Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi everybody! Régen nem jártam erre de most megint erre fujt a szél!
Jelenleg Londonba vagyok és Gamer laptopot készülök vásárolni!
De csalodnom kellett a UK piacában semmmi értelmes Laptop nincs! 😞 CSak vásárlókat megtévesztõ online üzletek akik a Vga szégyelik kiirni a specifikáciok kõzé! A K...anyukat.
KÉrdés a magyar online piacon hol találok 300-320 ezer körül 5850 or 5870 vagy vele hasonlo tudású Nvidias Gamer notebookot???

Válaszokat elõre is köszönöm!😊
Higany
Még egy kérdés! Mit tudsz arról, hogy a HP laptopoknál meg lehet hosszabítani az alap 1 év garit? Köszi még 1x!

Higany
Errõl mi a véleményed? Csak, mert elég jó árban van. Annyi talán a gáz vele, hogy valami semmitérõ videókártya van benne. Nem? Vagy másban is különbözik? Amúgy a mostani melóhelyen is ASUS laptopok vannak. Én tartom karban õket és nagyon meg vagyok elégedve velül, minõségre és gyorsaságra is. A HP-al nincs semmi tapasztalatom. Vagyis csak annyi, hogy egyik régóta hajón melózó ismerõs vett egyet amcsiban és azt telepítettem, de valahogy sokkal minõségibbnek tûnt, mint amiket itthon lehet kapni. Amit belinkeltem az nagyon gáz? És szerinted mennyire szereti a HD-s videókat, és mennyire felejtõs rajta játszani?

Higany
Az nem is lenne annyira fontos, mert van adapterem is, csak gondoltam, kicsi és lehet elvesztem, meg nem akarom azt is hurcibálni. Azért gondoltam ilyent is tudó notira, mert telóról könnyebb lenne leszedni a cuccokat, de nem fontos, úgyse azzal fényképezek leginkább. Kösz!

Solten
Rendben: link. Sajnos a kekfog a kategoriabol rendre kimarad, de ez orvosolhato egy csoppnyi adapterrel.

Saor Alba

Higany
Még annyi, hogy nem muszály, hogy bármiféle kiegészítõ legyen hozzá, mert van legális win 7-em, meg usb-s egerem és laptoptáskám is. És szinte bármit be tudok szerezni, akár ingyen is, csak a laptop maga nagy falat.

Higany
Szeva! Hát valszeg hamarosan megyek külföldre melózni és oda vinném magammal. A fõbb szempontok: win7-et tudjak rátenni és jól fusson rajta, legyen rajta bluetooth, meg kártyaolvasó, dvd-író, wlan, legalább 15"-os legyen a kijelzõje, ha lehet, akkor ne integrált videokártya legyen benne, és külön ram-al, legalább 250-es winyó legyen benne, minimum 2-3 usb legyen rajta, legyen beépített webkamerája mikrofonnal, meg az se ártana, ha nem csak 1 év gari lenne rá. Leginkább netezni, filmet nézni(avi-kat, de akár hd-s filmeket is), és játszani is(nem feltétlenül a legújabb játékokkal, de ha van ebben a kategóriában olyan, ami minimum grafikán elviszi az újabbakat is, az nem baj 😊) használnám. A legfõbb szempont, hogy max. 150e Ft-ba jó lenne ha beleférne, de inkább ennél is legyen olcsóbb. Meg még annyi, hogy nem árt, ha strapabíró az egész, nem gagyi anyagokból. Nagyon köszönöm a segítséget!

Solten
Hi, esetleg elarulhatnad a felhasznalasi szempontjaidat...

Saor Alba

Higany
Vagy esetleg ez lenne a jobb választás? Thx!

Higany
Sziasztok! Hamarosan valszeg venni szeretnék egy laptopot. Szerintetek ez megér ennyit? Valami hasonlón gondolkodok, olyan 150r Ft-ért. Amúgy hol érdemes laptopot nézni, ahol jó áron és jók vannak, mellesleg nem vágnak át valamivel? Köszi!

Solten
<#alien> <#alien2>

Saor Alba

Vagy nagyon ügyesnek kell lenni és akkor megéri, de ha megvámolják akkor kb ott vagy árban.

hykao
Ebay
Hali!
Valaki leírná a különbségeket a két gép között ? elsõ második.
Köszi

Csacsi
Sziasztok. Nézegettem a HP touchsmart TM2-es gépet. Valamelyik külföldi HP shopban összeraktam durván 250.000 Ft-ból, viszont Magyarországon 335.900-ért van csak. Tudtok olyan külföldi oldalt, ahol szállítanak Magyarországra ilyen gépet? Az nem zavar, ha angol nyelvû a billentyûzet, meg ilyenek...köszi elõre is

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

V43 1105
<#puszi>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Solten

Saor Alba

Solten
Solten

Saor Alba

Solten
Kb. egy asztali HD 5770 teljesitmenyenek felel meg. Szoval eleg korrekt jatekhoz 😊 Az ara sem veszes (a specifikaciokat tekintve) szvsz.

Saor Alba

allock
jézus
zsír az elsõ
5850-el wow 😄 kell egy ilyen

ezen mennének a mostani meg régebbi játékok is megfelelõ beállításon?

éri az árát? 276K-ért?

#hhwnd

Elvileg ugyanaz a kettõ csak a szine más.
Nekem 3060-asom van, csak ajánlani tudom.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

V43 1105
Esetleg valami más márka ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bajgunar
HP-Compaq Pavilion dv6-3060eh
HP-Compaq Pavilion dv6-3050eh
Ez a kettõ között, mi a külömbség? Pezsgõ színû? Ez + 7600HUF ???
Ez a kettõ közül kéne választanom, meik legyen? Amit linkeltél, 60EH?
Bocse, köszi.
Igen én is azt nézem hogy lehet hogy az lesz jog veszel valami olcsot mondjuk kb70 ért Es rakotom a monitorra 😊

bajgunar
<#eljen><#smile> Köszi szépen!
ATI Mobility Radeon HD 5650
Tényleg! Itt nézegettem, mik vannak, és jah, ez a laptop tényleg frankónak tûnik. Mondjuk OP nem kéne, hanem inkább a 4Gb, de mind1.
Asszem ez lesz a végeredmény, +1*köszi.
Meek és megveszem. Sztem hétvégére meglesz.
Solten

Saor Alba

zvaragabor
#10910, #10908 - Köszi szépen.

Mindenkitõl - Szerintetek az normális, hogy az elsõ alkalommal feltöltött akksi kb 1 és egy háromnegyed óráig bírta? Ubuntu live cd-rõl mûködött, egyenlõre nem tettem föl semmit. Lehet, hogy ez miatt? Mert hogy CD-rõl pörgetett mindent?

Chaos Anno Domini

bajgunar
Solten! , ha már ennyire benne vagy a témában, nem tudnál nekem ajánlani egy olyan laptotpot, ami max 200k lenne, de azért játszani is lehetne rajta rendesen. Uncsitesómank kéne, és legfõképp a cod6 -ot szeretné tolni rajta, élvezhetõ minõségben.
180-200 között árban. Köszi elõre is.
franc0
Esetleg kisebb laptop (a hordozhatóság miatt) + otthon néha rákötni TV-re vagy monitorra?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Solten
Hi.: link.

Saor Alba

Sziasztok!
Szeretnék laptopot vásárolni és mivel egyátalán nem vagyok ezekben otthon ezért a ti segítségeteket szeretném kérni 😊
És a lényeg hogy minél nagyobb legyen a képernyõje 😊
Azt szeretném kérdezni hogy miket tudtok ajánlani? 150 fölé azért nem nagyon szeretnék menni )
A használtak is jók 😊

Solten
Hi.: link. A proci 2 magos, atomtakarekos (10W TDP), hosszu uzemido, az IGP HD videot gyorsit, HDMI kimenet. Szoval a celjaidra boven tokeletes 😊

Saor Alba

Solten
Na igen, tenyleg tul szep lett volna ha igaz... 😊

Saor Alba

V43 1105
15-16 max..

bajgunar
Felhvtam reggel a Kventa -t, de a csóka semmi se tudott, meg nem is találta a GT420M -es laptop-ot, h olyan nincs.
Ja-ja, gyorsan megváltoztatták az adatlapot.
Mind1. Ha netán ezt olvassa, szívesen elküldöm a képeket, meg a régi link-et. Megvan, lementettem a google álltal tárold változatot, ahol még a 420-as van, szinte minden boltnál, ugyanugy shopmániában is.
Érdekes <#confused>
Senki nem ugrott rá, vagy ennyi idõnek el kellett telnie, hogy észrevegyék? 09.05. én tüntették fel elsõnek a 420-as karival, azóta most írták át? <#nemtudom>
<#banplz><#bdead><#levele>
scs17
Hát ma már átírták ATI-ra az adatlapon, szóval úgy néz ki túl szép volt, h igaz legyen 😄😄

mekkora méretben gondolkodsz (<15"; 15"; 16"; 16"<😉?

V43 1105
Sziasztok!

Maximum 160 ezer forint értékben, netezésre, msnre, zene hallgatásra, filmezésre, office használatra milyen gépet ajánlanátok ?😊 És miért?!😊

bajgunar
Nah ez a GT420M -es csodamasina engem is érdekelne!
Megkérdezted a boltot, hogy most mi is van benne?
Mert minden más odalon én is 5740-essel találtam.
Most ha ezt írták, én meg megrendelem és 5740-es van benne, akkor meg mi lesz? Kiverném azthiszem a balhét rendesen.
Am az a gép elég lazán vinné cod6-ot szerintetek?
Holnap én is felhívom õket, hogy most hogy is van ez???
scs17
Igen, de lehet h az van benne.
Árgép.hu-n megnéztem a gépet, és 170-176k -ig ati hd5470-t, 176k-tól pedig általában GT420M-t írnak az adatlapnál a boltok(logikusnak tûnik). Küldföldi oldalak szerint is van ilyen konfiguráció.
De azért biztonság kedvéért e-mailben rákérdezek, mert tényleg nagy különbség van a két videókártya között.

Gollo
Csak jót tudok róla mondani... apámnak másfél éve megvan egyszerse volt rá panasz.. õ csak dicséri hogy ilyen jó olyan jó.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Azért azt nézd meg jobban mert itt nem az a video kari van benne amit ott leirtak
ipon

Édesapám egy éve vett egy Satellite L505-111-et és azóta nincs vele semmi gond, ugyanolyan penge mint egy éve.

zvaragabor
Köszi. 😊 Az ilyen biztatások jólesnek. Csak mert most hoztam haza. 😊

Chaos Anno Domini

Solten
Batyam egy Satellite Pro tulajdonosa, ami lassan ket eves lesz, eddig hibatlan.. 😊

Saor Alba

Picit wtf, hogy kb 3szor annyi proccess fut laptopon, mint asztalin >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zvaragabor
Ha konkrétan errõl a termékrõl ne tudtok, de legallább a Satellite sorozat mebizható? Nem döglenek meg a 2 év grancia után? Vagy nem kell gyakran szervizbe vinni?

Chaos Anno Domini

Solten
Igazabol a procija joval gyengebb ha a gyers erot nezzuk: 1MB cache vs 3M, az orajel egy dolog. A P6000 modern, uj cucc, 32nm litografiaval keszul. a Packardnal DDR2 rendszermemo. A VGA-ja viszont erosebb az igaz.
A poen hogy a Packard Bell meg nem eri el anyaghasznalat tekinteteben az Acer minoseget. Ma is csesztettem egy TJ71-et, a billentyuzetet korulolelo lemez valami ujrahasznosithatott muanyagbol keszulhetett... 😄

Saor Alba

hykao
Vagy EZ? Hmm? Ha már ACER front... A Packard Bell procijában és a videokártyájában is több a nyers erõ. Igaz 1GB-tal kevesebb ram, és 180GB-tal kevesebb HDD, viszont alapból 2 év gari, és még olcsóbb is valamivel.