly.
  • Lacee86
    A túl könnyű noti rosszat is jelenthet: gagyi, gyenge műanyag, semmi fém merevítés stb.
  • Jim Morrison
    de, 2,17 kg -os Samsung ezért is tűnik jó választásnak :) többi 2,7 kg. Samunak jó a felbontása is meg mi egyéb. De ha tudsz jobbat akkor ne tartsd magadban, a héten le akarom zárni a témát :)
  • sz4bolcs
    Nem te akartál könnyű notit? :D
  • Jim Morrison
    Sikerült megtapicskolnom az Y500-at és egy Dell e6530-at.
    Elkezdtem az Y500, e6530, e5530 között filózni, hogyha esetleg még szereltetek bele SSD-t melyikből jönnék ki jobban, ugyanakkor még mindig nem sikerült eldöntenem a lényeget, hogy mekkora notebookot is akarok... ezek nagyok, van rajtuk numerikus billentyűzet is, olyan széles, és megnéztem milyen nagyobb felbontású notebook jöhet szóba 14 colos méretben. Kidobott egy Samsung Chronos notebookot. Igazából ez egy jó aranyközépútnak tűnik, és lehet kicsit olcsóbban hozzá is tudnék férni mint a laptopszalonos ár (persze majd megnézem hol mennyiért is lehet kapni). Vélemény?
  • MeoH #15095
    Inkabb: Lenovo

Ezek a procik siman viszik a FHDt.
  • mukika36
    Sziasztok!

Noti vásárlás előtt állok, maximum egy hónapon belül szeretném megvenni.

Ezek olyan fontosabb kritériumok lennének:
    -max 100-110e Ft
    -nőnek lesz
    -elsősorban internetezésre, skype, filmnézés
    -a hűtőbordák bal oldalt legyenek (melegbe ne fűtse a kezet :D)
    -numerikus billentyűzet
    -optikai meghajtó
    -(és esetleg gigabites port)

Ezt néztem ki:
    PACKARD BELL EasyNote F5211-HC-258HG
    Vélemény?
    Ennél a proci nem tudom, hogy milyen (1080p film szaggatna vagy sem...)

De ha tudtok nekem ajánlani másik masinát, annak is örülnék.
  • Jim Morrison
    De nem csak lakásban +1 monitorral használnám. Holnap megyek körbenézni, eddig még nem tudtam rá időt szakítani.
  • SzirmosSzisza
    Ha úgyis külső monitorral használod akkor nem mindegy? Amúgy látogass meg valami közeli MediMarktot/Euronicsot vagy bármi boltot ahol vannak kirakva laptopok és nézd meg.