2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#618 Inkább arra válaszoljatok plz, hogy honnan van meg a játék :) -
#617 ATI 9700 Pro
Nem azert ilyenek a kepek hanem a JPEG tomorites miatt ... csak az EQ2 menuje ... bahh ... az ingyenes honap max arra eleg, hogy beallits mindent a menuben a neked megfelelore ^.^ -
Eltergo #616 Milyen kártyád van? én kb. Geforce 4200-re gondolok :) -
#615 Arra meg nem jottem ra, hogy az EQ2ben hol tudom beallitani azt, hogy milyen minosegben tomoritse a shotokat. Sajnos emiatt viszonylag nagy tomoritessel csinalja >.< -
Hazisarkanyom es en ^.^
Yipppiee!
Mikor kileptem a Matrixbol ... ^.^ -
#613 bar a kep csaloka ^.^
A karakterem kb. minden normalis meretu karakter (human, elf stb) derekaig er ^.^ -
A karakterem ^.^ -
Eltergo #611 Nekem nagyon tetszik a EverQuest 2 csak az a gond elég igényes videokártya kell majd hozzá...körülbelül Geforce 6800 vagy Ati X800-as széria. Fizetősnek tutti fizetős lesz de szerintem megéri...habár kérdés erre kinek van pénze :D -
#610 magus nem tok mindegy? Nalad ugy is ugy nezne ki mint a quake1 ^.^ -
#609 www.everquest2.com nem gyors ^.^ vagy csak nalam nem? -
#608 Nem lehet berakatni valahogy a topik cimebe, hogy magyarok a Runnyeye szerverre jojjenek? mert a sok sok post kozt elveszik, es eddig ott van a legtobb magyar (egyelore csak 2 a 2bol ^.^ ... de tudok vagy 10-15 embert aki ott fog jatszani).
Majd szurok be par kepet ha gondoljatok ^.^ -
#607 Tudtok egy helyet ahol bécsben tuti lehet kapni? -
#606 Hm, lehet 7végén kiugrok bécsbe? :)))) -
#605 Lenne egy off topc kerdesem: hogyan es hol lehet animalt kepet berakni, hogy a nevem helyett az jelenjen meg??? -
#604 En is kaptam mail-t es ebben arra kernek h kattintsak a megadott linkre h megerositsem a rendelesemet, h tovabbra is all az elorendeles. A linkre ranyomva feljon az outlook egy uj level irasara szolgalo ablaka ahol a cimzett es a level temaja mar ki van toltve. Gondolom le kell irnod benne h meg mindig igenyt tartasz a jatekra es elkuldeni! Ha vkit erdekel a link akkor szoljon es bemasolom ide! -
#603 Én kaptam tőlük mailt, hogy az automex vmit ellámázott, s hogy jövőhétre csúszik a dolog.. de amugy lejjebb olvashatsz erről. -
#602 jah és pls akinek megjön a hcgameres rendelés az írjon be valamit, hogy tudjam egyáltalán él e
kb amugy mikorra kéne megérkeznie?
nem 12e a megjelenés dátuma? -
#601 BAHH
PLSSSS
LEGYETEK MÁR GONOSZAK:)
én tuti gonosz beállítottságu karit csinálok, hányingerem van az ilyne isten áldjoon utadon és védelmezzen atücsöktöl bogártól, és fény világítsa meg utadat dumáktol:)
egy gonosz gnome brawlerem volt bétába, tök jó kis darkos feelingű pályák vannak, meg a város is tök hangulatos, queynos ilyne tök átlagosan szépen néz ki, túl emberi:)
EVIL power:) pl kasztváltónál volt egy rész, ahol be kellett fenyíteni pár muksót, mert különcködtek, és ott pl bezsélni kellett velük, és mindegyiket megpofozta a karim:))))))
azon szénné röhögtem magam:)
queynosba ashámánom meg lámán meggyógyított mindekit aki mérgezve volt a 10es kasztváltó küldibe:)
iszonyat jól nézett ki ahogy a 20 centis gnomom lepofozta a kocsmárost, lehet ezt nem szeretni?:)
rend lvl16gnome brawler sponsored by Freeport maffia:) -
#600 én lennék egy. -
Zoidberg #599 Nem igaz...az Automex nem fizetett időben, így nincs szériaszám a játékokhoz...talán a jövő hétre lesz.Addig nincs EQ2 a csodálatos magyar forgalmazótól.
Nem megy valaki a hétvégén Bécsbe ? -
#598 Nem lehet, elölről mindenki. -
#597 ill 1-2 -
#596 én tudnék nagykeráron automextől venni játékot, úgy 1-1 ezerrel olcsóbb lenne, csak az első vásárláskor 80ezer felett kell vásárolni. Szal ha összejönne, megéré. Lennénk annyian? 8-10 játék -
najó #595 ugytudom,nem,kezdés elölröl
kaptam végre levelet az elörendelésröl,inkább ne kaptam volna:(((((((((((((((( -
#594 Tényleg, itt a bétás karikat tovább lehetett vinni retail-be, vagy mindenki kezdi előlről? -
#593 Hola!
Én is megrendeltem, remélem, mielőbb tudok jönni:)
@Birka: msn-en jelentkezz be -
#592 nekem eddig az SWG volt az egyetlen MMORPG-m azabaj hogy hamar beleuntam. Az EQ II-t nézegetve viszont nagyon fontolgatom hogy ezt is kipróbálom, nagyon tetszenek a szkrínek és ez végre egy igazi fantasy.
valaki aki nyomatta a betát tud róla valamit mondani?.. ebben is rengeteg foglakozás van, transzport stb?
thx
EDIT: ooohh most néztem meg a legutóbbi trélert... ez betette a kertkaput.. ahogy lesz pénzem megveszem.. -
najó #591 nemhiszem,enis személyesen akartam atvenni a megrendelés szerint is -
Rasti #590 Lehet én is odamegyek és elhozom személyesen :)))))
Bár még 1 cég telefonszámot se találtam,hogy felhivjam öket -
Rasti #589 Hummm..
Én postai utánvét rendeltem és semmit nem irtak vissza.De ismerős is megrendelte és ő se kapott visszajelzést.
Lehet ,hogy csak azoknakm irnak vissza akik személyesen mennek be érte ??? -
najó #588 mindegy akkois ottleszek,miko hozzak, penteken reggel dorombolok a Pálya utca 9-nél,addig mig nem adnak egy dobozt:)vagy minden arrafele tarto kamiont megallitok:)) -
najó #587 nekemse irtak vissza:( -
#586 Nekem irtak vissza miutan elorendeltem! -
#585 En itt rendeltem meg es szemelyesen fogok ertemenni az I. ker Pálya u. 9 szam ala:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=23&dirname=everquest2
-
Nexushun #584 Én is megyek, megrendeltem az automexnél jövö héten kb megkapom. Addig ugy is wow bétázok egy kicsit :D -
#583 hol lehet szemlyesen megvenni??(marmnit nem megrendelni) -
#582 Az egyik Timber, a másik Magus... csak a logó tökegyforma! :-) -
#581 Most akkor jáccol vagy nem? -
#580 szurjatok be igazi ingame kepeket a jatekrol pls... -
#579 Honnan szereztétek be a játékot?