Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JBQA!
JBQA!
A maci koleganak meg csak annyit , hogy a respect az megvan csak mar turelem nics amikor valaki megint a konzollal peldalozik.
"Nem gyartanak ra jo jatekokat csak nagy ritkan atportolnak eztazt playstation-rol."
Ez mar beteges .......
ゾルターン
A másik meg az Acerrõl nem Magyarország viszonylatát tekintve nyilatkoztam, hanem a világ eladási és népszerûségi mutatóját szem elõtt tartva.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Had tippeljek: gondolom narxis egy fórumozó, és megszopatott téged. Na most amiatt mert én is ezt teszem, nem biztos, (sõt tuti hogy nem) hogy egy vagyok vele 😄DDDDDD
melyik a vilag legnepszerubb mp3 lejatszoja? ipod. az a legjobb?
melyik itthon a legnepszerubb mobilszolgaltato? tcom. az a legjobb?
szoval ez semmit nem jelent.
Kulfoldon az emberek csak dell-t/apple-t vesznek (kis tulzassal, vajon miert, mert megtehetik? hat igen, ott az az annyira nem szamit).
Ha megnezed a dell xps laptopot amit linkeltem, nem hinnem hogyha full-osra huzod, annal lenne jobb acer..
A jatekokrol pedig: nem hogy a laptop, de eleve az asztali pc sem valo mar jatekra..Nem gyartanak ra jo jatekokat csak nagy ritkan atportolnak eztazt playstation-rol. Ha valaki jatszani akar vesz 100K ert egy ps3-mat es jatszik, pc-n es plane laptopon csak alkalmi jatekosok szorakoznak csak..az alkalmi jatekosnak meg tokmindegy hogy milyen felbontasban fut es milyen jatek..ebben az egyben egyetertek virslivel, kicsit olyan ez mintha valaki a mobiljan akarna crysis-el jatszani
JBQA!
JBQA!
Addig örülj amíg nem kell szervízbe vinni, Utána már bánni fogod hogy 1 fillért is kidobtál rá. ^^
manapság már nem trendy az a szterotipia, hogy a noti nem játékra való.
Hát akkor ezt magyarázd el elõször is kedvenc márkád szervízének, ugyanis náluk még elég trendi kifogás ez javítás helyett. <#eplus2>#eplus2>
Nemcsak aksiban szarok az acerek. Gagyi burkolat, gagyi billentyûzet, rejtélyes hibák (pl. pendrivetól lefagy - ilyet ki mernek adni a 21. században?!), rollcage hiánya, stb.
Valóban felesleges vitatkoznod narxis öcsi, hülyeségeket szajkózni megállás nélkül, erre nincs itt igény.
JBQA!
Súgok: az elsõ helyen.
És sokaknak meg ez a lényeg. Bocsáss meg nekünk többeknek, hogy szeretjük az erõsebb notikat és nem a szar office seriasok kellenek.
Én már az enyémet majd fél éve "gyûröm" és érdekes módon semmi kivetni valóm ellene, no service igény, no problem. Pláne olyan destruktív, csalódásra engedõ tapasztalataim nincsenek, mint ami benned felgyülemlett.
Meg kéne végre érteni, hogy manapság már nem trendy az a szterotipia, hogy a noti nem játékra való. Kérdezem én: miért ne lehetne arra használni?
Mint már korábban számtalanszor kifejtettem, rohadt kicsi a helyigénye, szállítható. Az aksi készenléti ideje meg század rendû dolog, mert nem vonaton/buszon/repülõn akarom használni, hanem azon a helyen, ahová azt utazásaim során megérkeztem. És ott eddig mindig találtam 220V-os dugaljt.
De tényleg értelmetlen vita virsli papa, mert neked olyan, mintha a falnak beszélne az ember.
JBQA!
JBQA!
Itt vannak a Dell Gaming laptop-ok
Ez pl 2700 dollar ami dragabb mint egy 17es macbook pro, es ehhez egy ocska vistat kapsz...de mint mondtad nem ebben az arkategoriaban gondolkodsz, ugyhogy mindegy.
JBQA!
Érvek nélkül nehéz is vitázni, ez tény.
JBQA!
Pont olyan vagy, mint aki olvassa az újságokban a sok faszságot, és terjeszti az igét, mintha az lenne a valós helyzet.
De tudod mit! Vegyen egy fos VGaval gépet, nem baj, hogy semmire nem fogja tudni használni, amire szeretne, de ez kit érdekel, legalább megmarad az örökkévalóságig ez a haszontalan tárgy.
Én kiszálltam ebbõl a hülye vitából, mert nincs értelme.
Te meg úgy okoskodsz itt, hogy fingod nincs a témáról (használt/új, inspiron/lattitude, stb.), de azért a beszólás az megy.
A kenõmájassal sincs semmi baj, csak épp nem téliszalámi.
JBQA!
Itt okoskodsz, mert neked IBM-ed van. Biztos jó, de amire neki kell, arra nem az a legjobb.
Dell-re is világgarit adnak, nem hiszem, hogy szar lenne. Tesómnak volt Latitude-je meg Inspiron-ja is. Egyikkel se volt soha semmi baja. De biztos gagyi szar...
Tudod mi a különbség az inspiron / latitude közt? Úgy látom nem. Neked a Pick téliszalámi meg a Pick kenõmájas is ugyanaz...
JBQA!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tehát semmit nem ér. Amit Vieras az meg 8600GT ami sokkal jobb, mint a szar X700.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan nincs,hogy valami vadonatúj, de a gari ketyeg már rajta...
Miért ne lenne? Cégeknél szokásos hogy x db felett +1-2 db-ot ajándékba kapnak, azt meg ha nem kell pénzé teszik. Mondjuk egy ilyen boltban.
JBQA!
Egyébként meg a 240k-s T61-ben Quadro 140 van, az mitõl is integrált? Kb. Radeon X700 szintû.
JBQA!
Hiába venne egy szerinted megbízhatóbbat, nem tud vele játszani.
Tudom én, hogy laptop nem játékra van, de ha olyat akar venni akkor olyat kéne neki ajánlani.
"Új.Dobozos.Bontatlan"
JBQA!
JBQA!
T61 hegyek
JBQA!
http://depo.hu/dell/inspiron_1720n_96428
http://depo.hu/toshiba/a300-15v_psaj5e-00g00ghu
http://www.depo.hu/msi/gx600px-070
Tiszta jó üzlet, magyarán bebiztosítottad magad a kis ráfordítású évenkénti, vagy 2 évenkénti gép fejlesztésre.
Ez sztem megéri nagyon 20-30E felárért.
Kár is ezen vitatkozni, hogy ez így van-e, vagy sem, mert nekem is ezt mondták el személyesen, ráadásul már nem egy ilyen eset is volt, ahol aktualizálva lett ez a szitu.
JBQA!
JBQA!
Egyébként meg a boltba kell visszavinni nem egy szakszervízbe, ugyanis cserélik és nem javítják nagyokos
Haha, naivitás 2. ^^ A cseréhez kell egy "ez tényleg szar" papír a szaGszervíztõl, amit persze nem hajlandóak adni, mert bár 4szemközt elismerik a hibát, le nem írják. Hogy a vevõvel mi lesz, az meg kit érdekel. Majd te is megtudod, ne félj. ^^
JBQA!
JBQA!
Ezek a dolgok meg súlyos pénzekbe kerülnek, így cseszheted a 3 év garanciádat, ha nem kötöttél plussz biztosítást.<#hamm>#hamm>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A biztosításért meg igenis fizetni kell!
Ez olyan, mint egy kocsinál a casco. És akinek van pénze kiadni több százezret egy laptopra, annak ne okozzon problémát, hogy több évre bebiztosítsa, mert egy laptop elég sérülékeny, fõleg, ha valaki sûrûn hordozza.
Én nem a legdrágább gépet vettem meg, de képzeld el még a Two Worlds is megy rajta minden probléma nélkül.
Pedig ez csak egy középkategóriás gép.
Tehát akkor már szar nem lehet.
/Lást aláírásom/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro