16455
  • dragonboy
    lehet én vok smucik de én inkább bekajáltam volna:D:D
  • Solten
    En is tojnam le, de szerencsere itt a blurej ara: 2 sonkasszendvics.
  • dragonboy
    aham. nekem nem kell blúréj mert eredeti dvd-t tartalommal nem vezsek úgy sem
  • Solten
    En sem ertettem, de Skociaban vettem. A laptop volt "tul olcso". Pl. megelegedtem volna egy IGP-sel is, de "potom" 100 fonttal volt dragabb ez a szepseg Blu Ray-el, HD 3650-el. Akkor mar miert ne? A HP-k 3470-el, az Acernel plusz 100 fonttal voltak dragabbak (ohne BD). Ha a mobilitas lett volna fontos, akkor meg plane IGP-s. Bar hurcibaltam egesz nap a varoson keresztul egykilos netbook-ot, leszakadt a kezem nap vegere :D
  • Falkon
    Most nem az ár számít.

#5389 : Nem találtam a weben termékeket, ezért gondoltam hogy ti jártok ilyen helyeken és tudjátok.

Amúgy köszi.
  • dragonboy
    igen?? msot 25 ért már adnak 2 évet + táska+egér
  • Solten
    No. Ugyanis furcsamod a plusz gari (min 2 ev) majdnem a laptop fel ara volt (?). No thx.
  • Solten
    9600M GT hurka, ahogy az asztali valtozata is. Bar annak tenyleg megfelelo aki megelegszik 1280x800-al, a laptop "pottomnyi" kijelzojen.. Csak ossze nem hasonlithato egy 24" monitorral. Vagy akar egy 23" Full HD-vel. Penzugyileg egal, kompromisszumok nelkul. Eselytelen hogy kivaltson egy desktop pc-t.
  • dragonboy
    melesleg te rendeltél hozzá garikiegészítőt? ahhoz milyen szatyrot meg sajtevőt adnak?
  • hykao #5398
    Na ja...az IBM is megmondta anno, hogy a PC nem játékra való...meg Bill Gates is, hogy 640kb mindenki számára elég...stb...stb...nyilván nem azért van ma már ennyi olyan noteszgép, ami játékra is alkalmas, mert a vásárlók nem akarnak játszani velük...kompromisszumokat pedig mindig muszáj hozni ugye, az élet egyéb területein is...ha valaki a legújabb slágerjátékokkal akar nyomulni max. felbontásban, akkor vagy helyhez lesz kötve egy asztali géppel vagy pedig igen-igen mélyen kell a zsebébe nyúlnia...

...szerintem egy 9600M GT kártyás gép (megfelelő - 1280x800 körüli - natív felbontású kijelzővel) már alkalmas gyakorlatilag bármely mai játékhoz, ELFOGADHATÓ kompromisszumok mellett...a HD4650 meg még inkább...ergo 200-250e körül már nyugodtan lehet gondolkodni komplett - asztali gépet is kiváltó - megoldásban.
  • Solten
    "nehezen hihető"

az biztos
  • dragonboy
    apropó kékfog nincs benne??? nehezen hihető
  • Solten
    Krajzisszal nem nagyon jatszottam de a Warhead-et eleg tisztessegesen vegig lehetett tolni a kicsikemmel. A vegen akadt valamennyire, mikor is 20 szornyike egyszerre rontott a playerre :)
  • dragonboy
    rendben thx a helpet mert ez esetben ezt a gépet veszem mjad meg a legnagyobb valószínűséggel + 3 éves gold bővítést
  • dragonboy
    válogass. mellesleg lefogadom hogy boltonként )nah jó régiónként) más a kínálat. minél nagyobb annál jobb:D:D
  • Solten
    Ez esetben leirtam a velemenyem: #5384
  • hykao #5391
    Ilyen helyeken nem nagyon érdemes vásárolni szerintem...bármit is nézel, szinte biztos, hogy több tízezer forinttal drágább lesz, mintha neten megkeresnéd a legolcsóbb helyet...
  • dragonboy
    1 én is tom és a mostani gépemen sem megy maxon semmilyen játék (már ha egyáltaln menne) mert idős szegényke. nem is az a cél hogy most minden a legnagyobb grafon menjen csak nem árt ha fut rajta ez meg az. jah meg az árból a legjobbat akarom kihozni. és egyre inkább hajlok affelé hogy acert választok
  • Solten
    Hi. Tudnal linket/katalogust mutatni vagy esetleg latogassunk el a kedvedert valamelyik aruhazba netan szopjuk ki a kisujjunkbol?
  • Solten
    A nativ felbontasahoz tokeletes (esetleg nelkulozni kell a latvanyjavitokat). Amugy a laptop tenyleg nem jatekra valo (#5340/#5341), talan ez valo jatekra: link

Csakhogy ennyiert olyan desktop pc-t vesz az ember 24"-es monitoral ami megcsinalja reggelit is...
  • Falkon
    Hello!
    Nem tudjátok , hogy az ElectroWolrd-be melyik a LEGJOBB laptop ami kapható?
  • dragonboy
    aham. és abban amit hykao linklet van elég kraft?mármint játékokhoz?
  • Solten
    Media Marktban hardvert venni...
  • Solten
    :O Sulyosan best buy... :)
  • Balee 007
    És 30ezerért már van 500GB-os WD külső HDD is
    WD 500GB
  • Balee 007
    Hello
    Akár hol is nézted de ennyiért semmiképpen se vedd meg.
    A PCX-en a 320as LG kb 5000-el olcsóbb.
    Sztem ott nézz körül vagy az iPonon. Ott találhtasz könnyen külső vinyót amilyen kell és még az áraik is elfogadhatók
  • akyyy
    Milyen külső vinyót ajánlotok xi2428hoz?

Ezeket néztem ki, de ha van jobb, akkor okés:D
    csak elég sürgős lenne:S

Nem tudom ezeknél, hogy melyik jobb, melyik használhatóbb, gyorsabb, nem megyhamar tönkre, hangja van-e, stb...

Úgy látom a másiknál nincs eSATA, pedig olyan kéne mindenképpen, de azért legyen alternativként usb is.

• hykao #5380
    Tessék: Acer Aspire 6930G-644G32N (LX.P920X.116) ...ja, és bocsánat, tévedtem, nem 20-szal drágább, hanem 5-6-tal olcsóbb, merthogy a legolcsóbb helyen 199e forint.
  • hykao #5379
    Hát volt már linkelve itt is vagy 6x az az ACER, amelyikben 4650-es kari van, olyan 220-230e forintos áron...(ezek az ACERek fejből nehezen mennek nekem a sok ugyanolyasmi típusszám miatt)
  • Solten
    Lemaradtam, hol van 20e-rel többért a HD4650-es?

205e valoban sok erte, en atszamolva ~170e-ert vettem... mostmeg irta egy srac a youtube-on hogy £400-ert latott 6530G-t. Agyverzes kerulget. De annyiert egeszen hihetetlen is, ilyen arban a HD3200-s Pumakat osztogatjak (HP, Acer).
  • hykao #5377
    Hát de még ennyiért sem nagyon érdemes, ha már egyszer ott van 20e-rel többért a HD4650-es vagy 155e-ért a 9600-as változat.
  • Solten
    Értelmesebb helyeken nem...: link
  • hykao #5375
    Hát de ez az, hogy ennyit kérnek érte... :)
  • Solten
    Ha nem ennyit kernenek erte akkor:
  • hykao #5373
    Túl gyenge a videokártya ennyi pénzért...ha már ACER, akkor 155-ért a 9600-as videokártyás, vagy 255e-ért a HP dv6-1130eh-ja.
  • dragonboy
    esetleg próbálkozhatsz driver kezelőkkel mint pl driver genius bár nem tom notikhoz az mennyire használható. nekem asztalihoz teljesen tökéletes
  • Andr0
    driver van hozzá? típusszám alapján keress a gyártó hiv oldalán Vista-s driver-t a Wlan-hoz (gondolom az van benne), ha meg nincs vista-s driver akkor xp-t rakjátok fel.
  • dragonboy
    erről mi a avéleményetek:

http://www.pcland.hu/shop+ACER-Aspire-6530G-844G50N-VHP-LX.AE50X.016_63470_150006

????
  • neoCT
    Sziasztok, tudom más témáról lenne szó, de valamennyire mégis idetartozik.
    A lényeg az lenne, hogy nővérem vett laptopot, és próbáltuk volna rajta a netet, de valamiért nem ismeri fel rendesen. Vista van rajta, én meg még mint nemrégiben írtam is, annyira nem ismerem még. Szóval ha tudna valaki segíteni, mit és hol kellene beállítani rajta, hogy használható legyen a net, azt megköszönném.
    Üdv
  • Adi
    Mhh feldobtam de egyenlőre semmi!:O Lehet nem ilyen kamera van benne!?:O