16455
-
MPCrazyus #9729 Én is választ keresek...
Egyébként már kaptál választ: "hát ha az a 7000M az amire én gondolok (7150M) akkor annál még a GMA X4500HD is sokkal jobb."
Ez szerintem elég egyértelműen azt jelenti, hogy az nVidia GeForce 310M a jobb... -
butchbean #9728 #9724 hsz
MI a válaszod? -
#9727 Acer Aspire 8943G and 5943G (aka Acer Ethos) preview
Szep, szep... :) -
#9726 "Milyen gamek tudnak ezen elfutni???"
Passziansz... Na jo ez tulzas volt, de komoly 3D-s teljesitmenyre ne szamits a 16 db SP-jevel... :) -
MPCrazyus #9725 Valaki nem tudja, hogy mikor lesznek USB 3.0-val ellátott Dell notebookok? Nem tudom, hogy érdemes-e várni inkább olyan gépekre... -
butchbean #9724 Na de ha a kettő közül kell választanod.:)
Nekem ez a lényeg.Játékszempontjából értem és tudom, hogy nem csúcs kategória, de ha választanod kéne.
ÉS ha választottál, miért azt választottad?
Tudom macerás vagyok, de hálás lennék a segítségért. -
FGB #9723 hát ha az a 7000M az amire én gondolok (7150M) akkor annál még a GMA X4500HD is sokkal jobb.
-
butchbean #9722 Ha erre választ adtok akkor óriásit segítetek rajtam.
Melyik a jobb videokártya?
1:NVIDIA GeForce 7000M
2:nVidia GeForce 310M
Köszönöm -
butchbean #9721 Ezzel a válasszal picit előrébb kerültem köszönöm.
Csak ha a két gépet összehasonlítod akkor ramban prociban erősebb amit elsőre kinéztem.
Sajnos nem vagyok profi ezekben a dolgokban igyekszem utána olvasni, de kevés.:(
Mert nekem ezt a fajtát ajánlották azzal az érvvel, hogy egy középkategóriás videokártyát kapok.
EZért is írtam ide több vélemény többet ér. -
FGB #9720 elvileg a GT 320M utódja, a különbség annyi, hogy a GT310M csak akkor megy ha arra szükség is van általában van mellette egy GMA X4500. De ha jól tudom, akkor ebbe a gépbe nem GT310M van, hanem csak egy sima 310M ami meg a G220M utódja. GT310M-et eddig csak i3 vagy i5 mellett láttam mert azokban van GPU.
Én inkább a ASUS K50AF-SX016D-t választanám helyette. -
butchbean #9719 Nem is gondoltam, hogy csúcs, de azért szeretnék egy középkategóriát venni.
Köszi a segítséget.:) -
Nardon #9718 az én faterom meg azt mondja hogy az ő idejükben vidéken kapáltak laptop helyett. olvassd el az utolso két oldalt, a sony alapvetöen jo gépeket gyárt, de minden cégnek vannak hibás termékei, ahogy minden cégnek vannak jó gépei is.
@butchbean
nem tudom, szerinted meg fogom érteni egy kérdőjellel is???????
mellesleg itt van: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html az oldal alján láthatsz pár infot hogy kb mi hány fpsel pötyög ezzel a vidkarival, de megsugom nem egy csucs kártya -
butchbean #9717 ez milyen videokártyának számít????
Asus laptop ba lenne benne
nVidia GeForce GT 310 512ram
Írjam le a teljes jellemzőét a gépnek??
Milyen gamek tudnak ezen elfutni???
Itt a gép csak módosítva 3Gb rammal
http://ipon.hu/webshop/product/asus_k50ie_sx112d/143813
Segítséget köszönöm fontos lenne.:) -
#9716 Nemevan 3 év garivale?!??! Akkor meg nemhótmind1?! -
cantu #9715 az a baj hogy fater azt mondja hogy a sony nem tud jó notebookot gyártani...
szóval valaki tud valami tapasztolatot mondani a sony laptopokkal kapcsolatban?
megbízhatóak-e?
nem szeretném ha faternek lenne igaza és elromlik 1 év után -
Nardon #9714 én a sonyt venném, erősebb, ujabb tipus és nem is 17"-os féltégla.
a renew/refurbished sok mindent takarhat, lehet hogy kiállitott darab volt, azt se adhatják már el ujként, viszont lehet hogy vkinek szétolvadt a processzor benne és visszavitte gariban, majd azt kicserélték és igy árulják. mind2 lehetséges -
cantu #9713 a francba még mindig 2 között vacilálok, segítenétek benne melyik a jobb+ hátrányok ha vannak
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/notebook_laptop/hirdetes-19670595/WWW.RADIUM.HU
http://computeroutlet.hu/hu/termekek/reszletek/5027_hp_pavilion_dv7-2260ef_moonlight_white_notebook_renew_/
Jah és a renew az miben más mint az új laptopok azon kívül hogy a garancia sajnos csak 1 év--sajnos -
#9712 Hi.: link. (2,8 kg) -
#9711 Hello. Szvsz Acer + 3 ev gari (link) -
#9710 Hello.: link -
MPCrazyus #9709 Azt hiszem nem keresek tovább...minden gépnek van valami hibája, ha ennek csak ennyi és mellette nyújtja a kellő teljesítményt és nem esik ketté, hát legyen :) (de ha ketté esik, akkor jó lenne, ha 3 éven belül tenné :P:D) -
Nardon #9708 majdnem pontosan iylen dellem van, nagyon jo kis gép, nekem eleinte a slot load os olvasoval voltak gondok hogy volt benne vmi kis ragacs és azt szétkente minden olvasott lemezen, azokat szépen el is cseszte, de aztán z kikopott belöle :D az egyetlen gondja hogy az egész müanyagbol van és igy kicsit nyeklik nyaklik, recseg ropoog néha :D
meg durván melegszik -
MPCrazyus #9707 Őszintén szólva fogalmam sincs :P -
Nardon #9706 4500hd? :D azzal jo ha egy gagyibb mmorpgvel el tudok pötyögni :P
írtam hogy jo lenne egy ati 4570 nél jobb, mert jelenleg olyan ketyeg a dellemben :D -
Cowboy03 #9705 Dellbol nem is csinalnak olyat, amibe ATI HD5650 -kartya van? -
MPCrazyus #9704 Köszönöm a segítséged!:) De ezek a gépek túl drágák nekem, kivéve az Asust. Viszont annak tetszett egy másik verzióját (K52JR-SX101D),,de lebeszéltek róla. Most szereztem egy kis plussz pénzt és kinéztem egy Dell Studio 1550-et
http://www.nbshop.hu/product.php?catid=1&subcat_id=5&pid=276
Csak pozitív dolgokat hallottam róla és ma volt szerencsém élőben is megcsodálni egy ilyen gépet...hát engem sikerült elkápráztatnia :) a 3 év garancia pedig elég nagy pozitívum. Erről mi a véleményed? -
#9703 És biztos hogy nem elég egy 4500MHD? Mert 160-200-ért már okosíthatnál egy HP EliteBook-ot vagy T-s ThinkPad-ot, az legalább laptop marad évekig. -
Nardon #9702 naja csak teljes mértékben helyettesiti az otthoni pct is, szal itthon is nonstop a laptopot nyuzom. amugy meg heti ~2szer nem halok bele abba hogy 2 vagy 2,5 kilot viszek :D max kiteszek egy könyvet és közel ugyanott vagyok :D -
#9701 Akkor miért nem veszel kisebbet? 12-14" közöttit? Heti több alkalmas vagy esetleg napi cipelésre ideálisabb egy kisebb gép, nem? :|
-
Nardon #9700 egyetemre hordozni, néha játszani ezért irtam hogy ati 4570 fölött jo lenne, meg hordozás miatt nem ártana ha nem nagyon haladná meg a 2,5 kilót meg az akksi is huzhatná egy ideig. -
#9699 Hát az MSI tetszetős, bár csak elfogult vagyok, mivel nekem is MSI-m van (GX701). De brutál az a VGA. Nem lenne problémád semmilyen játékkal.
Negatívum ezekkel, hogy melegszik, hangos, kicsit furcsa a bill.kiosztás, de meg lehet szokni. Kétszer küldtem szervizbe eddig közel 2 év alatt. Bár sztem harmadszorra is bemegy, mielőtt lejárna a garancia.
De nézd meg az Asus-t is. Terrás vinyó, USB 3.0 támogatás.
Az Acert személy szerint kihagynám, a macerás garancia miatt. Bár valóban nem rossz belsőt tartalmaz. -
FGB #9698 mire használnád a gépet?
I3 és i5 közt csak a turbó boost a különbség és az alap órajel, az i3-330M alapórajele 2,13GHz, míg a i5-430M 2,26GHz turbóval akár 2,533GHz (Asus-okban picit magasabb 10-15%-al !Típusfüggő!).
Itt egy összehasonlító táblázat itt meg tudod nézni a különbségeket a leggyakrabban használtakat tettem bele.
Teljesítményben az i3-330M valahol a régebbi P8600-as teljesítményének felel meg. -
Nardon #9697 max 200ezerig milyen laptopot tudtok ajánlani, lehetőleg i3/i5 procival (amugy mi a legnagyobb különbség a kettő közt a turbo booston kivül?)
4 gb ddr3 rammal, és ati 4570-nél erősebb vga-val. ~15" körüli kijelzővel? -
FGB #9696 a jóval gyengébb kicsit erős, az Acer és az Asus közt a VGA az egyedüli számot tevő külömbség. És mivel az Asusokban ugyanaz a VGA vagy CPU többet tud mint más gyártoknál, így ez az előny már nem is olyan nagy.
Az egyetlen baj az Asus N71JA-TY004V-vel, hogy már nem igazán lehet kapni. -
Kalozoner #9695 nekem volt gaming szériás MSI-m, azon kivűl, hogy a billenytűzet egy hullaadék volt, nem volt rossz (hangos volt és melegedett, bár ilyen teljesítménynél....), nem vagyok acer párti de + garival, meg az 5850-es karival benne elég combos,
asus meg jóval gyengébb mind a 2 gépnél....
egy szavazat az acerre -
Pagi79 #9694 Sziasztok!
Kicsit el vagyok keseredve, nem tudom milyen gépbe fektessem bele nehezen összespórolt pénzem. A 3 lehetséges versenyző:
MSI GX740
Acer Aspire 7745G-434G1TMN
ASUS N71JA
Az MSI már tényleg a max amit ki tudnék fizetni, de a teljesítménye messze veri a 2 másikat. Viszont olvastam rosszakat róla, mint ahogy az ACER-ről is. Ami a legolcsóbb a 3 közül, viszont vennék hozzá prémium garanciát is ami kiegyenlítené kicsit az arányokat. Egyedül az ASUS amiről nem olvastam annyi rosszat, viszont teljesítményben (játékok) ez a leggyengébb.
Tanácsokat, ötleteket várok, hogy végre el tudja mozdulni vmelyik irányba. Vagy vegyem meg mindhármat??? :D
-
FGB #9693 Mit szólsz az alábbiakhoz:
- Toshiba
- Samsung
- Asus
- Sony -
lincselő #9692 Sziasztok!
Egy fél-gamer laptopot szeretnék venni, olyat, ami nem túl drága(max250'000) de azért futnak rajta az új játékok, ha alap grafikán is. Sajnos nem nagyon értek a dologhoz, tudnátok ajánlani valamit?
-
MPCrazyus #9691 Játék(nem a legnagyobb gépigényűek), film, zene, egyetemi dolgok(ez alatt sajnos még nem tudom, hogy pontosan mit is értek :P) -
FGB #9690 mire szeretnéd használni a gépet?