16455
-
#5047 Egy fontos kérdésem lenne még.
Mennyire jók a laptopok hűtései ? mert nekem szüleim mondják mindig hogy fel kell rakni könyvekre meg ilyenek mert az alsó kis réseken alig tud valamit szellőzni... Ez igaz ? Vagy megoldja a saját hűtését rendesen ? :) -
#5046 Hát van egy bazi nagy tv-m de az nem tudom bluray képes-e. Vagy ez mitől függ...Igazság szerint nekem nem lényeges. Játékra keresek géped bruttó 250 000 ezer körül ... Értsd netto 200 000 nál nagyon ne legyen több. Eddig láttam jobbat rosszabbat.
3 között filózok most.
MSI vagy ASUS vagy HP
Igazából nekem a teljesítménye lenne a lényeg a kijelző nagysága ne legyen 17"nél nagyobb 15,4nél kissebb... És a lényeg hogy a legtöbb játékot nyugodtan húzhassam high KÖZELIRE 1024 vagy 1280 as felbontásokon :-) És persze bírja legalább egy 4-5 évig a laptop :)
Ha valaki tud ajánlani jobbat vagy esetleg a fenti igényekhez képest gyengébbet de jobb áron annak az ötleteit várom :) De a lényeg hogy a netto 200 000 ne nagyon lépje át :)
A használata viszonylag sűrű lesz :) Szinte napi de csak néhány órák :) -
#5045 Felejtős...150 körül már kapható 1120eh...160-ért meg már HD3650 kártyás ACER... -
digital #5044 Hyako! Fél éve napi szinten laptopokat nézegetek. Amióta belinkelted azóta mindig itt kötök ki. Érdemes megnézni a termék bemutatót.
Szerintem igen eltalált a dizájn, az ezüst is, de talán feketében szebb.
De, teszteket sajna nem lelek sehol. Főleg melegedés érdekelne. Ha minden rendben lenne körülötte, akkor pontot tennék a noti kérdésre.
-
Kiru #5043 Az ACER Aspire 5535 (140eFt-ért) milyen??? - talán ismeritek - -
#5042 Mivel tudod, hogy mik a pozitívumok és a negatívumok mindkét esetben, így neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb számodra.
Amúgy lehet érdemes várni egy kicsit, hisz vélhetően csökkenni fognak a dv5-ös széria árai, mert az új dv6 és dv7 termékek jelenleg nem sokkal drágábbak, mint a korábbi dv5-1160-1180-1199-1190-esek árai...
...1160eh már most is van 195 bruttóért, és abban már 9600M GT kártya van...
...no de a nyár folyamán szerintem 200 alá kéne menniük a kifutó dv5-ös széria legerősebb tagjainak is...(főleg 1180-nak, de esélyes lehet a 1199-es is...) -
#5041 Vagy ket targyalas kozt, mittomen... -
#5040 Vannak Full HD kijelzos laptopok. 720p-s Blu Ray meg mar szinte egyik laptop-kijelzonek se problema. En ugy gondolom akkor jo dolog, ha van egy bazi nagy tv-d es nincs egyeb Blu-ray lejatszod pl. De lehet utazas kozben is mozizni. -
#5039 Bluray-es laptopot mennyire éri meg venni ?? ki tudja használni a meghajtó a képernyőt vagy csak parasztvakítás ? :-) -
#5038 Akkor jó. Kellemetlen lenne ha egy XP telepítés miatt elveszteném a garanciát ha bekrepál egy hétre rá.
Amúgy a kettő közűl szerintetek melyik a jobb? a HP Dv5-1120eh, vagy az Acer 5630g. Első mellett szól hogy HP, 2 év gari, Win. Oprendszer. Második mellett hogy HD3650 és hogy T6400, valamint 250Gb HDD.
Tehát a HP márka, vagy az Acer erő? -
#5037 Nem hinném, hogy veszélybe kerülne a garancia emiatt... -
#5036 Felteszel rá egy jogtiszta Vista Black Edition-t
Gondolom HP DV5-ösökhöz nem mellékelnek XP-s driver CD-t, mert OEM Vista. Viszont Én nem bízom annyira a jogtiszta Vistában (belegondolva semmilyen Vistában.) hogy rajta hagyjam. Garivesztést jelent ha feldobom rá a jogtiszta XP-met? Vagy ne adja Isten egy Linux-ot. -
#5035 Nem. Van recovery partíció, valamint van telepítve recovery disc készítő progi is...lehet, hogy nemsoká alkalmazni is fogom... :)
(...no és ott a gépen a jogtisztaság matrica a Vista sorozatszámmal) -
#5034 Ha veszel egy előtelepített op rendszerűt és formatálni kell, akkor viheted szervizbe, hogy újrarakják? -
#5033 Hááát...valóban...előbbi esetben ha szar a munkavégzés, szar a termék: kirúgják a dolgozó(kat), a cég csődbe megy...míg utóbbi esetben ha faszságot csinálnak: a kínai népköztársaság bírósága halálra ítéli a vállalat vezetőjét (vezetőit) és a dolgozó(ka)t...vajon melyik esetben nagyobb a motiváció?
Viccet félretéve: IPON-on is egész jól vizsgázott a 3000 N500, jobban mint a hasonló kategóriás Dell, vagy bármelyik másik cég terméke. -
#5032 dv5-1120eh -
#5031 Én azt mondom dobj még hozzá 15-20e-t, és inkább az újabb, megbizhatóbb és erősebb dv5-1120eh-t vagy dv5-1140eh-t vedd! Ezekre nem véletlenül adnak 2 év garanciát, szemben az általad nézettel. ...no és a jogtiszta HASZNÁLHATÓ op.rendszer sem mellékes szerintem...
Utolsó mondathoz: amióta kíváncsiságból felraktam a Win7 RC1-et, kétszer láttam kékhalált, és sok-sok egyéb furcsaság van...míg a gyári előtelepített Vistával semmi gond nem volt... -
#5030 Szerintem nem ugyanaz hogy ha valaki Kinaban GYARTAT, vagy kinai GYARTJA... -
#5029 Csak orajelben kulonboznek, egyebkent tokugyanazok. -
#5028 -
#5027 Freud... -
#5026 Nem tűnik rossz gépnek. Bár az AMD-nVidia párosítás érdekes szerintem. Akkor már inkább egy 6735s Puma platformmal. Véleményem szerint legalábbis. -
#5025 Hát a lista szerint Az AMD proci jobb, meg az nVidia kari egy kicsit. De lényeges különbség nem nagyon van. Esetleg annyi hogy az AMD az Puma platform amiről csak jókat hallani. -
Kiru #5024 Addig nézelődtem én is. A HP Pavilion dv6700-ről mi a véleményetek? Ez is 139.900-ért lenne. -
#5023 Ezért van a bannerben az a bizonyos két lista linkje... -
Kiru #5022 Köszi a tanácsokat , megnézem az ajánlott gépeket. -
#5021 Hát igen a HP felé húzok én is. De akkor mostmár bátran ajánlom havernak.
Még egy kérdés. Egy tizessel (erős túlzás) drágábban van az 1140eh. Az árukon és az hogy Intel-nVidia dolgon kívül, van teljesítmény beli különbség is? (Intel-nVidia dolgokban nem vagyok otthon.) -
#5020 Na igen...az olcsó kategóriában szinte mindegy, hogy milyen felirat van a gépen...az egyes típusok esetében nem árt körülnézni a neten tesztek, tapasztalatok után. (pl. ipon.hu vagy notebookcheck - utóbbi esetében figyelembe kell venni, hogy a különböző országokban különböző részegységei lehetnek ugyanazon típusú gépeknek...) -
#5019 Ha játszani nem akarsz, akkor neked is a LENOVO 3000 N500 valamelyik variánsa ajánlható. A kérdéses árfekvésben úgy tűnik ez a legstrapabíróbb típus, és az egyetlen, amivel megközelíthető a 4 órás akksis üzemidő...(kínai vagy nem, de úgy tűnik ez van...de szívesen látnék ellenpéldákat, ha valaki talál ilyet itthoni viszonylatok közt) -
#5018 Mire szeretnéd használni pontosan, mennyit akarsz rászánni? -
#5017 Szinte észrevehetetlen a különbség. Ha a két gép közül kéne választani, akkor mindenképp a HP ajánlható a 2 év garancia (ACER-re csak egyet adnak) és a jogtiszta op.rendszer miatt. -
#5016 Ha márka, képernyőméret mindegy akkor 140-ig minden integrált megoldás jó. Integrált cuccok = kevesebb fogyasztás = hosszabb akku indő. Bár egy ilyen laptop is max 3-3,5 órát bír egy szuszra, egy akksival, a leggazdaságosabb energiatakarékossági beállításokkal.
PL:
HP 550, C2D-vel. Csini kis gép :-)
Szintén HP, 6730s. Kinézetre szinte ugyanaz
Dell Inspiron, ha a márka is számit.
Sokak kedvence, a Lenovo N500.
Így hírtelen ennyi. Ezek jó márkák abban az árban amit mondtál. -
#5015 Skacok. Valaki eltudja magyarázni mia különbség a HD3450 és a HD3470 között? HD3450 Példa; HD3470 Példa
Csak kiváncsiság hogy mekkora teljesítmény különbséget jelent mondjuk egy játékban. -
Kiru #5014 Tudtok ajánlani valami gépet 140 eFt-ig? Elsősorban NETezésre, filmnézésre kellene, valami normális aksival -
#5013 hahahahahahahahaha főleg a második link a menő... ez most Freud-i elírás volt, vagy tökvéletlen... mondjuk közel nincs a két betű egymáshoz -
dragonboy #5012 meily márkát ajánjátok leginkább ha egy megbízható de nem túl drága gépet keresek? -
#5011 Nem is rossz ár így az elején! 3dmk5: ~14000 Még ráadásul szép is. Ára nekem még kicsit még off kategória, de 200-220K környékén már minőség/ár/érték arányában best buy lenne!
off: így is 100X inkább ez hp, mint bármely hasonló kvalitású acer,msi stb... -
ba32107 #5010 Hallottam egy olyan dolgot, miszerint az olcsóbb hp-k (150 alatt) olyannyira szarok, hogy 1 év után "tönkremennek". Haver gépe, és az öccse gépe mindkettő HP, és kb 1 év után alaplapcserével mindkettő ment a szervízbe. Mi a véleményetek? Véletlen, vagy tényleg nem érdemes olcsó HP-t venni? -
#5009 Kapható erre a célra matrica. -
Oti89 #5008 a billentyűzetet meg lehet csinálni magyarra?Menyibe kerül?