Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helyesen se tudsz írni? lol
magyar vagy te vagy...?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=10219
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak annyit mondok, hogy különbség van Európában és Kínában gyártott termék között. Ebben holtbiztos vagyok, ezért lehet ma csak pár évre venni egy terméket.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Mellesleg az én kérdésemre is válaszolhatna valaki.
Asus jó minõségû, nekem volt már mindenféle Asus termékem, szüleim számtech cégnél dolgoznak és ott is Asust jó márkának mondják.
MSI ár/teljesítmény arányban TALÁN a legjobb, persze nem a legjobb minõség. Azonban MaSzKa-nak abban igaza van, hogy romlik a minõség MINDEN laptopnál, mert spórolnak és ezért szegény országokban létesítenek gyárakat, mert ott olcsó a (szakképzetlen) munkaerõ.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
sokat romlott ez elmúlt évekbe a minõség
rettentõen spórolnak a gyártók, hogy nagyobb bevételt érjenek el
és ez a minõség rovására mehet
Az normális, ha a vista kétmagos, 2gigás laptopon nem gyors? Pl a microsoft media center 6sec amíg elindul.
És miért akar itt mindenki asust meg msi-t?
A választással azért vannak gondjaim, mert számomra olyan dolgok fontosak, amelyek kevéssé jelennek meg a leírásokban, és nem jelenhetnek meg a tesztekben sem. Szóval egyéni, folyamatos használaton alapuló válaszokra vagyok kíváncsi. Volt már, hogy ismerõsnek ajánlottam tesztek által is jónak minõsített gépet, aztán apróságokon mégis sokat bosszankodik azóta is.
Szempontjaim:
- napi hordozás és többórás munka remélhetõleg nem viseli meg várhatóan 3 évig (nyitás, billentyûzet), a ház, a billentyûk felületi kopása nem érdekes, de bosszantana, ha lötyögne, "nyiszogna"
- magas üzemidõ (szövegszerkesztés szintû igénybevétel mellett > 5 óra; ez nem gyakran kell, de havonta egyszer nagyon, a mostani 4 órát még mindig bír)
- nyugodtan ölben tartható, kevéssé (szinte egyáltalán nem) melegszik fenti szintû igénybevételnél
- szabvány kiosztású billentyûzet
- automatikusan kikapcsoló touchpad
- lehetõség szerint 14" alatt, de max annyi
- lehetõség <2kg, de ha több, hát több
Nem játékgépet és nem modern médiastúdiót keresek. Szépség nem számít, ár korlátozott mértékben.
Szóval ha valaki olyan gépet használ, amire a fentiek illenek, kérem írja meg a típust.
van 320Gb 400GB 500GB-osba
a 320GB-os 1 lemezes szinte alig hallható és megfelelõ sebességû
sokan asztali halk pc-kbe is ezt raknak
ATA és S-ATA merevlemez közt mi a különbség?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Saor Alba
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Saor Alba