16455
  • dragonboy
    nekem ez tökéletes lesz! ennél jobbat úgy sem tok kitalálni
  • hykao #5446
    Na igen...aki 160 körül gondolkodna, érdemes inkább hozzátenni még azt a pár 10-est, és ezt az újabb HD4650-es kártyásat venni szerintem...195-ért jó vételnek tűnik, talán még akkor is ha csak ddr2 ramos...
  • dragonboy
    szerintem a legtöbb gépen nemzetközi "utazó" garancia van. asuson is. am acernél MO ban nem is olyan drága a garibővítés 3 évre
  • hykao #5444
    Számít...de, ha nem számítana, akkor is inkább a Lenovót javasolnám. Egyébként ha csak jövőre mész, akkor még ráérsz nézelődni, addig sokminden változhat...
  • dragonboy
    a mysoftnál csökkent egy kicsit az ár: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.P920X.116
  • Solten
    Acer-nel pl. 1 ev nemzetkozi garancia van.
  • Máté94
    De az nem számít szerintem.Mivel Mo.-n úgyse érvényes a garancia:)
  • hykao #5440
    A 3 hónap garancia elég kevésnek tűnik, az 1-2 évre bővítés pedig nem túl olcsó mulatság, ahogy nézem...akkor meg már inkább egy 500 dodós LENOVO, arra egy év garit adnak...pl. ez: KATT
  • Magiszter
    Nem szokásom fenyegetőzni. Tök nyugodt hangon kijelentem hogy hívom a fogyasztóvédelmet ha szarakodnak.
  • Máté94
    Jövőre ki fogok menni Kanadába.Anyukám barátnője és a családja olyan kedvesek ha összegyűjtöm a jegyeket az útra akkor vesznek nekem egy laptopot.Nos,azt mondták,hogy nézzek szét itt és válasszak.Bár árban nem egyeztünk meg.Én ezt néztem ki magamnak.
    Mi a véleményetek róla?
  • xNoodlex
    Csak ha elkezdesz fenyegetőzni, akkor lehet, hogy azok a karcok meg törések nem véletlenül fognak rákerülni, az ellen pedig sok mindent nem tudsz tenni..
  • Magiszter
    Az Eletro World-ben is azt árulják mint a márkaboltban, csak maximum pár ezressel olcsóbbért tudják ők behozatni mint az adott bolt. A magyar szervizek meg úgy működnek hogy ha garanciába csináltatod és mondjuk 30 nap a határidő akkor 29 nap alatt fogják megcsinálni, még ha egy egyszerű tíz-perc-alatt-meg-lehet-csinálni problémája is van. Aztán csak reménykedhetsz benne hogy nem karcosan, kopottan, törötten kapod vissza.

Amúgy én úgy tudom hogy laptop szervizelésében van egy olyan dolog hogy 30 napon túl kötelesek csere gépet biztosítani, vagy visszafizetni a pénzedet, vagy új gépet adni. De majd alaposabban is utána járok. A másik meg hogy nem véletlenűl van a fogyasztóvédelmi felügyelet. Ha csak egy csavart kell meghúzni de azt mondják 3 hét, akkor meg lehet nekik mondani hogy "Rendben, de ezt mondják meg majd a fogyasztóvédelmisnek is akit odaküldök." Vagy összekapják magukat, vagy tényleg felhívod őket. Így vagy úgy de te nem vesztesz.

Laptopot gyorsan csak akkor javítanak ha te valami bazinagy cégtől vagy, és a laptopok darab értéke meghaladja a bruttó 500.000 forintot.

Ez van.
  • Csisszancs
    Az egész ott kezdődik, hogy nem Electro Worldben kell megvenni. A másik, hogy amit ott kapsz, az nagyon de nem a minőség (sem a 130ezres HP, sem a 130ezres dell). Más gyártóknál is simán elhúzódhat ennyi ideig egy javítás, mivel a szervizesek mindenhol rohadtul lusták, nem hiszem, hogy a Lenovonál 4 nap alatt megcsinálnák, ha lenne rá 3 hetük. Innentől kezdve szerintem az számít, hogy milyen gyakran cipeled oda.. És félreértés ne essék én nem a kétszer drágább Lenovo, vagy Dellel szemben akarom bebizonyítani, hogy a HP mennyivel megbízthatóbb, csak azt mondom, hogy aki nem akar 400e körüli összeget kiadni egy olyan gépre, ami használható VGA-val és CPU-val rendelkezik, annak az "átlagmárkák" közül a HP a legmegbízhatóbb.
  • Kicsizoli
    Sziasztok

Szeretnék érdeklőni hogy lehet e bővíteni a Fujitsu Siemens K7600 nevezetű laptopot, tudom nem mai darab...

Elsősorban a vgat, egy kis ramot, illetve Dvd irót szerenék rakni bele..

Előre is köszönöm a válaszokat..
  • Solten
    COD4? 1 eve jatszottam vele talan, le is toroltem.. Ooo.. akarom irni odaadtam a DVD-t maltai szeretetszolgalatnak...
  • Solten
    Csak a szokasos magyarisztani szerviz. VGA-mat 1 honapig javitotta az MSI...
  • Kalozoner
    Győr, nagybetűvel, elnézést...
  • Kalozoner
    havernak 5 hétig szervizelték a gépét.... és ő hívta fel őket mivan...mondják már egy hete kész... visszakapta, 2 cm vastagon állt rajta a por...a másik meg, hogy futárról szó sem volt nála, ő vitte le és hozta haza győrből a gépet...
  • vasziszdasz
    Így vegyél HP-t.
  • Csisszancs
    Uhh, ez a bolt elég erősen jó... KATT
  • Csisszancs
    Sry a dupláért. És 160-ért itt.
  • Csisszancs
    Ja és egy 161k-ért van itt az 5630g. -igaz OS nélkül-
  • Csisszancs
    Ja és egy 161k-ért van itt az 5630g.
  • Csisszancs
    Ebben az esetben tényleg leszűkül a kör az 5630g-re. Esetleg nézd meg ezt:

dv5 1160eh (fél éves, még 1,5 év gari, szerintem 140-ért odaadná)

• Magiszter
    170 nálam a felső plafon. MSI és Fusi Szóba se jöhet. Ezért maradtam az Acer 5630G-nél.
  • Csisszancs
    Gondolom leírtad már, de milyen árban is keresgélsz? Mert viszonyításképpen a 9600m gt-n (majdnem ugyanolyan árkategória, mint a HD3650) a Devil May Cry 4 50+fps-sel fut folyamatosan (1280x800-on, no AA, high). A többinél nem tudom pontosan, hogy mennyi az fps, de pl. Crysis abszolút simán fut, nincsenek előugráló bokrok, stb.
  • Magiszter
    Érdekes. Tudsz csinálni egy tesztet mondjuk a Half-Life 2 ep2-vel vagy a Dark Mesisah-val hogy ott mit alakít a géped? Esetleg egy Cod4 is jól jönne. Csak mert azokkal már játsztottam (FC2 kimaradt nekem), és úgy tudom mihez viszonyítsak. Mondjuk ahogy az FC2-t elnézem videókon, az elég jó dolog hogy Low-ban már 30 FPS-el megy.
  • Solten
    En ezeket mertem (9.3 a Catalyst verzio, gyari: a "csodas" Acer-fele driver):

• Magiszter

ADI: A Crysis már csak ilyen. Nálam 8800gt-vel is néha előttem ugrik ki a földből a bokor. Legalább is anno mikor megjelent még így volt. Mostanság nem póbáltam.
    Amúgy meg Crysis-t nem is akarnék játszani, max multiban. Igazából azért kell a laptopnak bírnia 1-2 játékot mert ha mondjuk átmegyek haverokoz és kedvet kapunk egy kis multira akkor csak felcsapom és mehet a LAN party. Multinál meg úgy vagyok hogy nem kell maxon mennie, de ha megy sem baj.
  • Adi
    Crysisnál egy őrjít meg! Hogy az objektumok előttem rajzolódnak ki!
  • vasziszdasz
    Azért vannak a maxos beállítások, mert úgy kell kinéznie a játéknak, és nem úgy mint az Elite C64-en.
  • Magiszter
    HD3650-es VGA. Igaz ezeknem Mobility-n játszódtak:

HD3650 és a Crysis esete

Hd3650 és a Call of Duty 4

De ezek már igen.

Crysis a Toshiba A300-02c -n(C2D 2ghz, HD3650/downclock-custom driver/, 4giga mem)

Assassins Creed+HD3650

Far Cry 2 + HD3650

Gothic 3

Mirrors Edge

F.E.A.R. 2

Azért az érdekes hogy mindenki High-VeryHigh-UltraHigh-ba akarja játszani a játékokat. Nekem laptopon meg se fordulna a fejembe hogy medium-nál magasabbra tegyek egy mai játékot.Max ha úgy prímán megy akkor próbálnám meg.

A Videók alapján viszont jó kis kártyának tűnik ez a HD 3650. Úgyhogy akkor az Acer 5630G-is.
  • Arcor
    Köszi a tanácsot!
  • Solten
  • vasziszdasz
    Veszel gianninál egy TB-s vinyót (ne Seagatet) meg egy CM 360-as külső kunyhót, ugyanennyiből kijön és legalább megbízható, minőségi ház, a vinyót meg cserélheted is. Noname kunyhó (Coolink) füstölte már el a benne levő vinyómat úgy hogy a chip világított a vinyón, nem szabad sajnálni a pár k felárat egy minőségiért.
  • waracsk
    Köszönöm a válaszokat :) Szerintem az 5630G-nél maradok.
    Még valami:

Ez 152-be kerül, NVIDIA GeForce 9600M GS-sel, vistával.. Azt hittem csak elírás, de 280as euróval számolva nagyjából ennyiben jön ki. Van valami hátulütője is, vagy az "angol verzió" egy egyszerű billentyűbeosztás-módosítással megoldható?
  • Solten
    Hjah, csak egy 24"-es monitor utan az 1280x800-on a jatek nem jatek... ;) De nem is kell ahhoz 24", "elerheto aron" vannak 22" wide-ok.
  • hykao #5410
    Nekem elég a pöttömnyi kijelző, a mobilitás kedvéért...és az eddig nézett játékok is elfutottak a 9600-on...
  • dragonboy
    miről beszélsz?:D:D:D:D
  • Solten
    Azert ne feledd a "szellemi taplalekot" amit a korong tartalma kepvisel...