Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
Sziasztok. Laptop vásárlás elõtt állok, a felsõ határ amit rá tudok szánni az 300k. Nos? Várom ötleteiteket, tanácsaitokat. Üdv.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Narxis
Ehh, 17"-es, sztem nagy ha sokat cipeled..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csak a Vista nem kéne...<#banplz>

MSI GT735 várom.Jónak tünik: MSI GT735

Alwares
Én angol bill-es gépet használtam egy hónapig most és minden volt rajta csak hosszú Í nem. De az alt+j kombinációval elõcsalható és én már csak így írom az í-t. Én mondom kényelmesebb <#idiota>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Narxis
Nekem nem tetszik.

Solten
Sztem qrvaszép

AMD és Nvidia egymást segítve... <#zavart1>

Saor Alba

Solten
blöehh

Saor Alba

én is mostmár 100% hogy msi gx630-at veszek, egyzserûen gyönyörû, és a hûtést is megoldották, azt olvastam...kiderül... csak eztaz új puma amd-t még nem nagyion ismerikû, remélem jó tapasztalatokat fogok írni...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Deloi
Na, bakker, ma szembesültem vele, hogy amit kinéztem laptop, az Special Edition, aminek köszönhetõen, fehér.. Ilyen és ilyen. Ez most kissé elbizonytalanított, mert nekem az eredeti fekete jobban tetszett. Végeznék egy gyors közvéleménykutatást, hogy szerintetek nem fura-e így. <#pardon1>

Narxis
MSI GX600

Magyar teszt

Angol teszt

Így már nem is tûnik annyira rossz választásnak, ha nem sikerül németbõl megcsípni az Asust amit kinéztem akkor ezt veszem meg.

Egyébként egy hozzáértõ homályosítson már fel, ha német laptopot veszek és magyar windows-t teszek rá akkor pl. hosszú í-t nem egyszerû írni vele? Meg a többi hosszú betû, pl. û, ó, á, é ami nincs németben. Nekem valami ilyesmit mondtak.

I.C.ram
KSK
duracellmumus
Van egy pár haverom ott UH légyszi ne fikázd. ezeken az embereken múlik a jövõnk, felveszik õket felsõ vezetõnek azt milesz velünk...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten
Sör Tanszék.

Saor Alba

duracellmumus
BME-n melyik karra jársz? villany? akkor nem tudom hogy van idõd fórumozgatni meg beírni ilyen marhaságokat, inkább meny le a haverokkal sörözni vagy mittomén.

Solten
Szerintem sok függ az usertõl is "hogy bánik" a hardverral. Láttam én már nem egy "full megbízható" cuccot arra alkalmatlan kezei közt elpatkolni. Szal' óvatosan a felhasználói tapasztalatokkal is.

Saor Alba

I.C.ram
Mekkora ongol mar megint 😄
I.C.ram
Most akkor te megis Maszka alregje vagy?
duracellmumus
Egyetlen gyártóval sincsen bajom...: veszel valamit xxxxxxx-tõl azt vagy "kurva-jól-megy" vagy többet xxxxxxxxx-et nem veszek soha érzésed támad. meg ugyanaz a termék lehet egyik példány kurvajó vagy kurvaszar ez szerencse dolga is nem kicsit. lehúztam nem keveset pc-szervizbe és adtunk el szartól rakétáig mindent.

I.C.ram
Ertelmezni nem tudod, amit irtam. Szar lehet.
Azok ne irjanak ide, akik csak azert fikazzak a masik gyartot, mert nekik nem az van. Vedd mar eszre magad, hogy ossze-vissza fikazol markakat ugy, hogy SOHA eletedben nem volt attol a markatol semmid, es nem is lesz soha.

2. Amerikai bill van a notimon, ezert maceras az ekezettel valo iras.

3. Kb amiota itt vagyok, csak ekezettel irtam, szoval rossz emberbe kotottel bele.

4. Engem nem oktasson ki olyan a magyar helyesirasrol, aki akarhova megy, mindenhol leugatjak, hogy keptelen helyesen irni Mr. German Car, meg Mr. "hazba lakok" Jo kis ongol volt ez.
duracellmumus
Nem szentírás de ha laptopot vennék akor f.s. pa 2510 egy xp-vel. olcsó gyors a több hasonló árú géphez képest.. kissé nyûg a driver instal de nekem sikerült.. és mindent tud amit egy mobil gép. nem olyanra gondolok amibe integrálva van két sli-s 280 mobilty....

Alwares
Egyébként ha valaki azt mondja, hogy igen az Msi notigép nem a legjobb választás, akkor már mindjárt rossz ember? Mert egyébként így van.
Legtöbbször pedig elég ezekrõl elolvasni egy tesztet, lehetõleg olyat amit felhasználó írt, mondjuk blogra...
Én se nyilatkozzak mert nekem se Acer se Msi és a többiek nem fordultak még meg a kezeim között? Ellenben volt már dolgom Sony-val, Dell-el, Fusi-val és Hp-val... Tudom mi a jó, ennyi. Más kárán tanul az okos, vagy mi...

Solten
alreged? <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa
kösz szépen<#worship>
végre 1 értemes ember

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

duracellmumus
Meny ki igyál valamit azt ha még mindig fáj valami akkor próbáld leírni szépen lassan, hátha tudunk rajtad segíteni.

duracellmumus
Bocs, de ha segíteni akarsz valakinek akkor írj valami értelmeset!

Elõszõr nézd meg hogy menyi értelmes dolgot írt be maszka, hány lámán segített,
<#felkialtas>azt ha van valami baj azt kézfeltartással jelezd!<#felkialtas>

MaSzKa
most akkor csak notiszerelõk írjanak a topicba vagy mi?

magyar vagy és még ékezetesen se tudsz írni

az aláírásod elárul mindent rólad

amúgy meg jó lenne ha befejeznéd a flémet, ez nem az autós topic!

I.C.ram
Mit csinaljak, ha ez az igazsag. Ugy okoskodsz itt, mintha mar 20 gamer notidat fogyasztanad. Ugyanugy, mint ahoyg a BMWkkel tettel az automania topikban. Szornyu.
MaSzKa
a lekicsinylõ hsz-edidel menj a pics...-ba

I.C.ram
Ja. Azon a kemeny 2 db gepen, amit probaltal. Ha nem ertesz hozza, akkor miert nem maradsz siman csondben?

2 ember adhat erdemben tanacsot. Vagy aki ert hozza, vagy akinek olyanja van.
Solten
Az igaz... Ez alakkos megoldás tényleg nem szerencsés, szerencsére változtattak, az újabb MSI gamerek már szálcsiszoltak...

Saor Alba

MaSzKa
köztudott dolog hogy ilyen notik drágák, akksi gyorsan lemerül
a billentyûzet 1 katasztrófa, meg az egér is

de aki ilyet vesz az ne rimánkodjon

MaSzKa
iponos teszteket nem kell komolyan venni%

MaSzKa
a: Nvidia GeForce 8600M<#falbav>

Alwares
Hát az Msi nootebookok leginkább olyanok mint sok nõ, távolabbról szépek, de ha elkezded használni, minél hamarább meg akarsz tõle szabadulni...

Narxis

180ezerért már a toshiba és dell notikból is talál olyat amibe legalább egy 3470 vagy 8400 van és akkor éppen csak a legújabb játékokról mondott le, de van 1 olyan laptopja ami biztos nem fog szétesni félév után. vagy vehet egy msi gx600/700at amibe a videokarártya is ütõs és akkor se jár rosszul...

Narxis
Igen, errõl beszéltem, ha nem akar játszani akkor 180ezerbõl egy nagyon minõségi laptopot tud venni, sõt 1-2 régebbi játék is eldöcög a 180ezres laptopján. Én pl. asztali PC-n Red Alert 2-vel szoktam játszani a mai napig, errõl laptopon se akartam lemondani és nem is mondtam le. Igaz, a játék zabálja az energiát de szerencsére mindig konnektor közelébe tudok kerülni, otthon csak adapterrõl megy a laptop, egyetemen meg ha találok akkor sose merülök le.

Rita79
Lehet játszani!
Tapasztalat!
Az enyémen is, pedig abban nincs jó videó kártya.
De a jobb videó kártyásokban butítás nélkül is mennek a játékok.

A Two Worlds játékot már 90%-ban megcsináltam a saját laptopomon és nem csak foltokat látok<#circling>
Azért írtam ezt a játékot, mert állítólag ez elég hardverigényes, tehát, akkor minden játék menne rajta.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Lehet, de nem érdemes. Csak a baj van vele, minden tekintetben jobban jár egy asztali géppel. Notebook az nem erre való, a kis méretbõl és korlátozott áramforrásból adódóan mindig kompromisszumot kell kötni. Legjobb ha lemondasz a játékról, akkor minden másra bõven elég egy integrált kártyás noti is.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Solten
Klassz cuccok <#eljen>

Saor Alba

MaSzKa

Narxis
Nem is arról beszéltem, hogy meddig játszik hanem, hogy egyáltalán lehet-e játszani egy laptopon.

MaSzKa
<#eljen>

A komoly vidokártya business class notiban is ugyanannyit fogyaszt mint a teszkósban, sok pénzbõl se lesz olyan notid amin órákig játszol aksiról.

Felesleges? Az nem sok van.😄

Narxis
Jaja, amikor valaki vesz egy laptopot akkor a mobilitást fizeti meg, ha vastagabb a pénztárcája akkor tudja megfizetni a játékot is. Ez csak azon múlik, hogy kinek mennyi felesleges pénze van. 😊

<#eljen>

Solten
Egyáltalán nem errõl van szó. Laptopoknál a kulcsszó a mobilitás és az energiatakarékosság, a játék a legutolsó.

Saor Alba

Már mindenki annyit szarozta a laptopokat, hogy lehet, hogy össze rakok egy asztali gépet.Fasz tudja...