Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
"(azért azt érzed ugye te is, hogy ez a hsz-od most elég pofátlanra sikerült)" ezt nekem címezted?

Én csak láttam, hogy raktál be az élményindexrõl képet, gondoltam én is csinálok, mert még nem raktam be. Hátha valakinek döntõ tényezõ és érdekli.

Nem rossz laptop a tied se.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sziasztok!

A kérdésem az lenne hogy mi a különbség a 2 laptop között:

ASUS K50IE- SX112D
asus K50IE- sx020d

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv: Riki <#bee1>
nekem ez tetszik, nagyon kíváncsi vagyok az árakra.

as ati 5470 az játékra eléggé alkalmatlan. persze ha uj gamekrõl beszélünk és nem 3-4 évesekrõl.
200k alatti kategóriában láttam acert hasonlo paraméterekkel viszont 5650-el. azzal már lehetne játszani is.
http://www.argep.hu/trend/ACER/Acer-5740g-334g64mn.html lehet, hogy ebben csak i3 van, viszont ezzel fogsz játszani, az asussal meg nemigen.

amugy meg miaz hogy csak win7et bir? ami viszi a 7et a pistát is fogja 😄

Alienware m14x

Sziasztok!
Tanácsot kérnék az okos,hozzáértõ,erõs,ügyes emberektõl! 😊
nah most hogy mindenkit 2x körbeudvarolam.....
Mik az igényeim:
-Asus
-i5
-legalább 2.2ghz
-directX 11-es támogatás
-200e ft környéke
-15.6 col
-strapabíró/játékbíró
Találtam egy tût a szénakazalban:
ASUS K52JR-SX116D

remélem jól látjátok milyen szép 😄😄D😄

A 200-as árkategóriában úgy gondolom ez 1edülálló a maga teljesítményével.
Mire lenne?
Soook sok kockulás, és "irodai munka" 😄
Mi a kérdésem?
Kinek van tapasztalata véleménye róla? Érdekelne bármi! (azt hallottam bajos a hangja (powergear-el javítható)és csak a win7.et bírja ez baj e?) 😊
Köszi
jah és még valami, hol tudnám elani a mostani vasam gyorsan frissen? ha érdekel valakit ez is asus m51k-szériás... másfél éves tökéletes áll.
Solten
Solten
Nekem tetszik, pofas gepezet... 😊

Saor Alba

fery02
Na szóval 3. kép:

MaSZKa: *"...nagyon nem csak azt kell megFIZETNI vásárlásnál".

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Bocsi, hogy ilyen késõn tudtam csak jelentkezni, csak most jutottam géphez, meg fényképezõgéphez egyszerre. 😊

A kijelzõje eléggé tükrözi a környezetet, (legalábbis az asztali TFT-mhez képest) a 2. képen látszik is a mértéke, de mûködés közben egyáltalán nem zavaró.
Nekem még tetszik is. Tükröz még továbbá a billentyûzet-kijelzõ közötti felület is, meg a felsõ burkolata is a gépnek. A képeken picit mattosan néz ki, de gondolom a vaku és a fényviszonyok miatt.

Szerkezetre, anyagminõségre szerintem nem lehet panasz, nem ropog, nem recseg sehol sem, nagyon egyben van az egész.
Billentyûzete is rendben van, bár touch-pad ennél a laptopnál sem lesz kedvencem, de a célnak megfelel.
Hangja szinte nincs a gépnek, csak nagyon néha hallatszik picit a venti pár másodpercre, bár játékot nem néztünk még a gépen.

Win7 egybõl felismerte hozzá a lényegesebb driver-eket, a hivatalos oldalról személy szerint csak a touch-pad-hoz fogok majd szedni valamikor driver-t, hogy tudjam használni a scrool részét is. VGA-hoz én szedtem le kézileg drivert, bár lehet késõbb felajánlotta volna Win Update, de VGA-hoz amúgy is magam intéztem volna.

Kijelzõt jobban láttam, ha kalibrálgatom picit (Win7 kalibráló programja). Itt a gamma értékét vettem le minimumra, mert eléggé rikítottak a színek, de majd még a kontraszthoz is nyúlok majd még szerintem, mert helyenként nem sok különbség van a színek között (itt pl sg-n szembetûnõ, hogy a fehér és a hsz-ok háttere között alig van különbség).

Ha emellett döntesz te is és megérdeklõdöd ezt az Oprendszer-partíció-garancia témát, az érdekelne (legalábbis pm-et mindenkép írj ha tudsz).
Köszi!

MaSZKa: Win7 élményindexére én nem sokat adok, valószínûleg az a gép tényleg jobb VGA-ban, de mi pont hogy ezt a részét fogjuk legkevésbé használni.
A másik dolog, hogy laptopnál koránt sem csak a belsõt kell figyelni, nagyon nem csak azt kell megfigyelni vásárlásnál. Én bíztam benne, fõleg a 2 év gari miatt, meg amúgy sem hallottam rosszakat a Packard-ról sem.

Azt látom, hogy jóval olcsóbb, de így utólag már lényegtelen. Itt van már ez, maximálisan meg vagyunk vele elégedve, és szerintem azért elég jól jártunk vele még így is.
Az egyértelmû, hogy lehetetlen megtalálni a legjobb ár-érték arányt ebben a laptop tengerben.
(azért azt érzed ugye te is, hogy ez a hsz-od most elég pofátlanra sikerült)

Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek melyik a jobb notebook?
Egyetemre kéne(meg filmnézésre meg játékra😊)
1. http://www.asusnotebook.hu/notebook/K50IE-SX020D

2. http://www.asusnotebook.hu/notebook/K50AD-SX015D
én inkább a Sony-t választanám az megbízhatóbb.

scs17
Üdv! Kinéztem magamnak 2 laptopot, kb azonos a specifikáció, és az ár is hasonló:
Acer Acer Aspire 5740-332G50Mn LX-4GB
MSI CR620-064XHU
Az lenne a kérdésem, h az Acert vagy az MSI-t lenne célszerûbb megvenni, melyik a megbízhatóbb márka?
A választ elõre is köszi!

Sziasztok!
Tanácsot kérnék az okos,hozzáértõ,erõs,ügyes emberektõl! 😊
nah most hogy mindenkit 2x körbeudvarolam.....
Mik az igényeim:
-Asus
-i5
-legalább 2.2ghz
-directX 11-es támogatás
-200e ft környéke
-15.6 col
-strapabíró/játékbíró
Találtam egy tût a szénakazalban:
ASUS K52JR-SX116D
A 200-as árkategóriában úgy gondolom ez 1edülálló a maga teljesítményével.
Mire lenne?
Soook sok kockulás, és "irodai munka" 😄
Mi a kérdésem?
Kinek van tapasztalata véleménye róla? Érdekelne bármi! (azt hallottam bajos a hangja (powergear-el javítható)és csak a win7.et bírja ez baj e?) 😊
Köszi
jah és még valami, hol tudnám elani a mostani vasam gyorsan frissen? ha érdekel valakit ez is asus m51k-szériás... másfél éves tökéletes áll.
MaSzKa
6 cell battery 66,6W akár8 órás üzemidõ,

hát én ezt valahogy kötve hiszem

Hali,
Melyik notit vegyem meg:
http://www.argep.hu/product_1199403.html

http://www.elektroplaza.hu/?option=com_pvm&view=showproduct&id=130741&referer=argep.hu
HAlottam hogy az acer nem olyan megbízható de gondolom ez csak az alsó és középkategóriás gépekre igaz nemde? Ez meg az acer felsõkategóriája..
A Sonyról nem hallottam semmi rosszat...
Szóval melyiket ajánlanátok mindenre tehát játékra és hd filmekre bármire...
MaSzKa
Compaq HP Presario CQ61-320SH 111eFt

AMD Athlon X2 M300 2GHz 2core cpu
Hynix 2x1GB DDR2-800Mhz ram
Ati Radeon HD4330 512MB vga
Fujitsu 320GB 5400rpm Sata2 hdd

MaSzKa
kb 20eFt az ebayen hozzá egy LCD

Hát ezt néztem én is, nem rossz. Ez szerintem elég is lenne nekem.

Solten
Attol fugg konkretan melyik...; pl: link

Saor Alba

Asus N71 szerinted milyen?

De nem ezek közül kell. Inkább javarészt csak internetre használnám Hd filmek nézésére, ami fontos, erõs processzor, minimum 4-6Gb memória, 1TB vinyó, 1 töltéssel sokat bírjon.

Így van, meg a kinézet is, nézegettem a g73JH-t hát az nem tetszik kilõve, nagyon jó a gép, de otromba a kinézete.

Solten
Hello. Gondolom a teljesitmeny az elsodeleges...: #9922.

Saor Alba

sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Szeretném lecserélni az asztali számítógépemet laptopra. Asus laptopot szeretnék mindenképp. Néztem párat csak nem tudom melyiket érdemes? Asus G51Vx , G51Jx , G60Vx , G70Sg , G73Jh ?
köszönöm a segítséget.

setuh
ertem...koszi

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Solten
Ha valamilyen szinten akarsz warcraftozni, ne gondolkodj rosszabb VGA-ban...: link

Saor Alba

setuh
hat koszi de en vmi masra gondoltam inkabb vmi roszabb vidkartya jobb proci ,legyen benne kekfog,hdmi stb...
sry h ezeket nem irtam😛

Solten

Saor Alba

setuh
hat nem tom legyen egy oan 130k ft kb...

Solten
Hello. Max. arat is irj...

Saor Alba

setuh
Sziasztok!
Kene nekem egy oan laptop amin full hd filmek futnak rendesen,aksija viszonylag jol birja,jatekok mondjuk ienek h warcraft 3 menjen rajta szepen meg meg par jatek(szal ne legyen inkabb intel-es a vidkartya)es kb ennyi...Mit ajanlottok?

Sly9119
17.3" osnak egy hátránya van, drága hozzá a táska 😄😄 Nekem szerencsém volt gyári táskát találtam hozzá 2000ft ért 😊

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Sly9119
Volt már 10.1" os gépem, 15.4" os , és most a17.3" -os, ugyan ugy táskában van. nem sokkal nagyobb és megéri nagyobbat venni 😉 Az hülyeség hogy a VGA nem bírja el a játékoknál. Nagygépekbe nagyobb a VGA általában. Lejebb veszed a felbontást voala... Dv9000asról általában. nekem HP Dv6000 esem volt, széria hibás az összes, WiFi elszáll miután a gari lejár 😄 alaplaphibás volt. Dv9000 sztem ugyan az csak nagyba 😊 HP ból ezt a régebbi DV9000 est felejteném 😊

nyilván nem gondoltam komolyan, de ha valaki nem fejti ki a kérdését, csak ez a "milyen ez a laptop", "milyen gyors" típusú kérdésekre nem nagyon lehet mit válaszolni. 😄
amugy meg lehet felesleges, ha hordozni akarod sokat.

Alienware m14x

Sly9119
Ez mekkora hülyeség szerintem amit írtál 😄
"feleslegesen nagy a kijelzõje" Sokan filmet néznek alaptopon.
TV be neked a kicsi jön be mi ? 😄 Kijelzõ soha se lehet feleslegesen nagy 😊 nekem is 17.3" os van. És akármilyen ismerõsöm meglátta, irigykedett. Nagy kijelzõ= nagyobb ház= jobb hûtés.. Legalábbis így van ez az én Asus K70 emnél.

bubu13
Csak úgy általánosságban, hogy milyen hibái és elõnyei vannak.

EEE 1899

elavult és fölöslegesen nagy a kijelzõje 😄

konkrétan mire gondolsz? mire kéne? mire vagy kiváncsi?

Alienware m14x

bubu13
Hello!
Mi a véleményetek a Hp Pavilion dev9000-rõl?

EEE 1899

Közben találtam egy gépet ami megtetszett csak manapság nem hallok sok jót az MSI-ról.
Szerintetek ez milyen lehet: MSI X400X
Csak netezéshez kellene és azért az az 500Gb-os merevlemez nagyon meggyõzõ ezért az árért sztem. valamint még talán a procija is erõsebb mint a lentebb linkelt Lenovonak és erre is 2 év gari van szóval még arra se lehet panasz. Egyedül a minõségétõl tartok kicsit.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

ha hálózatról használod vedd ki belõle az aksit mert úgy nem csökken olyan mértékben az léettartama mintha benne lenne folyamatos töltés mellett

Pusztító_78
uhh de hülyén fogalmaztam😊
Pusztító_78
hali skacok
Egy kis technikai tanácsra lenne szükségem
A notebook tápjával kapcsolatban
Mi a legjobb a tápnak?
Többnyire otthon használom és csak elvétve viszem el magammal
Kérdés
Hálózaton keresztül használom hadjam benne a tápot és úgy használjam vagy szedjem ki és úgy használjam hálozaton keresztül?
Esetleg ha ilyen árkategóriában (max 135K) tudtok jobbat ajánlani a Lenovonál akkor azt szívesen venném. A 13,3" lényeges lenne mert annál kisebbet nem szeretnék venni semmiképpen.

Én is gondolkodtam ilyen gépeken csak nekem fontos lenne a hordozhatóság ezért is gondoltam a 13,3"-os gépre mert azon még aránylag lehet filmet is nézni és kisebb mint egy 15-16"os gép és nem mellesleg az üzemideje is jobb ami szintén lényeges lenne a számomra.

somdav95
Ennyi pénzért ezt vedd inkább.

Sly9119
4GB rammal ne bírná el ? 😊)

Sry a sok postért de lenne még egy kérdésem.
Ez a gép netezéshez meg filmnézéshez (nincs szükségem a HD minõségre) megfelelõ lehet? Az a proci ami benne van elbírja egyáltalán a Vista-t?

Hello
Tudnál feltenni képet a géprõl? Mennyire csillogós a felülete meg a kijelzõje? Én is netezésre meg filmnézésre használható gépet keresek és ez nagyon megtetszett. Még az élményindex is jónak tûnik.

Sly9119
Megtudná nekem valaki mondani, hogy mennyit ér egy HP Compaq 610 -es TÖRÖTT LCD vel? Minden más müködik, szeptemberben lett vásárolva. Konfigját nem tudom pontosan, de sztem valami alap lehett. Nagyjából mennyibe lehetne elpasszolni egy ilyen gépet így törött LCD vel?

fery02
Na itt volna az élményindex, ha erre gondoltál:

Mindenkinek:

Végül is úgy döntöttem inkább egyelõre még békén hagyom azt a 149 GB-os teli partíciót és az üreset szedem szét és azzal gazdálkodok. Egy ideig az is nagyon elég lesz a családnak, nem adattárolásra használjuk majd úgy sem, arra ott vannak a nagy gépek.

Ha nagyon kéne a hely a késõbbiekben, akkor majd hykao (köszi érte) által küldött linket kézbe veszem és megérdeklõdöm a dolgokat, egyelõre már nem akarok vele foglalkozni.
Elvégre is nem okozhattam elvileg jogsértést, mert üres partíciót szedtem csak szét.

A laptop amúgy eddig zseniális, jobbat el sem tudnék képzelni erre a felhasználásra, csak azt nem értem, hogy driverek hozzá a hivatalos oldalon miért csak x64-es Win7-hez vannak csak, mikor a laptop "csak" 3 GB-os, így pl én is csak x86-os Win7-et tettem rá.