Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VGA-t így próbáltam jelezni,h játékokat is akarok rajta futatni,nem a beépített cucc,de még a felbontással van baj,kevés a Hd-Full hd ebbe a kategóriába. Meg a fránya apróságok az aksi idõtartalma,hûtése,usb 3.0,ki villágitot billentyûzet,ne csillogjon a kép stb
Lacee86
Asus, Lenovo, Dell, Toshiba. Ezek között nyugodtan szét nézhetsz. Kicsit kevés info-t írtál, de amit mondhatok, h Intellel felszereltet vegyél, és az ár alapján min. i3, de lehet hogy i5 is belefér a keretedbe. A VGA-nál meg nem igazán a Vram mennyisége számít, hanem hogy milyen gyors.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok milyen notebook márkát ajánlotok a középkategoriás ár fekvésbe ?
Arra gondoltam,h olyan 150-200e, Hd+ vagy Full HD kijelzõ,min 4 GB ram,min 1 GB VGA,aránylag értelmes proci,jó aksival egyetemre/3 kg-nál könnyebb 😄
Gyöször
Azért ez a gép nem úgy nézett ki mikor kibontottuk, hogy valaki már tapecolta, használta elõtte.

Dübörög a 965ös x4

franc0
Alsókategóriás gépeknél elõfordul, én is láttam már ilyet.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Én inkább eltudom képzelni, hogy szervizbõl visszavitt gépet értéksítettek újra, mert még gyárit egyet sem láttam/hallottam így széthullani.
- persze ha rázópadon használjátok, akkor elõfordulhatnak ilyen hibák 😊

szerintem azonnal reklamáld meg, ha kell a fogyasztó védelmet emlegesd, ez nem normális dolog.
sz4bolcs
Mire? Nekem is Lenovom van, rosszat nem tudok rá mondani. De fõleg ilyen hiba... ez nem gyártófüggõ.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gyöször
Sajnos nem a Jézuska hozta, csajom vette neki nem is tudom honnan. Nyilván nótbúk sztór. Itt írtam régebben, én rendeztem, hogy jó legyen, i3 és még fogalmam nincs mi van benne, de ez csavar szempontból irreleváns 😊 És persze zsír újonnan.

És akkor mit mondtok rá? Lenovo? 😄

Dübörög a 965ös x4

sz4bolcs
jézus xD Honnan bugáztátok? Ilyet egy laptopnak sem lenne szabad csinálni, szal sürgõsen gariztasd..

Gyöször
Helló mindenki!

Vettük csajom hugának egy lenõvõ laptopot, nyilván G570 vagy 580 nemtom. Inkább 570. de talán teljesen mindegy.

Mennyire hétköznapi dolog, hogy egy laptopból kihullanak a csavarok? Múltkor elhagyott egyet a képernyõ zsanér mellett, kinyitotta és szétfeszült az egész gépház, alig tudtam visszacsukni, hogy a zsanér a helyére ugorjon. Pótoltuk a csavart, ha lett volna nálam akkor megkenhettem volna menetrögzítõvel, de az összes laza volt amik a zsanérok körül voltak. Meghúzgáltuk, és 2-3 hetet bírt ki. A gépet szeptemberben vettük. Messze lakik tõlünk, ezért szólt a lenovo supportnak, majd elviszik.

Dübörög a 965ös x4

Promi
Igen
Lacee86
Ha már itt tartunk: ha rákötöm a laptopot nagy TV-re HDMI-vel, akkor a hang is a TV-re fog átadódni automatikusan?

Akkor megnyugodtam,köszi!😊
SzirmosSzisza
Az ilyen laptop videokártyák egybe vannak építve, szóval igazából mindkettõben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az Asus K55 HDMI bemenet most a GT Videókártyán vagy az Intel-en van??
Nvidia vezérlõpult az Intel-hez írja vagy min néztem már nem tudom:/
Máté94
Lifebook A512
Sziasztok! 110-120 koruli osszegert mit erdemes megvenni?
Sziasztok!
Édesanyámnak tönkrement a laptopja, és szeretne újat vásárolni. Fõképpen facebook játékokat játszik, így erre a célra kellene valamit választani, mit javasoltok mit vegyünk, akár használt is lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Aztán közben egy alacsonyabb fogyasztású, hosszabb használati idõvel rendelkezõ Dell-re esik majd a választásom. Inspiron 5521: 7670M videókártya, i5-3317U, 6Gb DDR3 RAM (1600MHz)

Sikerült közben beszerezni egy Benq 20"-os 1600×900.Megy minden ugyanúgy mint a notebook kijelzõvel csak ugye most már natív felbontáson.
Így azért pofásabb már😊
Szerintem is rendben van simán jó mindenre.
Annyi,hogy Nvidia kártyával vennék a helyedben Notit
Lacee86
Ne foglalkozzál vele, mindenkivel ezt csinálja. Sztem teljesen jó az a Dell, amit linkeltél, és van benne egy kellõen erõs VGA.

Itt mi a fenéért ilyen olcsó a T430 meg az EliteBook? máshol 300-400ezer körül mennek ezek..

Jólvan, majd ha alátámasztod a véleményedet normális érvekkel és nem ilyen szavakkal hogy "fosch" meg hasonlók, esetleg példákkal akkor hallgatok rád. Addig meg inkább az informatikai tudásomat veszem alapul, a lekezelõ stílusod meg nem hiszem hogy nyerõ lenne, bár ha itt éled ki magad, akkor szar életed lehet 😊

franc0
Majd ha felnõsz rájössz.

Kérem a következõt.

ezek használt laptopok amúgy?

Intel HD4000 videókártya nem éppen a legjobb.

Ha megnézed pl. ezt , hasonló áron van és majdnem ugyanolyan jó a procija, videokártyája sokkal jobb, nagyobb a vinyó is és a képernyõje is 15,6os nem pedig 14es...

franc0
Itt van 180-ért Ivy Bridge EliteBook és T430, választhatsz.
Beleteszel egy 250 gigás SSD-t és ennél fajább már nem is lehet.

220ezres plafon van laptopvételre, a lehetõ legjobbat aki tudja ajánlja már be. football manager, programozás, netezésre kéne. 200-220 körül legyen, nem baj ha erõsebb benne a hardver mint amihez amúgy is kéne.

franc0
Azért mert ennyi pénzbõl már EliteBookot meg Lenovo T szériát lehet szerezni.
Nehogymár ilyen faszogány iszpájronra adj ki ennyi pénzt. Vicc ennyiért, a világ legnagyobb lehúzása.

esetleg ez?

indoklás? ebben az árkategóriában esetleg jobb Dell ?

franc0
fosch

Lacee86
Monitorok is léteznek ugyanilyen felbontással, rendszerint 18,5" képátlóval.
pl. link
De ez csak egy példa, rengeteg féle van. DVI vagy HDMI legyen rajta mindenképp.

Csak ajánlani tudom az Asus K55VJ Notebook-ot mindenkinek(i5,6gb ram,GT635,eredeti Win8).
Halk,hûvös,gyors.Eddig minden játék High(nem Ultra) simán visz microshutter mentesen.MMO-t is árnyékokkal.
Tényleg nagyon elégedett vagyok vele és örülök,hogy lecseréltem egy Gamer Pc-t erre.
Talán még SSD se kell de ha leesik az ára akkor beszerzek egyet.

Viszont kell egy másodlagos kijelzõ és ez ügyben kérdezném,hogy mekkora monitort ajánlotok hozzá,olyat amin megmarad ez a teljesítmény.Most ugye 1366×768
GT730 vagy GT635?730-as ACER a 635-s VGA-val szerelt Noti meg Asus.Egy áron vannak,melyik márkát vegyem,mind1?
Üdv!
Játékra is kellene a Notebook meg filmekhez illetve monitort használnék külön hozzá így mind1 mekkora a notebook kijelzõje.
180 ezer a keret laptop-ra és 20-30 ezer a monitorra(lehet nem gond ha 1920×1080 felbontásnál kisebb a monitor,inkább jobban fusson a játék kisebb felbontáson).
Mit tudtok ajánlani?Nem kell über grafika.Nvidia-t szeretnék inkább de ha ATI sokkal jobb akkor legyen az
Lacee86
Simán.

Intel B840+Intel HD mennyire játsza le a HD videókat?

Lacee86
Nem hiszem, h gond lenne vele. 2 év garancia, ennyi pénzért meg baromi jó áron is van.

Packard Bell Easynote F6244-HG-345HG

Szerintetek megéri megvenni ezt a laptop-ot?
Milyen tapasztalatok vannak a Packard Bell márkával kapcsolatban?
z99999
HP EliteBook 8440P i7
Hibátlan, újszerû, karcmentes állapot!
- Processzor: Intel Core i7 620M (2.66 GHz,4MB cache)
- Kijelzõ: (1600x900 pixel) 14,1 "
- Memória: 4096 MB DDR III 1333 MHz
- Merevlemez: 320 GB 7200 RPM SATA-II
- Optikai meghajtó: DVD+-RW DL
- Hangkártya: HD Audio
- Mikrofon: Igen
- Videokártya: nVIDIA NVS3100M
- Webkamera: Igen
- Wi-Fi:6300 AGN
- Bluetooth: Igen
- 3G: Nem
- Csatlakozó: D-Sub, E-SATA, FireWire, RJ-11 modem, USB, 3,5 Jack,
Display Port, ExpressCard
- Memóriakártya olvasó: MMC, SD, SDHC
- USB: 3 db
- Akkumulátor: 6 cellás jó KB 3 Órát bír
- Méret: 335,6 x 236,2 x 31,3 mm
- Súly: 2,27 kg
- Hálózati töltõ
- Garancia: gyári-2013.07.19.
Bios password, mûködését nem befolyásolja.Kérésre ki kódoltatom
Ára: 110.000 Forint

ezen gondolkodom, játékra igazából nem kell, csak menjen rajta néhány adobe szintû progi, mit gondoltok?

Pszt.

Lacee86
Ennyi pénzért, ilyen teljesítményû épet is kapsz. Ne vedd meg.

Találtam egy hírdetésben egy HP EliteBook 6930p laptopot kb 55000 HUF-ért.
160 giga HDD, C2D P8700, 2 Giga ram, és integrált GMA kártya.

Viszont azért ilyen olcsó, mert a képernnyõnél a mûanyag egyik sarka levan törve. Valószínûleg el lett ejtve. Szabad ennyi pénzért megvenni ezt a gépet? Fõleg netezésre, programozásra és filmnézésre kellene.

Hello mindenkinek!

Egy laptop-ot szeretnék vásárolni és megköszönném ha segítenétek a választásban.

keret : 100-110e Ft
jó lenne ha néhány játék is elfutna rajta, de nincsenek nagy elvárások
SzirmosSzisza
Sokan azzal írják be a számokat, meg régi Mortal Kombatban ki lehetett rakni az egyik játékost oda és akkor lehetett 1 gépen multizni. (mondjuk én mikor laptopot vásároltam direkt olyat kerestem amin nincs 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lacee86
Aki sokat dolgozik számokkal, annak sztem elengedhetetlen. De pl. nekem is cél volt vásárlásnál, h legyen rajta.

sz4bolcs
Am numerikus bill.-t mire szokták használni, hogy tesztekben pozitívumként van mindig megemlítve?

Én még soha nem értem hozzá, pedig szoktam használni a szám gombokat. 😄

MeoH
Megerosittem. Az elado 100% megbizhato, tobb uzlet volt amr vele. Sot, volt garancias problema is, mar nekem volt kinos, olyan korrektul kezelte.

fuck mmo's..i.,