EverQuest 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Birk@
Inkább arra válaszoljatok plz, hogy honnan van meg a játék 😊

Birkus Maximus

Timber
ATI 9700 Pro

Nem azert ilyenek a kepek hanem a JPEG tomorites miatt ... csak az EQ2 menuje ... bahh ... az ingyenes honap max arra eleg, hogy beallits mindent a menuben a neked megfelelore ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Milyen kártyád van? én kb. Geforce 4200-re gondolok 😊

Timber
Arra meg nem jottem ra, hogy az EQ2ben hol tudom beallitani azt, hogy milyen minosegben tomoritse a shotokat. Sajnos emiatt viszonylag nagy tomoritessel csinalja >.<

Timber

Hazisarkanyom es en ^.^

Yipppiee!

Mikor kileptem a Matrixbol ... ^.^

Timber
bar a kep csaloka ^.^

A karakterem kb. minden normalis meretu karakter (human, elf stb) derekaig er ^.^

Timber

A karakterem ^.^

Nekem nagyon tetszik a EverQuest 2 csak az a gond elég igényes videokártya kell majd hozzá...körülbelül Geforce 6800 vagy Ati X800-as széria. Fizetõsnek tutti fizetõs lesz de szerintem megéri...habár kérdés erre kinek van pénze 😄

Timber
magus nem tok mindegy? Nalad ugy is ugy nezne ki mint a quake1 ^.^

Timber
www.everquest2.com nem gyors ^.^ vagy csak nalam nem?

Timber
Nem lehet berakatni valahogy a topik cimebe, hogy magyarok a Runnyeye szerverre jojjenek? mert a sok sok post kozt elveszik, es eddig ott van a legtobb magyar (egyelore csak 2 a 2bol ^.^ ... de tudok vagy 10-15 embert aki ott fog jatszani).

Majd szurok be par kepet ha gondoljatok ^.^

Birk@
Tudtok egy helyet ahol bécsben tuti lehet kapni?

Birkus Maximus

Birk@
Hm, lehet 7végén kiugrok bécsbe? 😊)))

Birkus Maximus

MrStokes
Lenne egy off topc kerdesem: hogyan es hol lehet animalt kepet berakni, hogy a nevem helyett az jelenjen meg???

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En is kaptam mail-t es ebben arra kernek h kattintsak a megadott linkre h megerositsem a rendelesemet, h tovabbra is all az elorendeles. A linkre ranyomva feljon az outlook egy uj level irasara szolgalo ablaka ahol a cimzett es a level temaja mar ki van toltve. Gondolom le kell irnod benne h meg mindig igenyt tartasz a jatekra es elkuldeni! Ha vkit erdekel a link akkor szoljon es bemasolom ide!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
Én kaptam tõlük mailt, hogy az automex vmit ellámázott, s hogy jövõhétre csúszik a dolog.. de amugy lejjebb olvashatsz errõl.

Jockey
jah és pls akinek megjön a hcgameres rendelés az írjon be valamit, hogy tudjam egyáltalán él e
kb amugy mikorra kéne megérkeznie?
nem 12e a megjelenés dátuma?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
BAHH
PLSSSS
LEGYETEK MÁR GONOSZAK😊
én tuti gonosz beállítottságu karit csinálok, hányingerem van az ilyne isten áldjoon utadon és védelmezzen atücsöktöl bogártól, és fény világítsa meg utadat dumáktol😊
egy gonosz gnome brawlerem volt bétába, tök jó kis darkos feelingû pályák vannak, meg a város is tök hangulatos, queynos ilyne tök átlagosan szépen néz ki, túl emberi😊
EVIL power😊 pl kasztváltónál volt egy rész, ahol be kellett fenyíteni pár muksót, mert különcködtek, és ott pl bezsélni kellett velük, és mindegyiket megpofozta a karim😊)))))
azon szénné röhögtem magam😊
queynosba ashámánom meg lámán meggyógyított mindekit aki mérgezve volt a 10es kasztváltó küldibe😊
iszonyat jól nézett ki ahogy a 20 centis gnomom lepofozta a kocsmárost, lehet ezt nem szeretni?😊

rend lvl16gnome brawler sponsored by Freeport maffia😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

b-type
én lennék egy.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem igaz...az Automex nem fizetett idõben, így nincs szériaszám a játékokhoz...talán a jövõ hétre lesz.Addig nincs EQ2 a csodálatos magyar forgalmazótól.
Nem megy valaki a hétvégén Bécsbe ?
Birk@
Nem lehet, elölrõl mindenki.

Birkus Maximus

Birk@
ill 1-2

Birkus Maximus

Birk@
én tudnék nagykeráron automextõl venni játékot, úgy 1-1 ezerrel olcsóbb lenne, csak az elsõ vásárláskor 80ezer felett kell vásárolni. Szal ha összejönne, megéré. Lennénk annyian? 8-10 játék

Birkus Maximus

ugytudom,nem,kezdés elölröl
kaptam végre levelet az elörendelésröl,inkább ne kaptam volna😞(((((((((((((((
Sáska
Tényleg, itt a bétás karikat tovább lehetett vinni retail-be, vagy mindenki kezdi elõlrõl?

Sáska
Hola!

Én is megrendeltem, remélem, mielõbb tudok jönni😊

@Birka: msn-en jelentkezz be

PTW
nekem eddig az SWG volt az egyetlen MMORPG-m azabaj hogy hamar beleuntam. Az EQ II-t nézegetve viszont nagyon fontolgatom hogy ezt is kipróbálom, nagyon tetszenek a szkrínek és ez végre egy igazi fantasy.

valaki aki nyomatta a betát tud róla valamit mondani?.. ebben is rengeteg foglakozás van, transzport stb?
thx

EDIT: ooohh most néztem meg a legutóbbi trélert... ez betette a kertkaput.. ahogy lesz pénzem megveszem..<#vigyor2>

nemhiszem,enis személyesen akartam atvenni a megrendelés szerint is
Lehet én is odamegyek és elhozom személyesen 😊))))

Bár még 1 cég telefonszámot se találtam,hogy felhivjam öket

Hummm..

Én postai utánvét rendeltem és semmit nem irtak vissza.De ismerõs is megrendelte és õ se kapott visszajelzést.

Lehet ,hogy csak azoknakm irnak vissza akik személyesen mennek be érte ???

mindegy akkois ottleszek,miko hozzak, penteken reggel dorombolok a Pálya utca 9-nél,addig mig nem adnak egy dobozt😊vagy minden arrafele tarto kamiont megallitok😊)
nekemse irtak vissza😞
MrStokes
Nekem irtak vissza miutan elorendeltem!

MrStokes
En itt rendeltem meg es szemelyesen fogok ertemenni az I. ker Pálya u. 9 szam ala:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=23&dirname=everquest2

Én is megyek, megrendeltem az automexnél jövö héten kb megkapom. Addig ugy is wow bétázok egy kicsit 😄
Sugam
hol lehet szemlyesen megvenni??(marmnit nem megrendelni)

Curze
Az egyik Timber, a másik Magus... csak a logó tökegyforma! :-)

Birk@
Most akkor jáccol vagy nem?<#vigyor><#vigyor3>

Birkus Maximus

magus
szurjatok be igazi ingame kepeket a jatekrol pls...

Birk@
Honnan szereztétek be a játékot?

Birkus Maximus

Timber
na mi mar jatszunk a Runnyeye szerveren es vagyunk gonoszok is meg jok is ^.^ Szoval akit erdekel az keressen ... lesz egy nagy nagy magyar guild ott ^.^ (sokan a cegtol is ott leszunk ^.^)

Remélem HCGameres rendelések meg is jönnek 😊))
Kicsit bosszantó,hogy legalább 1 mail-t nem dobnak vissza,hogy vették a rendelést

14 dolcsi körül ha jól tudom

Mennyi lesz a havi költsége?

Birk@
ill amúgy

Birkus Maximus

Birk@
Múgy skacok indulhatna vki gonosz karival is 😊

Birkus Maximus

Birk@
Királyos, automexnél viszonteladók vagyunk 😊

Birkus Maximus

Automexben lesz penteken mar elvileg. 1077 Budapest, Wesselényi u. 24
A HCgameren nem kuldenek vissza jelzest, de szerintem ok a dolog.
Btw en is meg rendeltem.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Sugam
jajj enis jovok eve2 re.bizti hogy megveszem annyira megfogottttt váá.
megyek megveszem a cdgalaxisba vagy ahol lehet kapni😊nem tudjatok hollehet kapni?

Sziasztok.

Na én is berendeltem a HCGames-nél remélem minnél hamarabb megjönn a Game 😊

Egyenlöre nekem se jeleztek vissza,hogy regisztrálták a megrendelést,ezzel kapcsolatba van valakinek tapasztalata ?