2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Timber
    na mi mar jatszunk a Runnyeye szerveren es vagyunk gonoszok is meg jok is ^.^ Szoval akit erdekel az keressen ... lesz egy nagy nagy magyar guild ott ^.^ (sokan a cegtol is ott leszunk ^.^)
  • krisz073
    Remélem HCGameres rendelések meg is jönnek :)))
    Kicsit bosszantó,hogy legalább 1 mail-t nem dobnak vissza,hogy vették a rendelést
  • krisz073
    14 dolcsi körül ha jól tudom
  • Clay
    Mennyi lesz a havi költsége?
  • Birk@
    ill amúgy
  • Birk@
    Múgy skacok indulhatna vki gonosz karival is :)
  • Birk@
    Királyos, automexnél viszonteladók vagyunk :)
  • Arwenke
    Automexben lesz penteken mar elvileg. 1077 Budapest, Wesselényi u. 24
    A HCgameren nem kuldenek vissza jelzest, de szerintem ok a dolog.
    Btw en is meg rendeltem.:)
  • Sugam
    jajj enis jovok eve2 re.bizti hogy megveszem annyira megfogottttt váá.
    megyek megveszem a cdgalaxisba vagy ahol lehet kapni:)nem tudjatok hollehet kapni?
  • krisz073
    Sziasztok.

Na én is berendeltem a HCGames-nél remélem minnél hamarabb megjönn a Game :)

Egyenlöre nekem se jeleztek vissza,hogy regisztrálták a megrendelést,ezzel kapcsolatba van valakinek tapasztalata ?
  • Nexushun
    Azt mondják pénteken lesz már.
  • Jockey
    megrendeltem a hcgameren, de se hitelkártyát semmnit nem kért, csak lakcíemt mobilt meg emilcímet, és az emilcímre se küldött semmit..
    mennyire tuti ez a hcgameres rendelés?:)
  • Dant0r
    www.automex.hu hivatalos magzar forgalmazó :)
  • Jockey
    mié már megjelent?
    nekem is rendelnem kell egyet, a gnome annyira megfogott mint faj:DD
  • najó
    hcgamer.hu
    nálam mar folyik a visszaszámlálás:)
  • Birk@
    Nyah: honnan a rákból lehet megvenmni vajon? help shipping az 4-6 hét
  • Jockey
    k, most mondták a chaten, hgy valamit sikerált megint elbaszni, szal mára akkor nekem ennyit az eq2-l, talán holnapra megcsinálják remélem
  • Jockey
    hmm, nemtom mi történt, de nem látok semilyne szöveget a chat ablakba, ha beirok akarmit, akkor a buborek is tok üres, szal nemtok kommunikálni egyáltalán
    ja és néha minden kérdés és üzenet nélkül kivág
    mi a szar lehet agond? pecselt ma valamit, tegnap még vígan játszotttam a shamanommal:(
  • Jockey
    bahh, biztos ez?
    tegnap még játszottam
    én annyit hallottam csak, hogy megniytják a franciák németeknek is a szervereket
    na majd ma letesztelem
  • Curze
    Ha jól tudom vége az NDA-nak.
    Pár képet nem lehetne....? Valaki?
  • Jockey
    sajna nem sok magyar jár ide forumozni, de azért megkérdem hátha
    szal:
    megcsináltam a gnome Brawlerem is:) már 12 es kis kick boxer, azonban van egy kis gondom vele
    szal mint brawler nemtom milyen fegyo lenne jó neki, ugyanis ahogy észrevetem, mintha csupasz kézzel nagyobbat ütne mintha lenne nala akarmilyen fegyver is. vettem neki 2 iron knucklert (boxert), ezzel viszonot gyorsabban kalapál, viszont frankon kissebb a damage
    ahogy megfigyeltem, ha nics a kezembe semmi fegyver, ilyen 20 körüliket ütök alapbol, viszont csak 1et 1körbe, azaz mig megüt megint a mob
    ha boxer van rajtam 2-őt, néha 3-4et is, viszont ezek csak olyna 5 körüli damage-k, ami ha csak 2őt ütök mig a mob 1et, már jóvalta kisebb mint a pucér kézel bevitt 15-20as ütés
    szal hogy van ez, valakinek valami ötlt?
  • Birk@
    As of now, the NDA for the EverQuest II Beta is officially lifted. We encourage our beta testers to share the experiences they've had in beta with the rest of the EverQuest II community. Many more people who enrolled in the EverQuest II beta program can expect beta keys in their inboxes in the very near future. In addition, in the past few weeks we've let the Legends and Lords of EverQuest players in, and we would like to thank them for their support. We now have four Beta servers up and running including one French and one German server and we've let in over 30,000 players since July. In the near future that number will grow far past that. Keep an eye on your inbox!

• Jockey
    nah, kész alvl10es sorcim is:P
    gnome, és aváltozatoság kedvéért ez evil karakter, szal egyben freeportal is ismerkedem
    egyenlőre tetszik asroci is, meg freeport is, valahogy nekem queynos nagyon csini bini:)
  • Jockey
    bahh
    megcsináltam a lvl10es questet a priestemnek
    nemtudtam shaman vagy druid legyek, semmi infot nem találtam róluk, hát kinkeservsen a shamant váasztottam, erre kaptam lvl10en egy enemyn hazsnálatos attack speed csökkentőt lol
    ehhez az utlsó része a questnek ugy szolt, hogy keress meg 3 spiritet a városba, amelyekröl asalanad (aki betanított..) megmodta nemtudja hol vannak lol
    kb 3óráig kerestem öket, még most is keresnem ha nem futottam volna bele egy shamanba lol
    na asszem jöna fighter teszt:)
  • radical
    Csináltam egy patkányt a Beta1-es szerveren Sickratgirl néven, majd segítsetek lécci. Freeportos vagyok.
  • Laza
    Ti a normal betareggel jutottatok be?
    Accot akarok de azonnal :)))))
  • Zoidberg
    Jelenleg úgy tűnik nem megy a báta 1,scak a béta 2.Ilyenkor nem mutatja a másik szerverre indított karikat, de azok még megvannak.Addig indítsatok egy karit a 2-re is,és ha valami kérdés van, kérdezzetek rám.
    A béta 1n Seryna, a béta 2n Barin vagyok.
    Használjátok a /tell NAME parancsot.
  • Jockey
    passz, én 1 napos csemete vagyok, túl sokat nem tok mondni
    nekem egyenlőre így pozitívak az élményeim, tetszik a sok questb lehetőség, stb
    de a klasszokrol tul sokat még nemtok, és az xp rendszerröl sem, pedig ez a 2 lesz még a fő mérvadó szvsz későbbiekben
    partyzni is tegnap partiztam egy pristel (én az vagyok), ő átsegített pár dolgon amit nemtudtam (hogy légy városlakó, aztán volt egy 5fős partry, ahol én healeltem, de vérláma tankjaink voltak, nekem kellet elmagyarazáni, hogy a hate vagy milyne spellt érdemes hazsnálni, mert 1heal utá megesznek a mobok
    annynit tapasztaltam, hogy kellően nehéz csapatolni, szal nem lehet orrb szájbal healni pl, stbm, ami talán izgalmassá teszi egy fightot, nem az tv-t nézek xp-s közbe típusu hent..
    de mondom ezek tééleg nagyon korai vélemények még, kell idő hozzá...
  • Laza
    EQ2 kira lett?
    mar egy ideje varom, az L2 olyan unalmas volt, az SWG meg annyira sci-fi, hogy ki vagyok mar ehezve egy jo kis fantasy kalandra :)
    (a Dark and Light is erdekel :)
  • Laza
    az elejet legalabbis mindenki megcsinlaja, mert ha elerte a pádován szintet, rogton aktivalodik a 2. karakter slot a szerveren, igy ugyibar 2 karid lehet...
  • Laza
    az uj Jedáj rendszer mar Aug vege ota fent van.. :)
    de fixelve van, tehat a neten mar mindenhol olvashato, mit kell csinlani hozza, viszont igy is allitolag tobb mint fel ev (v. inkabb 1ev) mire full meglehet csinlani...

viszont mindenki ezt nyomja, igy eltuntek az emberek, es szinte mind egy bolygon osszpontosulnak :)
    xp-znek mint atom :)))
  • Jockey
    ohh, nem is tudtam hogy már kijött az uj jedi rendszer.
    elérhetetlen vagy miért leett szar?
    engem z űr kieg még érdekel, akkor lehet aktiválom majd az accom még 1-2hónapra hogymegnézzem
  • Laza
    hello all..
    mennyi ismeros arc :)))

nektek honnan vagyon az acc? a hivatalos betaregbol?!
    mar honapok ota regeltem magam, de meg semmisem jott...

SWG mar kva unalmas lett, miota az uj Jedi rendszer fent van... kuka... :)
  • Jockey
    hmm, azt mondják a chatbe hogy 6órát fogállni a aszrever, mert dupeltak páran
    nemtom mikor állt, le, de gondolom tuti mielőtt hazaértem előtte 10 percel:)
  • Jockey
    bahh hányingerem van ettöl, mi az isten van?
    most kkor eltüntek a karijam vagy nem megy ez a szar és ezért tok max csak crealni?:)
    grr, rá vagyok itt kattanva oszt sehun sámli:P
  • Jockey
    freeporti?:)
    az meg mi?:)
    eljutottam queynosba, citizen lettem itt egyenlőre leragadtam.)
  • Birk@
    Jah amúgy jó lenne egy FREEPORT-i magyar guild is, valaki csináljon már vagy üzenjem rám plz!!!

guildosoknak: megkapjátok a guild és a sima status pointokat a city questért? mert én csináltam 1et de semmit enm kaptam
  • Jockey
    hmm, nekem belogol és nem mutat egy karim se, megint zaraxik a szerver?
  • Birk@
    Freeporti vagyok, Norlan néven megtalálsz
  • Jockey
    egyedül életképtelen..