16455
-
#5567 Electro World-be volt kirakva.
Valami 2ghz proci , 2-3 gb ram , ennyire emlékszem. -
#5566 Az meg miféle szerzet? Van róla valami infód? -
#5565 -
dragonboy #5564 mysoft vagy pcland? -
#5563 Sziasztok!
Mi a véleményetek a Hp dv5-3040-ről?
köszi.
-
dragonboy #5562 ilyen tudású gépet 240 alatt nem találok vszínűleg szal megveszem -
#5561 "úgy veszem észre h vészesen fogy"
nem meglepő... -
dragonboy #5560 ok mert úgy veszem észre h vészesen fogy (nagykerekbe állítólag már alig van) így sztem holnap meg is rendelem -
#5559 Miert lenne kifuto modell? Inkabb befuto... "Cso uj" cuccok vannak benne: T6400 (45 nm), HD 4650 mobility... -
#5558 Nem kifutó, és a 189e forintos árával jónak tűnik, még a vélhető DDR2-es ramos videokártya ellenére is. -
dragonboy #5557 Acer Aspire 6930G-644G32N (LX.P920X.116) -
#5556 Hmm... És ez az üzlet csak 5 percre van melóhelyemtől (légvonalban, térváltással ).
Köszi a linket, ha Júni 10-ig marad az ár és nem 2 hónap a rendelési idő akkor elzarándokolok érte budára. -
#5555 hmm? -
#5554 Úgy látom itt a gyereknap: Az 5630g ára mindenhol 10-13 ezret emelkedett. Vagy csak készülnek az ÁFA emelésre? Minden esetre remélem csökkeni fog az ára Júliusig. Mert azért 173-ért már elgondolkozok a vásárláson. -
#5553 Konkrétan melyikre gondolsz, mert sokféle as6930g van... -
dragonboy #5552 a as 6930g kifutó típus? -
dragonboy #5551 mia a véleményetek?
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/m51kr-as087-p32444547/
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x71tl-7s032-p34917268/ -
jackson021 #5550 Most néztem egy ujságban hogy 70-80 ezerér csak akár 3-év garanciás laptopot lehet venni! bö egy éve még 100 alatt nem is volt laptop csak használtba! -
dragonboy #5549 kész csoda!!! sikerült rábesztélni pistára is:D szal jöhet bármi ami akritériumoknak megfelel:D -
#5548 Laptopvideo2go oldalon megtalálod a választ. Itt olyan nVidia driverek vannak amik kimondottan notebook-ok számára vannak megbuherálva. -
#5547 Helló
Tudom, hogy nem a jó helyre írok de nem találtam ennél jobb helyet.
Van egy MSI EX600-as laptopom nVidia 8400G M vgaval. Letöltöttem egy drivert az nVidia oldaláról és azt írja, hogy nem talált olyan illesztő programot ami kompatibilis lenne a hardwerrel. Ellenőriztem jót töltöttem le!
Ez miért van?
Köszönöm! -
#5546 UAC off, Admin fiók on és nem ugat be minden kattintásnál. De amúgy nekem 2 okból kell az XP támogatás: 1., melóhelyen a Fő rendszergazda sikítófrászt kap a Vista láttán, és mivel ő a főnököm ezért megmondta hogy XP-vel szerelt laptopot használhatok csak cégen belűl. 2., Én azt tapasztaltam hogy XP alatt gyorsabbak a játékok, meg a 3DSMax sincs teljesen kibékűlve vele. Amúgy Black Edition-t használnék UAC off módban, azzal meg voltam elégedve. -
#5545 Nem rosszak. -
dragonboy #5544 aham és ez: Toshiba Satellite A300-1NO
vagy ez: ASUS F5SR-AP012 (tom hogy sis-es de nem tom ez mennyire befolyásolja a 3d teljesítményt) -
#5543 Asus: Pumas, 3470 Hybrid CF-el, csak Pista
HP Pavilon DV5: elvileg van xp-s tamogatas -
dragonboy #5542 amig az xp kompatibilis notija nem agyja meg magát úgy sem válik meg tőle...de ezzel én sem tok mit csinálni. en speciel eddig a vista sp-jére vártam és akkor akartam feltenni. de most meg minek tegyem fel ha "nemsoká" jön a wonfos7? -
#5541 "6930g am is csak azzal kompatibilis" - ez így ebben a formában nem biztos, hogy igaz...az csak egy dolog, hogy az ACER oldalán nincsenek XP driverek egy adott típushoz, azért a részegységek gyártóinak oldaláról, ill. egyéb helyekről összehajkurászhatók a különböző driverek...bár sok értelme nincs az XP-hez ragaszkodni, illetve előbb-utóbb kénytelen-kelletlen, de úgyis fel kell adni az XP mániát...és a win7 sem messiás (laikus, esetleg női szemmel meg pláne)...aki nem szereti a vistát, valszeg a win7 sem lesz a szíve csücske... -
dragonboy #5540 a 150k-s nem nekem lenne....én emgbékülök az pistával is (6930g am is csak azzal kompatibilis), de barátnőm nem szereti(am én is XP párti vok asztalin az van de majd 7 es lesz belőle úgy is)azt hopgy ő miért nem komálja azt még nem kérdeztem tőle de nem is fogom mert értelmes indokot úgy se kapnék tőle.... -
#5539 Nem szeretik, mert sokat kérdezősködik... :))) ...és nem tudják a módját, hogyan hallgattassák el... -
#5538 Olvastam hogy egy koreai foszer sikeresen felgyujtotta a lakasat anno, ugyanis szeretett agybol netezgetni es tobb oran keresztul a parnajan hagyta az LG laptopjat... -
#5537 Azt nem ertem hogy Magiszterrel egyutt mit imadtok a fapados, antik XP-n... Oke hogy pista ne jon be (pedig sokkalta jobb az XP-nel szvsz - alapozom ezt arra hogy a 3.1 ota mindegyik verzio megfordult nalam), de mar kuszobon a Win7... -
dragonboy #5536 hát igen....it főleg nem...de egyes modellekben minimális növelésre lenne lehetőség de fölösleges is. az acert am is alávetik asszem terheléses tesztnek is és nem írják sehol h a kigyulladással küszködne
-
dragonboy #5535 egyébként max 170 (az már nagyon tető) ből mit lehet kihozni laptop téren?
kritérium:
2 magos proci
ram: 3-4 GB
xp kompatibilitás (ez elég fontos mert utálja a visztulát)
menjen rajta a wow szép grafikával(egyéb nagy étvágyú játék nem vszínű , max még iylen statlapos játékok)
menjenek rajta a 3d-s tervező progik( autocad, archicad meg hasonlók)
legalább 2 év gari legyen rajta
ne legyen fusi (bár ez alap)
jah és kékfog:D (bár ez nem anynira fontos)
a monitor meg 15,4 legyen bár ebben tud kompromisszumot vállalni -
#5534 "max a lamellákat növelik meg"
Tekintve egy laptopnal a nem tul nagy helyboseget, a noveles se nagyon eselyes:
-
dragonboy #5533 dehogy tervezték át:D baromság is lenne minden egyes konfighoz külön hűtőt csinálni meg mit tudnának módosítani rajta hogy jobb legyen? max a lamellákat növelik meg egy picit meg növelik a venti max fordulatszámát. ezenkívül mi a rákot lehet még csinálni? -
#5532 Most irhatnek hofokokat, total felesleges. A hutessel teljesen elegedett vagyok. "2D"-ben teljesen hangtalan es huvos a masina, Huzamosabb 3D kozben rakapcsol a venti (nem hallani a jatektol.. ), es kisse atmelegszik billentyuzet. Visszalepve az asztalra, nyomban visszaalnak a hofokok es a hutes hangereje alapszintre. 4650-el ugyanugy 55nm, tobb SP, valamilvel jobban is melegszik ,de szerintem a hutes siman eleg hozza. Kevesbe valoszinu hogy a 4650 miatt atterveztek volna a komplett huto-rendszert: link (kesobbiekben lehet hogy szerzek egy 4650-et a dragaba... ) -
dragonboy #5531 boltban? :D -
#5530 Közben kicsit utána néztem a dolgoknak és maradok az 5630g-nél. A 6530g-hez nincs XP-s támogatás, 16:9-es a kijelzője, nagyobb (térfogat), nehezebb. Végig gonbolva nem ér meg nekem plussz 2 Deák Ferencet. Legalább egy sluggra megveszem a táskát, meg a gari kiterjesztést is.
Köszönöm minden kedves (vagy kedvetlen) fórumozónak akik segítettek a választásban!
Már csak azt kell endöntenem hogy hol veszem meg. -
dragonboy #5529 egy másik forumon megkérdeztem egy gyereket akinek pont olyanja van amit én kinéztem és egyben gyanúsan hasonlít arra is amit te kinéztél igazából nincsis köztük nagy különbség. szal vidikari meg proci ua csak neki 500 gb-s hddje van és semmire nem panaszkodott eddig még -
#5528 Solten: Mond csak mennyire melegszik a géped? Illetve szerinted mennyire melegedne egy HD4650-el?