Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg Londonba vagyok és Gamer laptopot készülök vásárolni!
De csalodnom kellett a UK piacában semmmi értelmes Laptop nincs! 😞 CSak vásárlókat megtévesztõ online üzletek akik a Vga szégyelik kiirni a specifikáciok kõzé! A K...anyukat.
KÉrdés a magyar online piacon hol találok 300-320 ezer körül 5850 or 5870 vagy vele hasonlo tudású Nvidias Gamer notebookot???
Válaszokat elõre is köszönöm!😊
Saor Alba
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
zsír az elsõ
5850-el wow 😄 kell egy ilyen
ezen mennének a mostani meg régebbi játékok is megfelelõ beállításon?
éri az árát? 276K-ért?
#hhwnd
Nekem 3060-asom van, csak ajánlani tudom.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HP-Compaq Pavilion dv6-3050eh
Ez a kettõ között, mi a külömbség? Pezsgõ színû? Ez + 7600HUF ???
Ez a kettõ közül kéne választanom, meik legyen? Amit linkeltél, 60EH?
Bocse, köszi.
ATI Mobility Radeon HD 5650
Tényleg! Itt nézegettem, mik vannak, és jah, ez a laptop tényleg frankónak tûnik. Mondjuk OP nem kéne, hanem inkább a 4Gb, de mind1.
Asszem ez lesz a végeredmény, +1*köszi.
Meek és megveszem. Sztem hétvégére meglesz.
Saor Alba
Mindenkitõl - Szerintetek az normális, hogy az elsõ alkalommal feltöltött akksi kb 1 és egy háromnegyed óráig bírta? Ubuntu live cd-rõl mûködött, egyenlõre nem tettem föl semmit. Lehet, hogy ez miatt? Mert hogy CD-rõl pörgetett mindent?
Chaos Anno Domini
180-200 között árban. Köszi elõre is.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saor Alba
Szeretnék laptopot vásárolni és mivel egyátalán nem vagyok ezekben otthon ezért a ti segítségeteket szeretném kérni 😊
És a lényeg hogy minél nagyobb legyen a képernyõje 😊
Azt szeretném kérdezni hogy miket tudtok ajánlani? 150 fölé azért nem nagyon szeretnék menni )
A használtak is jók 😊
Saor Alba
Ja-ja, gyorsan megváltoztatták az adatlapot.
Mind1. Ha netán ezt olvassa, szívesen elküldöm a képeket, meg a régi link-et. Megvan, lementettem a google álltal tárold változatot, ahol még a 420-as van, szinte minden boltnál, ugyanugy shopmániában is.
Érdekes <#confused>#confused>
Senki nem ugrott rá, vagy ennyi idõnek el kellett telnie, hogy észrevegyék? 09.05. én tüntették fel elsõnek a 420-as karival, azóta most írták át? <#nemtudom>#nemtudom>
<#banplz>#banplz><#bdead>#bdead><#levele>#levele>
Maximum 160 ezer forint értékben, netezésre, msnre, zene hallgatásra, filmezésre, office használatra milyen gépet ajánlanátok ?😊 És miért?!😊
Megkérdezted a boltot, hogy most mi is van benne?
Mert minden más odalon én is 5740-essel találtam.
Most ha ezt írták, én meg megrendelem és 5740-es van benne, akkor meg mi lesz? Kiverném azthiszem a balhét rendesen.
Am az a gép elég lazán vinné cod6-ot szerintetek?
Holnap én is felhívom õket, hogy most hogy is van ez???
Árgép.hu-n megnéztem a gépet, és 170-176k -ig ati hd5470-t, 176k-tól pedig általában GT420M-t írnak az adatlapnál a boltok(logikusnak tûnik). Küldföldi oldalak szerint is van ilyen konfiguráció.
De azért biztonság kedvéért e-mailben rákérdezek, mert tényleg nagy különbség van a két videókártya között.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
ipon
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chaos Anno Domini
A poen hogy a Packard Bell meg nem eri el anyaghasznalat tekinteteben az Acer minoseget. Ma is csesztettem egy TJ71-et, a billentyuzetet korulolelo lemez valami ujrahasznosithatott muanyagbol keszulhetett... 😄
Saor Alba