Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj hogy 100 ezer fölé nem tudok menni
Hát az M120 volt
És ez a gépCompaq cq61-410SH
csak az edigitalon 98 e
MaSzKa
Konkrétan melyiket nézted?

Sempron M100 M120 1 magos

Athlon X2 M300 M320 P320 2 magos vagy felfele nézeges

Turion M500 2 magos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Köszi
És találtam a leírtaknak talán megfelelõt, de nem tudom h az Amd sempron 2 magos-e
Az AMD Sempron egy vagy 2 magos?
Véleményem szerint nem a legmegbizhatóbb...<#csodalk>
Kösz Terence a gyors választ! 😊
Akkor egy okkal több, hogy nyélbeüssem az üzetet! 😛
Még valaki esetleg?
Acer-Aspire-TimelineX-5820TG-434G50MN
Játékra mennyire lenne ez alkalmas?<#fejvakaras>
scs17
Üdv!

Az MSI mennyire megbízható márka?
A választ elõre is köszi!

Cuchulainn
Sziasztok!

Most tervezek laptopot vásárolni. Elsõsorban munkára netezésre filmezésre, másodsorban játékra kellene. 200 000 Ft körüli árban gondolkozom. Egyelõre ezt néztem ki magamnak. Szerintetek megfelelõ? Hasonló árban lehet jobbat találni?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Ja, és még valami: Hogy a fenébe megy ezen a Windows 7??
Hali!
Errõl van valami infótok? Érdekelne, hogy megéri-e ennyi pénzért. Egyetemre, egyszerû munkákra (sokat írok, nálam az a munka XD), netezésre, filmezésre kéne. Meg hát a hordozhatóság is szempont, ezért néztem ezt a picit. 😄 De leginkább ez a tablet dolog érdekel. Nem'tom mennyire jól használható az érintõképernyõs, iPad-szerû "képessége". ... De ez még csak egyszerû érdeklõdés, egyelõre nem vásárlok. 😄
fery02
Olvastam, hogy az akkumulátor élettartama növelhetõ, ha csak közvetlenül aksi nélkül, töltõrõl használjuk a gépet.
Az aksit mûködõ gép mellett lehet ki-be rakosgatni vagy csak szigorúan kikapcsolt gép mellett?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MaSzKa

Ha visszaolvasol láthatod, hogy eddig errõl a laptopról is beszéltem/tünk.
Szóval ehhez már nem nagyon lehet semmit hozzáfûzni, de ha megveszed és valami valamiért tönkremegy azt légyszives írd meg nekünk! ;D
A hûtésrõl annyit h. nagy terhelés mellett talán adódhatnak gondok a zsúfoltság miatt. Van teszt is róla a neten,google, olvasgass, bekapolva az ati karival 80 fok körül dolgozik a vas.
És nem tudom ezt hogy gondoltad, de ez nem a legfelsõbb kategória! *_*
MaSzKa
Elég jó Netbook kapható az Aldiban 3év garanciával nagyon megbízható vétel lehet
van Medion és Chili is márka is

IntelGMA 3150
Atom N450
1GB ram
250GB hdd
Bluetooth 2.1
1.3Mp Webcam
Kártyaolvasó 5in1
Wifi
LEd háttérvilágítás

Medion

Chili

hali,
már megvan melyik notit venném meg ha nincs kifogásotok ellene
ACER--legfelsõbb kategória
Az lenne a kérdésem sok mindeki lehordja az acert minden xarnak meghogy ez nem is egy márka...
+ Még lenne 1 kérdés ... tényleg olyan rossza hûtése ennek az acer-nek...
köszi a választ
MaSzKa
Nézd meg az újdonságokat is:

HP otthoni notebookok

Compaq otthoni laptopok

MaSzKa

mucsácsó
Én ezt a kettõt néztem ki, esetleg valami vélemény, hogy melyiket lenne érdemesebb? Kicsit sántít nekem ez a renew program, dehát biztos jó lehet 😊 Csak megbízható legyen...
HP Pavilion dv6-1340et Espresso Black
Acer Aspire 5738ZG-444G50MN

Esetleg valami tanács, hogy melyiket lenne érdemesebb? 😊 Köszönöm szépen elõre is!
MaSzKa
Pár használható típus:
bár most drága a dollár, 1 hónapja még jó áron voltak

HP Pavilion dv2-1030el Espresso

HP Probook 4510s Black

MaSzKa
615-ös régi típus
ugyanannyiért kapni ugyanennek az újabb változatát

HP CQ61 AMD változata és ennyi lesz kb a HP CQ62Z is

Korábban már írtam róla, hogy igen jó vétel lehet egy HP Renew laptop is
HP Renew Érdemes körülnézni

Olyat érdemes vásárolni amibe van (átlagos gép):
-minimum 2 magos cpu (AMD Athlon X2 M300-tól)
-minimum HD4200 vagy Nvidia 9100M vga
-minimum 2GB ram
-minimum 320GB hdd

Pozitívum ha valóban LED-es a kijelzõ

sok típushoz eredeti windows jár és 2év garancia
persze itt is az újabb modernebb típusokból érdemes válogatni

Mi is a HP Renew jelentése?

MaSzKa
olvastam én is. a srác kicsit eltúlozta annyira meg van elégedve 😄

Kiesnedre - nekem HP van és meg vagyok elégedve 1év garanciát ki tudod terjeszteni +pénzért
minõség, letisztultság, jó használhatóság, kevés felesleges csicsa jellemzi a márkát

Ha vissza olvasol találsz képeket is

Hibái: kicsi kurzorbillentyûk, a töltõ csatlakozója nem L alakú sajnos így kilóg, akksi kicsit keveset bír az erõs (HD4330 512M😎 vga miatt kb 2óra, de játékokban eléggé megfelelõ, 2GB-ram is bõven elég, de bõvíthetõ akár

Többféle változata van

javaslom várd meg a HP Compaq Presario CQ62Z -t

Kisendre
Kösz a linkeket, megbízhatóságot nézve melyikre tennéd a voksod? Én az MSI-rõl és a PB-rõl sem hallottam túl sok jót, a HP-t jobban dícsérték, viszont arra csak 1 év garancia van.:S

Solten
Udv.: link1, link2, link3.

Saor Alba

Kisendre
Sziasztok!

Laptopot keresek 110-120ezres árkategóriában. Office-hoz, internetezésre, filmnézésre (nem feltétlenül HD), ill. 1-2 régebbi alacsony rendszerkövetelményû játék is szóba jön.
Ötletek?

Bátyámnak 3820TG-je van és az egyáltalán nem melegszik túl. Terhelés alatt 70 fok volt a maximum nála.

És ehhez mit szóltok?HP Compaq 615 WD661ES
V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!
Ismét kérdeznék. 8)
Ha valakinek volt/ van vagy ismer egy bizonyos
ACER Aspire TimelineX 5820TG-434G50MN
rendszám alatt futó vasa akkor mondhatna róla véleményt mert most nagyon úgy néz ki hogy õt fogom megvenni, de biztosra szeretnék menni.
hallottam olyat hogy játéknál 80 fok körül vannak 1es alk.részei és h a hûtés nem a legjobb a túlzsúfoltság miatt.
Ez tényleg ennyire vészes vagy csak túloztak és kiküszöbölhetõ-e ez egy asztali laptopalá való hûtõgéppel?
a választ elõre is köszönöm!Acer Aspire TimelineX 5820TG-434G50MN
Solten
"De ennek ellenére a Packard Bell mára már egy elit kategóriának számít...Legalábbis a gyártó-Acer- erre a célra gyártja. Amint megtekintettem élõben a laptopot, egybõl az Acer Aspire 6920 jutott eszembe."

Na ez kamu, a Packard Bell-t az Acer a konzumer kategoriaba szanja... 😊 Munkatarsamet nyuztam, (az ove AMD-s btw), es erzesre gyengebb es olcsobb anyagokat hasznaltak a sajatommal osszehasonlitva. De a billentyuzet eleg stabil, a hutes halk, nem melegszik, jo keszulek olcson.

Saor Alba

V43 1105
Teljesen pofás 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MaSzKa

Hello
Ezen géprõl milyen véleményt tudtok mondani?Asus x59sl-ap207
mucsácsó
Nekem is hasonló kérdésem lenne: acer vs. ASUS? az ASUS mennyire megbízható? csak hallottam egy-két rémtörténetet róluk, de nemtudom hogy általánosságban mennyire mondható rájuk hogy meghibásodnak, ezért kérdezlek titeket.
NEOreg3
Hello, Gigabyte, mint laptop márka mennyire megbízható? Acer-rel összehasonlítva pl.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

igen, játszani szeretnék. 😛
most olvastam róla egy teljeskörû tesztet.

http://prohardver.hu/teszt/konnyu_es_vekony_jatekos_acer_notebook/acer_aspire_timelinex_4820t.html

azt írták, hogy ez egy mindenes gép és játékra is megfelel (köz. kategóriás) de ahogy olvastam a tesztes kommenteket páran írták, hogy a hûtéssel esetleg baj lehet, meg hogy ha az ati kari megy nem pedig a gyengébb amit manu. lehet átállítani akkor a 2.26ghz-rõl visszaszabályoz 1.5-re de volt akik meg az ellenkezõjét mondták, szóval ez abszolút dilemma... x( nem tom erre a hûtésre nem lehet gyógyszer az a kis ventillátoros foscsi, az amit alá lehet rakni a notikak, ilyen külsõ hûtõ szerkengyû. 8)
Amúgy meg mellette szól, hogy ennyiért ilyen darabokból még nem nagyon volt összerakva (bár ez annyiban hátrány is,hogy nem nagyon lehet mihez viszonyítani) noti a tesztelõk szerint és jobb is mint az "ASUS UL80JT" teljesítmény szempontjából. de vannak akik meg e helyett akkor inkább már a "Sony Vaio VPCEB1S1E" terméket javasolják arra hivatkozva, hogy az minõségibb anyagból és megbízhatóbb teljesítményt biztosít.
Lényeg a lényeg: Abszolút széjjel vagyok csúszva megint... jobban szeretek biciklit venni, egyszerûbb... 😄DDD
igaz. megnéztem tényleg van olcsobban is. csak az az 1év gari a zavaró. :/ na de elõször el kell adnom a mostani asust, hogy legyen kezdõ tõkém 😄
V43 1105
Játszani akarsz.. ? Minimum i5 + HD5650 ................... 230 körül megkapod :-)

nézd meg több helyen, van 220-230 körül már. acernél is van gagyi meg jó is, ez egy faszán összerakott gép, még faszább akksi idõvel.

Alienware m14x

igazából nem ragaszkodom hozzá, de csak ha egy 20-assal több egy i5 mint egy i3 akkor úgy gondolom érdemes, mert más egy képbe beépíteni meg laptopba megvenni aztán az a plusz elkel majd a köv 2-3 évben 😊
és akkor erre gondoltál?
Acer TimelineX 5820TG-434G50MN
ez már tényleg azokkal a paraméterekkel bír amit én szeretnék csak ahol én néztem ott 250 egybõl.
és még 1 kérdés: személyes véleményed az acer rõl mitsodahh? 😊
És ebben az árkategóriában már adnak a képek minõségére és azért figyelnek ugye, hogy ne hagyják a reggelis szendvicset a bill. alatt összeszereléskor?! 😄D
nem tom mért ragaszkodsz az i5höz, de te tod 😄 amugy 220 környékén talán már akad 5650es meg i5ös acer timelinex 5820 ami nagyon jo kis laptop.

amugy a fejlécben lévõ két link hasonlitási alap lehet. ati kariknál pl a a feltüntetett "pipelines" adat lehet mérvadó.

Alienware m14x

értem. köszönöm. :/
Akkor attól tartok megint neki kell állnom kúpászkodni olyan laptop után ami i5-ös is és a vid kari is megfelelõ. sajnos a vga-nál nem tudom mi a megfeleõ, és mit kellene nézni azért hivatkoztam az 1gb-os tul.-jára. Ha netalán tán találok vmit, akkor kicsit zaklatok még itt. és még 1x kösz a segítséget! 😉
fery02
Oké, így már világosabb.
Csak azért éreztem hirtelen picit sértõnek, hogy csak úgy szimplán beírtad a laptop nevét, tulajdonságokat, majd mindenféle egyéb megjegyzés nélkül bebiggyesztettél melléjük egy élményindexet, ami jobb mint az enyém.

Az ilyen hsz számomra így döntés után max csak bántó lehet, de így, hogy inkább a közösségnek szándékoztad címezni, így sokkal másabb.

Szóval felõlem nincs harag! <#circling>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

az i3 legszembetünöbb amiben gyengébb hogy nincs benne turbo speed. játék szempontbol meg a vid kari huzná visza (asusban 5470).

Alienware m14x

de akkor az hogy csak i3-as mennyiben rontaná az összhatást? 8)
a dellröl rosszakat? haver az a felsõkategória. mellesleg megsúgom, acernek és toshibának írják a másik kettõt. amugy meg a minõség mindenhol pénzbe kerül, egyik cég se adja ingyé a minõséget, és szinte minden márkának van prémiumkategóriája.

amugy vga 1gb? nem attól függ a teljesitmény, gagyi karinak fölösleges is az akkora memória.

az acert meg szinte mindehol i3-al írják, szal ahol i5-el van ott van elbaszva.

Alienware m14x

Értem, na ezért már megérte megkérdezni titeket, mert akkor így, hülyén mentem volna be a boltba ezért a gépért. :S
Csak már annyit nézegettem laptopokat, és úgy megörültem ennek, mert ugye i5, 1gigás vga, dire.11 támogatás asus, 200k alatt,környéke hát gondoltam ez nagyonarany....😄 Nem vagyok nagy asus fan, csak eddig ami volt 3 laptopom mint asus volt és 2-3 évig (amíg tovább nem adtam) tökéletesen mûködtek, míg az acher-rõl,dellrõl meg a "joshiba-rat"-ról elég furcsa dolgokat hallottam ami miatt kissé idegengedek tõlük. Viszont 200k fõlé sem szeretnék nagyon menni max 10-15el mert valamit majd ennem is kéne a jöv.hónapban😄😄D
jah és amúgy arra az acherre ránéztem máshol is és elég vicces pl ezen a linken i5-el nem pedig ahogy te is mondtad i3-al írják.... akkor most mi az igazság?😄 valaki nagyon nincs képben X_X

http://www.kirakat.hu/notebook__laptop__netbook/acer_aspire_5740g_334g64mn__lx_pmb02_031_/
somdav95
vagyis minimum, ha játszogatni akarsz..

somdav95
mert gyenge, 5650-el vegyél laptopot.

Nah, szóval ezt az értékelést találtam ebbõl indultam ki:
"A múlt héten vásároltam egy ilyen számítógépet ebbõl az áruházból. Nagyon meg vagyok vele eddig elégedve, probléma nélkül, gyorsan ráment a Windows 7. Feltettem rá pár komolyabb játékot, gond nélkül ment rajta minden. Negatívumként két dolgot említenék. Az egyik a számítógép különös hangja, ami egy gyári hiba, és elvileg készül rá a bios frissítés. A probléma házilag a Power4Gear konfigurálásával megoldható. A másik negatívum, már amennyiben az, hogy nincs driver más operációs rendszerekre, csak Windows 7-re. A Windows XP nek semmilyen változatát ( se 32 bit se 64 bit ) nem tudtam ráerõszakolni a gépre, kizárólag virtuálisan. A Windows 7 értékelése: proci 6,6 memória 5,9 videó: 5,1 játékhoz grafika: 6,2 HDD 5,6. Ebben az árkategóriában szerintem ez az egyik legjobb választás. Üdv: NB"

Ez alapján tudnék vele játszani, de ez most rosszul jött... mármint amit mondtál, miért nem vinné a gamet? Egy jó bf bad company 2, vagy cod 6 olyan jól esett volna már laptopon is...😛