16455
-
#8888 bocsánat...úgy értem, hogy a tesztben a másik géphez képest, másik kicsike bajom a géppel, hogy nincs HDMI csatlakozója -
#8887 "bár a videólejátszásban nem írtak túl sok jót róla"
Ezt hogy erted? Meg csak nem is a sima gagyi GMA 4500 van benne, hanem a 4500 MHD. HD video lejatszasara rasegit. -
PeeVee #8886 Hali!
A véletlen baleseti kár mit takar egy Acernél?:D Ha leejtem téll. megjavítják?:O Érdemes ilyet venni? -
#8885 fúúú...köszi szépen, jónak igérkezik
most olvastam tesztet erről, egész jókat írtak, bár a videólejátszásban nem írtak túl sok jót róla link -
#8884 az már volt és hát nem a legjobbak meg szerintem erre kell a kétmagos proci -
#8883 uhum -
#8882 ez a proci elég neki? -
#8881 Hi.: link -
#8880 vegyél netbookot -
#8879 Hi, 200 alatt mar kaphatsz Latitude-d (4 ev gar), vagy Vostro-t, Inspironnal fenyevekkel jobbak. -
#8878 Sziasztok
120 és nagyon maximum 150ezer forint értékben szükségem lenne egy notebookra. Amire kéne kisebb programok egy időben való futása és ami még lényeg, hogy a gép méretei súlya a lehető legkevesebb legyen. -
#8877 Inspironból a 1564-et dobd be a kalapba. -
#8876 Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni az alábbi három gépppel kapcsolatban.
Toshiba Satellite L500
Dell Inspiron 1545
Lenovo IdeaPad G550A
Direkt nem írtam, hogy milyen alkatrészek vannak benne, mert elsősorban az érdekelne, hogy összeszerelésben, megbízhatóságban, anyaghasználatban mit érdemes venni, és hogy ezek a gépek 150-200e ft-os kiszerelései a saját árkategóriájukban megérik-e az árukat.
Én a Lenovo ezen modelljéről azt hallottam, hogy pl a HDD-je 50-60 fokon üzemel ami nem túl egészséges a hdd-re nézve.
Ha vannak még ilyen infóitok, érdekelnének.
A választ előre is köszönöm. -
#8875 Ehh, az 5935G volt, sorry... Megtevesztett a szinte tokugyanolyan kulso... :) Ime: link -
#8874 linket esetleg tudsz adni a teszthez? -
#8873 Neztem errol anno tesztet, komoly vas. -
#8872 Szasztok!
No lezarult a laptop saga reszemrol es ez lett belole:
http://ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5942g_434g64mn_lx.pmt02.082/138087
Erdekes, hogy pl en fel se figyeltem ra, hogy ennek mar megvilagitott klaviaturaja van, stb. egyenlore tetszetos, de meg installalgatok rajta, szal a jatekos kepessegeit meg nem tudtam tesztelni, de 1 biztos, sokkal szebb laptop mint amire szamitottam, kifejezetten tetszetos (en tok gagyit vartam anyagok stb teklinteteben). A klaviatura mar nalam tuti 5-os kapott. Ha kicsit teszteletem meg jelentkezem:P
addig is: ahogy nezem itt van 1 c meghajto, meg valami gyaari particio is, erdemes csinalni egy masik partiviot, amin letoltesek, jatekok futnak? es milyen progival lehet win7 ala csinalni? es mennyi hleyet hagyjak win7nek a c meghajton?:) -
#8871 "a Toshiba kicsit drága nekem" - ez alapján feltételeztem, hogy a magad számára érdeklődsz...mellesleg engem nem zavar a nyüzsgésed - mielőtt félreértenéd -, csak feltűnt, hogy állandóan valami fura kérdéssel állsz elő...egyébként ne a véleményemre adj, hanem a tesztet nézd meg, amit linkeltem... -
#8870 Már vettem gépet...nem csak én akarok/akartam gépet venni ebben az országban...azért kérdeztem meg újra mert egy ember véleményére nem adok...másrészt meg ott nyüzsgök ahol és amikor akarok -
#8869 Apám...mintha nem épp erről a gépről regéltem volna pár hozzászólással lejjebb...és mily meglepő: épp neked... :PPP
Amúgy biztos, hogy vásárolni is akarsz? Tuti nem csak jól esik laptop témakörben nyüzsögni mindig valamit? :PPP -
#8868 Itttalálsz róla bőven véleményt. :) Egész jókat írnak róla! -
#8867 Mi a véleményetek erről a Fujitsuról? Milyenek manapság? Hallottam, hogy Asus szervíz ge*izik, az MSI valamiért nem jó nem tudom mért. Acer, HP, Lenovo jó a Toshiba kicsit drága nekem, de milyen a Fujitsu? minőség, élettartam szempontjából
link
-
#8866 köszi! -
#8865 Ez utal ra:
"Kiállították például a hosszú akkumulátoros üzemidővel rendelkező Timeline széria legújabb változatát, ami már nem Intel CULV hanem Core i processzorokra épül, de megjelenik benne az AMD Tigris platformja is."
Na most ezek a Timeline-ok jelenleg is a 11,6”- 15.6”-os meretben fordulnak elo, de (eddig) a Celeron/CULV/AMD alacsonyabb fogyasztasu CPU-ival. -
#8864 Klasszak az uj Vostro-k, reszemrol az uj ProBook/EliteBook is bejovos.
-
#8863 Nem rossz, de nézd meg az új Dell Vostro-kat (pl 3400) :) Részemről bye Apple. -
BlackWolf #8862 Ha te is az Acer as5740g erosebbik valtozatat varod felhuztam magam 3-4 napja es irtam szinte mindegyik kereskedonek aki volt argep.hu-n es hirdettek a notit.Kivetel nelkul mind1ik azt irta vissza marciusban tuti nem aprilis kozepe - vegefele meg talan talan jon belole :( szoval szerintem neked is nezni kene valami alternativ megoldast akkor.Viszont ha erre varsz hozzaszolasom vedd semmisnek :) -
#8861 Nekem is bejön =) Ámbár jöhetne már az a .. 5740G.. :D -
#8860 A cikkből számomra nem derül ki, hogy vajon lesz i-s procival szerelt 13-14 col környéki gép is vajon? Hogy várjak -e rá, vagy ne. -
Csini ez az emachines.... -
#8858 a kijelzo nem gond,a felbontast sokallom benne egy kicsit.. -
#8857 Acer újdonságok -
#8856 semmire, másodikat vedd -
FGB #8855 Esetleg nézd meg ezt -
Balee 007 #8854 Hello mindenki.
úgy tűnt hogy megoldódott a laptop vásárlási problémám de most találtam még egy gépet ami szintén nem néz ki rossznak, ám most megint nem tudom hogy mi legyen.
Választási lehetőségek:
1. Acer Asipre 5538G
2. Fujitsu Amilo Pi 3560
A gépet főleg netezésre és HD filmek nézésére használnám, ám azért napjával szeretnék vele játszani is (18WoS régebbi ver. vagy max TOCA3).
Nekem az is bőven jó ha közepes grafon ezek elmennének.
Szerintetek a fentiekre melyik lenne a jobb?
Ami az Acerben van proc. az mire lehet elég? -
#8853 MSI-t SOHA ! Nagy parasztok nem szabad megvenni én is szoptam velük, majd nem sokára másolok miért is mondom ezt .. -
FGB #8852 Nézegettem kicsit a notikat és igazából két képet találtam ami nekem bejönne:
Asus vs MSI
Ha megnézem a két gép szinte ugyanaz, mindössze egy-két apróbb különbség van közük.
Asus erősebb a proci, az MSI nagyobb a vinyó, van BT, 1,3MP kamera.
Próbáltam más gyártótól hasonló gépet, közel azonos árban keresni, de nem találtam, így szerintem e két gép valamelyik vétele nem lehet rossz választás.
Esetleg valakinek vélemény? -
BlackWolf #8851 na mivel az 5740-es tobb hetnyi varakozas utan sem erkezett meg..Vettem 1 ilyet Acer AS7740ha nemgaz a merete szerintem neked is ajanlom. -
#8850 Szerintem a korajharom boven eleg, es tudsz vele 1080p-t nezni, az "IGP" rasegit a lejatszasra. -
#8849 Volna pár dolog amiben nem vagyok biztos, szóval megerősítést/helyreigazítást kérnék.
1. A legkisebb Core i3 és i5 között az egyik leglényegesebb különbség, hogy utóbbiban van turbo boost funkció. Ha nem játszom a gépen, érdemes megfizetni a felárat az i5-ért? (most T7200-on vagyok, és igazából elégedett vagyok vele, igaz OSX alatt)
2. Ezekben az új procikban integrált vga van, ahogy olvastam kicsit erősebb egy X4500MHD-nál. Akkor tehát tudok rajta 1080p HD filmeket nézni? Nem igazán szeretnék dedikált vga-t ha lehet, gondolom leszívná nekem az akksit feleslegesen. Meg minek fizessek érte ha nincs rá szükség...