2219
A képek elég jól néznek ki...
  • a.carkey
    Már te is Timber? :)
  • Jacek
    nov8 usa nov11 eu megjelenes volt
  • Timber
    de tevedsz. EQ2ben igy van.
  • Eltergo
    Everquest 2 hivatalos honlapján az van irva már megjelent Amerikában.
    Habár kitudja mit nem összeirnak a Forumon...de a honlapon is az van irva, hogy megjelent! http://everquest2.station.sony.com/#home nézd meg.
  • Baszkurátor
    És nincs valami kipróbálható mutatványszám belőle?????
    Mert mielőtt megvenném szeretném kipróbálni ha lehet ......
  • Jacek
    meg ott mar 10-20 magyar van:P
  • Jacek
    ha van karaktered rajta akkor be tudsz lepni
  • Birk@
    Jah, majd nézd meg este :) Mindegy, írják is, hogy a korábbi szerverek mind tele vannak, és "havily recommended" hogy az ujakon kezdjél :) Mindegy, csak javaslat volt, ha nem akartok azzal találkozni, hogy nem tudtok belépni :/ Mindenesetre Oggok sdzerveren már van magyar :)))
  • Jacek
    nincs fullon:)
  • Curze
    Ez azért furcsa. Szerintem utána kéne nézni a dolognak, de nem tudom elképzelni, hogy így legyen. Az SWG-ben (szinten SOE játék ugye) minden karakterednek, minden szerveren járnak a bónusz cuccok, legyen az CE vagy veteran reward. Remélem nem tévedek...
  • Timber
    azt kell mondjam a SOEnak egy hatalmas FUCK YOU jar.

Ekkora egy tetulada lehuzos bagazst meg nem lattam. 40 dollart fizettetnek az emberrel azert, hogy egy jo nagyot a pofajaba rohoghessenek.

Az egvilagon sehol nem irjak, hogy a fostaliga ingame bonus itemek csak egyetlen egyszer kerhetoek. Azaz ha egy karaternek elkerted akkor onnantol csak az a karakter kaphatja meg. Es ha netan torlod a karaktert mert nem vagy vele megelegedve akkor onnantol kezdve SEMMIVEL nincs tobb neked mint egy sima verziosnak. Mindenkinek aki a CE verziot akarta megvenni csak azt tudom tanacsolni ne tegye. Rohadtul nem eri meg. SEMMI extrat nem nyujt az aran kivul.

Ja es raadasul mikor lekered (/claim) az itemet akkor egy rohadt budos szoval nem irja, hogy ez innentol kezdve csak ezen a karakteren lehet. Annyit ir, hogy "Do you want to reward this character with ..." amibol szerintem kib***ottul nem jon le, hogy ez mit jelent.

Szoval SOE megint hozza a formajat es magasrol szarik arra, hogy ki mit szeretne.

Arrol nem is beszelve, hogy a jatek BETA allapotban lett kiadva.

Szoval annak aki tori a fejet azon, hogy EQ2-zzon vagy sem ... annyit tudok tanacsolni, hogy egyelore folosleges. SOE jatek leven, rohadtul leszarjak a felhasznalot ... csak fizess ... fizess ... fizess.

FY SOE!!!!!
  • Birk@
    nyah... mivel a korán kezdők a korai szerverekre mentek be, így aztán aki később jön, nem fog tudni bemenni... Jelenleg runneye fullon van, be se lehet oda lépni, én a leg light-osabb Oggok szerverre mentem, remélem mire jön vki lesz még hely, aki új pls oda jöjjön
  • Birk@
    Runneye szervert felejtsétek el, mert fullon van...
  • Birk@
    Bár mintha nem számai lennének a szeverekek, hanem nevei
  • Birk@
    Akkor 4-es szerver?
  • Nexushun
    Hmm mmorpg-ben nincs nagyon crackelt verzió mert kb egy teremnyi szerver park kell a futtatásához (5000-10000 ember van szerverenként)
    Ráadásul az újak már szerver oldaliak. (GW, WOW, EQ2)
  • Birk@
    Jelentem, megjöttünk, bécsből, Everquest Installíren Freeportból indulok
  • Since
    Ettergo te nagyon elvagy tájolva :-)
  • Timber
    Ui.: Akarmilyen hihetetlen is, de vannak gyari eredeti jatekszoftvereim. Ami jo azt megveszem (elobb vagy utobb). Mar csak azert is mert evvel is 'jutalmazom' azokat akik a 'szakmaban vannak'. Hiszen en is ehen halnek ha nem lenne olyan aki azert nem csak warezbol tud elni.
  • Timber
    Eltergo: a teljes full verziot nyomom. Ebbol nincs crackelt verzio, szoval azt felejtsd el, hogy az Nforce-n irnak majd rola. www.everquest2.com itt nezz korul es akkor talan tudnad mirol van szo.
  • Eltergo
    A Nforce-on nem irnak semmit se a Everquest 2-ről szerintem a Béta verziót nyomják....azt már lehet tölteni.
  • Timber
    lesz PvP elvileg ... jelenleg nincs
  • Sáska
    Ebben a játékban van/lesz pvp?
    Van olyan kari, amelyik érezhetően jobb, mint a többi?
  • PTW
    tudsz valamit írni a quest rendszerről?...
  • Timber
    egy honap jar bezony
  • Since
    Ha megveszem a játékot, kapok egy hónapos "trialverziót"? Magyarul nem kell rögtön perkálni a havidíjat csak egy hónap után?
  • Timber
    nem tudom mert nem ir ki FPS-t FRAPS-t meg nem hasznalok ^.^

A High Quality beallitasokkal meg nem szaggat. Az Very High Quality beallitasnal mar picit, az Extreme High Quality beallitasnal meg mar elegge, de azt irjak is, hogy nem kellene mert szerintuk meg nincs olyan gep ami azt birna ^.^
  • PTW
    Egy szerveren itt is csak 1 karaktert futtathatsz mint SWG ben?
  • Mage
    Timber, mennyi fps-sel megy a game rossz esetben 9700-zal?
  • Jockey
    nem néztem emilt tegnap, ez van..:)
  • krisz073
    Én már tegnap megerősitettem a megrendelést :D
  • Jockey
    no megerősítettem a megrendelésem, nekem ráér még pár napot, addig legalább tezstelem awow-t:)
    ja és gnome power nálam is, Picur Név pls foglalt, Gnome brawlerem neve ugyanis, pls ne foglalja le senki:P
  • krisz073
    Ja-ja remélhetőleg sokan leszünk magyarok :)
    Már csak az kell,hogy megérkezzen a Game,bár az csak jövő hét lessz sajna :((((
  • Mage
    Meséljetek valamit. Mennyire lehet sokféle karit csinálni? Lehet variálni a skillekkel? Rendesen fut a game?
  • mnorbi
    nagyon fun game ez :) runyeye szerveren vagyunk ahogy jonnek eq 2 ok . leszunk ott sokan magyarok
  • Timber
    kicsi ... magasabb nalam ^.^ mondjuk egy embernek kb. derekig er ... ^.^

GNOME POWER!
  • PTW
    a kis házisákány...!!!
  • flipi
    a shoton ez mitol latszik en nem vagom...?
  • Timber
    Ja es amint a shotokon is latszik ... Collector's Edition ^.^
  • Timber
    USA ^.^
    Elkuldte a kulcsot ... ISO meg atmegy neten is ^.^