EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gori a PvP nem fog olyan hamar jonni max a duel, olyan szintu mint Wow-ban pedig meg hosszu honapok munkaja lesz (hacsak a SOE jo szokasahoz hiven nem kulon expansion pack-ba rakja bele a PvP-t, na az nagyon lama dolog lenne).
Felreertes ne essek en is tudom, hogy VALAMIKOR MAJD lesz PvP biztosan, de szerintem ez meg messze van, es mivel az alapjatekban nincs semmi PvP, eleg huje valazs, hogy vedd meg majd lesz😞
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De sajna ha nagy nehezen lejön a 4 mb amibõlelkezdi a letöltést ott is kéri a keyt és persze ott se jó és Így nemlehet tovább tölteni GG.
need beta key
need beta key
Azert ez nem semmi, hogy mar itt gazos a dolog pedig meg el se kezdtunk jatszani😄
A Wow meg mindig a closed beta fazisban tart (a stress teszt most megy oda nem volt ordongosseg bekerulni) ha jon az open beta abba mindenki belekerul, de a closed-ba nem.
EN is kaptam Eq2 beta kulcsot, most vegre megenzhetjuk a gamet es utanna lehet velemenyt mondani rola😄
need beta key
letöltöttem a klienst, de nem tudok beloginolni, mivel nem ismeri meg az accountom :-(
Holnapra remelem megoldodik...
Biztos lesz open beta is.
A marketinget arra ertettem, hogy a SOE fizikalisan is megfogja az embereket, nem csak screenshotokkal meg igeretekkel, hogy lesz majd beta.
A betaba amugy mennyien kerültek be WoW-ba? Te bekerültel? Ha igen akkor szerencses vagy, ha nem, akkor nemhiszem hogy szamodra relevans lenne, mint marketingfogas.
Engem csak felmergesitettek vele es vegkepp ignoralni fogom a blizzard jatekokat.
(Azert az erdekes, hogy meg a closed beta se megy es mar osszel meg akarjak jelentetni, valszeg ez is tipikus SOE inditas lesz, bughegyek aztan majd javitgatjak.)
"Fantasy-ra az EQ2 lesz a csucs." Szerinted, mas szerint meg a Wow megint mas szerint meg a D&L stb.
"A SOE markitengesei nem hülyek...a Blizzarde igen :-)" Jaja, tenyleg jo marketing fogas, hogy kiadjak a karakter generalo kit-et, de open betat meg valszeg nem csinalnak. A huje Blizzrad tobb honapos closed betat csinal amiben folyamatosan vesz fel embereket USA-ban es Korea-ban sot most meg EU-ban is, aztan meg megengedi, hogy elotte az open betaban kiprobald a jatekukat es utanna donts, hogy fizetsz vagy nem... a szemetek.
Most van egy Everquest 30 napos trial, azt kipróbáltam. Hát megmondom õszintén, picit komplikált számomra.És a grafika sem egy nagy szám, bár azt aazért tudjuk hogy elég régi játék. Diablo2ösök közül annak idején sokan átmentek Everquestezni :-) Everquest2öt még nem láttam. Amint visszaolvasgattam nem is lehet belekukkantani a game-be rögtön be kell fizetni.
WoW-valjátszottam és nemolyan nehéz megtalálni dolgokat. EQ-ban azt se tudom hogy mit érdemes tanulni, számomra picit érthetetlen, aztán lehet hogy én vagyok a noob. Gondolom EQ2 más lesz valamilyen szinten, nem?