EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem magyarok is dolgoznak az everquest2-n:

Atszervezi a fajl rendszert. Az uj fajlokat egy külön mappaba teszi es a regieket le lehet törölni!
Szoval nem kell megtartani a 4GB-t. Ez meg mindig csak 2 GB-s kliens :-))
Csak szolok, ha valaki nem tudna...
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
mert a tobbi mmo-t már unom
eq-n kívül sztem nics olyan amihez nics accom, de azokat mar unom, és nincskedvem visszamenni sem, mert vagy valami kieggel, vagy massal elbasztak szamomra
l2 legszarabb, de mig ez kijon megis azzal jatszom, esetleg hakijönne ûrkieg swg-hez akkor lehet váltanék ideiglenesen..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Birkus Maximus
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Személy szerint én szeretem a pvp-t noha EQ egyáltalán nem pvpre van kitalálva és nem is lehetne igazán jól beleépíteni a világba. Ez csak vélemény.
Eddig szerencsére nem volt erre példa.Mindenki örült,hogy partyzhatott és megbecsülte magát.De komolyan...eddig nagy szerencsém lehetett,mert még nem voltak negatív élményeim a többi játékossal kapcsolatban.Mivel nincs PvP,tolvajlás,lootolás ezért a legrondább dolog amit eddig láttam, hogy valaki köszönés nélkül lépett ki a partyból.Még looton sem veszekedett soha a party,hála a lotto-rendszernek.
Ez a rendszer személy szerint nekem tetszik..én mindig is antiPvP voltam.Kikapcsolódni akarok, nem bosszankodni,veszekedni és ellenségeket gyûjtögetni.
Guild már van,ha benn leszel írj a hun csatin.
Partynak örülnék én is, mostanában csak úgy nyomom.Sajna be kellett látnom, hogy a szólózást nem igazán jutalmazza a játék.Még a legkeményebb csatákért sem kapsz elég tapasztalatot.Partyban sokkal kisebb kockázattal lehet fejlõdni,nagyságrendekkel gyorsabban.Pénzt viszont egyedül tud az ember jobban keresni, úgyhogy talán mégis van némi ráció a dologban..
Én most úgy döntöttem feláldozok egy kicsit az idõmbõl, és a Forest Ruinsban partyban ölöm a guardianokat.Meglepõen jó az XP.Az így nyert szintekkel könnyebb lesz majd kalandozgatni.
Az való igaz,hogy várni kell amíg betölti, de talán megfigyelhetted,hogy nincs lag a városban.A L2-ben /a béta vége felé is !!/rémálom volt bemenni egy városba.Amikor csak tehettem elkerültem.
Ha tudod hogyan közlekedj, akkor ritkán kell több zónán átmenned.Ott van a parti csónak, vagy a "csatorna-gondola".
Ha ismét meg a game akkor jól összejöhetnénk party-ba. Naa???
Kicsit jobban fejlõdhetnenk és akár egy guildocskát is összehozhatnánk!!?? Vagy van valami csapat amit már választottatok??
Hol vannak a beetle-k Antonica területén (mert azokat nem találom)??
Van valami magyar oldal ami (fórumon kívül) valami magyar leírást, infót is tartalmaz az EQ2-vel kapcsolatban?
adigra jon le pocs😊
Stabilan jön 100 K-val

Én Darkelf fighter vagyok, de ez nem a legszerencésebb választás volt, legalább is amilyen szintem most vagyok lvl9. A világ és grafika nagyon szuper, de a városok még mindig egy kicsit kihaltnak tünnek. Összességében nekem tetszik.
Ellentétben a többi bétatesztes játékkal, úgy tûnik a SOE ritkán patch-el, de akkor nagyon...
A parton álldogáló ürgének még mindig nem tudom merre találhatóak meg a cuccai.
Birkus Maximus
. Elõször is, kezdõ sziget: A sziget lehet hogy egyszerû, de a questek, és a mob-ok elhelyezkedése nagyon jó, és könnyen átlátható. De ami a legfontosabb, hogy mindenki talál magához mért kihívásokat, és a fejlõdés pedig lineáris. Aki kicsit is többet játszik a játékkal az tudja mirõl beszélek: Nem érzem úgy, mint L2ben, hogy azt ölök amit akarok, csak érjem el a lvl20at pl, mert akkor kapok valamit. Nem, minden szinten nagyon figyelni kell rá mit ölsz pl, és hogy milyen küldiket vállalsz el, mivel 2 szinttel magasabb szörny már simán el tud intézni, és jó eséllyel el is fog. Szóval a balance nagyon jó, legalábbis 13. szintíg, ahol én vagyok most. A questekrõl meg csak annyit, hogy 10. szinten 5 quest leadása után léptem kb 1 szintet, szal megéri azokat is csinálni. Az egyetlen dolog ami zavar, hogy egyszerre kb 20 questem van, és sose Mléxem ki adta, így keresgélni kell soxor 😊Birkus Maximus
. Bár sztem az azért olyan, amilyen, mert a kínaiak elözönlötték. Talán majd EU serveren.
@Ferro: ha ennyire nem jön be, nem passzolod nekem az acc-odat?

l2-l szarabb mmo-l nemtok atm, itt azért vannka másodlagos képzettségek is, van normális questrendszer, szal ez egy kicst erõs
hosszútávon kell gondolkodni, hiába mûanyag grafikás, ha van tartalma
amúgy én mind2-t meg fogom venni, eq-t is meg wow-t is, és pár hónap alatt majd kiderül melyik ajobb, 2hét teszt szart sem ér
l2-be is sokan többszörös béta után több hét után jöttek rá mekkora kaka a gamma, van aki 50es szinten több hónap után jött rá mekkora csapda az egész..😊
én remélem mind2 nagyon jó lesz, mert akkor ismét több mmo acom fut egyszerre..😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Elmondom mert nez ki jobban a shot, a felbontas alatt ne csak a grafikai felbontast huzd fol hanem a vilagitas felbontasat is es lass csodat olyan lesz mint a shot😊)
Es szerintem tenyleg jobban neznek ki a kepek mint maga a jatek, pl ezek a kepek a kezdo szigetrol valok, na az egy olyan otelettelen, butitott map hogy valami beszaras. Vegig kell csak rajta futni (ami kb 5 perc) es lehet latani valami iszonyat. Es raadasul minden kari ott kezd (tok mind1 hogy 10+ faj van benne, jo vagy gonosz mind ott kezd) utanna meg mehetsz ket azaz ket darab varsoba attol fuggoen hogy jo vagy rossz vagy e. Es ezek a varosok, borzasztoak. Aprocska kis zonakbol allnak, de jo sokbol es allandoan tolt. Oylan mitnha egy single game lenne.
Na szoval nekem ORIASI csalodas ez a jatek es nem kell Wow hozza, hogy az legyen, ennel a L2 vagy a Coh is sokkal jobb.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ez nem is olyan csúnya, nem tûnik mûanyagszerûnek.
Soon we’ll be opening up another English server, begin the open phase of our beta and lift the NDA.
Itt van par kep (nem full grafik detailon-ugy lehetetlen jatszani szinte barmilyen bika gepen😄- hanem ahogy en jatszok plussz arnyek😊

Skacok ez vmi bug h 6.szintröl nemtok fejlödni 150% -on állok de nem kapok uj spell-t
Köszi a válaszokat..
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
B.É.T.A...
A sok szir-szar infót már most kizárhatod,ha szánsz egy kis idõt a chat ablak beállítására...nekem két ablakom van,a tell/say/group és hun csati megy az egyikben, a másikban a többi /általában szükségtelen/ infó.Berakod az ablakot transzparensbe és már nem is zavar...
Lourker
War. War never changes.
Olvasni kell a beta forumot mar ha tudtok angolul ott minden le van irva milyen class milyne spellt kap mikor, es hog hol tudsz venni extra spelket , vagy specko discet....Ez a jatek most beta 1 nel van wow most erte el kb beta 4 et... wow majdnem kesz eqnak szerintem meg 4-5 honap szoval akkor lehet igazsagosan osszehasonlitani ha egy szinte n leszenk keszultsegbe , de wow es az eq 2 csaptjatekba az eq 2 nyer mgasan !!! es ez a lenyege mmorpnek az embrek 90 % a masik valo emberrel valo eltoltott idoert es a jatekert jatszik nem a solozasert...
a chat rendszer egy rakas sz*r
ahogy az is, amint minden szir-sz*r infot belerak abba a kis ablakba, amit ha figyelemmel akarnal kovetni, nem szolna masrol a jatek
szal bugot mar en is kuldtem, parbeszedek nagyon silanyok, es sokszor elmond olyat is amit az elõzõ beszélgetésben már említett, tehát értsd: vannak felsorolt válaszok, amiket ha felteszel(bármit) ugyanazt mondja mint elsore, ne ertsd felre, nem arra gondolok, amikor elzavarnak stb., hanem amikor mast kellene mondania, mert tudod, hogy ott mondania kene...
a fejlodesben rohadtul zavar, hogy nem tudom milyen szinten mit kapok, engem mindig huz, ha tudom, hogy pl. 15. szinten lesz egy baromi jo spellem stb