2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Entrery #858 Én is a Runnyra szavazok, mert onnan ingyenesen raknak majd át az új serverre. -
Entrery #857 Hat a 6 oras megbeszeles nem nagyon sikerült, mert csak Galven volt fenn :)
Ha lehet 8ra próbáljatok feljönni. -
Arwenke #856 En minden esetre at megyek runira, mert nem szertek mindig uj karit kezdeni, remlem ti is josztok. -
Arwenke #855 En az elobb a full runi serveren siman csinaltam 2 karit es be is leptem veluk. Meg kell probalni es menni fog -
Entrery #854 Ha odamegyünk akkor még most kellene valahogy karit csinálni a Runnyn mert elég nehéz arra hivatkozni az áthelyezési kérelemnél hogy tele van a server ha az Oggokon maradunk :) -
Entrery #853 Tartsunk inkább egy online megbeszélést hogy mi legyen.
6-ra már legyen mindenki a serveren, és akkor a hun csatiban megtudjuk beszélni hogy melyikre és mikor megyünk ha megyünk. -
ez tuti info ezexerint? mert akkor addig maradok Oggok-on -
mnorbi #851 a runyin van legtobb magyar , de nyilik egy eu server 3 het mulva a mi guildunk oda fog atvonulni , ez termeszetese a soe fogja alni neked majd csak egy kervenyt kell irni. Ha runin vagytok /join c16 -
Exi #850 hát vagy a fene tudja
most éppen full -
Exi #849 én runyra megyek -
surjatok meg be kepet pls. hogy nezki, kivancsi vagyok ra -
runnáj runnáj runnáj:) -
Arwenke #846 Sokaig nem jo varnbi, mert nem hiszem hogy 20+ kari vagy nagyobb utan ujra kezdeni olyan jo lesz. Szerintem dontsuk el most, hogy mi legyen. -
Arwenke #845 Ott van egy lvl 8 scoutom.:) A Gukon. -
Arwenke #844 Guk is elege tele van, ugy hogy lehet akkor mar jobb oda ahol tobb magyar van. -
bahh, ezt a kavart:) -
Entrery #842 Most néztem a magyar fórumot és ha megyünk akkor lehet hogy inkább a Gukra kellene, vagy megvárhatjuk amíg megnyitják az új UK servert amit a hivatalos oldalon irnak a híreknél :) -
Entrery #841 Birk, Rasti, szerintetek átmenjunk Runyra? Mert akkor egyszerre kellene. -
Arwenke #840 Oggok csinaltam egy 6 fightert, Runeyeon egy lvl 2 scout, Rune mar van magyar guild is, szvsz menjunk oda es erositsuk a gonosz oldalt. -
Exi #839 én is ma kezdem a játékot, jó lenne most már eldönteni hogy melyik szerverre megyünk mert nem akarok hetente váltani -
Persze, mind1 hogy azt irja hogy full, felenged, gyere mi is ott vagyunk :D Tegnap mar semo es zitus is elkezdte :D Most mindenki lvl 5-os, csak manoooo 6-os :DDD, lassan befejezzuk a questeket es megyunk at a mainland-re, nem tudom itt hogy hivjak :DD -
Na, megrendeltem a CD Galaxisnál! Remélem nem fognak sokáig váratni!
-
az az igazság, hogy én nemtudtam hogy az ogo meg tudja még melyik szerver nem eu szerver
én eu szererre akarok menni, mert nics kedvem eventekröl lecsúszni időeltolódások miatt (nem kláneventre gondolok)
azt se tom hány eu szerver van, de sztem ajánlott lenne daomenni, nemtom hogy ez csak karigenerálásnál jelent gondot hogy telitett a szerver, vagy simán becsatlakozásnál is!? -
Entrery #835 Hát ha átmegyünk akkor mehetünk a Gukra is, ott is sokan vannak, de ennek kollektív döntésnek kellene lennie, mert jó lenne ha egyszerre kezdenénk új karit hogy a változatosság kedvéért egy groupban játszunk :) -
nemtom :) -
bahh, ezt a kavart
ahogy olvasom legtöbben runeyen vannak, szvsz addig kéne eldönteni mi legyen míg nincs mindekinek 20as karija vagy nagyobb
lehet mégis runey-l kéne próbálkozn? -
pls olvassátok ezt a fórumot is, mert nagyon sok magyar ide jár olvasni... mindegy, írtam oda is egy levelet. Oggok-on kb 10-en vagyunk, Runny szerveren hány magyar van? Ha mindenki átmegy akkor később gondolom mi is, csak L2 óta jónéhányan kerülik a legleterheltebb szervereket. Szal majd írjatok ide is, üdv -
leskin #831 eq2.budo.hu annak aki nem tudná:)
EQ2 fórum.
Ahogy en tudom legtobben a runnyeye serveren vagyunk.
Sidhe guildra ha rakerestek who-val szinte tuti hogy mindig találtok bennt valakit.
Gagyi
lvl 16 predator
Runnyeye -
mnorbi #830 rakas ember van runmyeye szerveren ha ott vagytok /join C16 -
krisz073 #829 Milyen néven vagy a Runnyeyeon ???
Én is átmentem oda Rasti néven és Shadowknight-nek készülök. -
waoww, most nézem kaptam lvl-t a hcgamertöl, hogy hétfőn megjöttek agammák, postára is tették, és valszeg ma már meg is kell érkezzen
lehet mégsem lesz pofozkodás?:) -
megsúgom azzal én is szenvedtem jópár percet még bétába:P
klikeltem meg minden, aztán észrevettem, hogy lett egxy levél az inv-be, és azzal aktiváltama questek amibe öldökölni kell, de az izgatottság számlájára írom a dolgot, merthogy már nagyon szerettem volna szintet lépni:)
HCGAMER: ha ma nem lesz postai utalvány a ládikámba, megyek fel pestre aztán lepofozok valakit:))) -
Arra a kis táblára kellett volna ráklikkelned :) -
flipi #825 :) jolvan megoldottam :) -
ilyenkor azert orulok, hogy en a Runnyeyeon vagyok 
-
flipi #823 stonestair cityzenship task ot kaptam de nem az kell hanem freeportos... -
flipi #822 van egy papirom ami az lehet
de azt most hova tegyem? nem joh semmire. -
flipi #821 szoval ahova legeloszor erkeztem ott megcsinalom innben ezt a szarsagot berendezek mindent, aztan nem talalom ezt a T'avi nevu fickot innen van minden problema ,jah meg hogy overseert is ledumaltam mar de ki nem pipalta a questet... -
Arwenke #820 siman dupla klik es kapsz egy papirt. -
Arwenke #819 Minden freeporti kapnal van a falon egy kerek jel onan tudsz venni jelet. Utana mar menni fogg.