Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Pl: link
Saor Alba
egy olyan kérdésem lenne, hogy:
mennyit számít, hogy egy laptopban 4GB DDR2-800MHz vagy 4GB DDR3-1066MHz van. Ez nagyon sokat jelent? Nem játékra használt laptoprol van szó.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
nezd meg vateran mennyi amióta fizetõs nem raknak fel hülye árakat
May the force serve you well!
En anno 200 ezerert vettem a gepemet es meg rakoltottem +100 at es most kb en is 30-50 ert ha el tudnam adni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
May the force serve you well!
véleményeteket kérném?
azért nézegetem mert egyáltalán nem kell optikai meghajtó nekem.
Múltkor megrendeltük bratyómnak a laptopot,meg is érkezett,nagyon fasza lett!
Most azonban kéne még 1,anyukámnak. Max 60-80k-t szánnánk rá,és csak arra kéne,hogy az Office-al powerkodjon meg legyen benne WiFi,mert a munkájához kell a net. Minél nagyobb a kijelzõ,annál jobb,de nem tudom,mit várhat ennyi pénzért az ember! Elõre is THX!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nem akarom elhamarkodni a döntést
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Vélemények, tapasztalatok, negatívumok, PM-ben is jöhet bármi.
Köszi elõre is. (#8059 tárgytalan, valszeg ez lesz belõle, csak szeretnék még 1-2 véleményt hallani a géprõl.)
szóval hogy: pl ha leállítani akarom a pendriveot az rohadt 3kattintás alatt tudom a tálca jobb részénél...."tényleg csak példa"
mennyire lehet módosítani a kinézetet h ne ilyen nagy ikonok meg tálca meg stb legyenek?
illetve mennyire zabálja alapbol a memóriát és a többit? nem sokkal jobban mint egy xp?
Ha ennyit szánsz gépre, tegyél hozzá szerintem még egy kicsit és vegyél egy Sony Vaio CW sorozatút. KLIKK
PS3 ID: Csabesz82
köszönöm a helpet
Saor Alba
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szeretném a segítségeteket kérni.
Kellene nekem egy laptop. Idáig könnyû 😄
A feltételek:
-13,3" lenne az optimális nekem (12,1" is elmegy), a 14"-os méretei olyanok mint a mostani 15,4-s laptopomé
-a lehetõ legnagyobb háttértár
-4GB RAM nem baj ha lenne benne legalább majd nem kell bele vennem
-optikai meghajtó nem fontos
-a processzor a lehetõségek közül a leggyorsabb legyen CULV platformra gondolok
-egyéb dolgok pl bluetooth webcam kártyaolvasó azért legyenek, hdmi nem fontos, usb is legyen pár
légyszi segitsetek
az ár, nos 150-200e-ig nézegettem olyan 170,180e-ért jó lenne (ha van olcsobb jó az persze nem baj)
köszönöm a segítséget
Mobility HD 4330/4530/4570 kozul valamelyik.
Saor Alba
Amugy csak azért kérdeztem, mert valahol azt olvastam, hogy az akksik kisütését egy minimális feszültséggel csinálják.
xNoodlex: Köszi az infót!
Lapi vásárlás elõtt állok, 3-4 napja szépen sorjában nézegetem õket, elég fura "igényekkel"...
"Gamer" noti kellene, max. bruttó 225-230.
MSI GX620X-ben nagyon gyengusnak találtam a VGA-t, GX623X meg szinte alig kapható pár helyen Mo.-n és az sem egy álom.
A másik egy Asus volt, de kilõttem a sorból mert AMD, és nem, nincs az az Isten 😊
Most találtam egy ilyet, de 2 órányi googlizás után sem találtam róla még csak külföldi oldalon sem tesztet, review-t, ilyesmit:
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L505-111/1076420/
A gondom az, hogy életemben nem volt Toshiba-m, és fogalmam sincs hogy álljak hozzá mint márkához.
Viszont ár/felszereltség viszonylatban nagyon is jól hanzik (CPU-nál találtam minimális hiányokat, pl. csak 2 MB cash és 800MHz FSB.)
Ha bárki tud bármit róla, érdemes, nem érdemes, szét esik, nem esik szét, kacat, nemkacat akkor jelezze kérem, mivel ilyen VGA-val felszerelt lapit nem kapok 250-260 alatt, annyi pénzem meg sajnos nincs :S
Ha nagyon "szétesik", akkor a másik megoldás (tapasztalati és szeretgeti alapon) MSI GX széria lesz, mert arra még talán van pénz, de az a 9600M GT... hát az kuka ehhez képest ami ebben van :S
Köszi elõre is.
Most döntenem kéne 3 közül, és egyelõre ezt a sorrendet állítottam fel:
No.1 Dell XPS M1730
No.2 Asus G72Gx - QuadCore procival
No.3 MSI GT740
FGB: Lemeríted tökig. Leállásig nem érdemes, inkább olyan 10%-ig vagy kicsivel alá.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Saor Alba
Saor Alba