Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Jah, osszehasonlitjak a tremarkokkal, ezer eves Doom-al.. vicc (Crysis: optimalizacio "csodaja")

Saor Alba

Solten
Vajon melyik lehet az? Lenovo-tol orgazmus... <#zavart1>

Saor Alba

Solten
Mennyi a max. kereted?

Saor Alba

Solten
Hello.

Asus: link

Acer 6530G: link

Ez igen finom, ipon szerint nincs hozza kekfog (nehezen hiheto): link

Nezegesd meg a HP DV5-ket, frankok.

Saor Alba

Nagyon úgy tûnik, hogy az a sorrend úgy készül, hogy letesztelnek rendesen 30-40 karit, viszont be kell sorolniuk a másik 150 ma használatos mobil VGA-t is, úgyhogy felállítják a biztos 40 eredményt, a többit pedig odaadják a portásnak, hogy írogassa be valahova (kis túlzással) <#idiota>. Amúgy semmi bajom az oldallal, arra tökéletes, hogy kb-ra elhelyezi a dolgokat, csak azt mondom, hogy nem kell szentírásnak venni.

Most õszintén, mi az a márka, amivel meg vagy elégedve? Csak mert mindent csak fikázol, de jobb alternatívát sosem adsz..

Falkon
És ezek milyenek?

Fujitsu-Siemens Amilo PI1505,15.4\ "WXGA 16: 9 GlareType,Mobile Intel Core2Duo T2250 (2 mag 32 bit) 2x1773 mhz,1024Mb DDR2/667,Hdd 120Gb Wd SATA,8x DVD RW DL,Intel Graphics Accelerator 128Mb,TV out Realtek HD 24 bit/96 khz (7.1) S/PDIF.akku 2,5óra 4400 mAH (LiIon),10/100mbps Lan, 4in1 kártyaolvasó,56K modem, Express Card Slot, Fire Wire,S-video, 3xUSB

vagy :
Acer Extensa 5620z: Core Duo T2390 2x1.86GHz proci, 1024MB RAM, 160GB HDD, Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 videó, 15.4"WXGA CrystalBrite Kijelzõ, DVD-Super Multi ÍRÓ, WIFI, BLUETOOTH, INFRA, MEMOKÁRTYAOLVASÓ, BEÉPÍTETT WEBKAMERA!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Solten
HD 4570: 80 shader, 64bit
HD 3650: 120 shader, 128 bit.

A notebookcheck meg elorebb sorolja a HD 4570-et... <#rolleyes> Hogy ez mennyire egy vicc oldal...

Saor Alba

Újként árulja. Használtan nem mutattam volna ennyiért..

Nekem az "alapváltozat" van. Amúgy nagyon valószínûnek tartom, hogy a Vaterás gép is ugyanilyen, csak nincs tisztában az illetõ az adataival, vagy rossz helyrõl másolta be.

Olvass vissza #4819-tõl.

Solten
Nem tul nagy a valasztek a balkani piacon sajnos 😞

Saor Alba

Solten
Intel GMA 965.. 1000 eves shit.

Saor Alba

Solten
"Teszkos" Lenovo ertelmes op.rendszer nelkul: link

Acer Extensa Linux-al: link

HP 6730s: link

Saor Alba

Falkon
Szar?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

hát attól függ mire...ha netre meg wordre akkor zstem erõs...komolyabb dologra meg nem nagyon jó.

ACER Aspire 6930G 644G32NM

sziasztok. egyetemre készülök és én is szeretnék egy laptopot asztali PC helyett. sajnos sok mindent halottam hogy a fuj-si nem jó meg h toshibát meg dellt vegyek, de azokban nem láttam normális vidikarit. én egy asusra gondoltam. a fõ szempont hogy nem 1 évre veszem hanem minél többre, szal ne romoljon el könnyen. am core 2 duo proci, 3 Gb ram (semmiképp nem 4 mert nincs értelme) meg egy komolyabb, játékokra (nem feltétlenül a mostaniakra) is alkalmas vidikártya lehetne benne. jah külön kérésem h bluetooth meg webcam legyen benne a többi am nem ényeg. Hálás lennék néhány javaslatért mind a márkára vagy akár a típusra vonatkozóan is. jah am a keret 200 (nagyon max 240) köszi

ACER Aspire 6930G 644G32NM

Solten
<#levele>

Saor Alba

bazza
Gondolkodtam, és lehet nem is kellene 200k-ért. Játszani, filmetnézni PC-n fogok, inkább egy 22"-es monitorra költök, és egy olcsóbb üzleti notira. Tudtok 150k-ért egy strapabíró, viszonylag erõs gépet sok csatlakozóval?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Falkon
Ja és HP COMPAQ 6720s

Falkon
Sziasztok!
Megint nézegettem a laptopokat.
Szerintetek ez jó laptop:
Intel Core 2 Duo T7250 2.0Ghz-es,továbbá 2Gb Ram,160Gb HDD,Intel GMA 965 384Mb-os videókártya,Wifi,Bluetooth,mem óriakártyaolvasó,DVD iró,15.4"-os fényes magaskontrasztarányú widescreen LCD kijelzõ.

Az U20A annyira nem is szar. Kár hogy csak asus.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

bazza
Mindenképpen újat szeretnék, vannak rossz tapasztalataim...
És ahogy elnézem ez újként 220 körül van. Ellenben Acer és társaiban ilyen áron már 4 giga ram és P8400 proci van.

Nem vagyok márkabuzi, azt veszem ami a legjobban megéri. Ezért írjatok véleményeket.

Solten
Csacsi
Neked az alapváltozat van? Mert meggyõzött amit írtál. A veterán t8400-as procit írnak, viszont mindenhol máshol T5800-at írnak. Ezért kérdezem. Mert ha neked is alapváltozat van T5800-al, és 3gb rammal, akkor több mint valószínû én is veszek egyet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Megbízhatóságban nem találtál jobbat? Akkor nem is kerestél.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ezeknek mind megfelel a HP dv5 1180. A HDD-t, ramot és egyebeket arra mondtam, hogy amit a srác hirdet vaterán, nagyobb, mint ami gyárilag van benne, szóval kérdezz rá, hogy hogy is van ez.

bazza
Nekem a lényeg, hogy legyen erõs, mobil, jó minõségû, HDD nem vészes, hiszen vszeg külsõ vinyó lesz rajta (eSata kell).

Ezt írtam SASboynak privátban a géprõl, szerintem neked is hasznos lesz.
"Én is nagyon sokat nézelõdtem mielõtt megvettem ezt, de semmilyen szempontból nem találtam lehetséges versenytársat (megbízhatóságban, tartozékokban, VGA-ban, stb.) Mindenképpen csak ajánlani tudom, amióta nálam van, semmi negatívumot nem vettem észre rajta. Mindent adnak hozzá, amit csak el lehet képzelni, VGA a kategóriában a legjobb, legalább 2 év kiszállásos gari, jó szervízháttér, stb. Amióta megvan (kb. 1 hónap) felraktam rá a Burnout Paradise-t, a Mirrors edge-t, a Wanted-et, a Fallout 3-at, C&C Red alert 3-at és mindegyik röhögve elmegy rajta elfogadható grafikával. Ez általában 1280x800 Mid, vagy high. Amit várható módon nem mindig bír, az a AA (bár pl. Red alertnél bírja a 4xest). GTA 4-et nem kíséreltem meg felrakni, az azért gondolom nem menne ilyen simán.
Egyszóval szerintem nyugodtan vedd meg, csak ajánlani tudom (az egyetlen zavaró dolog a Vista, de azt úgyis le lehet szedni és hozzászokni se vészes)."

bazza
Hmm nem rossz. Mik a tapasztalatok? 😊

LINK, de azért érdemes rákérdezni a procira, HDD-re és RAM-ra. (Eredetileg ez olyan gép, mint az enyém..)

bazza
Sziasztok!

200k körül tudtok ajánlani egy notit? Egyetemre kellene.

Hopsz, már el is tûnt.... :S

xNoodlex
Ja, és 2 év a garancia.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Hát arról nem sokat tudok (bár ha jól látom most nem is elérhetõ), de én is iPontól vettem egy ilyet: MSI VX600X-018HU és egy szavam nem lehet rá, pöccre mûködik vele minden. A videómemóriája kétszer akkora meg a RAM is több egy gigával, mondjuk az igaz, hogy ehhez nincs op rendszer.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Szvsz forint erõsödni fog, de persze ezt nyilván senki nem tudja biztosan, ahogy azt sem, hogy mennyire követik a kereskedõk a forint árfolyamát. Érdekes módon, ha romlik, akkor rögtön jön az emelés, de amióta erõsödik (kb. két hónap), azóta nem nagyon igyekeznek csökkenteni az árakat... :S A másik dolog, hogy ennél a boltnál, ahol írtam, raktárról árusítanak ki gépeket és bármikor eltûnhet a palettáról, máshol meg nem találsz ilyet ilyen árban. Tudom, mert én is ott vettem kb egy hónapja, tegnap meg akartam nézni és már nincs ilyen gép, mint az enyém, máshol meg legalább 20e-rel drágább. Én azt mondom, vedd meg.

lacibacsi
Sziasztok!

Most, hogy a középiskolai ballagáson túl vagyunk, változatlan forint/euro árfolyam mellett vajon változnak a laptopok árai? És ha igen, akkor merre? Június elejére kellene a gép, de nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy várjak még egy hónapot...

Korábbi kérdéseimmel kapcsolatban sokan válaszoltak itt is és pm-ben is. Köszönöm. Végül úgy döntöttem, hogy ezt a gépet szeretném magaménak: HP 6730s NA744ES.
A kérdésem az lenne, hogy aki ilyet használ az hogy van vele megelégedve, illetve a szervizes fórumtagok milyen tapasztalatokkal rendelkeznek ezügyben (vannak-e hibás termékek, javíthatóak-e, stb...?)

A válaszokat elõre is köszönöm!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Sly9119
Mit számít hogy stimmel-e? 😄 személyes átvétel lenne szerintem, senki se vesz postai uton notebookot, kivétel forgalmazótól.

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Solten
Itt (UK) £781. Fincsi ar.

Saor Alba

Amerikában 890$.. Nálunk annyiért HD3650-est kap az ember..

Kíváncsi leszek nálunk mennyiért dobják a piacra..

Solten
MSI "normalis billentyuzettel"?? Mobility 4670 <#finom> Nativ felbontasahoz tokely. Szep is. Lehet veszek majd egyet <#idiota>

Saor Alba

Solten
"errõl valami vélemény?"

<#levele>

"ilyen árban ilyen kategóriában esetleg jobb?"

link

Saor Alba

Klemice
http://ipon.hu/webshop/product/msi_vr610x_266hu/28173

errõl valami vélemény?
ilyen árban ilyen kategóriában esetleg jobb?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Elsõ olvasásra nem tûnik rossznak MSI EX625 Év végére talán hozzánk is eljut...
"The biggest disadvantage of the EX625 is its keyboard, but one has to say that the size of the keyboard and the keys' arrangement are better than those of previous models by MSI." Íme a reménysugár

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Olyan mint a többi acer, ez se jobb.

Akiknek az összes többi teszkós DTR-t.

Bizony-bizony..

hykao
Ha játszani is akarsz, akkor ennyi pénzért egyelõre nem nagyon van jobb ajánlat...