16455
-
Csisszancs #5487 Ezt ügyfélszolgálaton kérdezd meg, menj biztosra.. Bár én azt mondanám, hogy két Vista között lehet váltogatni, de nem venném a szívemre, ha emiatt úszna a 3 éves garid. -
#5486 Én úgy gondolom hogy ha a gyártói oldalon fent vannak a driverek az adott laptop-típushoz és oprendszerhez akkor nem szabadna garivesztést jelentenie.
Amúgy honnan lehet megtudni hogy a HD3650 DDR2-es vagy DDR3-as ramokkal szerelt e? Csak mert láttam hogy van mindkét-féle. -
dragonboy #5485 erről ni: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.P920X.116
magister: az én általam kinézett acer is csak vistát támogat. de am az nem garivesztés ha vista home xxxhelyére más vistát teszek? -
ba32107 #5484 Azt álmodtam, hogy a régóta gyűjötgetett pénzemből csak úgy bliccre elmentem laptopot venni, meg sem néztem a konfigurációt :D Rémálom :D -
#5483 A laptopok Vga-i alaplapon integráltak???
Azt hittem az is lehet "cseréni" :( -
Csisszancs #5482 VGA-t tuti nem, ramot alaplaptól függ, DVD-t igen. De ne várj ám csodát a ramtól, ha tényleg erősíteni akarsz másik masina kell.. -
Csisszancs #5481 Hozzá lehet ám szokni 1-2hét alatt. És amúgy is általában Premiummal adják (nem mintha sokat számítana).. -
#5480 Erre valaki valamit mondna ha megkérhetem...??? -
#5479 Nah többek között ezért nem veszek HP-t. Mivel kizárólagosan Vista Gnóm B@szik-al adják mindet. És ezek szerint jogilag be is betonozták. Legalább tudom hogy miért nem találtam hozzájuk XP-s drivereket. Szerencsére Acer még pártolja az XP-t legalábbis a Support oldalon fent vannak az XP-s nyalánkságok. Háromszoros hurrá az Acer-nek! -
#5478 -
Csisszancs #5477 Én személy szerint többször hallottam, hogy az ASUS megbízhatóbb, mint az ACER, de nincs tapasztalatom. 3 éves garibővítéssel nem lehet vele különösebb gond. Egyébként konkrétan milyen gépekről lenne szó? Eléggé lemaradtam az elmúlt hét történéseiben.
Ja, amúgy felhívtam a HP ügyfélszolgálatot és mondták, hogy amennyiben leszedem az előre telepített OS-t, ugrik a garancia. ("Mert az XP már elavult rendszer és sok hardware-rel nem kompatibilis..." - no comment) -
dragonboy #5476 nem akarsz nyerni? :D:D:D -
#5475 Miert nem lottozok? -
vasziszdasz #5474 Nem, ez a valóság. ^^ -
vasziszdasz #5473 Egyik se. -
dragonboy #5472 :D jó de az a kategória nem az én pénztárcámhoz való. akkor sztem jó választás lesz amit kinéztem 3 éves garibővítéssel:D -
#5471 Melyik jobb, hm, ez elegge megvalaszolhatatlan kerdes szvsz (bar mindjart jon vasziszdasz es kiseloadast tart a teszkos notikrol meg csak egy laptop letezik amit erdemes megvenni: IBM/Lenovo bizniszklassz)
Van egy "budget" 1000H-m, kellemes anyaghasznalat, nyoma sincs a gagyinak, iszonyat massziv kis dog (3* landolt az agyrol a foldre - kutyabaja). Mellette rengeteget hurcibaltam. Az valo igaz hogy olcsobb notikon kisse "sporolnak". Nem feltetlen anyagban, hardverben is akar.
-
dragonboy #5470 akkor végül is melyik jobb minőségben az asus vagy az acer? bár vszínűleg acert veszek -
#5469 "asusokat nézegettem de azt nagoyn sok helyen lehúzták hogy nem jó minőségű"
ez hulyeseg... -
#5468 Ők vehetik fenyegetésnek amit mondasz, ne vedd már magadra pls... -
#5467 Bár ezek javított laptopok talán ezért ilyen olcsók:D -
#5466 Viszonylag nem is drága ha úgy nézzük,hogy itthon mennyibe kerülnek a dolgok:D -
dragonboy #5465 hát a keretem 240k a nagyon max (ha acer akkor a 240be már a 3 éves garibővítésnek is benne kell lennie. szal nem tom... asusokat nézegettem de azt nagoyn sok helyen lehúzták hogy nemj ó minőségű. az acert jó minőségnek sorolták be de laptopjavitas.hu-n vagy hol a bevitt laptopok 20% át adta. ezért akarok rá 3 éves garit. nem tom. amit ajánlottál az jónak tűnik és az ára és a kinézete is elfogadható. -
Dévids #5464 Köszi a segítséget és a képet is. -
#5463 Nm. Igy:
Lattam eloben, minden felulet fenyes, "zongoralakkos", brr, nekem nem jon be. -
Dévids #5462 Köszi ez a Toshiba nagyon megtetszett csak sajna nem találok róla sehol egy képet, hogy hogyan nézhet ki valójában, mert minden honlapon máshogy néz ki:D:D -
#5461 Ezek se rosszak:
Asus
Toshiba -
#5460 link 15.4"-est szvsz joval egyszerubb hurcibalni :) -
Dévids #5459 És erről mi a vélemény?A 16"-os kijelző mennyivel nagyobb, mint a 15,4-es?Hordozhatóságba ez mennyit jelent? -
#5458 A baj megint pár tízezressel van... -
#5457 300 forintos matrica vagy gombcsere párezerért... -
Dévids #5456 Amúgy az az Acer kapható magyar billentyűvel is?Az op rendszer nem lenne fontos. -
Dévids #5455 Oké köszi a választ csak sajna nem csak én használnám egyedül és sztem a billentyű zavarná a többieket. -
#5454 Ha nem gond az angol billentyűzet, és az angol nyelvű Vista, akkor gondolkodj el a Pixmaniás ACER-en, ami 152e és 9600-as videokártya van benne, 2 év garival. -
Dévids #5453 140-150 körül de 150-nél nem nagyon tudok többet adni érte. -
#5452 Mennyi pénzt szánsz a dologra? -
#5451 Látom mindenáron 700 dodótól akarod megszabadítani az ismerősöket...de most komolyan, ha csak jövőre mész, akkor miért most nézelődsz? Jövőre lehet, hogy ezek a modellek már nem is kaphatók, ill. 700-ért komolyabb cuccok válnak elérhetővé... -
#5450 Jobbat lehet (ki)találni...de olcsóbbat, ami ilyen vagy erősebb videokártyás, na olyat egyelőre nem...bár a DDR2 ramos HD4650-et eléggé lehúzták az eddigi tesztekben... -
Dévids #5449 Sziasztok!
Szeretnék venni egy laptopot elsősorban munkára, esetleg néha egy régebbi játékot is futtatnék rajta.(pl: GTA SA).Én ezt a gépet néztem ki.Erről a gyártóról mi a véleményetek?És még azt szeretném kérdezni, hogy a Fujitsu-Siemens-t a japánok vagy a németek gyártják?
Előre is köszi a választ! -
#5448 Akor ez estleg?:)