16455
-
sz4bee #7168 A Dell studio 1555 kívül tudtok olyan laptopokat ajánlani ami 220-270ezer forint között van 15'6-ok kijelzővel? Filmnézésre, játékra, és persze szövegszerkesztésre, irodai munkára lenne használva. Minden márka szóba jöhet, de én a Dell-t részesítem előnybe. Szeretnék a pénzemért a lehető legjobbat venni. Előre is köszönöm a segítségeteket. -
#7167 Sziasztok!
Srácok egy ilyen laptop kb. mennyit ér?! Újonnan egy év garival?!
amilo si 2654 -
vasziszdasz #7166 ThinkPad X200-at simán találsz a PH aprón 200 alatt. Annál jobb nincs. -
#7165 sziasztok
nekem jelenleg nem konkrét laptop név kellene, inkább csak tapasztalat, vagy akár egy olyan weblap, ahol vannak tapasztalatok, mert nem találtam.
Van pár alap dolog, ami számít a vásárláskor. Mindenképp C2D proci, 2GHz vagy nagyobb, ram pedig minimum két giga. Nem részletezem pontosan, miért kell ez a teljesítmény, nem játszani, szóval a videókártya nem lényeg, azt a pár 3D modellezést, amire életem során szükség van, meg tudom csinálni máshol.
Márkák tekintetében leszűkítettem Dell és Lenovo-ra, és igen, valójában így már választhatnék, nem sok minden maradt, de azért olvasnék tapasztalatokat, kinek hogy szuperáltak ezek.
Másik kérdés, hogy kicsit elvesztem ezekben a laptop intel proci elnevezésekben. Dual Core, Duo Core, Core 2 Duo. Érdemes ezek közti különbség után nyomozni, vagy elég az órajelet nézni?
-
ch13 #7164 cs alll
Egy off kérdés, de ha itt nem tudjátok a választ akk sehol =)
Nah az lenne a problémám, hogy heademen van egy mikrofon bedugom és még mindig a külsőtveszi. Újra telepités után jelentkezett ez a probléma. Átállitást sehol nem találom. Lehet a BIOS-ba van letiltva? Raltek HD audio van fent! Válaszokat előre köszi!!! -
#7163 nah, kezd minden összejönni :)))) -
#7162 Ott van a link a #7115-ben, amik az ftp szerverre mutatnak (es mukodnek)... -
#7161 amit te linkeltél, arra meg azt írja, hogy az oprendszer nem támogatott (empowering framework) -
#7160 Nah felraktam a win7-et :D
A hangkártya telepítője nem akar felmenni, az acer honlapjáról meg leszedték az empoweringet :O -
#7159 kár hogy laptop már nem létezik -
m3st3r #7158 Bocsi itt a link -
m3st3r #7157 Dell Inspiron 1545
erről írna valaki véleményt?
köszi. -
#7156 Köszönöm! :) -
#7155 Lenovo. -
#7154 Te melyiket ajánlanád?
Szerintem Lenovo, mert azért mégiscsak az 2év garis! -
#7153 ;) -
Csacsa79 #7152 hmmm :)
vmiért nagyon szimpi ez az msi, megérzés feeling :)
de mindenképp megfogadom a tanácsod és köszönöm segítséged!! -
#7151 Atlagos proci, gyenge VGA-val.
"net, letöltés, dvd-írás, film, szóval nagyjából alap dolgok"
Ehhez egy IGP is eleg, egymagos CPU-val. De hogy kevesbe keljen varni, es ha film is szempont akkor johet a nagy kijelzo nem? :) link
De a feladatokhoz boven eleg a lejjebb (#7147) linkelt Lenovo is. -
m3st3r #7150 Dell Inspiron 1545
ehhez mit szóltok?
vélemény? -
Csacsa79 #7149 net, letöltés, dvd-írás, film, szóval nagyjából alap dolgok
hogy érted hogy drága a tudásához képest?
(nekem pont emiatt akadt meg a szemem rajta h Dual Core T4200 2,0GHz * 4GB RAM * 320GB HDD * Radeon HD4330 512MB VGA) -
#7148 Udv. Kicsit bovebben kifejtened az igenyeidet?
(Szvsz az az MSI kisse draga a tudasahoz kepest...) -
#7147 link -
#7146 Hello.: link1, link2 -
#7145 Sziasztok!
Adott 100.000 Ft, s egy kezdő felhasználó [Ez lesz a kezei alatt az első számítógép...]
Mit ajánlotok? -
#7144 nálunk most nagyon nagy vásárlási láz van ugyh ismét a sgitségeteket kérném :) faterom akar egyet magának, net, office, email (esetleg film) de 15.6"os kéne mert a kisebet már nem látja xD az aksi egy 3órát jo lenne ha birna. van ilyen 120körben?? előre is köszi srácok!!! -
Kalozoner #7143 ja amúgy meg csere miatt adom el, egy 1810t acer timeline noti lesz 8 órás üzemidővel, ami azért a tesztek olvasgatása után kiderült, hogy 7 de az is jó nekem, ja és 1,3 kiló... -
Kalozoner #7142 beírom ide is, remélem nem off.
eladom laptopom. tökéletes állapotban még van rá több mint egy év gari, akksira még 2 hónap, adom hozzá a táskát meg az egeret meg mindent, dobozt. Csak az írjon privit akkit tényleg érdekel...köszi -
Csacsa79 #7141 Sziasztok,
Rólami a véleményetek?
(msi cx600x-018hu)
Eseteleg más tipp hasonló árkategóriában? -
#7140 Udv: link
Azt irjak hogy 6-cellas akkuval, bekapcsolt Wi-Fi mellett 4h-t mukodott (link). -
#7139 -
vasziszdasz #7138 Fos. Semmivel nem jobb mint egy Acer vagy Gericom. -
vasziszdasz #7137 Végülis biciklin is lehet szekrénysort szállítani... -
vasziszdasz #7136 Ennyi pénzért már valódi notebookot is kapsz (235k volt eddig, de még mindig lehet alkudni). És ez már nem az a szint. -
m3st3r #7135 sziasztok.
hetek óta laptopokat nézegetek, és találtam egy csomót ami jó lenne, de mivel az első laptopom lesz nem tudom h melyik megbízható, melyik akksija meddig bírja, szal légyszi ajánljatok párat ilyen 140-170ezer környékén. leginkább filmezésre, előadáson jegyzetelésre meg netezésre szeretném használni, (meg néha azért játszani is:D) és persze minél gyorsabb annál jobb.:) annak örülnék ha az akksija ilyen 3-4 órát bírná, de persze lehet kompromisszumokat kötni. 14" és 15,6"-os kijelző között gondolkoznék.
előre is köszi.
üdv. -
sz4bee #7134 Ez se rossz választás szerintem. Mi a véleményetek? -
#7133 Valóban, rosszul fogalmaztam. Nem kifutó, de nem folyamatos ezek sezrint az ellátás, mert sehol sincsen belőle raktáron, vagy ha van, ott jóval drágább. -
#7132 Hogy mi mire való, azt végül úgyis a felhasználók döntik el...ugye anno az IBM sem játékra tervezte a PC-ket...de a lényeg, hogy ő játszani is akar, mint írta, akkor meg már érdemes adott pénzért minél erősebb videokártyásat venni... -
#7131 Oké, én hibám, nem szoktam nézni a VGA-t. Notebook alapvetően nem játékra való. -
#7130 Kifutó? Hát nyáron meg még nem volt sehol sem...most meg már nincs? :O Mondjuk ennyi pénzért tuti találsz a kívánt gyártóktól is 4650-es vagy 4670-es videokártyásakat...
@MerlinW: ennyi lóvéért ne vegyen már 9600-as kártyásat...na az a kifutó termék ma már... :) -
#7129 [URL=http://mysoft.hu/details.aspx?pn=GX620X-0W2HU]Van ott 15"4-ben is[/URL]