EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játék introjáról meg kell hagyni, hogy nagyon ütõs
blizzardtól láttam csak ezen a szinten videót
persze maga a játék sem lehet majd kaki😊
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
En ket accounttal is jelentkeztem erre is, meg az amcsira is :-)
még a gépet is levizsgálták
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Szoval a betasok 2 dvd-t kapnak majd :-)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Akkor varj a warhammer online-ra. Az nem müanyag fos :-)
Szerintem irto ronda es sajnalom Rincet, hogy ilyesmire aldozza az idejet...
Megse jarok oda es mondom el, mennyire szar szerintem, mert nem pazarlom olyesmire az idöm, amit ugysem szeretek :-)
War. War never changes.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Hát azért ezt így nem mondanám, õk is ugyanúgy szarnak eu-ra, mint a többi

Akkor megis van esely, hogy mi is bekerülünk...
Gondolom a 10 ezer közül max 1-2 ezer fog müködni.
)
http://everquest2.station.sony.com/
War. War never changes.
De a Blizzardnál még van esély a WOW-ra. Azt hiszem a játékgyárosok közül õk a legkorrektebbek. Remélem a MMORPG mûfajnál is bizonyítani tudják ezt.
Sose fogunk mi betazni asszem :-)
ennek ellenere tolom az SWG t is hehe habar igencsak vegyes szajizzel
Aki ezt meg nem latta, gyorsan nezze meg!!!
Asszem nekem kell ez a jatek :-)
Akkor a többiek hogyan fognak bejutni?
Csak a fele regisztralja magat es maris betelt a beta...
Attention PC Gamer Subscribers 05/21/2004
The key check website for the EverQuest II beta will go live on Wednesday, May 26th at noon PST. Please check back at that time to see if you have a valid key.
PC Gamer Giving Away 10,000 EverQuest II Beta Accounts! 05/21/2004
PC Gamer has teamed up with Sony Online Entertainment to allow a select group of readers into the EverQuest 2 beta test! Subscribers started receiving their copies of the magazine today, but on June 1st, the issue will be on newsstands. Pick up a copy for your chance to participate in the EverQuest II beta
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
De legyen neked igazad .... akkor is kifogom fizetni mert engem erdkel es meg akarom nezni
ujabb lama kerdes : en sehol nem latom kb mikor van "eredmeny hirdetes " valami otlet ?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Mind1, reménykedjünk, hogy elment a kedvük a fizetetéstõl. Nem igazán értem, hogy a Bétáért miért fizessek? Vagy lesz amolyan "ingyen" béta is?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ott van egy kivonat a hivatalos beta-jelentkezes honlapjarol!
Kb. annyit tesz, hogy egy ervenyes postai cimet adsz meg, abban az esetben, ha ki leszel valasztva, hogy el tudjak küldeni a CD-t.
Azonkivül alattad mondtam el, hogy az SWG-ben is igy volt es igaz, hogy adtak letöltest, de a CD-t megis elküldtek es azt ki kellett fizetni.
Igen, en kifizettem!!!
Ha kell, rakok be kepet a BETA CD-röl!!!
Ugy latom nem ismered a SOE-t!
Ha valamihez nem ertesz, akkor fogd be a szadat legyszives!
Tök fölösleges volt. Ez csak ilyen mondvacsinalt cucc volt, hogy az UPS kereshessen egy valag penzt es azert nem mondhattak, hogy egy linkert kell fizetned, hanem rafoghattak, hogy a szallitas kerül ennyibe.
Persze a rendes jatekot kihozta az UPS a tizedeert.
Szoval egyertelmüen penzcsinalas volt.
Ha aCD-ert fizetni kell, akkor nem a postasnak fizeted, hanem hitelkartyaval az oldalon keresztül es ha megjött nekik a le, akkor küldik a cd-t. Ha nem jön le, nincs cd.
Ilyen egyszerü.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
MMár nem is kell. Apám ha megtudja ott helyben megöl 😞(
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
: