16455
-
MPCrazyus #9769 Szerintetek, ha erről az oldalról rendelek akkor jár hozzá táska? Mert semmi erre utaló információt nem találtam... -
#9768 2-es ponthoz: Semmi koze ennek az MS-hez, ez a "balkani" (es egyeb harmadikvilagbeli) piacra ervenyes. UK-ban pl szinte nem talalni Linux-os gepet, ha FreeDOS-t mernenek ratenni valamelyik vasra, felgyujtanak az adott ceg kepviseletet (itt sajnos megtehetik). Minden notebookhoz Windows 7 jar. K-s modellekhez raadasul 64 bites-t kinal az Asus.
Bar reszemrol semmi akadalya hogy ne tegyenek ra op.rendszert, ha ezaltal kedvezobb az ar. Nem tart semeddig rapakolni egy jo kis Ubuntu-t. Bar vehetnek a faradtsagot hogy alapbol rahegesztik, elvegre ingyenes... Csak a vicc az hogy Nyugat Europaban a keszulek szinte azonos aron kaphato pl. mint Magyarorszagon, csak ott a Windows 7 is benne foglaltatik az arban... -
FGB #9767 1. Acer-ben nem fogsz olyan minőséget kapni mint a Sony, hasonló, erőssebb.
2. Az Asus nincs annyira jobban az MS-el, hogy annak a sw-ét rakja gépeire általában freedos vagy linux, az "N" széria minőségibb, jobban össze vannak rakva mint a "K" tömeg modellek, nem akarom leszólni a "K" modelleket hiszen jó kis széria csak kicsit drága a név ugyan akkor én még nem csalódtam bennük.
3. ez egy jó kis gép a három mára közül szerintem ez éri meg inkábbLink2 -
#9766 ASUS szerviz első válasz: videokártya ventilátora volt a hunyó, alkatrészre vár. -
cantu #9765 hali,
1.valaki linkelne egy olyan acert ami jól néz ki, és nagyon király vidi kártya van+proci benne és max 240 k lehet...........köszi mindenkinek
2.nem érte hogy mi a gecinek nem tesznek egy ilyen laptopba:http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5815&category_id=310&option=com_virtuemart&Itemid=8
miért freedos ilyen sok pénzért ezt soha nem értem meg basszus
3.mit szólhotok ehez a viohoz+asushoz:http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5957&category_id=363&option=com_virtuemart&Itemid=8 -
cantu #9764 hali,
valaki linkelne egy olyan acert ami jól néz ki, és nagyon király vidi kártya van+proci benne és max 240 k lehet...........köszi mindenkinek -
Cowboy03 #9763 valaki??? -
Arvid888 #9762 ?? -
#9761 Udv.: link. X4500MHD IGP-vel (link) -
#9760 10-12óra max
valós 7-8óra
Samsung NP-NB30BM Ütésálló 96eFt
Samsung NP-N210 91eFt
Fehérben 160GB-os HDD-vel 86eFt
Samsung n210 teszt
Ezek a legjobbak elvileg a piacon ebbe az árkategóriában
Driverek tekintetében is jónak tűnik -
Cowboy03 #9759
Lenovo Y460. Gondolom már hallottatok róla. Ki mit tud, mikor lessz itthon is kapható? -
#9758 Srácok egy kis segítséget kérnék:
Szeretnék venni egy netbookot,a kérdésem az lenne,hogy melyiket lenne érdemes.Mindenképp 11,6-osat szeretnék,ebből kellene egy olyan aminek az aksija jól bírja,illetve nem a hagyományos gyenge netbook belső van benne.Elsősorban azért kellene ilyen,hogy ne kelljen a 15,4 es régi aceremet cipelni,ha megyek valahová,néha azért néznék rajta filmet,és sorozatokban van amit 720pben szedek le,jó lenne ha ezt még vinni rendesen.Acer Aspire 1410/1810-et,hp mini 311-et néztem,de nem tudom van e még másik a piacon.
Olvasgattam review-kat,ha esetleg valaki itt rendelkezik netbookkal,akkor szívesen venném,ha leírna a tapasztalatait.
Köszönöm előre is -
#9757 Barátnőm nem rég vett egy ilyen netbookot. Nagyon frankó kis gép, ennyi pénzért nem kapsz ilyen felszereltségű masinát. Simán fut rajta a win 7 ultimate, nem hangos, netezésre kiváló. -
#9756 Hello. Durvan egy 9600M GT-nek (vagy GT 120M) / Mobility HD 3670-nek. -
csabesz123 #9755 Hali!
Tervezek 140 körül egy gépvásárlást. Ezt a 2 típust néztem ki:
1. ASUS K50AD
2. ASUS K50AF
Mi a véleményetek róla? (megbízhatóság, melegedés)
Esetleg ebben az árkategóriában jobban járnék egy Acerrel? -
Nardon #9754 hát hogy a battery bar mennyire jól mondja meg az elhasználódást azt azért nem osztanám.
egyik nap 16%-ot irt majd egy gép reset után hopp felment 23%-ra és azóta ott csücsül... -
#9753 üdv.
tudom hogy kicsit hülye kérdés, de egy pc 8600gt milyen laptop vga-nak felelne meg? :D -
#9752 Hátha hasznos itt valakinek:
HP Compaq Presario CQ61-320SH Legújabb Driverek és Kézikönyv Letöltés 2010.06.06 gyári weboldalon ezek nincsenek fent!
Battery Bar 3.3.3 vagy újabb programot is javaslom minden laptop tulajdonosnak, akkumulátor üzemidő kijelzésre jó és kiírja az elhasználódása mértékét is
Imtec Battery Mark 1.1 vagy újabb programot akkumulátor üzemidő tesztre javaslom
-
#9751 Jetway netbookot eléggé jóak tűnnek szerintem jó az áruk is
75eft 2GB ram 250GB hdd Tartalmas a belső
más gyártóknál egy ilyen 100eFt+nál kezdődik
jw_minix_netbook cikk
a billentyűzet olyannak tűnik mint egy normális laptopon -
#9750 Jézus ereje! -
#9749 Hehhe ez brutal :) -
#9748 -
valószínűleg ezt a készüléket vették neki
ebben gépben elfordulhat ilyen jelenség valóban
:D
ez meg a testvér modell
pár visszahívást már megélt ez a típus is -
#9746 Gőzöm sincs, ismerős mondta, hogy valami folyton meghal az övében, és amíg van rá gari, addig cserélgetik, utána meg lehet érte fizetni. És más gyártónak is ez volt, de ők inkább valami másra cserélték ki, és már nincsenek ilyen gondjaik. -
#9745 Ezek tetszetősek:) köszi.
Majd szerintem visszatérek pá hónap múlva, amikor már meglesz, hogy mennyi a keret rá, meg hátha tudok mondani valami konkrétumot is. -
#9744 melyik az az alkatrész? mert elkezdeném keresni... -
#9743 Ez esetben meg peldak: link1, link2. -
#9742 Ahogy nézem, ebben optikai meghajtó sincsen, azért ennyire nem szeretnék akkuidővel spórolni:) -
sanyiute #9741 ??? -
tonyo9 #9740 :DDD -
tonyo9 #9739 :DD -
tonyo9 #9738 :D -
#9737 szerintem nem nagyon
samsung n210
ez talán jó 10-12órát is kibírhat -
tonyo9 #9736 netbook-ot érdemes e venni? -
#9735 Ez az ár még belefér majd talán. -
#9734 Az keves. Szvsz ilyesmiben kene gondolkodnod: link,14" Intel CULV-os gepek, jok akkuidoben.
"HP-ről rosszat hallotta, valami alkatrész folyton meghal benne, és nem törődnek vele, szóval gondolom olyat ne."
Ez hulyeseg. -
#9733 Hát mondjuk 100, de ez még kiderül, csak már most érdeklődök.
De akkor hogy ne konkrét gépet keljen mutatni, mert tényleg csökkenhetnek az árak, akkor milyen márkákat érdemes nézegetni? HP-ről rosszat hallotta, valami alkatrész folyton meghal benne, és nem törődnek vele, szóval gondolom olyat ne. -
#9732 Kerdes mennyi az annyi (max zseton ra), valamint jobb lenne ha akkor erdeklodnel mikor konkretan aktualis mert az arak szepen ugralnak kis idointervallumon belul is... -
#9731 Eloszor a csucsvasaknal alkalmazzak (Precision pl), szoval kerdeses mikor gondoljak ugy hogy erdemes "global" elterjednie... -
#9730 Egyetemi felhasználásra milyen gépet ajánlotok?(szóval még lehet semmi szükség rá:D) Játékokat leszarom, arra itt a rendes gép. Inkább az aksi bírja benne sokáig, meg netezni tudjak róla.