16455
  • shootme99
    Mondjuk ezt sajna nem tudom, hogy mennyire melegszik és zabál áramot, de azt gondolom, hogy a core2duo és az i-szériás korszerűbb procik kevesebbet ehetnek ugyanazon teljesítmény biztosításakor. De ugye akkor az áruk is több mindjárt... Ezért kellene letesztelni élőben a hőt és a fogyit, vagy akinek van valami hasonló elmesélhetné :)
  • redmonk
    Mi a véleményetek a Packard Bell-ről, konkrétan ez érdekelne link
  • redmonk
    Asszem ez tökéletes vétel lesz nekem: MSI CX620-011HU
  • redmonk
    inkább úgy kérdem, hogy ezek a T-sorozatbeli processzorok nagyon melegek meg sokat fogyasztanak? jóval kevesebb ideig bír egy laptop akksi azzal mint valami mással?
  • redmonk
    t4400-as processzor nagyon zabálja az akksit?
  • shootme99
    Hali !

Az Asus laptopokról mi a véleményetek? Megbízhatóak? csak mert találtam egyet ami végre kisebb mint 15 col(14) és elég jól felszerelt, még jáccoganni is elmegy : Asus K40IE-VX043D http://www.planarcomputer.hu/index.php?p=adatlap&id=9351

• Persze
    Köszönöm szépen a beszámolót.
  • PeeVee
    Ja és a minap találtam egy bátrak számára kiváló laptopot!:D
    Ez.
  • PeeVee
    Hát.. eleinte idegesítettek az alapból telepített acer alkalmazások...de töröltem 1-2t.. Szerintem nagyon szép képe van, nagyon erős! Még csak az Alien versus Predator 3-at tettem fel..de nagyon jól fut!
    Imádom!:)
    Kikapcsolható touchpad zsír...Akksi a teljesítménye miatt nem bírja egész nap,de sztem elég sokáig!
    Viszonyítás~:
    Egy hd5650es, i5ös (195000)helyett vettem ezt, mert arra még várhatnék heteket... ár/érték arányuk ugyanúgy kiváló!
    Ja és kevesebb pénzem is van benne így..(Elég sokat lopnak itt a bme-n:D)

(Javaslom, hogy a patrícionálás legyen az első dolgotok, ha ekkora vinyóval vesztek notit!:) )
  • Persze
    Szemezgettem ezzel a típussal is. Igazából még keresek valamilyen távponton, keresek teszteket csak nem nagyon találok.
    Szabad kérdeznem milyen tapasztalatod van vele?
  • Solten
    Na ez tenyleg tutijo vetel ennyiert... :)
  • PeeVee
    Én az enyémet ajánlom nyilván. :)
    Én az erősebb vga, memória és vinyó miatt vettem ezt.
  • Persze
    Hát szinte minden :D. Lényegébe suli ami azt jelenti hogy AutoCAD, viszont szabadidőmet is kitölthetné, igy játékok(nem kell hogy highon menjen de lehesen élvezni) és filmek illetve Autodesk Maya mint hobbi :P .
  • Solten
    Akár.
  • hykao #8834
    Mire szeretnéd használni?
  • Persze
    Sziasztok.
    Noti vásárlás elött állok, és szeretném a véleményeteket kérni.
    Jelenleg ezt néztem ki magamnak:Acer.
    Szerintetek érdemes e megveni vagy esetleg jobbat kaphatok ien árba( maximum ebbe az árba gondolkozok)??
  • PeeVee
    Ami az Acer Gold gari csomagban van az elfogadható??

(Mondjuk mindenképp szeretnék 3évre garit és én csak táskás gari csomagot találtam...)

Gold gari 3 évre

• hykao #8831
    Akkor ez: KATT
    Kicsi és könnyű, de ha kell erős is. Igaz kicsit drágább, de fényévekkel többet nyújt mint egy netbook...
  • redmonk
    tudom, hogy ezek már jobbak meg ilyenek de pont hogy nem a játék a lényeg...hanem h könnyű vékony legyen meg ilyenek, culv vagy tigris platform esetleg core i3 3-4gb ram valami vidikari ha belefér ledes kijelző meg ne valami 3kg körüli legyen
  • hykao #8829
    Én ezt javasolnám.
    +2 év - tehát összesen 3 év - garival épp 150e körül jön ki az ára.
    Az említett játékok elfutnak rajta natív (1366x768) felbontásban maxon.
    Minimum terhelésnél épp 4 órát bír...és nem kell beszarni, ez a széria már egész jó, nem kell parázni a márkától...
    Itt egy teszt róla, egész jól szerepelt benne (főleg ha figyelembe vesszük az árát...)
  • redmonk
    de mint mondtam nem a játék a fő szempont csak néha max felrak egy revoltot és kikapcsolódik vagy nemtom a többi a fő kicsi könnyű legyen táp bírja kb 4-6órát meg azért ne a legrégebbi atom cuccok vagy ilyesmik legyenek benne
  • redmonk
    nekem az aláírásomban lévő gép az új codot minumumon elvitte akadás nélkül simán kb 28-30fpssel
    valamint prince of persia gamek mennek 800*600 maxon
  • Gollo
    Van egy Asus M51Tr Notim...
    Ebben van:
    AMD Athlon QL62 2.0Ghz (kétmagos) proci, 3GB Ram, Ati HD3470 256MB videókártya...
    Most egy ilyen géppel.. 640x480. minden minimumon.(CoD 4). 15-25 fps..
    Szóval.. kb. igy gondolkodj hogy mitfog elvinni a gép.. :)
    De szvsz. a 2. gép.. :)
  • redmonk
    Szerintetek melyik?

Asus eeePC 1201N úgy tudom ebben kétmagos a processzor.

HP Presario CQ61-320SH

MSI X600X én ezt ajánlottam neki, mondtam is, hogy a proci miatt nem biztos, hogy tudna játszani vele...sőt, azt mondta tetszik de azért kérdezzelek meg titeket, a játék az csak nagyon szélsőséges esetben lenne, nem is nagyon azt kell figyelni.

• redmonk
    Hát 150ezerért a lehető legjobb gondolom vmi kétmagos proci 3-4gb ram esetleg egy vidi kari benne 320as vinyó wifi stb
    asszem néhány régebbi játék pl cod modern warfare futna rajta nem feltétlen max grafikán meg prince of persia részek ilyesmik. azt mondja a fő szempont, hogy ha lehet ne 15,6os legyen 3kgal hanem kisebb vékonnyabb 2kg körüli a táp meg birja kb 4-6órát persze csak netezéssel
  • Solten
    Nem rossz.
  • franc0
    Ha 150-em lenne csak rá akkor én ezt venném, de szerintem ezzel egyedül leszek ebben a topikban :)
  • Solten
    Hi.

"A lehető legjobb kell ennyi pénzért"

Kicsit kifejtened bovebben...?
  • redmonk
    Sziasztok

Egy ismerősömnek kéne egy új notebook max 150ezerig. Én ajánlottam neki az MSI X600X-t de kéne egyéb alternatíva is, légyszíves segítsetek. A lehető legjobb kell ennyi pénzért.

Köszi
  • Hegi90
    mit teszek át magyarra?
  • Solten
    Hi.: link
  • Balee 007
    Hello
    Esetleg ez jó lehet neked.
  • Balee 007
    Sztem az Acer de semmiképp ne a Bestbytenál vegyed mert nagyon drága.
    Acer
    Ugyanaz és 40000Ft-al olcsóbb.
  • PeeVee
    CSövi!
    15,6-os Acer Apsirehoz keresek laptop hátizsákot.. Az a baj, hogy alig van 15,6os mérethez, meg alig írnak ki valamit róluk...:S 15 coloshoz, meg 15,4, méret is ritkán van..
    Valaki vett már esetleg 15,6oshoz vagy valaki tud valami jó pesti boltot, ahol bele tudom próbálni?
    Köszi
  • balintka
    Sziasztok! Kicsit off a kérdés, de remélem tudtok segíteni. Van egy másfél éves laptopom, és 2 év garancia van rá. Sajnos a benne lévő zsanér szétfeszítette a képernyő burkolatát, és egy helyen eltört + nagyon lötyög az egész. Mondták a boltban, hogy garanciában megcsinálják. A gond az, hogy költözés során a garanciajegy elveszett. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Jockey
    Ezen a 2on filozom:
    http://www.bestbyte.hu/termekek/35458/ASUS_M70VN_7S084G_17_1_Intel_Core_2_Duo_P8600_2_4GHz_4GB_640GB_Blu_ray_Combo_Vista_U_notebook.html

http://www.bestbyte.hu/termekek/33785/ACER_AS5942G_434G64MN_15_6_Intel_Core_i5_430M_2_26GHz_4GB_640GB_DVD_S_Multi_Windows7_Home_Premium_notebook.html
  • shootme99
    Hát akkor már inkább ez: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=VC427EA%23AKC
    ez valamivel izmosabb, talán még 10 ezret megérne. Amúgy meg a 14colos már majdnem 15.:) Meg amit te javasoltál, azon még egy szaros hdmi kimenet sincs, pedig az kellene rá, pl. lcd tv-vel összekötni. A másrészt ami engem aggaszt a garancia. Soknál alapból általában csak 1 év, utána, ha lejárt az 1 év, amilyen szerencsém van rögtönbeszarna, és az lesz csak a drága mulatság a javítás.
    Lehet mégis maradok valami olcsóbb 15colosnál, vagy várok, hogy lejebb kússzonak az árak.
  • El Deloro
    Írom ide a hülyeségeimet, sokféle kiosztás van épp egy teljesen mást néztem.
  • El Deloro
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tyűha, most megnéztem milyen is az :), hát a qwerty-től nagyon távol áll.
  • inter94
    te miről beszélsz?:D át teszed magyarra és kész:D