16455
-
El Deloro #8929 Ugye ebben gyengusz a VGA? -
FGB #8928 nézd meg ezt a Dell-t.
A kártyák közül elvileg a 230-as az erősebb. -
willigair #8927 TOSHIBA Satellite A500-1DN... nah az előzőböl kihagytam hogy miben is van az a GT 230M 1GB... ez egy tetszetősebb kivitel, de a proci sokkal gyengébb mint a L505-ben lévő core i5. Viszont a kari meg jobb ha lehet hinni a fent található erősorrendnek.... -
willigair #8926 Acert saját tapasztalatból nem ajánlom... éppen azért szorulok új gép vásárlására mert a mostanni Acerem megadta magát. A szervízük bonyolult... gari allatt mindent Bruno-ba visznek ki futárral, a gari után a szervíz meg egy rakás fos. Budán van az egyetlen az országban és nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak velük több géppel is. Dell sokkal korrektebb és van magyar szervíz hálózata... Mondjuk én Toshiba párti vagyok vagy a Lenovo mégjobb csak árban huzosabb -
#8925 szép jó, wide screen, relatíve erős vga, nekem nem tűnik problémásnak a melegedés, pedig csak mmo-k futnak rajta, szép világító bill, klassz kinézet, én nagyon kellemesen csalódtam benne azt kell mondjam. -
FGB #8924 én inkább ezt az Asus-t javallanám... -
willigair #8923 Az ár az nemgond... ennyit szánok rá és a Toshiba is mint márka nálam a top 3ban van... Lenovo Toshiba Dell sorrend nagyjából... engem az asus nem győzött meg. még találtam egy másik Toshibát, amiben gyengébb a proci viszont az erősorrendben a vidkarija előrrébb van a notebookchek-en de nincs hozzá benchmark és nem vagyok benne biztos hogy ez tényleg így van. HD 5145 és nVidia GeForce GT 230M 1GB közül melyik az erősebb? -
mitvegyek #8922 Közben láttam, hogy neked pont olyan új Acer géped van, mint ami az én listámon szerepel. Kicsit tudnál többet mondani róla? (azonkívül, hogy egyelőre nem túl sok gondod van vele ) Köszi -
mitvegyek #8921 Köszi,még egy kicsit vacilálok a DELL és az Acer között. Eddig az jött le, hogy egyik sem igazán rossz. Mindenki másra esküszik. Dellnél csábító a 3 év garancia, meg hogy a Mh-i gépem egy Dell Latitude, azt nagyon szeretem. Acer így első ránézésre elég pofásnak tűnik. -
snowmen #8920 Mondjuk, hogy sokkal jobb, az túlzás, mert integrált videókártya van benne (komoly játékokra nem igazán alkalmas), de több ram van benne. Ráadásul majd egy 20-assal olcsóbb. Márkában pedig az asus is van olyan jó, mint a toshiba, sőt... -
snowmen #8919 Ennél szerintem sokkal jobb ez és olcsóbb is:
http://www.notebook.hu/notebook/asus/asus_k_sorozat/asus-k52f-sx82d -
willigair #8918 Sziasztok!
Notebook vásárlást tervezek... és erre gondoltam http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=TOSHIBA+SATELLITE+L505-13H&mid=1&lkod=106&skod=3284
de sehol nem találok tesztet... ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzzel a géppel az ossza meg velem légyszives :)
Vagy ha valaki tud más alternatívát azt is szívesen várom. -
#8917 Hi. Acer. -
#8916 Csatlakozom. Erosebb 3D alatt megjon a hangja, de a HDD nem melegszik. Teljesen masik oldalon van, messze a heatpipe-os hutorendszertol.
-
#8915 nekem új acer-m van, meglepően jó a hűtése, nem sok gondom van vele egyenlőre -
#8914 Még talán annyi, hogy az Acer,MSI páros helyett inkább a Toshiba,Lenovo kettős gépei között néznék szét. -
#8913 Vannak ismerőseim,akiknek Acer van. Elég sokat játszanak rajtuk,és játék közben melegedik rendesen,ami rövidíti pl a hdd élettartamát. Acer szervízt nem ismerem. Notebook vásárlásnál legalább olyan fontos a magyar szervíz háttér,mint a gép teljesítménye. A Dell szervíz fronton nagyon jó itthon, az Asus gépeket meg egy ideje már szintén itthon javítják, és nem küldik külföldre. Az pedig,hogy elírás lenne a konfig azt tanácsolom, hogy a cikkszámát a márka nevével üsd be a google-be,és nézd meg máshol mit írnak ugyanerre a cikkszámra. -
#8912 Nem valószínű, hogy elírás lenne.
Ha szerencsésebb országba születtél volna, a hivatalos honlapon te magad szabhatnád egyedire majd minden alkatrészét. Ez a cég ilyen konstrukciót rendelt be, mert úgy gondolták ez lesz a nyerő. -
mitvegyek #8911 Acernél mi a gáz? Design, megbízhatóság, szervíz, használhatóság? -
mitvegyek #8910 Köszi a választ. Elsősorban otthon használnám: játék, net, filmek, de azért néha magammal is vinném. Szóval ezért ragaszkodnék a 15"-os géphez.
DELL-nél gyanús, hogy szinte sehol máshol nem láttam ezt a típust 500 GB vinyóval és 1 GB videókártyával, csak ezen a honlapon. Lehet hogy elírás?
-
#8909 Ez szubjektív valamennyire, de akkor az én véleményem:
1. Dell
2. Asus
3. MSI
4. Acer -
#8908 Az új Dell Inspiron-ról eddig jókat hallani, javították benne az 1545 fapados megoldásait. A Dell megbízható, jó a hazai szervízelés és 3 év garanciát adnak.
Amúgy az Asus-ok is megbízhatóak, MSI-t, Acert-t nem vennék, de biztos akad olyan akinek ilyen van.
Nagyon fontos kérdés, hogy mire lenne használva a gép, ha hordozni akarod, akkor vigyázni kell ezekkel a gépekkel mert szépek, csak sérülékenyek.
Játékra notit venni nagyon költséges mulatság, de ha pl játékra lesz és otthonra, akkor talán érdemes a 17"-os gépeket nézni.
Tehát amit érdemes megfontolni, hogy az adott keretből egy gyengébb teljesítményű, de strapabíróbb noti legyen, vagy kevés hurcolászás és a teljesítmény a fontos tényező, mert akkor jó irány a felsorolt gépek. -
mitvegyek #8907 Hali! Laptop vásárlás előtt állok, a következő jelöltjeim vannak. Néhány apró eltérés van köztük, az ACER valamivel erősebbnek tűnik. Kérdés: Megéri a plusz 30k-t? Vagy inkább a másik három közül válasszak? Melyik az, amelyikről mindenképpen lebeszélnétek?
Köszönöm előre is.
1. Asus: www.asusnotebook.hu/notebook/K52JR-SX077V
2. DELL: www.laptopszalon.hu/webshop/4068/dell_inspiron_1564_156_hd_ready_1366x768_i5-430m_226ghz_4gb_500gb_dvd-rw_ati_hd_5450_dos_6cell_fekete.htm
3. MSI: ipon.hu/webshop/product/msi_cx620_016xhu/140698
4. ACER: www.notebookzone.hu/mid.php?mid=1&lkod=104&skod=3508&referer=argep -
#8906 Nem mukodne a driver-inkompatibilitas miatt (sem). Egyedul a Hybrid CF-es AMD-s laptopoknal valosithato ez meg ez tudtommal. Valoszinuleg nem is tettek bele IGP-t ha van kulon VGA. -
#8905 az MSI X600X-ben valahogyan, ha nincs szükségem a HD4330-as grafikus vezérlőre akkor azt kitudom kapcsolni és használni helyette az alaplapit?
így akkor többet bírna az akksi is -
PeeVee #8904 Haver Acer gépét elvitte a futár és kb 5 nap múlva visszakapta új ventilátorral. Minden szép és jó.
A baleseti káros garancia mire érvényes? Neten nem nagyon találtam róla infót... Ha leejtem, ha tönkremegy vinyója külső behatástól stb... akkor érvényes?? -
Balee 007 #8903 Esetleg valakinek van tapasztalata valamelyik szervizzel kapcsolatban?
Még annyit az előzőhöz hogy tudom hogy az Acer procija már nem egy mai gyerek sőt... De mint ahogy írtam nekem lényegében csak netezésre, filmnézésre kellene a gép. -
Balee 007 #8902 Hellosztok.
Végre összejött a pénz laptopra.
Véglegesen megvan a két jelöltem. Egyik AMD-ATi a másik pedig Intel nVidia.
1. Acer
2. Fujitsu
nem tudom hogy ár/érték arányban melyik éri meg jobban.
Főleg netezésre lenne használva.
Tudom hogy nem mérvadó a design de nekem valahogy ez a gemstone nagyon bejövős lett.
Szerintetek melyik érné meg jobban? -
#8901 nektek nincs jobb dolgotok? -
#8900 Hát te egy igazi gyökér vagy! -
#8898 Ha valami tönkre megy benne, méregdrágán akarják kicseréltetni/megcsinálni és az egész gagyin van összerakva, én hálaégnek visszakaptam a pénzem és venni fogok helyette mást de msi soha többé nem^^ -
#8897 Nincs rossz márka, csak rossz típus... -
#8896 még nem írtad le, hogy miért -
#8895 MSI-t ne vegyetek hulladék -.- -
#8894 egy utolsó kérdésem lenne és nem offolom szét a topikot többet
szóval
az MSI X600X-ben valahogyan, ha nincs szükségem a HD4330-as grafikus vezérlőre akkor azt kitudom kapcsolni és használni helyette az alaplapit?
így akkor többet bírna az akksi is -
Ádus1987 #8893 Sziasztok!
Vettem egy packard bell tj65-ös notebook-ot. Le formatáltam és a gyártó honlapról le is tudtam szedni a drivereket kivéve egyet. A webcamot sehogyan sem tudom előhozni. Leszedtem ezt a Suyin webcamos cuccot ami gyárilag volt rajta de amikor elindítom kiírja hogy "camera not found" valakinek valami ötlet??? Előre is köszi -
davehun #8892 Sziasztok! Erről a laptopról kérnék véleményeket, különös tekintettel a processzorra! Előre is köszönöm!
http://ipon.hu/webshop/product/msi_cr500x_012hu/128273 -
#8891 szóval Asus UL20 Acer 3810TZ és Lenovo U350 között kell választanom. íííjjj
Asus kiesik mert nincs HDMI. Na majd vmi lesz, köszönöm a sok segítséget -
#8890 Nem rossz, es HD-s a 4500 benne. Kicsit olcsobban kapsz Lenovo U350-et hasonlo hardverkoritessel, +1 ev garival: link. Itt van rola egy teszt: link -
#8889 link
erről mi a véleményetek talán még beleférne a keretbe? azt nem tudom, hogy az x4500 ebben olyan HD-e mint az Asusban?