16455
-
#5848 Olyan nincs hogy ne gorgessen (pl az 1000H-nal 2 ujjal vegzendo a gorgetes muvelete -"2 ujjadat huzod lefele/felfele" ). Esetleg frissitsd a touchpad drivert: link -
vasziszdasz #5847 A középső kék gombot megnyomod, és görgetsz. Ehhez szükséged lesz egy ThinkPadre. ^^ -
#5846 Skacok van olyan program notebookhoz ami engedélyezi a görgetést olyan tapipadokon amin gyárilag nincs? -
#5845 fresh nyúz: a Prototype megy akadás nélkül a 6930g-n. -
#5844 -
dragonboy #5843 tiedet:D -
vasziszdasz #5842 Pedig olyan szétesős szarokat gyárt.
Nem kell elhinni egyetlen ember véleményét.
Pl. a tiedet? :) -
#5841 Tittajómá 2
Az utolsó kép elég gusztustalan. Gondoltam ugyan rá én is hogy ilyen matricát tegyek a notim fedelére, karcolódásóvás néven, de rájöttem hogy nem éri meg, meg hót tök gusztustalan cuccok vannak csak ott ahol néztem.
-
#5840 Erősebb lett a HP Pavilion dv2
() -
#5839 Tittajómá -
#5838 Dell Adamo:
13", Core 2 Duo (1.2GHz), 2GB memo, SSD, Intel X4500 IGP -
dragonboy #5837 hasonló következtetésre jutottam én is. havernka is pont uyganilyen gépe van. először elkérem tőle a tápot hátha csak a táp töl túl és az okoz plusz feszültséget. utána meg az lesz hogy játszom az ő gépén is és ha az is ráz akkor bennem van a hiba :S ha nem akkor acer call központ. -
#5836 Engem a töltő szokott megcsapni. De csak akkor ha kihúzom és utána a két villa (villásdugó), hozzáér a bőrömhöz (mert egy kézzel lefogom az aljzatot ki ne szakadjon a falból a másikkal meg kirántom a dugót). Elég keményen ráadásul, úgyhogy már óvatos vagyok, nem kell nekem a feszültség.
Amúgy nem tudom milyen géped van, de én még fizika órán tanultam anno hogy a műanyag az igen csak szigetelő anyag. Tehát ha a műanyag borítás ráz téged akkor vagy statikusan töltött, vagy veled van a gond. Mivel a statikus töltöttség az pik-pak ki szokott sülni (és csak akkor ráz meg), ezért én az utóbbira gyanakszom. Ha van valami fém cucc és azon keresztül kapod a delejt akkor meg a laptop belső szigetelésével van a gond és mehetsz gariztatni. Ha a hiba a billentyűzet és a szék között van arra meg vannak szakemberek és gyógyszerek
Béke testvérem!
Hegi90: Rakd fel valami fájlmegosztóra bezippelve. Esetleg ha még mellékelsz is egy "Háv tu"-t is az még jobb lenne. Ha nem akkor majd kitotózom mit hova kell rakni.
Ja és előre is köszi! -
dragonboy #5835 elég komoylank látszik mert elvégre magamt beszmíthatónak tartom és nem elmebetegnek így én érzem hogy ráz 2 óra játék után e apum meg anuym meg tesóm sem érez semmit. ezt csak azzal tom amgyarázni hogy engem feltölt a gép 2 óra alat...mejd kipróbálok egy másik tápot ha azzal is lesz akkor bennem vana hiba... -
dragonboy #5834 próbáld ki a gridet is -
#5833 az fps-ed? igen annyi. -
Dobronski #5832 De azt hogy?Haver is mondta..tényleg annyi lesz vagy csak átbaxás? -
#5831 a cod 4 nekem is olyan volt. Ötletem sincs miért, pedig 80 fps még max grafon is állandó volt szinte (kivéve ha 30v30 volt, egy tök sík pályán f üsttel meg mindennel). De szedtem ilyen cfg-ket, amik egész jó grafika mellett már nem csinálják ezt. Ha kell akkor küldök párat. Meg persze vannak fps cfg-k is, amik kihozzák a 180-250-et is :)) -
Dobronski #5830 A városunkban van egy bolond Dudás Pista:D csak a füles van a fülében,lejátszóra nem telik:D lol Dudá pitti
ON -
#5829 Lehet nem ártana. De sajnos a most hétvégi lan party le lett fújva úgyhogy hétvégén majd megy a tesztüzem. Esetleg áthívom Pista Bácsit a szomszédból hogy van e kedve Crysis Wart játszani lanon -
Dobronski #5828 Bocs,ha nem ismernéd Unreal Tournament 3. -
Dobronski #5827 UT3 RULZ!!!!!!csak majd tölts le patchet is hozzá.(2.1) mert kb megduplázódik az fps-ed. -
#5826 Nah notival eddigi tapasznyalatok:
- Pofás dizájn, szépen Zöld, Narancs, Kék fénnyel világító ledek. Nem ujjlenyomat vonzó, már-már fekete felület.
- Külön WiFi és Bluetooth kapcsoló (én még drágább notikon se nagyon láttam ilyet)
-Kristálytiszta, fényes kijelző (talán mert Cristal Bright? ). Bár a beláthatósági szögek nem túl nagyok, de aki a hátam mögött kukkol az meg is érdemli
- Egyenlőre gyors mint a villám (mint tudjuk ez az idő fügvényében változik windows-éknál)
Néhány játék teszt, egyenlőre csak szemmértékre (fraps még nincs fent):
- Crysis Wars: 1280x800, NOAA, Minden minimum ~ 40 FPS (Folyamatos, akadás mentes játék)
- Call of Duty: 1280x800, 4xAA, Extra beállítások ~25-30 FPS (Ennek ellenére rángatózik néha a játék. FPS nem esik le de mintha valaki jól megrázná a világot... . Asztali gépen is csinált ilyet néha)
- Aliens vs. Predator 2 - Primal Hunt : Zsihihiiiir
Egész este, ment mert töltöttem lefele dolgokat, és ezért beraktam a fiókba. Jól bírta (nagy fiók), úgyhogy egyenlőre meg vagyok vele elégedve. Amit eddig hülyeséget csinált az mind a windows hülyesége (buhera XP van most rajta, de majd felrakok egy vegytiszta-jogtisztát és a gyári drivereket).
Most kúszik fel a Crysis Warhead, ezt követően meg a Prototype (csak mert végre lejött, este azt szedtem). Estére meg jön a Half-Life 2, Gears of War, Timeshift. Na meg persze a fraps-al mért értékek.
Akinek van valami ötlete hogy mit teszteljek még... ki vele. -
#5825 Amúgy meg az acer a világ harmadik legnyagyobb notebook gyártója, az első a HP. Szóval nem lenne az ha szétesős sz@rokat gyártana. Ezt csak a Vasziszdasz féle "Hardcore Dell-Lenovo fan vagyok, minden más sz@r. Főleg ami fél milla alatt van." Nem kell elhinni egyetlen ember véleményét. -
#5824 Én 5630g-hez (nem az a típus, más cuccok vannak benne), tegnap délelőtt vettem táskát és egész nap abban hurcibáltam (40 kilóméterre lakom pesttől és tömeg közlekedem). Igaz ez csak 1 nap volt, de ha jó táskát veszel (nem teszkós zacskót) akkor védve van. Én 8500-ért vettem a Hama táskát, mindenféle szivacssal meg merevítéssel, és kismillió rekesszel a kiegészítőknek. -
#5823 vegyél valami fasza műanyagot, abba tuti nem lesz baja -
GKA014 #5822 Sziasztok!
Van egy ilyen laptopom: http://www.depo.hu/acer/extensa_5630g-582g25n_lxebn0c001
15,4 colos a kijelzője. Szeretnék venni neki egy laptophátitáskát, hogyha elutazom magammal vihessem.
Szerintetek ez jó ötlet? Mert volt aki azt mondta, hogy vigyázzak az acer laptopokkal, mert szétesős szarok. Ha magammal viszem, akkor télleg van esélye, hogy hibásodjon?
Laptophátitáskának mit tudtok ajánlani? Olyat szeretnék, amibe még elis fér pár cucc a laptop mellett, meg a gépnek sem esik semmi baja. -
#5821 nekem eddig nem volt vele bajom. Bár mire rájöttünk, hogy mi a fuck van az 5.1-el, kellett egy kis idő -
#5820 crysis wars elmegy azon a gépen?
azthittem annak ilyen nextgen erőmű kell :o -
#5819 persze
a viccet félretéve: wtf? -
genius8 #5818 helló, olvasgattam itt és látom, hogy gond támadt az acer 6930g-vel ,most készülök ilyet venni pont, érdemes? olyan gép kéne, amivel nincs annyi probléma
-
#5817 -
#5816 Ezer köszönet!
Amúgy megtaláltam majdnem mindegyik empoweringes hülyeséget, kivéve az eNet-et. Azt még szörcsölöm. Kati 9.5 is fent van már... már lenyomtam egy LAN partyt magammal (érdekesség hogy a noti által csinált szervert nem látja az asztali gép.) Crysis Wars 1280x800-ban minden minimum (multis játékokat feljebb nem is teszem.) röccenés mentesen ment... majd nézek egy Warhead-et is, COD4-et, HL2-t, meg még 1-2 dolgot. Inkább csak játékokat fogok tesztelni. -
dragonboy #5815 képzeljétek megoldódni látszik a problémám. úgy néz ki azért ráz mert vmi oknál fogva én hamer feltöltődöm stzatikus elektromossággal mert anyumékat csak egy pillanatra rázta meg mint egy statikus kisülés engem viszont hosszú ideig rázott...és h leteszema kezem a földre akkor elmúlik. alapozom ezt még arra is hogy amikor én érzem kb 1-2 óra játék után akkor ők nem érzik. hallottatok már hasonlóról? -
#5814 ne felejtsd el kiválasztani az oprendszert! -
#5813 acer.hu- szervíz és támogatás- driver download - notebook, aspire 5720z - lejjebb tekersz a listán.
-
icemankimi #5812 valaki tudna javasolni egy oldalt ahonnan tudok leszedni acer 5720z wlan telepítőt. -
#5811 link -
dragonboy #5810 hát én 3 fokozatot vette észre: az alap amit alig halani, a közepes amikor rákapcsol egy kicsit, csak csend után erősebb a hang, és a turbó amit csak játékoknál produkál. -
dragonboy #5809 nem örülök. én is enyhén fogalmaztam. szal kvittek vagyunk. ha meg bann akkor meg ujrareg a válasz, IP bann esetén új IP. innetől én lezártnak tekintem.