16455
-
vasziszdasz #5808 Örülj hogy nem kaptál instant bant az anyázásért, de mégcsak 1 felkiáltójelet se, szal ne nagyon erőltesd! Mr. Zoltán még eléggé enyhén is fogalmazott. -
Acer Extensa 5630 notebook ATI M82XT, M86XT VGA Driver v8.513.0.0_5.0.50000.5 for Windows XP
Egy logout tag, akinek aláírása szerint extensa 5630g-je van.
még1 link, hátha eljutsz innen valahova -
#5806 a tiedhez nem találtam (eddig) -
#5805 1000 köszönetet mondanék érte!
VGA-as Catalyst-os problémára mi a megoldás? Eszközkezelőből ráerőszakolom az inf fájlját a letöltött és kicsomagolt telepítőnek? Az úgy túl barbár módszernek tűnik. Vagy nem? Talán egy próbát megér, max visszateszem a gyárit. -
#5804 ha 1 héttel ezelőtt írod, tudtam volna neked adni. Na megpróbálom megint megkeresni azokat a linkeket -
#5803 hát ha csak egyel feljebb kapcsol, akkor lehet hogy nekem is csinálja, de annyira halk úgyis, hogy leszarom. Meg amúgyis csak akkor csinálja, amikor már megy vagy 10 órája. Bár napközben tényleg nem hallom :D
-
#5802 Igen. Visztához... XP-ez régebben fent volt (szedtem le Acer géphez XP-re kb fél éve.) de most nincs. -
dragonboy #5801 acer aspire 6930g 644g32n -
dragonboy #5800 acer honalpján support néven sztem fent van a driverek között -
#5799 Nah akkor a következő problémákba ütköztem már az elején:
- ATI VGA-hoz fel akartam tenni az Catalystot de nem talált ilyen hardvert. Nemgond mert felment a hivatalos Acer amit a driver cd-hez adtak.
- Akkor a másik probléma hogy az Empowering hülyeségeket honnan tudom megszerezni? Mert a dobozon ott virít hogy Empowering Technology.
- Illetve a harmadik, hogy most se készenléti üzemmód, se hibárnális lehetőség nincs. Vagy kikapcsolom, vagy újrainditom. Ezt most megpróbálom megbuherálni windows beállítással... de majd meglátom.
Amúgy a masina egyenlőre jónak tűnik, de majd otthon nekiállok a tüzetesebb próbatételnek. -
dragonboy #5798 sok sikert hozzá...többet mint nekem:D -
#5797 Acer Extensa 5630g (C2D T6400 / 2GB / 250Gb / HD3650). Már itt csücsül a munkahelyemen, most telepítem az XP-t. Majd este, vagy holnap délelőtt írok egy rövid jellemzást a tapasztaltakról. Addigra már lesz játékteszt is. -
dragonboy #5796 apropó ami kimarad: ha meghajtom a gépet pl a griddel normális tényleg a 70 fokos proci?. me érdekesség hogy az everest ultimate a magokon általánosan 7-10 fokkal kevesebbet mutat mint úgy összességében a cpu néven írt hőmérő -
dragonboy #5795 már hívtam őket a ventivel is de a csaj aki fogadja a hívásokat eléggé tájékozatlan mert sztema protokoll szöveget mondta. hogy ha hangos akkor cserélik vagy kitisztítják a ventit. a rázásra meg az eladó is azt modnta ohgy szervíz kell. am majd még azt akarom emgnézni hogy a táp a hibás vagy a géppel van vmi. mert ha cska a táp akkor nem akarom a z egész géept szervízbe küldeni emiatt. am a ventihaveromnakn is ilyen..és nem a legynagyobb fokozatra kapcsol csak eggyel följebb..mert van neki nagyobb is.
Mr Zoltán vagy ki vagy: 1 indulatai mindenkinek vannak ezért elnézést kérek. de azért majd a te arcodat meg írásodat is megnézném amikor egy alig több mint 1 hetes noti ilyeneket csinál nálad. viszont, nekem te ugyaolyan "kis senki" vagy mert nem ismerlek és nem is akarlak megismerni főleg hogy segítség helyett ugyanúgy nyomod a beszólásokat és játszod a mindenhatód mert a neved mellett ott a VIP logo meg a mit tom én milyen csillag. szl erről ennyit. a többieknek meg köszi:) -
#5794 mit vettél? -
#5793 Mr. Zozó sem tud érdemben hozzászólni, csak jól beszólni másoknak. Attól meg hogy valaki "újreg" nem kevesebb mint te vagy én. Sőt ha ezt nézzük a te 2007-es regisztrácóddal nekem is újregvagy. Szóval:
"Kis újreg ne pattogjál itten...
A stílusodon nem ártana csiszolni.."
Amúgy meg neki az utóbbi időben több érdemi hozzászólása volt ebben a fórumban mint neked.
On: Ma megyek megvenni a notimat... remélem nem fogok csalódni
Majd megírom az első tapasztalatokat és tesztek eredményét.
Csináltam (igen jól hallottátok, csináltam) egy notebook táskát is hozzá, mert egyenlőre azt még nem találtam hozzá értelmes áron, majd szétnézek az Külföldi Nevű Bevásárlóközpontokban... khmm... Auchan...khmm..Tesco...Khmm... fránya torokgyulladás.
Lassan indulok is, összekapom magam. -
#5792 Amíg garis a gép, addig nem kell annyira izgulni...mindenesetre pl. felhívhatnád az ACER ügyfélszolgálatát, és feltehetnéd nekik a kérdést erről meg a ventilátor felpörgésről - BIOS FAN állítási lehetőségről...remélhetőleg egyedi esetről van szó, és a szóban forgó gép még mindig jó vétel 195e forintért... -
#5791 én kérek elnézést őfelségétől, nem tudtam, hogy te ekkora faszagyerek vagy. -
#5790 Mert te ki vagy itt?
Senki...
Szal ennyi,inkább menjél gazdálkodni...
bazz az mi a ráktól van hogya amint a proci eléri a 70 fokot rázni kezd az egész gép...de kivált a tápkábel még akkor is ha lehúzoma a gépről. mi a túrót lhet vele kezdeni?
Értelmes... -
#5789 inkább te ne pattogjál.
dragon értelmesen kérdezett valamit, vasziszdasz meg folytatja azt, amit már megszoktunk tőle: kötekedik. -
Kalozoner #5788 milyen géped is van? -
#5787 Kis újreg ne pattogjál itten...
A stílusodon nem ártana csiszolni.. -
vasziszdasz #5785 >> kuka ^^ -
dragonboy #5784 bazz az mi a ráktól van hogya amint a proci eléri a 70 fokot rázni kezd az egész gép...de kivált a tápkábel még akkor is ha lehúzoma a gépről. mi a túrót lhet vele kezdeni? -
#5783 Meg egy "basic" intel ketmagos. -
dragonboy #5782 am nekem a dirt nem indul el...ujraindul tőle a gép...
-
dragonboy #5781 http://www.pcland.hu/shop+ASUS-M51TA-AP067_67220_150024
itt csak 173970 és van részletfizetési lehetőség is:) -
dragonboy #5780 ebben sis által gyártott lapkészlet van:S -
dragonboy #5779 esetleg egy ASUS M51TA-AP067 -
Hasonló áron és hasonló teljesítményt nem fogsz kapni. Ilyen áron kissebb teljesítménnyel van gép, vagy ilyen teljesítménnyel magasabb áron.
Tessék: Élien Kámpjútersztől kaptam levelet:
ASUS X61SL-6X063
16" (1366x768 HD,Color Shine, 16:9),Intel Pentium Dual-Core T3400 (2.16GHz,667MHz FSB,64bit,1MB L2 Cache),3072MB (2GB+1GB) DDRII800,320GB HDD (SATA 5400rpm),ATI Mobility Radeon HD4570 512MB DDR2 VRAM M92-M+,DVD Super Multi DL,1.3M Webcam,802.11bgn WLAN,Bluetooth 2.1+EDR,Express Gate,XP support,6 cell,Bag&Mouse,Ezüst.HDMI.Numeric keyboard,Dolby Home Theater,64bit OS support
Bruttó: 178.080,-
Szerintem pofás gép jó áron. Bár ha körülnézel tuti találsz alacsonyabb áron is. -
Nardon #5777 ez igy nekem kb 160-170 köté jönne ki szállitással.
esetleg van valakinek vmi alternativ ötlete ilyen árkategoriában és hasonlo teljesitményben? -
#5776 Ja, ilyen, 55 Wh standard, meg 95Wh "utazo akksi":
-
#5775 A HP EliteBook 6930p 24 órás akkumulátortesztje!
Wow, 23:30:06... Mifele akksi van ebben? :)
-
dragonboy #5774 ok köszi:)
Nardon: hát gondolom mivel angol verzió így a pista is angol rajta eredetileg de am többet nem nagyon lehet levonni abból hogy angl verzió -
Kalozoner #5773 gpu-z sztem egy jó progi erre... -
Nardon #5772 azo kívül hogy nicns rajta magyar betü, takar az még vmit?
mert akkor meg eddig is olyan volt :D -
dragonboy #5771 angol billentyűzet -
Nardon #5770 alábbi gépet találtam pixmánián:
6935Z-643G25Mn
link
nincs minden adat megadva de utánanézve a neten elvileg egy 9600-as vid kari van a gépben.
ilyen ár mellett ez mégis hogy van? van vmi rejtett buktatoja a gépnek amiröl esetleg nem tudok? hasonlo teljestiményt kb 180-200 körül tudok találni más gépekkel.
estleg vmi alternativa hasonlo árban?
kösz a segítséget. -
dragonboy #5769 te mivel nézted a gpud hőmérsékletét? -
#5768 Rendben,köszi a sok választ,tanácsot,észrevételt.Akksi ideje csak azért érdekelt,hogy azért ha épp nem gémelek vele,csak pl buszon megnéznék egy filmet,ne haljon meg egyből:)
Meggyőztetek:)