Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van , ha valakit érdekel hétvégén írok egy rövid tesztet,legrosszabb esetben hétfõn kedden<#hehe>#hehe>, ha érdekel valakit persze csak akkor...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
1év és intel vacak van benne
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
AMD690 chipsetes Ati X1250
a cikkbe a mobil gpu-kat említik meg ha végigolvastad volna
GeForce 8400M és a GeForce 8600M gyárilag hibás
párszor túlmelegszik és hirtelen hûl le tönkremehet rövid idõn belûl
kb mint a 3 ledes xbox360 esete
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Már sokszor le lett írva..... naná! Sokszor leírTAD; és egyre többször!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Mert én a laptop melegedésérõl beszéltem nem az asztali gépekrõl.
Nekem is NVIDIA-s a laptopom és ha mellé rakok egy pohár vizet, tuti felmelegíti.
Ennek ellenére semmi bajom vele, de tényleg hûteni kell, ha valaki sokat használja, mert mint mondtam, velem is megtörtént, hogy túlmelegedett és saját magát kikapcsolta egymás után többször is.
És nem azért mert elromlott, mert ez még nyáron történt, azóta kutya baja.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
pl a fogyasztás
jelenleg nvidia gpu-sakat kerülni kell ha nem akarod gariba hurcolászni, mert nagy része gyárihibás
ezért többen is perelik a céget és a részvények is sokat zuhantak
intel meg mobil gpu-ival nem sokat ér
MSI esetleg az említett Asus modell a jó
150eFt-ért már sztem elvieselhetõt lehet kapni
ami fontos is az a 2év vagy több gari
meg sztem a vga legyen jó és olcsó pl ATI mobility HD3470 vagy HD2600
de mindenképp Ati X1250 felett gondolkozz
a ram 2gb a proci 2magos
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Mondjuk nekem ezt csak egyszer csinálta meg, egy nagyon meleg nyári napon, de mondjuk én nem is játszom órákat.
De aki huzamosabb ideig játszik rajta, nem fogja bírni hûtés nélkül, fõleg akkor, ha minden maxon megy rajta.
Hülyeség, hogy nem melegszik.
a laptopja...! Mondjuk ehhez azt is kéne tudni, hogy mennyi ideig volt
az a játék max-on futtatva...? Engem eddig az ilyen tesztek tartottak távol a laptop vásárlástól. Márpedig itt azt írják, hogy a GeForce 9600M GT videokártyától gyakorlatilag forró a burkolat. Na most akkor kinek hihetek jobban? Nekem játékra kellene, jobbára WoW-ozok, de azt keményen, napi 10-14 órát van bekapcsolva a mostani PC-m, ebbõl 6-8 óra gpu-izzasztó játék. Tehát: forró vagy nem forró, ez itt a kérdés? És ha tényleg forró, lehet attól bárminek is baja a gépben? Lehet, hogy csak tartja az "üzemi hõfokát"... 😊
Magnéziumötvözet borítás fém kihajtó pántokkal felvértezett noti (súlyban mégsem jelentkezik) több színben. Strapabíró üzleti célú készülék a Dell Latitude E5500

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
én ezen az oldalonnézegettem gépeket
különösebben nem értek a gépekhez...1-2 paramétert vágok,h mit kell nézni; de ez édeskevés
jövõhéten lenne esedékes a vásárlás
túl nagy elvárásaim nincsenek a géppel kapcsolatban...csak legyen azért jobb,mint a régi
150-nél többet nem nagyon szeretnék adni érte...
ha esetleg tudnátok segíteni,hogy milyet lenne érdemes vennem...azt megköszönném
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Saor Alba
jazzkifli
IBM-nél memóriánál még sose láttam ilyet, bár nem kizárt hogy volt 1 széria aminél pont ezzel kísérleteztek. Nekem most is Kingston rammal van felbõvítve. Itt inkább a vinyó az ami nem lehet akármilyen (a cd helyére berakható bõvítõkeretbe persze mehet bármi, de rendszervinyónak nem), valamint a dvd meghajtó, ami ultra slim (9.5 mm) a kommerszeknél "szabvány" 12 mm-rel szemben, valamint a csatlakozója is - mint minden nagy gyártónál - saját elrendezésû.
A fogyasztási mutatóra viszont tényleg kíváncsi lennék.
Nem tudom mit kell itt markahoskodni. Nekem van ATIm meg nvidiam is. Megsem kezdek el tulzasokba esni egyik oldal miatt sem. A tenyeket mondom. Jelenleg az nvidia jobb mobil gpukat gyart. Aztan hogy mit hoz a jovo az mas kerdes.
Maszkanak meg kb annyit er a szava, mint egy bodon szar. Autos topikban is bebizonyitotta hogy fingja sincs semmirol, csak kitalal egy markat es onnantol kezdve az az atyauristen. Szerencsere oda mar nem irogat.
Elég csúnyán néztünk amikor kiderült, hogy a benne lévõ DDR1 memórián DIREKT 1mm-el odébb van a bevágás. A user vagy megreszeli a ramot, hogy tudja bõvíteni, vagy vesz a gép értékénél drágábban "eredeti" IBM ramot. Azért mostani Lenovokra ez nem jellemzõ.
Saor Alba
Egyszeruen jelenleg nvidia mobil gpuk jobbak. Ne a magyar tularazaott notikat nezd, hanem az igazi eromuveket. Ebben a kategoriaban jobb az nvidia jelenleg.
És? Minden átkerült a lenovohoz, nemcsak a márkanév, hanem a gyártás, fejlesztés, minden. A ThinkPadek teljesen máshol és mások által készülnek mint az "eredeti" 3000-es lenovo széria, semmi közük hozzá. Szerencsére.
az ATI ütöképes asztali gpukat csinált
Mármint játékos szegmensben. Profi kártyáknál az ATI FireGLtõl menekül mindenki mintha leprás lenne, ott csak az Nvidia Quadro jöhet szóba.
Saor Alba
IBM már rég eladta a laptop részlegét a Lenovonak
Dell, ASUS, HP-nál meg ugyanúgy megtalálhatók az ATI vga-k
a külföldi oldalak tesztjei nagyrész fosok
inkább hiszek a prohardver.hu-nak
a csapból is az folyik nyár óta, hogy az nvidiát perelik, és hibás gpukat gyárt, és a részvényei is sokat estek
fõleg hogy az ATI ütöképes asztali gpukat csinált
ezek tények! bármit mondasz most ez van
ez meg nem az autós topic ahol nekiállhatsz káromkodni következmények nélkül!
Engem az eladó rábeszélt, és nem csalódtam:
-tele van extrákkal, mint a távirányító, lightscribe dvd író, az érintõgombok, lezárható touchpad, világító hp felirat, +csomó kis led van a gépen amiktõl nagyon exkluzívan néz ki ha világítanak.
-8giga ram fér bele
-külön vga kártya
Nekem nagyon bejött, és ma már nem vennék csúnyább notit se, mert ez a design nagyon ott van!
Az EW-ben találtam egy gépet, az lenne a kérdésem, hogy vajon tényleg annyira májer gép-e, mint azt az eladó koma ecsetelte?
Köszönet, a válaszokért elõre is!
A szóban forgó lapitopi:
www.hpshop.hu/product.my?idt=6904&cdt=805]HP Pavilion[/url]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)