EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyire tuti ez a hcgameres rendelés?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nekem is rendelnem kell egyet, a gnome annyira megfogott mint faj😄D
nálam mar folyik a visszaszámlálás😊
ja és néha minden kérdés és üzenet nélkül kivág
mi a szar lehet agond? pecselt ma valamit, tegnap még vígan játszotttam a shamanommal😞
tegnap még játszottam
én annyit hallottam csak, hogy megniytják a franciák németeknek is a szervereket
na majd ma letesztelem
szal:
megcsináltam a gnome Brawlerem is😊 már 12 es kis kick boxer, azonban van egy kis gondom vele
szal mint brawler nemtom milyen fegyo lenne jó neki, ugyanis ahogy észrevetem, mintha csupasz kézzel nagyobbat ütne mintha lenne nala akarmilyen fegyver is. vettem neki 2 iron knucklert (boxert), ezzel viszonot gyorsabban kalapál, viszont frankon kissebb a damage
ahogy megfigyeltem, ha nics a kezembe semmi fegyver, ilyen 20 körüliket ütök alapbol, viszont csak 1et 1körbe, azaz mig megüt megint a mob
ha boxer van rajtam 2-õt, néha 3-4et is, viszont ezek csak olyna 5 körüli damage-k, ami ha csak 2õt ütök mig a mob 1et, már jóvalta kisebb mint a pucér kézel bevitt 15-20as ütés
szal hogy van ez, valakinek valami ötlt?

Birkus Maximus
gnome, és aváltozatoság kedvéért ez evil karakter, szal egyben freeportal is ismerkedem
egyenlõre tetszik asroci is, meg freeport is, valahogy nekem queynos nagyon csini bini😊
megcsináltam a lvl10es questet a priestemnek
nemtudtam shaman vagy druid legyek, semmi infot nem találtam róluk, hát kinkeservsen a shamant váasztottam, erre kaptam lvl10en egy enemyn hazsnálatos attack speed csökkentõt lol
ehhez az utlsó része a questnek ugy szolt, hogy keress meg 3 spiritet a városba, amelyekröl asalanad (aki betanított..) megmodta nemtudja hol vannak lol
kb 3óráig kerestem öket, még most is keresnem ha nem futottam volna bele egy shamanba lol
na asszem jöna fighter teszt😊
Accot akarok de azonnal 😊))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A béta 1n Seryna, a béta 2n Barin vagyok.
Használjátok a /tell NAME parancsot.
nekem egyenlõre így pozitívak az élményeim, tetszik a sok questb lehetõség, stb
de a klasszokrol tul sokat még nemtok, és az xp rendszerröl sem, pedig ez a 2 lesz még a fõ mérvadó szvsz késõbbiekben
partyzni is tegnap partiztam egy pristel (én az vagyok), õ átsegített pár dolgon amit nemtudtam (hogy légy városlakó, aztán volt egy 5fõs partry, ahol én healeltem, de vérláma tankjaink voltak, nekem kellet elmagyarazáni, hogy a hate vagy milyne spellt érdemes hazsnálni, mert 1heal utá megesznek a mobok
annynit tapasztaltam, hogy kellõen nehéz csapatolni, szal nem lehet orrb szájbal healni pl, stbm, ami talán izgalmassá teszi egy fightot, nem az tv-t nézek xp-s közbe típusu hent..
de mondom ezek tééleg nagyon korai vélemények még, kell idõ hozzá...
mar egy ideje varom, az L2 olyan unalmas volt, az SWG meg annyira sci-fi, hogy ki vagyok mar ehezve egy jo kis fantasy kalandra 😊
(a Dark and Light is erdekel 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de fixelve van, tehat a neten mar mindenhol olvashato, mit kell csinlani hozza, viszont igy is allitolag tobb mint fel ev (v. inkabb 1ev) mire full meglehet csinlani...
viszont mindenki ezt nyomja, igy eltuntek az emberek, es szinte mind egy bolygon osszpontosulnak 😊
xp-znek mint atom 😊))
elérhetetlen vagy miért leett szar?
engem z ûr kieg még érdekel, akkor lehet aktiválom majd az accom még 1-2hónapra hogymegnézzem
mennyi ismeros arc 😊))
nektek honnan vagyon az acc? a hivatalos betaregbol?!
mar honapok ota regeltem magam, de meg semmisem jott...
SWG mar kva unalmas lett, miota az uj Jedi rendszer fent van... kuka... 😊
nemtom mikor állt, le, de gondolom tuti mielõtt hazaértem elõtte 10 percel😊
most kkor eltüntek a karijam vagy nem megy ez a szar és ezért tok max csak crealni?😊
grr, rá vagyok itt kattanva oszt sehun sámli😛
az meg mi?😊
eljutottam queynosba, citizen lettem itt egyenlõre leragadtam.)
guildosoknak: megkapjátok a guild és a sima status pointokat a city questért? mert én csináltam 1et de semmit enm kaptam
Birkus Maximus
magasabb szinten ugyanúgy életképtelenlesz az is, mint minden más klassz szvsz
minden mmo-ba avarázslók übertápak lw lvl-n😊
hol találom meg a magyarokat_?
priest lfg😊
[#violent
Birkus Maximus
Amúgy már lvl9es a priestem. Ezzel akapcsolatosan pár kérdés akik már vágják mi hogy:
szal elkezdtem lvl9en valami prist taskot, ha végére érek fogok tudni választani a 3 lehetséges priste irány közül ugye?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
. Már csak a kliens kell. Le lehet ezt valami gyors helyrõl egyben szedni, vagy szarozzak a sonys letöltõvel? Ha lejött a cucc hova menjek? Hol vannak a magyarok?Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amugy itt egy forum
és alentenbbi kérdésekre semmi válasz?😊
ilyen egy segítõkész eq2 funt banyek😊
leírom még1 mi kéne:
Hol tok utánanézn milyen skilleket kapnak az egyes kasztok?
Milyne szinteken lehet specializálódni? Azaz mekkor a minimum szint, hogy mondjuk az törpe priestem inquesitorra váljon? Kiknél kell ezt megtenni?
HOgy tudok kijutni a kezdõszigetröl?
lvl7es a priestem átmentem másikra de ugyanúgy néz ki😊
van még egy rakat kérdésem, de egyenlõre ennyi😊
kéne help mint lentebb látható..
vaami miat minding windowba van a gamma, látszik alul a winfos quickbarom, hogy kell teljes kepernyore állítani?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Valaki?