Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Chaos Anno Domini
175e Ft környékén szeretnék laptopot vásárolni. Fõleg netezésre, HD filmek nézésére, office-ra használnám, de jó lenne ha a játékok is mennének vmilyen szinten.
Egyelõre ezt néztem ki: ACER NOTEBOOK AS5742G-3374G64MN
Sztetek ez milyen, vagy milyet ajánlotok ebben az árfekvésben?
A választ elõre is köszi!
200-300e között melyik most a legerõsebb laptop a piacon ?
A teljesítmény lenne a fõ szempont. (fõleg proci,VGA)
Mellékesnek, meg lehet, hogy ne túl alacsony felbontása. Minél több RAM, minél nagyobb (nem méretre 😊 ) és gyorsabb HDD (7200rpm kb). Akkor eddig nem mondtam semmit kb. Még annyi, hogy az NVIDIA kártyák elõnyben , mivel az eddigi 3 ATI kártyámmal nem nagyon voltam meelégedve (bár az asztaliban volt).
Blu-ray kombó is elõny.
Valószínû ilyen árban nem lehet minden a legjobb, de a lényegre térve és magamat ismételve melyik a legerõsebb gép most a piacon ennyiért?
Eléggé gyenge az a kari sztem.
Ue a laptop nem lenne rosz egy 330-as karival.
Esetleg tudok egyet ajánlani 200k -ért? Amin cod6 is játszható lenne?
Elõre is köszi.
Csipesz
Saor Alba
Vélemény?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nekem leginkább itthoni használatra kellene a laptop meg kisebb helyeken zenélnék róla,viszont nem volna baj az se ha néha tudok játszani is rajta pl wow-al stb.
Lehet ezen a laptopon játszani? mert ezekröl az integrált cuccokrol nemtok semmit :S
elõre is köszi
Toshiba Satellite L500-24V
Processzor Core i3-330M (2.13 GHz, 3M Cache)
250GB (5400rpm) SATA
2 GB (1066 Mhz DDR3
15,6” HD kijelzõ
DVD+/- RW SuperMulti DL
integrált Intel HM55
2 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB 2.0
1 x Ethernet
VGA bemenet
HDMI
mikrofon, sztereó, fejhallgató-/vonali kimenet,
PCMCIA Express (34)
Univerzális memóriakártya-olvasó (SD, MemoryStick, MemoryStick Pro, MultiMedia Card)
6 cellás lítium-ion akksi, 2 év garival
nem sokkal de az ati nagyobb fps-t produkál. amugy ezt te is bármikor megnézheted.
Alienware m14x
melyik vga a jobb?
1) NVIDIA™ GeForce® G 310M 1GB DDR3 + OPTIMUS
2) Ati Mobility Radeon HD 5145 512MB DDR3;
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Chaos Anno Domini
szeretném eladni a toshiba A200-as laptopomat, de nem tudom, hogy most mennyit érhet. Errõl lenne szó: c2d T5250, intel X3100, 2,5gb ram, 320 gb hdd és 1,3 mp-es kamera. A gép 2 és fél éves.
Szerintetek milyen áron lehetne hirdetni, ami reális érte?
Elõre is köszönöm a választ😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Chaos Anno Domini
Saor Alba
Saor Alba
Szeretnék venni egy laptopot egyetemre de azert jatszani is szeretnek rajta. 22O körül neztem gepeket legjobbnak a hp pavilion dv6 3o7oeh-t talaltam. Szerintetek?
VGA arkategoriahoz kepest eleg jo a procitol felek kicsit.
Vagy esetleg valami más ajánlat?
Leginkabb BF2 BC2 MW2 aminek kene futnia rajta.
Köszi elõre is a segitseget.
Most már egyáltalán nem. Gondoltam hobbiszerelném ebayes alkatrészekbõl, csakhát fingom sincs mi romlott el.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Chaos Anno Domini
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintem a 2GB-os DELL lesz a szerencsés.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Saor Alba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
És esetleg ezzel összehasonlítva a DELL-t melyik érné meg jobban? Ha jól tudom árban nagyjából hasonlítanak.
Saor Alba
Saor Alba
http://www.edigital.hu/Notebook/Packard_Bell_EASYNOTE_TM85-JN-501HG_notebook-p57688.html#
+ van hozzá Windows 7 Home Premium is, mégis olcsóbb mint a másik. (amihez nincs semmi OP rendszer)
Ez mivel magyarázható? Az ASUS ennyivel jobb minõségû vagy megbízhatóbb? Vagy még a +1 év garancia is jobban befigyel ilyen kérdésekben? Jelenleg e kettõ között vacilálok.
És lenne még egy mini kérdésem. A DDR3-mas RAM-ok minden esetben jobbak mint az ugyanannyi DDR2?
Elõre is köszi.
Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában valami jobb gépet?
Elõre is kösz 😊
VGA arkategoriahoz kepest eleg jo a procitol felek kicsit.
Vagy esetleg valami más ajánlat?
Leginkabb BF2 BC2 MW2 aminek kene futnia rajta.
Köszi elõre is a segitseget.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.