16455
-
#11209 Jaja, csak ezért írtam h esetleg használt is szóba jöhetne, de hát ha nagyon nem akar, akkor ő tudja. :) Végül is az elég rizikós, így meg legalább tudja h új cucc. -
technext #11208 Köszönöm Higany és Solten.
A PACKARD BELL EasyNote F4081-RB-001HG a befutó :)
Lacee - Magamnak én se venném meg, de neki bőven elég. Fölöslegesen költene rá +50e ft-ot, mert nem használná ki a plusz dolgokat. -
#11207 Hm, nekem fájna a szívem ilyen "vacakért" ennyit kiadni, mikor 1,5x ennyiért min 2x jobbat kapni. De hát persze a +50 e Ft az komoly pénz. Valszeg én megpróbálnék vmi használtat venni ilyen célra, persze az meg rizikós. :/ -
#11206 Hello.: link vagy: link. -
#11205 Pl. ez. Mondjuk ebben a kategóriában, nincs sok válogatnivaló. -
technext #11204 Sziasztok, egy lánynak kellene laptop.
80 és 110 ezer között (minél kevesebből jöjjön ki)
Amire használná illetve kellene neki:
Microsoft Office
Internet
néha filmezés (HD nem kell)
legyen benne DVD író -
#11203 Ilyen árgépes dolgokba ne nagyon bízz szerintem. nem árt előtte utánaérdeklődni egy adott cégnél. -
#11202 Viszont nekem ez már elég, és elég lesz jó árban vannak, és az asus márkának sincs rossz híre, meg két év a gari... -
#11201 Szisztok, szerintetek vegyek egy ilyet, mert valahogy mintha túl jó ára lenne:
http://www.argep.hu/main.asp?suche=ASUS+K52JB-SX072D&x=0&y=0 -
#11200 Hello, szerintem is az Inspiron N5010 a nyero, amugy itt egy regebbi cikk a temaban: link. -
red13 #11199 Hálás köszönet! Azt hiszem ez lesz a tuti vétel. :) -
#11198 A HD-s intelek elviszik elvileg az ilyen filmeket (ezért van a HD a nevében). De ha ilyen hard filmes vagy szerintem menj tutira, és vegyél dedikáltat.
Filmezésre szerintem ez is elegendő, de a jövőre gondolva inkább ezt venném meg.
Nagy nehezen sikerült kikeresni, tud írni DL-t. 27 perc alatt ír tele egy lemezt. Jól sikerültek ezek a Dell-ek, a 3 év gar miatt pedig bestbuy. -
red13 #11197 Sziasztok!
Laptop váráslása előtt állok, de nem igazán értek hozzájuk. Elsősorban film nézésre használnám, tehát az elsődleges dolog amiért venném, hogy simán fussanak rajta a Full HD filmek, esetleg a későbbiekben, ha vennék majd egy külső Blu-ray meghajtót, akkor azok a filmek is menjenek normálisan. Legyen rajta HDMI csatlakozó, képernyő átmérője 15,6 legyen, és lehetőleg supermulti meghajtó. Igazából az utóbbival bajban vagyok, mert nem tudom ezzel lehet DL DVD-ét írni?
Egyáltalán mik azok a szempontok amit nézni kell egy FullHD film lejátszásánál?
Én kinéztem kettő laptopot, bár elég drágák, esetleg ha olcsóbbat tudtok mondani és megfelel a fent leírtaknak az jó lenne.
Packard Bell
Dell Inspiron
Még annyi lenne, hogy nézegettem általában ebben az árkategóriában a HD 5470-es és a GMA HD videokártyák szerepelnek. Fenti listán megnéztem a 5470-es egyértelműen jobban szerepel, viszont a GMA HD az hogyan birkózna meg a HD filmekkel?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#11196 hát jah, én is ezt néztem ki magamnak, remélhetőleg 1-2 hét és megveszem végre. -
#11195 Na igen, ez brutaljo ennyiert... :) -
#11194 Hali! ezt. -
#11193 Hi.: link1, link2. -
tibi206 #11192 Hello!Milyen laptopot ajánlotok 150e-160e ft-os értékben netezésre, filmnézésre esetleg játékokra használnám. Válaszotokat előre is köszönöm. -
#11191 ennyi pénzért, ennyi garival nem kéne! -
#11190 HP G62 – egyszerűen notebook
-
fityere #11189 Sziasztok
melyik notebook-ot válasszam? Asus x51L vagy MSI CX600X-018HU én asztali pc-t adok érte.
Vagy ha valaki cserélne akkor az asztali pc-m paraméterei
Alaplap:Asus p5b
CPU: DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) Jól húzható
Memória:Kingmax 2GB 800Mhz
HDD:250GB SAMSUNG HD252HJ
Videókártya:Asus EAH4870 512MB GDDR5 256 bit
Táp:Chieftec 550 Minőségi
Dvd író:LITE-ON DVDRW SH-16A7S ATA + sony lightscrabe írót is adok
Monitor:Samsung 17' Syncmaster
Billentyűzet+egér
Házon digitális kijelző és pici repedés a tetején de cserélhető -
#11188 Erősen remélem a dolgot. Annyit mindenképpen megér! -
#11187 Hát ha azt az ASUS-t odaadják neked 60-80e forintért, akkor nosza rajta! -
#11186 amúgy jó lenne ez a noti is, amit linkeltél, csak sehol nem látom, hogy lehetne rendelni. a másik, hogy ahol venném, ott se tuti, hogy tudnának ilyent szerezni. De amilyent linkeltem, olyant igen és ők is dícsérték, hogy jóféle. Meg mindenképpen ott kell vennem náluk a notit, mert kapok rá kb. 60-80e Ft kedvezményt! -
#11185 Néha játszani is szeretnék. Meg arra kéne, hogy legyen benne kamera, wlan, legalább 3 gb ram, minimum 250 gb-os winyó, kártyaolvasó, vigye a hd-s filmeket, legalább 2 év gari legyen hozzá, ilyesmik. Köszi a linket! -
#11184 Még mindig az a kérdés, pontosan mire is akarnád használni? Ha játszani is akarsz, akkor még mindig pl. EZ inkább javasolt. Az ebben lévő videokártya majd' 2x gyorsabb... Ha pedig játszani egyáltalán nem szeretnél, akkor inkább más jellegű gépeket ajánlanék. -
#11183 Meg már ki is néztem magamnak ezt. Elvileg jövő héten már meg is tudom venni. Esetleg, ha valaki tud ennél jobbat olyan 150e-ért max, akkor szóljon! Köszi! -
#11182 jah, mondjuk a gari sokat számít. én az eladott 5 éves notira adtam fél évet, de csak azért, mert van hozzá szinten minden cucc pár kibuherált gépből, amik nem kerültek nekem semmibe. -
#11181 Ha lenne még rá gari, akkor megérne 80-at is, az igaz. -
#11180 Igazad van, kicsit alábecsültem a 3470-et, azt hittem csak ilyen GMA4500 szintű. De 60-nál többet akkor sem adnék érte. :) -
#11179 ez hülyeség amit írsz! Ennél sokkal gyenguszabb gépet adtam el 40-ért és mindenki szerint se volt sok érte. Úgyhogy erre simán rámondanék egy 80-90e Ft-ot. Szerintem az reálisabb! -
#11178 Mármint nem akarom megvenni, csak ha akarnám, annyit érne nekem. -
#11177 Én 50-et adnék érte. :) -
#11176 Szerintetek mennyit érhet a következő?
ASUS X59SL-AP207
* Intel Pentium Dual Core T2390 (1,86 GHz),
* 3GB DDRII,
* 250 GB,
* 15,4",
* ATI Mobility Radeon HD3470 256 MB
2 éves, épp most járt le rajta a gari, 2x volt szervízben, egyszer komplett dvd-írót, egyszer ventillátort és hőcsövet cseréltek rajta.
Jó állapotban, a burkolat nem sérült.
-
#11175 A CineCrystal technológiáról tudtok valamit? sokkal többet fogyaszt mint pl. a Led? találtam egy jó laptopot csak ilyen CineCrystal van benne -
#11174 Lecserelheted. -
karajjj #11173 szíved joga, hogy mit telepítesz rá, bár nem valószínű, hogy xp-hez lesz driver, win7-re jön már minden, a laptopokat is arra gyártják -
#11172 Halljátok, ha egy laptopot pl. Linuxal adnak akkor én le cserélhetem más oprendszerre? Pl. Xp-re ? Mert mintha halottam volna olyat hogy Xpvel adták valakinek és nem bírt mást tenni rá csak Xp-t -
#11171 Klassz. -
#11170 Már mint hogy aki megveszi az ASUS-t, azzal elcserélném a Toshibámra. :)