Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Arra gondoltam,h olyan 150-200e, Hd+ vagy Full HD kijelzõ,min 4 GB ram,min 1 GB VGA,aránylag értelmes proci,jó aksival egyetemre/3 kg-nál könnyebb 😄
Dübörög a 965ös x4
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- persze ha rázópadon használjátok, akkor elõfordulhatnak ilyen hibák 😊
szerintem azonnal reklamáld meg, ha kell a fogyasztó védelmet emlegesd, ez nem normális dolog.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
És akkor mit mondtok rá? Lenovo? 😄
Dübörög a 965ös x4
Vettük csajom hugának egy lenõvõ laptopot, nyilván G570 vagy 580 nemtom. Inkább 570. de talán teljesen mindegy.
Mennyire hétköznapi dolog, hogy egy laptopból kihullanak a csavarok? Múltkor elhagyott egyet a képernyõ zsanér mellett, kinyitotta és szétfeszült az egész gépház, alig tudtam visszacsukni, hogy a zsanér a helyére ugorjon. Pótoltuk a csavart, ha lett volna nálam akkor megkenhettem volna menetrögzítõvel, de az összes laza volt amik a zsanérok körül voltak. Meghúzgáltuk, és 2-3 hetet bírt ki. A gépet szeptemberben vettük. Messze lakik tõlünk, ezért szólt a lenovo supportnak, majd elviszik.
Dübörög a 965ös x4
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nvidia vezérlõpult az Intel-hez írja vagy min néztem már nem tudom:/
Édesanyámnak tönkrement a laptopja, és szeretne újat vásárolni. Fõképpen facebook játékokat játszik, így erre a célra kellene valamit választani, mit javasoltok mit vegyünk, akár használt is lehet?
Köszönöm a válaszokat!
Így azért pofásabb már😊
Annyi,hogy Nvidia kártyával vennék a helyedben Notit
Ha megnézed pl. ezt , hasonló áron van és majdnem ugyanolyan jó a procija, videokártyája sokkal jobb, nagyobb a vinyó is és a képernyõje is 15,6os nem pedig 14es...
Beleteszel egy 250 gigás SSD-t és ennél fajább már nem is lehet.
Nehogymár ilyen faszogány iszpájronra adj ki ennyi pénzt. Vicc ennyiért, a világ legnagyobb lehúzása.
pl. link
De ez csak egy példa, rengeteg féle van. DVI vagy HDMI legyen rajta mindenképp.
Halk,hûvös,gyors.Eddig minden játék High(nem Ultra) simán visz microshutter mentesen.MMO-t is árnyékokkal.
Tényleg nagyon elégedett vagyok vele és örülök,hogy lecseréltem egy Gamer Pc-t erre.
Talán még SSD se kell de ha leesik az ára akkor beszerzek egyet.
Viszont kell egy másodlagos kijelzõ és ez ügyben kérdezném,hogy mekkora monitort ajánlotok hozzá,olyat amin megmarad ez a teljesítmény.Most ugye 1366×768
Játékra is kellene a Notebook meg filmekhez illetve monitort használnék külön hozzá így mind1 mekkora a notebook kijelzõje.
180 ezer a keret laptop-ra és 20-30 ezer a monitorra(lehet nem gond ha 1920×1080 felbontásnál kisebb a monitor,inkább jobban fusson a játék kisebb felbontáson).
Mit tudtok ajánlani?Nem kell über grafika.Nvidia-t szeretnék inkább de ha ATI sokkal jobb akkor legyen az
Szerintetek megéri megvenni ezt a laptop-ot?
Milyen tapasztalatok vannak a Packard Bell márkával kapcsolatban?
Hibátlan, újszerû, karcmentes állapot!
- Processzor: Intel Core i7 620M (2.66 GHz,4MB cache)
- Kijelzõ: (1600x900 pixel) 14,1 "
- Memória: 4096 MB DDR III 1333 MHz
- Merevlemez: 320 GB 7200 RPM SATA-II
- Optikai meghajtó: DVD+-RW DL
- Hangkártya: HD Audio
- Mikrofon: Igen
- Videokártya: nVIDIA NVS3100M
- Webkamera: Igen
- Wi-Fi:6300 AGN
- Bluetooth: Igen
- 3G: Nem
- Csatlakozó: D-Sub, E-SATA, FireWire, RJ-11 modem, USB, 3,5 Jack,
Display Port, ExpressCard
- Memóriakártya olvasó: MMC, SD, SDHC
- USB: 3 db
- Akkumulátor: 6 cellás jó KB 3 Órát bír
- Méret: 335,6 x 236,2 x 31,3 mm
- Súly: 2,27 kg
- Hálózati töltõ
- Garancia: gyári-2013.07.19.
Bios password, mûködését nem befolyásolja.Kérésre ki kódoltatom
Ára: 110.000 Forint
ezen gondolkodom, játékra igazából nem kell, csak menjen rajta néhány adobe szintû progi, mit gondoltok?
Pszt.
160 giga HDD, C2D P8700, 2 Giga ram, és integrált GMA kártya.
Viszont azért ilyen olcsó, mert a képernnyõnél a mûanyag egyik sarka levan törve. Valószínûleg el lett ejtve. Szabad ennyi pénzért megvenni ezt a gépet? Fõleg netezésre, programozásra és filmnézésre kellene.
Egy laptop-ot szeretnék vásárolni és megköszönném ha segítenétek a választásban.
keret : 100-110e Ft
jó lenne ha néhány játék is elfutna rajta, de nincsenek nagy elvárások
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én még soha nem értem hozzá, pedig szoktam használni a szám gombokat. 😄