Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Annyit meg hogy a GeForce GT230M milyen ATI-nak felel meg ??

ゾルターン

gurubefree
Acer AS5810TZG

Errol kellene velemeny .

koszi

ゾルターン

Solten
Igy van.

Saor Alba

Igen,mi is ettõl tartottunk. Na mind1,rajtam nem múlik 😄 Köszi szépen!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

redmonk
tehát akkor a teljesítménybeli különbség elenyészõ?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Solten
Hi. Ra kell szanni kicsit tobbet (ha ujat szeretnetek), mert ennyiert 10"-os netbookot lehet vasarolni max.

Pl: link

Saor Alba

Solten
Hi. DDR3 alacsonyabb fesz.-en uzemel, ezaltal nemileg kevesebbet fogyaszt.

Saor Alba

redmonk
sziasztok

egy olyan kérdésem lenne, hogy:
mennyit számít, hogy egy laptopban 4GB DDR2-800MHz vagy 4GB DDR3-1066MHz van. Ez nagyon sokat jelent? Nem játékra használt laptoprol van szó.

hirdetni lehet akármit akármennyiért, eladni nem
nezd meg vateran mennyi amióta fizetõs nem raknak fel hülye árakat

May the force serve you well!

DONGUBA
Ja hat az ilyen faszok akik azt hiszik hogy ha megvettek egy gepet 100-ert akkor azt annyiert is adja el.
En anno 200 ezerert vettem a gepemet es meg rakoltottem +100 at es most kb en is 30-50 ert ha el tudnam adni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

balint1111
De expresszen érdekes hogy monitorostul nemigazán van 100 alatt ilyen gép.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

DONGUBA
max 30-50 ezer asztali gepeknek nagyon lement az aruk-

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

balint1111
Szerintetek az én gépemért + Prestigio P391-es monitorért mennyit adnának és milyen laptopot tudnák venni belõle?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

80kból még 10colos netbook is alig jön ki, esteleg valami használtból lehet nagyobb képernyõs.

May the force serve you well!

redmonk
http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_x600x_0w2hu/133154

véleményeteket kérném?
azért nézegetem mert egyáltalán nem kell optikai meghajtó nekem.

Hali!

Múltkor megrendeltük bratyómnak a laptopot,meg is érkezett,nagyon fasza lett!

Most azonban kéne még 1,anyukámnak. Max 60-80k-t szánnánk rá,és csak arra kéne,hogy az Office-al powerkodjon meg legyen benne WiFi,mert a munkájához kell a net. Minél nagyobb a kijelzõ,annál jobb,de nem tudom,mit várhat ennyi pénzért az ember! Elõre is THX!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

redmonk
ha még valamilyen frankó alternativa(típus) az érdekelne
nem akarom elhamarkodni a döntést

Én most fogok venni, valószínûleg majdnem pont ilyet, még nem döntöttem el. Ha ilyet veszek, jövõ héten tudok írni beszámolót.

Valóban jól néz ki és tetszik is, de sajnos nincs rá keret...... így is adósságba verem magam a gép miatt :S

Ja, igen, köszönöm, és elnézést - pont az egyetlen egy amit nem olvastam el azok közül, amik az Enyém után voltak 😊

xNoodlex
Ha visszaolvasnál pár kommentet... ---> #8065

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Hát jelenleg ÍGY néz ki az asztalom. Majdnem XP csak 21. századibb..

Toshiba Satellite L505-111

Vélemények, tapasztalatok, negatívumok, PM-ben is jöhet bármi.
Köszi elõre is. (#8059 tárgytalan, valszeg ez lesz belõle, csak szeretnék még 1-2 véleményt hallani a géprõl.)

Solten
Win7 topikban erdemes ez ugyben kerdezoskodni.

Saor Alba

redmonk
igazából annyi bajom van vele h pl (tesomnál láttam eddig win7-t)
szóval hogy: pl ha leállítani akarom a pendriveot az rohadt 3kattintás alatt tudom a tálca jobb részénél...."tényleg csak példa"

mennyire lehet módosítani a kinézetet h ne ilyen nagy ikonok meg tálca meg stb legyenek?
illetve mennyire zabálja alapbol a memóriát és a többit? nem sokkal jobban mint egy xp?

setuh
vki erre?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Solten
Szerintem bolondsag volna, jobb a Win7 az XP-nel. Netbook-on is jobban fut az elobbi.

Saor Alba

Csabesz100
ba 32107!

Ha ennyit szánsz gépre, tegyél hozzá szerintem még egy kicsit és vegyél egy Sony Vaio CW sorozatút. KLIKK

PS3 ID: Csabesz82

redmonk
egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem akkor lecseréljem a xp sp3-ra egyrészt mert egyáltalán nem tetszik kinézetre meg sehogysem a win7. másrészt meg ramot hót tuti h nem zabál annyit.

redmonk
még azért várok véleményeket meg ajánlatokat.
köszönöm a helpet

redmonk
köszönöm én is az acer ezen timeline tipusát nézegettem csak nem tudtam eldönteni h melyik processzorral lenne jobb SU4100 vagy SU2700 mert ugye utobbi két magos szóval nem tudtam. az erõsorrendben viszont ez a jobb

Solten
Hi.: link

Saor Alba

setuh
Dell laptopokról milyen tapasztalatok vannak?Kinéztem magamnak ezt dell.Mi a véleményetek?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

redmonk
játékra nem használnám, csak film nézés netezés beszélgetés, weblap szerkesztés, képszerkesztés ilyenek, jó lenne ha több program egy idõben kényelmesen futna rajta. ugy tervezem h maradok az xp sp3-omnál eddig vista-m volt mert azt adtak a laptopomhoz. tehát játék nem kell, de azért a videók normálisan menjenek, meg lényeg h kényelmes és "viszonylag" ugye gyors müködésü legyen

redmonk
Sziasztok

Szeretném a segítségeteket kérni.
Kellene nekem egy laptop. Idáig könnyû 😄
A feltételek:

-13,3" lenne az optimális nekem (12,1" is elmegy), a 14"-os méretei olyanok mint a mostani 15,4-s laptopomé
-a lehetõ legnagyobb háttértár
-4GB RAM nem baj ha lenne benne legalább majd nem kell bele vennem
-optikai meghajtó nem fontos
-a processzor a lehetõségek közül a leggyorsabb legyen CULV platformra gondolok
-egyéb dolgok pl bluetooth webcam kártyaolvasó azért legyenek, hdmi nem fontos, usb is legyen pár

légyszi segitsetek
az ár, nos 150-200e-ig nézegettem olyan 170,180e-ért jó lenne (ha van olcsobb jó az persze nem baj)

köszönöm a segítséget

xNoodlex
A szüleim vettek egyet maguknak pár hónappal ezelõtt. Itt és itt írtam róla pár dolgot. Egy hét múlva megyek majd haza, de addig is írj csak, ha van valami kérdésed.

Solten
Nem tudta volna ertelmes feltuntetni a szerencsetlen Lenovo?? <#wilting> Odacseszik a kodnevet az usernek, nesze talald ki. Kretenek.

Mobility HD 4330/4530/4570 kozul valamelyik.

Saor Alba

Igen, levitték az árát abban az üzletben, itt az új link. De egy másik helyen is megtaláltam, kicsit drágábban itt. Látszólag semmi különbség nincs a két gép között (az elsõ helyen mondjuk nem írnak bluetooth-t, de szerintem az tuti van benne, csak lemaradhatott). Szóval szerinted van különbség? És a videókártyáról mit tudsz mondani?

Solten
"Ez a termék jelenleg nem szerepel az adatbázisunkban"

Saor Alba

Nagyon nem tudok elszakadni a kis kijelzõs gépektõl. Ezt a Lenovot nézegettem, csak az a gond, hogy a videókártyát nem találom az erõsorrendi listában. AMD M92-S2, ez milyen lehet? Gondolom nem valami jó, meg nekem nem is kell játékra, de azért nem egy utolsó gagyi integrált kártyát akarok, amin még a HD filmek is akadoznak. Ettõl ugye nem kell félnem?

Köszi, de azt hiszem ezzel inkább nem sütném ki, mert szerintem utána párom vágna be a sütõbe az akku mellé.
Amugy csak azért kérdeztem, mert valahol azt olvastam, hogy az akksik kisütését egy minimális feszültséggel csinálják.

xNoodlex: Köszi az infót!

Szevasztok!

Lapi vásárlás elõtt állok, 3-4 napja szépen sorjában nézegetem õket, elég fura "igényekkel"...

"Gamer" noti kellene, max. bruttó 225-230.
MSI GX620X-ben nagyon gyengusnak találtam a VGA-t, GX623X meg szinte alig kapható pár helyen Mo.-n és az sem egy álom.
A másik egy Asus volt, de kilõttem a sorból mert AMD, és nem, nincs az az Isten 😊

Most találtam egy ilyet, de 2 órányi googlizás után sem találtam róla még csak külföldi oldalon sem tesztet, review-t, ilyesmit:
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L505-111/1076420/

A gondom az, hogy életemben nem volt Toshiba-m, és fogalmam sincs hogy álljak hozzá mint márkához.
Viszont ár/felszereltség viszonylatban nagyon is jól hanzik (CPU-nál találtam minimális hiányokat, pl. csak 2 MB cash és 800MHz FSB.)

Ha bárki tud bármit róla, érdemes, nem érdemes, szét esik, nem esik szét, kacat, nemkacat akkor jelezze kérem, mivel ilyen VGA-val felszerelt lapit nem kapok 250-260 alatt, annyi pénzem meg sajnos nincs :S

Ha nagyon "szétesik", akkor a másik megoldás (tapasztalati és szeretgeti alapon) MSI GX széria lesz, mert arra még talán van pénz, de az a 9600M GT... hát az kuka ehhez képest ami ebben van :S

Köszi elõre is.

Van valakinek tapasztalata a drágább gamer notikkal?
Most döntenem kéne 3 közül, és egyelõre ezt a sorrendet állítottam fel:

No.1 Dell XPS M1730
No.2 Asus G72Gx - QuadCore procival
No.3 MSI GT740

Solten
Egen... Azt hittem a lilae is 9... 😊

Saor Alba

xNoodlex
Azért nem csak az op rendszer, az akksija is 9 cellás annak 6 helyett.

FGB: Lemeríted tökig. Leállásig nem érdemes, inkább olyan 10%-ig vagy kicsivel alá.

Igen, megtaláltam feketében is, itt. Sajnos az oprendszer miatt drágább több mint 10e forinttal, nekem az pont nem kéne. Viszont a lila fedél nagyon nem tetszik 😄 Még gondolkodom rajta. Jobb szerettem volna lenovot és kis kijelzõset, de ilyen proci-ram-vinyó mellett nem tudok elnézni 😄

Solten
Nincs mit. A felteteleid szerint valasztottam (minél erõsebb proci, minél több memória, minél nagyobb vinyó) <#vigyor> Gondolom nem a mas szinu fedel, hanem az op.rendszer tesz ra az arra: link.

Saor Alba

Uhh ez kurvajó, csak ne lenne ilyen ocsmány lila 😄 De amúgy elég jó vétel, köszi szépen!

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Solten
Lenovo lenne a legszimpibb, csak a GeForce G 210 hurka benne. HDMI meg fontos ha TV-n szeretnel videozgatni, szoval a 3 kozul: Aspire 5738G.

Saor Alba