2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Birk@
    Inkább arra válaszoljatok plz, hogy honnan van meg a játék :)
  • Timber
    ATI 9700 Pro

Nem azert ilyenek a kepek hanem a JPEG tomorites miatt ... csak az EQ2 menuje ... bahh ... az ingyenes honap max arra eleg, hogy beallits mindent a menuben a neked megfelelore ^.^
  • Eltergo
    Milyen kártyád van? én kb. Geforce 4200-re gondolok :)
  • Timber
    Arra meg nem jottem ra, hogy az EQ2ben hol tudom beallitani azt, hogy milyen minosegben tomoritse a shotokat. Sajnos emiatt viszonylag nagy tomoritessel csinalja >.<
  • Timber

Hazisarkanyom es en ^.^

Yipppiee!

Mikor kileptem a Matrixbol ... ^.^
  • Timber
    bar a kep csaloka ^.^

A karakterem kb. minden normalis meretu karakter (human, elf stb) derekaig er ^.^
  • Timber

A karakterem ^.^
  • Eltergo
    Nekem nagyon tetszik a EverQuest 2 csak az a gond elég igényes videokártya kell majd hozzá...körülbelül Geforce 6800 vagy Ati X800-as széria. Fizetősnek tutti fizetős lesz de szerintem megéri...habár kérdés erre kinek van pénze :D
  • Timber
    magus nem tok mindegy? Nalad ugy is ugy nezne ki mint a quake1 ^.^
  • Timber
    www.everquest2.com nem gyors ^.^ vagy csak nalam nem?
  • Timber
    Nem lehet berakatni valahogy a topik cimebe, hogy magyarok a Runnyeye szerverre jojjenek? mert a sok sok post kozt elveszik, es eddig ott van a legtobb magyar (egyelore csak 2 a 2bol ^.^ ... de tudok vagy 10-15 embert aki ott fog jatszani).

Majd szurok be par kepet ha gondoljatok ^.^
  • Birk@
    Tudtok egy helyet ahol bécsben tuti lehet kapni?
  • Birk@
    Hm, lehet 7végén kiugrok bécsbe? :))))
  • MrStokes
    Lenne egy off topc kerdesem: hogyan es hol lehet animalt kepet berakni, hogy a nevem helyett az jelenjen meg???
  • MrStokes
    En is kaptam mail-t es ebben arra kernek h kattintsak a megadott linkre h megerositsem a rendelesemet, h tovabbra is all az elorendeles. A linkre ranyomva feljon az outlook egy uj level irasara szolgalo ablaka ahol a cimzett es a level temaja mar ki van toltve. Gondolom le kell irnod benne h meg mindig igenyt tartasz a jatekra es elkuldeni! Ha vkit erdekel a link akkor szoljon es bemasolom ide!
  • Sáska
    Én kaptam tőlük mailt, hogy az automex vmit ellámázott, s hogy jövőhétre csúszik a dolog.. de amugy lejjebb olvashatsz erről.
  • Jockey
    jah és pls akinek megjön a hcgameres rendelés az írjon be valamit, hogy tudjam egyáltalán él e
    kb amugy mikorra kéne megérkeznie?
    nem 12e a megjelenés dátuma?
  • Jockey
    BAHH
    PLSSSS
    LEGYETEK MÁR GONOSZAK:)
    én tuti gonosz beállítottságu karit csinálok, hányingerem van az ilyne isten áldjoon utadon és védelmezzen atücsöktöl bogártól, és fény világítsa meg utadat dumáktol:)
    egy gonosz gnome brawlerem volt bétába, tök jó kis darkos feelingű pályák vannak, meg a város is tök hangulatos, queynos ilyne tök átlagosan szépen néz ki, túl emberi:)
    EVIL power:) pl kasztváltónál volt egy rész, ahol be kellett fenyíteni pár muksót, mert különcködtek, és ott pl bezsélni kellett velük, és mindegyiket megpofozta a karim:))))))
    azon szénné röhögtem magam:)
    queynosba ashámánom meg lámán meggyógyított mindekit aki mérgezve volt a 10es kasztváltó küldibe:)
    iszonyat jól nézett ki ahogy a 20 centis gnomom lepofozta a kocsmárost, lehet ezt nem szeretni?:)

rend lvl16gnome brawler sponsored by Freeport maffia:)
  • b-type
    én lennék egy.
  • Zoidberg
    Nem igaz...az Automex nem fizetett időben, így nincs szériaszám a játékokhoz...talán a jövő hétre lesz.Addig nincs EQ2 a csodálatos magyar forgalmazótól.
    Nem megy valaki a hétvégén Bécsbe ?
  • Birk@
    Nem lehet, elölről mindenki.
  • Birk@
    ill 1-2
  • Birk@
    én tudnék nagykeráron automextől venni játékot, úgy 1-1 ezerrel olcsóbb lenne, csak az első vásárláskor 80ezer felett kell vásárolni. Szal ha összejönne, megéré. Lennénk annyian? 8-10 játék
  • najó
    ugytudom,nem,kezdés elölröl
    kaptam végre levelet az elörendelésröl,inkább ne kaptam volna:((((((((((((((((
  • Sáska
    Tényleg, itt a bétás karikat tovább lehetett vinni retail-be, vagy mindenki kezdi előlről?
  • Sáska
    Hola!

Én is megrendeltem, remélem, mielőbb tudok jönni:)

@Birka: msn-en jelentkezz be
  • PTW
    nekem eddig az SWG volt az egyetlen MMORPG-m azabaj hogy hamar beleuntam. Az EQ II-t nézegetve viszont nagyon fontolgatom hogy ezt is kipróbálom, nagyon tetszenek a szkrínek és ez végre egy igazi fantasy.

valaki aki nyomatta a betát tud róla valamit mondani?.. ebben is rengeteg foglakozás van, transzport stb?
    thx

EDIT: ooohh most néztem meg a legutóbbi trélert... ez betette a kertkaput.. ahogy lesz pénzem megveszem..
  • najó
    nemhiszem,enis személyesen akartam atvenni a megrendelés szerint is
  • Rasti
    Lehet én is odamegyek és elhozom személyesen :)))))

Bár még 1 cég telefonszámot se találtam,hogy felhivjam öket
  • Rasti
    Hummm..

Én postai utánvét rendeltem és semmit nem irtak vissza.De ismerős is megrendelte és ő se kapott visszajelzést.

Lehet ,hogy csak azoknakm irnak vissza akik személyesen mennek be érte ???
  • najó
    mindegy akkois ottleszek,miko hozzak, penteken reggel dorombolok a Pálya utca 9-nél,addig mig nem adnak egy dobozt:)vagy minden arrafele tarto kamiont megallitok:))
  • najó
    nekemse irtak vissza:(
  • MrStokes
    Nekem irtak vissza miutan elorendeltem!
  • MrStokes
    En itt rendeltem meg es szemelyesen fogok ertemenni az I. ker Pálya u. 9 szam ala:
    http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=23&dirname=everquest2
  • Nexushun
    Én is megyek, megrendeltem az automexnél jövö héten kb megkapom. Addig ugy is wow bétázok egy kicsit :D
  • Sugam
    hol lehet szemlyesen megvenni??(marmnit nem megrendelni)
  • Curze
    Az egyik Timber, a másik Magus... csak a logó tökegyforma! :-)
  • Birk@
    Most akkor jáccol vagy nem?
  • magus
    szurjatok be igazi ingame kepeket a jatekrol pls...
  • Birk@
    Honnan szereztétek be a játékot?