16455
  • Terence007
    Nem hinném, hogy "úgy" kezelték volna, szimplán hibás volt mindkettő. De én nem is Asust akarom lehúzni, csak arra akartam utalni, hogy semelyik, Acer, Asus, vagy MSI-hez hasonló gyártóra nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy ez jó ez meg megbízhatatlan..
  • FGB
    Felesleges ez a "melyik gyártó jobb", néha még egy Mac is szervizbe kerül, ugyan akkor van olyan ECS ami soha nem látott szervizt pedig nem mai darab. Tömeg gyártásban mindig lesznek hibás termékek, itt is ott is.
    El kell menni egy boltba, ahol lehet tapizni a termékeket szemre kell vételezni kicsit tekergetni, nyomkodni mennyire masszív (de nem eltörni) aztán lehet nézni a belsőt, de előbb a nagy kérdés "MIRE FOGOM HASZNÁLNI?" felesleges egy atomerőmű a kerti szivattyúhoz, de a házimozit nem lapos elemmel fogom életre kelteni.
  • cantu
    Köszi lehet a sony lesz a nyerő tényleg sokkal jobb vagyis erősebb és 219 k FT
    1X köszi
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám. Még a Fusiszart sem olyan 1xű kinyírni, ha az ember nagyon vigyáz rá.
  • MPCrazyus
    Azért kérdezősködök fórumokon, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra és nem csak az érdekel, hogy mi van benne és milyen program hogy fut rajta! Mondasz valamit, de tanácsot nem adsz...
  • MaSzKa
    olcsó laptopok között nehéz ráakadni a jóra

mindenki csak a belsőt nézni és a többi dolog nem érdekli

ne is csodálkozzanak

• Nardon
    minden gépet lehet ugy kezelni, hogy az szétmenjen, viszont ha vigyázol rá egy msi se fogja magát az asztalodon 4 darabra dobni magát
  • Terence007
    Két volt osztálytárs is Asust vett az egyetemre, azóta mindkettőnek elpattant a kijelző hajtogató rugója, pedig tök más széria a kettő, így már csak falnak támasztva tudják használni. Szóval egyik gyártót se kell félteni.. :)
  • hykao #9681
    Egy adott gyártó termékei között vannak ám különbségek...az, hogy az egyik ismerősödnek van valamilyen ACER-e még nem jelent semmit...mellesleg ne áltasd magad, az ASUS semmivel sem jobb, mint az ACER (ha globálisan nézzük a két gyártót)...mindkettő tajvani cég, de az ACER a nagyobb...mellesleg az ACER Timeline szériája minőségibb anyagokból van összerakva a nagy átlaghoz képest. Gondolom nem véletlenül mernek 3 év garit adni hozzá most alapból. Azt javaslom nézd meg a saját szemeddel valahol tüzetesebben ezeket a gépeket. Az általad óhajtott árkategóriában én nem nagyon ajánlanám az ASUS-t. Más gyártók esetében erősebb videokártyás modellek kaphatók, ezen az árszinten. Ha pedig a szemrevételezés után sem jön be az ACER Timeline szériája, akkor még mindig ott a Sony VAIO HD5650-es kártyával, kb. 230e-ért már az is elvihető...jaaa, és persze még ott van a használtan vásárlás vagy a külföldről beszerzés rögösebb útja, bár ez utóbbi esetben egész jó dolgokat is ki lehet fogni, az itthoninál olcsóbban...
  • Nardon
    nyilván nem fogsz találnii...

nézd ez így néz ki:
    ár/teljesítmény/minőség
    nah és most válassz kettőt
  • somdav95
    szerintem meg teljesen jók, nem hiszem hogy különösebb baj lenne vele, ár/érték arányba nagyon üt..
  • MPCrazyus
    Mennyire megbízható ez a gép? Asus K52JR-SX101D (http://www.mall.hu/notebook-laptop-felhasznalas-szerint/asus-k52jr-sx101d)
    Úgy hallottam, hogy nem bírják annyira az Asusok...Azt tanácsolták, hogy nézzek pl Acert/Dellt/Gigabyteot, de nem találtam hasonló teljesítményűt 170e alatt. Ha valaki tud, akkor légyszi...
  • somdav95
    Hát lehet csak egy a sok közül.. Unokatesómnak van acer-je semmi baja. Az itthoni laptopunk egy 4 éves fujitsu ( sokat szidják ezt is ) semmi baja, az akksi is bírja másfél órát, szóval lehet jót is kifogni :) Bár megértem ha nem kockáztatnál inkább.
  • cantu
    egyik ismerősömnek acer-je van és hát ismerem, nem vagyok megelégedve vele... sorry
  • somdav95
    miért olyan fontos számodra az asus mikor ugyan olyan árban kapsz jobb acer-t?
  • cantu
    Vagy ha mindenképp asus-at akarok akk melyiket ajánlanátok max 230 ezerért
  • cantu
    köszi..és mondjuk ati helyett nvidia lenne olyan laptop lenne max 230 k ft-ért?
  • FGB
    Asus-t nem fogsz kapni HD5165 vagy HD56**-el, esetleg HD5730-al kicsit többért Ezt itt. Valamiért Asus-éknál inkább a Nvidia-t kedvelik.
  • Csabesz100
    Igaz, nem Asus, de nagyon megéri. Nem voltam Acer párti sosem, de mivel 3 év gari van rá, így nincs semmi kockázat. Én is azért vettem meg, mert 14"-ban EZ volt a legjobb amit lehetett kapni! Ha esetleg 15,6-os kell, akkor pedig EZ.

Minősége hibátlan, kijelző, billentyűzet nagyon jó!
  • cantu
    tudnátok egy pár laptopot linkelni ami ASUS és amiben ATI HD 5165 vagy 56** - os vidi kari van és le legyen már 230 000 Ft-nél több
    előre is köszönöm
  • Solten
    Nincs mit.
  • Csabesz100
    Köszi szépen!
  • Solten
    link1, link2, link3, link4
  • somdav95
    nem, azt a részt már nem neked szántam, csak lusta voltam új hozzászólásba írni
  • Sir Quno Jedi
    ??? Szvsz. valakivel összetévesztesz?!??!
  • somdav95
    :D:D:D

A fél millás laptopról van valami hír? Amelyik rezonált.. Mivolt a baja? vagy még javítják?
  • Sir Quno Jedi
    Márminthogy megalázó azzal szerelt laptopot birtokolni?! :DDD
  • Csabesz100
    Tudtok ajánlani valami jó 14" noti táskát?
  • Nardon
    nem feltétlen 56**
    egy 5165 is aláz
  • skyli991
    Nekem is megvan a laptop. Van kis zavaró kiálló porszemnyi izé a tapipadon, ami zavar, de remélem le fog kopni. Amúgy nagyon jó kis laptop. A kijelző sztem olyan átlagos, a billentyűzet teljesen jó, a gép sebessége nagyon szuper :D és szép is :)
    Én is le fogom formázni mert 1gb ramhasználat és kb 75 folyamat sztem kicsit sok így alapból, még ha a CPU 0% akkor is...
    A 100mb-os partició és a 12-es helyreállítási törölhető? Főleg a 100mb-osat nem értem, az fontos hogy maradjon? Bocsi ha off, mindjárt keresek acer témát és menjünk inkább oda:D
  • somdav95
    videókártya nem egy top. keress 56** kategóriát.
  • cantu
    hali erről mi a véleményetek?
    pl elfut rajta egy mostani játék közepes grafon?
    Asus k72jr
    Processzor: Intel Core i3-350M (2.26GHz, 3MB Cache);
    Kijelző: 17.3 " HD (1600x900); LED megvilágítás;
    Memória: 4GB DDR3 1066Mhz;
    Merevlemez: 500Gb SATA 5400RPM;
    Grafikus kártya: Ati Mobility Radeon HD 5145 1GB DDR3;
    Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
    Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 4 x USB; Kártyaolvasó 3in1; HDMI™; VGA; Webkamera; Bluetooth v2.1; LAN: Gigabit;
    Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
  • Csabesz100
    Köszi, idő közben megoldódott!
  • Csabesz100
    Leszedtem az Atheros-t, de a másik úgy sem ment fel, sőt az eszközkezelőben a rendszereszközök közül is eltűnt. Visszatettem az Atheros-t és nyomtam egy Fn+F3-at és úgy megjelent a BT! Hogy ez csak most jutott eszembe!

A lényeg, hogy megy!

Köszi a segítséget!
  • Nardon
    lesd meg hátha biosban le van tilta a bt
  • Terence007
    A kettő közül a kicsi/első kell neked, de egyébként amikor én telepítettem a gépet, a Chipset driver a Turbo Boostot is felpakolta és mikor külön akartam telepíteni azt írta, hogy már egy újabb verzió fent van, bár az 3820TG..

Bluetooth driverből ha az Atherost tetted fel akkor csere a Broadcomra, utána viszont nekem simán működött.
  • Csabesz100
    Az oldalakon kint van, de a gépben viszont nem találom!
  • MPCrazyus
    Én is minden oldalon azt találom, hogy van benne bluetooth.
  • Csabesz100
    Mármint azt ajánlanád, ami 2,9 Mb? Azt, ha jól emlékszek, akkor felraktam. A másik mi lenne egyébként?

Holnap felteszek rá valami játékot és megnézem, hogy bekapcsol-e a turbo boost.

ITT azt írja, hogy lennie kellene benne! Lehet én vagyok a béna, de nem találom.
  • MPCrazyus
    Asus K52JR-SX116D - Intel Core i5 2.27 GHz, 4 GB DDR3 ~ 185k
    Asus K52JR-SX101D - Intel Core i3 2.26 GHz, 2 GB DDR3 ~ 160k
    Mennyire észrevehető a különbség a két proci között? Ha nem olyan vészes, akkor vennék még 2GB memóriát az olcsóbba. Melyik lenne a jobb választás?