16455
  • Balee 007
    muszáj még mindig ezt nyomatnod? senki sem kíváncsi rá!
  • cyberkata
    http://bit.ly/hc0lK9 mi a véleményetek erről a gépről? kívülről nagyon tetszik, de ár-érték arányban milyen?
  • Barganda
    Rendben, bízom benne hogy csak jót fogok tudni róla írni.
  • KaBuTo666
    leszarom az op rendszert :D megoldom magam, nem kell +20 ezerért...abból inkább veszek pár rekesz sört a laptop mellé, míg végignyalom a laptopot addig el is fogy :D
  • Balee 007
    Majd írhatnál róla egy pm-et nekem, ugyanis én is ilyet készülök venni, csak egyel gyengébb(i3 380m) procival meg 500Gb-os HDDvel.
  • Barganda
    Valóban, az elírást én is észrevettem. A lényeg hogy ilyen proci és vga magasabb árfekvésben szokott lenni. Jövőhéten megveszem, aztán kiderül mennyire jó választás :)
  • pityuszka
    de ehhez még adjunk hozzá 30-40ezret, mert ezen nincs oprendszer :D
  • KaBuTo666
    Vesd össze azt, és ezt!
    Rájössz hogy drága annyiért :D
  • franc0
    Hát ez tök drága ennyiért, nem értem a lelkesedést.
  • Balee 007
    Megint csak az ipon-ra hagyatkozol. Ott mindig van valami elírás, mert ezen a gépen van HDMI meg kártyaolvasó is, ellenben ha jól tudom csak 3 USB-je van a gépnek
  • pityuszka
    nekem az lenne a kérdésem a szakértőkhöz, hogy itt ez a laptop
    és ahogy végignézem, sztem marha jó, meg minden van rajta
    és az lenne a kérdésem, hogy ez mért ilyen olcsó?
    mert csomó minden van rajta és hatalmas memória és mégis tök olcsó
    hol van benne a csavar, mert sztem ez drágább kéne legyen, nem?
  • pityuszka
    az nem lehet hogy azért mert Linux van rajta és nem vmi drága windows 7?
    illetve nem nagy durranás a laptop, nincs rajta sem HDMI,sem bluetooth,sem kártyaolvasó, ami az átlagosnál jobb az a 640GB vinyó, de ennyi
  • Solten
    Packard Bell EasyNote TK11: Megérkezett a Brazos

• Barganda
    Sziasztok!

Tud valaki valamit arról hogy ez miért ilyen olcsó?
  • KaBuTo666
    Ez se kutya, kössz!
  • Solten
    Memo/HDD/VGA-hiba.. akarmi lehet -> szerviz.
  • Solten
    Ha mar a srac emlitette a radium-ot: link.
  • Pet0456
    A jelenlegi best-buy ajánlat, amely a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik 150e ft környéken az a LENOVO Y560-as i3, 4GB, ATI MOBILITY 5730 1GB DDR3
    Itt is találsz belőle: WWW.RADIUM.HU

Nekem is ilyen van csak az i5-ös verzió és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Ati Mobility Radeon 5730-as a 3D MARK 2008-ban egyenlő teljesítményt ért el, mint az Mobility Radeon HD 5830-as.

A 3DMark Vantageban 16%-al a CRYSISben 17%-al veri az 5650-est ami valjuk be nagyon szép eredmény.

Az anyaghasználata és a minősége is sokkal jobb, mint a DELL N5010-esnek és a JBL hangszórók is maximálisan teljesítenek főleg filmeknél és játékoknál óriási a különbség. Barátomnak DELL N5010-ese van és mit mondjak hát az egy "doboz" a hangszórók alig szólnak rajta és inkább egy 5 éves Acerre hasonlít, mint egy új generációs laptopra..

Laptopot nem minden nap vesz az ember így én mindenképp a LENOVO Y560-ast ajánlanám, főleg így hogy most elérhető 159.990Ftért, mivel egy sokkal jobb minőségű laptopot kapsz minimális hozzáfizetésért.
  • KaBuTo666
    Épp készülök venni, olyan 200-300 ezer forintból kellene kihozni az árhoz megérős féle, megfelelő hardverekkel ellátott nem használt laptopot...szétnézegettem a neten, találtam is egy félét, szerintetek? click
    Igazából modellezni tudjak - 3ds max, autocad, legyen azért 4 gb memória, esata legyen rajta, szokásos filmezés, jó képminőség...szóval tényleg egy rendes laptopot szeretnék venni, csak nem tudom hogy dell, hp, stb...melyik adhatná a jobb minőséget az árhoz képest, vagy tovább élő laptopot - bár ez függ hogy mennyit használom. :-)
  • Vieras
    nincs képem, és nemtudok semmit csinálni vele, állandóan fekete képernyőm van
  • Solten
    Hi. Belepsz a BIOS-ba -> load optimised defaults, elmented majd restart. Vagy csokkentett modban inditod a windozt'.
  • Vieras
    Sziasztok. Van fél éve egy acer 5742ZG típusú laptopom eddig hibátlanul működött azonban tegnap este amikor a Windows lenyomta alvó állapotba azóta nem indul a gép se milyen formában ha meg nyomom a bekapcsoló gombot akkor a ledek világítanak venti megy vinyó felpörög de se kép se hang, majd 10másodperc múlva kikapcsol és utána újra bekapcsol magától és ki be kapcsolgatja magát anélkül hogy hozzá érnék de képernyő sosincs. Majd elkezdet pötyögni mikor az aksi lemerült, próbáltam aksi nélkül csak hálózati kábellel meg aksi plusz hálózati kábellel is utána ugyan ezt csinálja ötletek?
  • Play4Real
    császtok

http://ipon.hu/webshop/product/_acer_emachines_e732g_3382g50mn_lx.nd70c.003/172388

mit szoltok ehez??? ilyen áron szinte ingyen van....vagy lehet h elvan irva ?
  • fodorpetii
    na akkor csak nem lehet rossz :) köszi a segítséget, megnézem a másikat is.!
  • Solten
    Link. #12065: sajatom 2 eve hibatlan...
  • fodorpetii
    link

Közben találtam egyet, az Acer megbízhatósága érdekelne főleg. köszi előre is!
  • fodorpetii
    Hát lehetőleg szeretném ha gyors lenne, meg alap dolgokat eltudjak végezni,msn..stb.Persze szeretnék rajta játszani is de nem ez a legfontosabb, nem egy erőművet szeretnék egy mostani "átlagos gépet".
    100-110 ezrem lenne rá kb.
    (Ja és ha nem fekete lenne az is tetszene, de nem ez a legfontosabb tényleg :)
  • kifli
    :O

Elküldtem neki :)
    Köszönöm a tanácsot!
  • passatgt
    megabrutál, lol
  • hykao #12061
    ITT van a Dell mégjobb áron, több rammal (ha nem átverés vagy elírás...)
  • hykao #12060
    Az új Acer Aspire 7750G is jó választás lehet, 3 évre kiterjesztett garanciával (ha jól emlékszem Iponon nemrég tesztelték az nV videokártyás változatot).

Ha újabb játékokra is éhes az ismerősöd, akkor esetleg az erősebb HD 6850M-es videokártyával (ha itthon kapható ilyennel)
  • kifli
    nem pontosan nekem kell a gép :)
    Egy is merős szegezte nekem a kérdést, hogy 300k-ig menne el, de nem feltétlen muszály neki annyiért gép. A jó ár/érték arányt keresi, kisebb kijelzőt ennél nem akar :)
  • hykao #12058
    Pl. az új Dell XPS L702x, de ha válaszolsz a kérdésekre, akkor könnyebb tanácsot adni.

szerk: közben látom te is megtaláltad... :) (amúgy sok gép jöhet még szóba, csak részletezd a kívánalmaidat...)
  • kifli
    EZ van még esetleg...
  • kifli
    pl?
  • hykao #12055
    Már nem. Sandy Bridge-es gépet vegyél, 6-os szériás ATI vagy 5-ös szériás nV videokártyával. Amúgy pontosan mire kell a gép, és mekkora kijelzőt szeretnél?
  • kifli
    EZ jó választás-e? Keret max 300e
    De az már nyújtson sokkal többet :)
  • Solten
    Udv, ha kicsit bovebben kifejtened az igenyeidet, egyszerubb lenne ajanlani...
  • fodorpetii
    Sziasztok, most kezdtem el nézegetni laptopokat húsvét után tervezem kb hogy veszem 100-110 ezret gondoltam rá költeni. mit ajánlanátok, márkákban és stb, köszi előre is.!
  • Solten
    Nincs mit, utananeztem a konkret tipusnak, Core i3 van benne, nem CULV, de huzza kb 8 orat az akku, nem rossz, mert a CULV-hoz kepest egy atomeromu.