16455
-
#5767 nálam a max GPU eddig 80 fok körül volt.
merevlemezt még nem néztem.
ventivel nekem hálistennek nincs bajom, viszont a dvd olvasó elég hangos ahhoz képest, hogy maga a noti iszonyat csendes. Lemezt pedig lassan ír. Bár lehet, hogy nem valami ingyenes szoftverrel kéne használni :D -
dragonboy #5766 hát nem sokan árulják..pc alndből már kifogyott 4teamnl meg mysoftnál an nem tom. sztem egyiknél sem lehet...
-
edson #5765 helló,tud vki olyan helyet, ahol az ACER ASPIRE 6930G-644G32MN -t részletre is meg lehet venni? (notebook.hu kizárva) -
dragonboy #5764 nálam dettó ugyanez a helyzet! nagyon komoly gép..egyedüli idegesítő motívum hogy firefox közben is fepörög néha a venti. de a hűtéséval am semmi baj mert grid közben sem megy a proci 75 fok fölé:) vidikűrtya hőfokát nem tom mert se a katalist sem pedig az everest nem jelzi ki. ha már hőfok: ha kicsit is besüpped valahová akkor ama vinyú melegsziik először..olyan 41-43 fokos alapból és ha nincs hely zsellőzésre akkor 48 -49 re is felmegy. -
#5763 még valami: az akumlátor sajna elég keveset bír, még az ePower framework mellett is. Inkább asztali PC pótlónak elég, nem arra, hogy ide oda utazgassunk vele. Bár erre már rájöhettél a külsejéből, meg pl az 5.1-ből :)
Én azért vettem ezt, mert nincs rendes asztali gépem (legalábbis ami van, azt nem nevezném annak már :D), és egyetemre pedig albérletből fogok járni, szóval fontos volt, hogy haza tudjam vinni 1-2 hetente. -
#5762 Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, már lassan 3 hónapja, hogy megvan, eddig amik problémák voltak vele, az csak azért volt, mert elég tapasztalatlan vagyok notebook és hardver téren :P -
#5761 Nekem 6530G van ugye, AMD Puma, HD 3650. A 6930G Inteles, (ki hitte volna) HD 4650 (meg vannak 9600GT-s verziok...) De a kulso alapjan egyformak. Klaviatura mar biznisznotis szinvonal, rettento jo. Profi. Kijelzo full erosen zarodik. Ujjlenyomat sehol nem latszik, legalabb is a "munkateruleten" az okos anyaghasznalat miatt, a monitorkava a "divatos" lakkos. Bar ott se feltuno a tapizott resz.
"Valamint az ati kártya sem elhanyagolható,de annyival erősebb lenne hogy érdemesebb az msi helyett?"
Igen.
Tesztem: link
PH! tesztje: link
Ha a minel hosszabb akkuido a folenyeg, IGP-set vegyel, 12" kijelzovel Mert a 16" plusz a vga, keri az ennivalot. -
#5760 Van átalakítóm,mert ugye csak a dugaszt kell átalakítani.
Akiknek ilyen acer laptop van,azok írhatnának róla pár dolgot,hogy milyen rajta játszani,mennyire melegszik,milyen a klaviatúra,hogy záródik a kijelző,mennyit bír aksiról,ha csak netezik az ember.Mert eléggé rosszakat írtak ezekról,tény hogy jól néz ki,de minden részén látszani fognak az ujjlenyomatok:(
Valamint az ati kártya sem elhanyagolható,de annyival erősebb lenne hogy érdemesebb az msi helyett?
Ha ezt az acert veszem,azt itthon fogom szerintem.
-
#5759 A HP notebook 24 órás tesztje: link
LIVE! (nem sok latszik mennyi van hatra az akkubol bajdevej) -
#5758 Nem tom' de a Battlestation: Pacific kapott egy uninstallt, mert as HAWX utan elegge trabantnak tunt.
#5749: hi, szvsz Aspire 6930g. Kapni ott atalakitot a "magyar" toltohoz? -
#5757 Hát igen, 100 fokon már a víz is felforr. Hmmm... lehet rá kellett volna tennem egy pohár vizet és kész is egy ad-hoc teafőző
Na majd legközelebb.
Mi olyan nagy szám ebben a gridben? Autóversenyzés, autózúzás oszt kész... (komolyan kérdem.) -
#5756 lol
ájwanna tráj it :D -
Kalozoner #5755 jaja, 100 fok az már picit lélektani határ -
#5754 Nekem annó asztali gépben ment a 6600Gt 86 fokon ha játszottam. Asszem akkor a maximáis határ (aminél már jelez hogy ragadj poroltót) 120 fok volt. Most meg már nem nézem. Van egy combos hűtőm a 8800GT-men (Áj láv Dzsíti kárdsz ), az első teszteknél az ilyen 60-70-en mozgott (mikor megnéztem hogy tényleg hűt e a hűtő). Abban viszont biztos vagyok hogy a 7900GT is simán vitte a 90 fokot egy Crysis közben annó.
Nálam az volt a vicces szitu mikor a CPU hűtőm mondta be az unalmast menet közben. AMD kétmagos proci, és mivel a ventit csak a kósza szél forgatta ezért simán felhvült 103 fokig.
Na itt már azért aggódtam egy kicsit és rohandtam venni rá valami klímát. -
Kalozoner #5753 én úgy tudom laptopoknál simán beleférnek az ilyen extrém hőfokok... -
#5752 MSI-m van, olvastam, hogy szereti a hőmérsékletet, csak a 90 fokot sokallom :D -
Kalozoner #5751 nekem is simán felkúszik addig(msi, de sztem több laptopnál így van), míg nem olvad a gép addig nincs para -
#5750 az mennyire para, hogy 90 fokon megy a videokártya játék közben? :O -
#5749 Üdv!
Én is tanácsot szeretnék kérni,úgy néz ki nyáron beruháznék egy izmosabb laptopra.Kint leszek Amerikában és nézegettem amazonon,hogy 1200-1300 dollár körül lenne egy MSI GT627-216US.Tehát olyan 250k körül átszámítva,itthon nem tudom milyen árban mozog.Olvasgattam a teszteket,szal tudom hogy a billentyűzete nem a legjobb,a kinézete az nekem tetszik.Mondjuk egy nagyobb felbontású kijelzőt el tudnék viselni.
Érdemes rá beruházni vagy ilyen áron mást kellene?Igazából L4D,CoD 4,MW2 ha kijött,Grid stb játékokat tolnék rajta.Crysis nem érdekel,se a Far Cry,GTA 4 sem,mert azt kitoltam xboxon.
Megnéztem ezt a belinkelt Acer notit is(Acer Spire 6930g),jónak néz ki,most is acer laptopom van már 3 éve,teljesen meg vagyok vele elégedve,igaz ez nem egy erőgép,de amire használom tökéletes.
Szóval mit érdemes venni?:)
Előre is köszi a segítséget. -
dragonboy #5748 hát fogy a 6930g akadás nélkül full grafon viszi a gridet:D tom mert most toltam vele... -
vasziszdasz #5747 A military noti rlz! :)
Az összes TP-ben van rollcage, nemcsak az X300-ban. -
#5746 "a kártya miatt?"
Nyert.
"az msi-nek erősebb a processzora, vagy az játék szempontból nem számít annyira?"
Nem, mert a T6400 is boven eleg a vga-hoz, meg sok is ;) -
genius8 #5745 Solten, megkérdezhetem, hogy mért jobb szted az acer? a kártya miatt? az msi-nek erősebb a processzora, vagy az játék szempontból nem számít annyira? -
#5744 Hi.: link -
#5743 Üdv!
Szükségem lenne egy max 100e Ft magasságú árban lévő laptopra(használt is játszik), ami netezésre,dvd írásra alkalmas. Tudtok ajánlani valami márkát, vagy esetleg típust, merre nézzek körül?
Régebbi apple notebook-ok szerintetek alkalmasak a fenti célra? -
#5742 Hi.: link -
#5741 Van egy Pinnacle Wireless tuner, a routerra tovabbitja a jeleket az meg egye a laptopra... Igy tudsz stream adast nezni, az meg tudjuk milyen minoseg (gagyi)... -
genius8 #5740 Helló!
Most akarok venni laptopot és a kérdésem, hogy ezek közül melyik a jobb játék szempontjából, és miért:
1:
msi
2: acer
küldtek haza már más fórumokról, azzal az indokkal, hogy laptop nem játékra való, nade mostmár szeretnék normális választ is kapni.
és ha tudtok ezeknél jobbat játékra, úgy kb 230e -ig akkor ne tartsátok vissza :D köszönöm -
dragonboy #5739 http://www.topgal.hu/hatizsakok/notebook/#utm_medium=cpc&utm_source=adwords
de gugli segít:D -
#5738 Hülye kérdés a köbön:
Van valami olyan ketyere laptophoz ami Wireless továbbítja a TV jeleket pl egy Express Card foglalatba helyezhető kütyüre? Tehát nem kell kábelt bedugni folyton ha TV-zni akarok hanem mondjuk csak beviszem a szobába a gépet és már egyből tudom rajta nézni a Maonika Sót
Ja és persze úgy hogy az ára nem haladja meg csillagászati felső határt.
Illetve:
Notebook hátizsákot (nem félvállas táskát), merre érdemes nézegetni, ahol szintén nem hagyom ott egy havi fizetésem egy egyszerű zacsiért?
Most csak így ennyi kérdésem van hírtelenjében. -
#5737 Na es egy-ket felhasznaloi velemeny rola...
"Szépnek szép, de egyrészt ennyiért, másrészt ilyen összeszereléssel? Azok a képek oldalról egy feleennyibe kerülő notinál is szégyen lenne, nemhogy egy ilyennél! A képernyő ha tényleg LEDes, otromba vastag.
Akik itt megint jönnek a Thinkpadek "legendás megbízhatóságával", mivel már láttam pár hibás (hűtés-vezérlés, ethernet-port forrasztása alaplapon) Thinkpadet szűk környezetemben, (sőt, ha úgy nézzük, több hibás Thinkpadet láttam, mint hp-t), mondhatom, hogy az a megbízhatóság nem legendás, hanem legenda. Deákné és a vászna."
"lenne egy tanacsom azoknak, akik a elitebook vasarlasat fontolgatjak..
probaljatok olyan helyen megvenni a gepet, ahol van lehetosegetek kiprobalni.. sajnos (hiaba az elitebook jelzo es a joval magasabb ar) az uj tervezesu zarmechanika hibasan kivitelzetett! a nalam jart gepet felenel (tipustol fuggetlenul) jelentkezik a hiba! a jelenseg az, hogy nem lehet konnyen lecsukni a kijelzot.. majdhogynem ra kell tenyerelni a kijelzore, hogy a zarmechanika teljsen osszezarjon..
ilyen hiba nem merult fel az elozo generacios mechanikanal.." -
#5736 Formatervezes 2009 winner: link -
#5735 Na ez a komoly cucc emberek (vegre egy ertelmes HP... ): HP EliteBook - találó a neve
Sajnos a gagyi GMA4500MHD IGP van benne, dehat a kategoriahoz boven jo meg itt a fogyasztas a lenyeg. Szep, letisztult, boven veri kinezetben a 100 eves designal "buszkelkedo" doigunalom kinezetu thinkpadokat. -
dragonboy #5734 az acer honlapján nem nagyon van semmi róla. nem fontos csak kicsit idegesítő...főleg az h elvileg másnak nem csinálja...
-
#5733 Nah a ThinkPad... Akkor már inkább Dell Latitude E6500. Annak valahogy olyan a tapintása hogy "Na ezzel focizni lehet." ThinkPad-ból egyedűl az X300 -ra mondom azt hogy Atombiztos, a többi valahogy Esetlennek tűnik.
ASUS se egy nagy májer. Volt kezemben ASUS (Vasziszdasz szavaival élve) olcsójános laptop és tök ugyanolyan volt az egész kialakítása, anyaghasználata mint az Acernek, sőt mint a HP-nak (6xxx szériák, 550 szériák). De véleményem szerint attol hogy nincs a laptopban Karbon-Kevlár erősítés, meg magnézium betét, és giroszkópos vinyó, attól még lehet jó. És az "olcsójános" jelző is viszonylagos. Ha focizni akarsz egy lapotppal, meg a kutyának dobálni hogy hozza vissza, illetve Shrek szintű animációs filmeket renderelni vele ugyanabban az időben, illetve ezt 5-10 évig akarod tenni napi szinten (és garancián belűl), akkor valóban egy sz@r 200 ezer forintos laptop nem fogja bírni.
Nesze egy [URL=http://www.dell.com/xfr]"drágamiklós"[/URL] laptop kimonottan Vasziszdasz igényeinek. -
vasziszdasz #5732 Csak a ThinkPad ami minőségi a Lenovoból, a 3000-esnek semmi köze az IBM részleghez. -
vasziszdasz #5731 es azert egy acer sehol nincs minosegben egy ASUStol
De, ugyanolyan olcsójános mindkettő. -
TheRaven #5730 ha a biosból semmiképpen se tudod elővarázsolni és nagyon fontos neked próbáld meg windowsos szoftverrel anno pc-m alaplapjának cdjén volt egy progi amivel lehetett szabályozni a ventiket asszem easytune a neve, de ha szétnézel gyártó honlapján lehet találsz vmit ami pont erre való... -
#5729 VAGY -
dragonboy #5728 ramot igen, a másik kettőt viszont nem valószínű