Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ipon.hu/?product_id=27245
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az integrált Intelnél csak a játékoknál olvastam gyengeséget videó nézésre megfelel, de egyébként adtak hozzá drivert ami jelentõsen felgyorsítja az eddig indokolatlanul lassú videókártyát
DRIVER
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Én most állok lap-top vásárlás elõtt és mivel még nem volt laptopom nagyon nem vagyok otthon a témában. Tudnátok nekem mondani olyan 120-140k körüli gépet amiben azért egy valamire való videókártya is van (meg pl proci is)? Mert ahogy nézegettem mindenben csak ilyen integrált intel van amirõl nem sok jót hallottam.
Nekem igazából nem játékra kellene, mert van konzolom, viszont egy-két dolgot azért szeretnék rajta futtatni (Eve Online, Spore meg ilyenek). A másik az, hogy jó lenne ezen nézni a HD videókat is.
Elõre is köszi.
Venni akarok egy fujitsu-siemens laptopot. De! A metróban néztem ki, ott a tájékoztató címke szerint csak vista telepíthetõ rá. Viszont én xp-t szeretnék rá, és a gép is tökéletesen megfelelne! Kérdésem az lenne, hogy esetleg rá tudom-e mégis tenni az xp-t valahogy.
thx és üdv
Laptopot szeretnék venni, ezt a gépet néztem ki: ACER Extensa 5620-6A2G16Mi (LX.E540C.062). http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14634 <--- Itt van róla infó. A következõkre szeretném használni: Internetezés, szövegszerkesztés, játék, egyetemre beadandót csinálni, meg ami jön...
A véleményeteket szeretném kérni, hogy jó e.
Ha tudtok mást ajánlani br 150.000 alatt azt szívesen veszem. 😊 A proci legyen legalább 2ghz-s core2duo-s, memória legalább 2giga, a winyó min 80Gb,videókártya integrált, a dedikált nem fér bele a br150-be :S . Azt is magyarázzátok el plz, hogy melyik proci a jobb:
T5470 (2 MB L2 cache, 800-MHz FS😎 1600Mhz, és T5750 (667MHz FSB, 2MB L2 cache) 2.00GHz. Mind a kettõ intel core 2 duo.
Kösz a segítséget!
Üdv: Rihi87
ami bár nevébõl nehezen adódik, Panasonic gyártmány...
Ugyebár van az XPS M1730-am...eddig minden okés volt vele, ám tegnap megvettem életem elsõ BD lemezét...ám a gépezet nem hajlandó még csak be sem olvasni azt. Pedig minden fontos progi megvan hozzá (beleértve a PowerDVD8-at)
De még explorer szinten sem látja a lemezt. Kiderült hogy a BD-RE meghajtóm picit régi firmware-rel rendelkezik, ám itt jön a poén, hogy nincs hozzá frissítés! Olyat mondtak szervízben hogy másnál is elõfordult és a megoldás egy ugyanilyen de újabb gyártású drive beszerelése, mert az már "elvileg" hüdejó...
Nincs valaki aki mégis tud valami helyrõl ahol begyüjthetném a firmware-t ami már az újabb típusokban van?
Ha nincs, akkor viszem a szervízbe hogy cseréljék, de gondoltam megkérdezem! Köszi elõre is!
újonnan volt véve a köv noti: asus x51rl-ap146
a telepmérõnél ír ilyet : energiaállapot: Kisülés alatt. Ez mit jelent??
már feltettem kb 12 órára töltõdni, és azt írja hogy:
- teljes fennmaradó energia: 91%
- teljes hátralévõ idõ: 1:55 perc
erre a a laptopra aszt irják hogy FELBONTÁS: 1920x1200 (WUXGA) ez tud lefele olyan felbontást amin nem fog el homályosodni a kép? Valamint a laptoba a 8600go vagy a HD3650 a jobb asztom hogy az ati az okosabb válaszokat elõre is köszönöm!
Olyan problémánk van hogy elloptak tõlünk 3 laptopot és most így csak egy asztali számítógépünk van viszont mindenkinek sszügsége lenne laptopra😊 azaz 3 laptopot vennénk egyszerere kb 200ezer forint értében mindegyik fõleg munkára lenne használva de fontos azért hogy a wordtõl és a photoshoptól meg az acrobat readrtõl ne lassuljon be.
Abban kérném segítségeteket hogy melyik jelenleg ilyen célra a legjobb választás.
Köszönöm!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Akkor elég egy poggyász is, hogy mozdítani tudd a gépedet.
Remélem nem vagy rokkant, hogy a négy fal közé vagy kötve, mert már kezdem azt gondolni, hogy te nem mozdulsz ki otthonról, ezért fogalmad nincs a mobililitás élményérõl.
Ha meg szerinted egy laptop melegít, amit én eddig nem éreztem, akkor villanyt se használj!<#gun>#gun><#heureka>#heureka>
A laptopom pedig 2,6 kg, még mindig nem 6!<#crazya>#crazya>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
VW Jetta II 1,8T
Szal a kérdés.
egy Centrino M 1,8 ghz-s integr. intel 128-as VGa val szerelt Notin,elfut-e olyan játék,hogy COD,COD:UO,COD2,18 WoS Pedal to the Metal
thx.
JBQA!
JBQA!
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
JBQA!
Simán megteheti. Vesz egy htpc-t tft monitorral és ugyanott van kilóban mint egy 6 kg-s laptop kazán, de sokkal olcsóbb. És bõvíthetõ. És hûteni is lehet megfelelõen.
JBQA!
Én elmondom, hogy miért vettem laptopot és nem asztali gépet:
Egy asztali gépnek ötször nagyobb a helyigénye, mint egy laptopnak. Tudom hurcolgatni, ami már többször jól jött. Nincs tele a szobám huzalokkal, drótokkal, stb.
Tudok vele játszani! Bár ezt már az elõbbiekben is leírtam.
A Two Worlds, ami egy elég hardverigényes játék, az én gépemen simán játszható, pedig nem játékra vettem a gépemet, nem is vagyok egy kockafejû, minden nap órákat a gép elõtt töltõ játékfüggõ fajta, de mégis jó, hogy nem kell vennem egy playstation 3-at, hogy ha kedvem szottyan egy kis játékra.
Tehát, aki laptop ellenes az próbálja a hóna alá csapni a több darabból álló gépét!
És ha valaki erre azt a választ adja, hogy "dehát a laptop az sokkal gyengébb, mint egy asztali gép", annak ajánlom a mostani hsz-em újbóli elolvasását.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Miért ne lenne? SA is volt. Most is megmondták hogy késõbb jön pc-re, de FELJAVÍTVA. Mint az SA, azt se merték kiadni pc-re konzolos állapotban.
JBQA!
ゾルターン
ゾルターン
ez volt az utolso hsz-em a temaban mert semmi ertelme
Aki meg a kerdest feltette az elejen: 250 korulbol nem jon ki gamer laptop, de olyan igen amivel alapszinten tudsz jatszani. dell-et vegyel szvsz.
Aki a konzolra veri a f*szát az menjen a konzol topicba. Nem kell szétbaszni a PC topicokat konzolos f*szságokkal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lesz majd ne aggódj.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
JBQA!
Mutass mar nekem jo LCD TV-t 100.000 alatt . De legyen igazad 80.000 az LCD-ert , 100.000 a PS3-ert. Szoval 180.000. Es meg vehetsz melle egy lapopot is ( vagy asztalit ) hogy ne csak jatszani tudjal. Lehet az kijonn
olyan 60-70 korul , ha laptop legyen 100ezer.
Akkr mennyinel is jarunk ???? Szoval annak eri meg a konzol aki csak jatszik , es mast nem csinal ...
ゾルターン
Na mindegy, a lenyeg amit mondani akartam hogy a jatekgyartas elegge meg fog apadni pc-re, es mar apad is. Nehany ceg van csak ami tartja a frontot, pl blizzard.
"Mi ertelme egy 15/17-es kepernyos felmillios laptopot venni erre, amikor feleannyibol megvan otthon 21esre"
Latod errol beszelek. Megint hulyeseget magyarazol. Nem tudom mar pontosan idezni de a sok konzol guru mindig azzal ervel , hogy "megveszed a konzolt es jatszol" de min ??? Anyu 20" Videoton TV-en ??? Azert ott van mas kiadas is. A jatekok ararol nem beszele , a kulonbozo kiegeszitok ( ha a beteg eppen gitarozni akar <#eplus2>#eplus2>) En is fel tudnam sorolni mennyibe is lenne az a PS3 ha mar meg kell venni.
Hidd el annyi mint a PC , de sokkal tobb funkciot kapsz a PC-vel mint a konzollal. De ha van ra mod akkor ( egyszeru kiserlet ) probalj meg egy camcorder-rol (DV Type) a felvett anyagot DVD-re kiirni.
ゾルターン
JBQA!
tenyleg masik topik temaja, de van gta4 pc-re? nba09 lesz? Ez egy olyan tendencia, ami egyre erosebb lesz. Es ugy mondom ezt hogy nincs se ps-em, se xboxom.
Mondjatok 1 jatekot amihez gamerlaptop kell, crysis? Mi ertelme egy 15/17-es kepernyos felmillios laptopot venni erre, amikor feleannyibol megvan otthon 21esre ? Vagy ennyire fontos kihasznalni azt az 1 ora ebedszunetet melohelyen, vagy beulni eloadasra ahelyett hogy otthonmaradnal jatszani? vagy azt az 5 percet amig varsz a metrora?😊