Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JBQA!
MSI a jó 2év garancia és megfizethetõ is és jól felszereltek
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Aztan ott van meg a nem rossz kategoriaban a hp, ibm (lenovo), asus sem annyira rossz. De persze egy markan belul is van rossz/jo, a konkret tipust erdemes nezni. notebookreview.com asszem van egy ilyesmi oldal, ahol jo tesztek vannak
Egyébként én is azt a notit javaslom neked, mert ár/teljesítmény/MINÕSÉG arányokat tekintve messze-messze az a legjobb.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.AQ30X.052
Kb 2-szer, 3-szor gyorsabb a 2600XT.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akkor szeretném véglegesíteni a vásárlásom.
ACER vagy Asus e kettõ laptop között kellene választani, azért vacilálok mert Acer-ben 250 GB vinyó van de rosszabb VGA, Asus-ban jobb VGA de kisebb a vinyó. Szeretném játékra is használni a gépet, tehát lehet jobb lenne az Asus.
Szerintetek ? Nagy különbség van Ati HD 2400 XT és HD 2600 között?
Elõre is köszi !
JBQA!
JBQA!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ACER: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.AQ30X.052
MSI: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=GX600PX-070HU
ACER: http://www.laptopszalon.hu/product_information.php?product=1677&title=ACER%20%20Aspire%207720G-833G64N%2017%20C2D%202.4G%203072%202x320
Nekem inkább játékra kéne!
és jó áruk van és jól felszereltek is
és FreeDos-t ingyen adják hozzá (nem kell fizetni a drága vistáért a notebook árába)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az az 1024 mb az tényleg annyi? Vagy a RAM-ból szívja el? De gondolom van saját memóriája is.
Elõre is köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ha vesz az ember egy ilyen készüléket jár hozzá a Vista home lemezen is vagy csak gépen van fent és kész ?
köszi a választ
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Sony Vaio VGN-NR285E/S
Link
Van benne 1 db 1 GB-os modul és 1 db 2 GB-os modul. Ez adja a 3 GB-ot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
miért nem úgy írják h 3giga? vagy nincs jelentõsége?
A jövõ héten ha minden jól megy, esedékes lesz egy laptop vásárlásom, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Itt van pár kiszemeltem, légyszíves mondjátok meg, melyiket lenne érdemes megvenni, vagy légyszi ajánljatok nekem ebben az árkategóriában ehhez hasonlót.
Az fontos h a képernyõ 17' legyen. Szeretnék játszani is vele... Mintha asztali gép lenne.
MSI EX700X
Acer Extensa
Acer TM
Asus
Ezeket néztem én, ha van ötletetek azt szívesen fogadom.
Rövid aksi idõ (terheléssel egy óra), gyenge anyagokból van, könnyen karcolódik. Könnyen kopik a festése és az új lenyomatok is megmaradnak rajta.
Ellenben ha játékra akarod használni, ilyen árkategóriában jobbat nem találsz, visz ez minent, nem is akárhogy!
Link
Ez a 160K körüli esetleg? Egy "picit" jobb benne a VGA.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Azért kérdem, mert én is megyek fõsulira és akkor vennék egyet. De ha nem annyira fontos akkor nem veszek, mert amúgy nincs rá szükségem.