EverQuest 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azert ilyenek a kepek hanem a JPEG tomorites miatt ... csak az EQ2 menuje ... bahh ... az ingyenes honap max arra eleg, hogy beallits mindent a menuben a neked megfelelore ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Hazisarkanyom es en ^.^
Yipppiee!
Mikor kileptem a Matrixbol ... ^.^
A karakterem kb. minden normalis meretu karakter (human, elf stb) derekaig er ^.^
Majd szurok be par kepet ha gondoljatok ^.^
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
kb amugy mikorra kéne megérkeznie?
nem 12e a megjelenés dátuma?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PLSSSS
LEGYETEK MÁR GONOSZAK😊
én tuti gonosz beállítottságu karit csinálok, hányingerem van az ilyne isten áldjoon utadon és védelmezzen atücsöktöl bogártól, és fény világítsa meg utadat dumáktol😊
egy gonosz gnome brawlerem volt bétába, tök jó kis darkos feelingû pályák vannak, meg a város is tök hangulatos, queynos ilyne tök átlagosan szépen néz ki, túl emberi😊
EVIL power😊 pl kasztváltónál volt egy rész, ahol be kellett fenyíteni pár muksót, mert különcködtek, és ott pl bezsélni kellett velük, és mindegyiket megpofozta a karim😊)))))
azon szénné röhögtem magam😊
queynosba ashámánom meg lámán meggyógyított mindekit aki mérgezve volt a 10es kasztváltó küldibe😊
iszonyat jól nézett ki ahogy a 20 centis gnomom lepofozta a kocsmárost, lehet ezt nem szeretni?😊
rend lvl16gnome brawler sponsored by Freeport maffia😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem megy valaki a hétvégén Bécsbe ?
Birkus Maximus
kaptam végre levelet az elörendelésröl,inkább ne kaptam volna😞(((((((((((((((
valaki aki nyomatta a betát tud róla valamit mondani?.. ebben is rengeteg foglakozás van, transzport stb?
thx
EDIT: ooohh most néztem meg a legutóbbi trélert... ez betette a kertkaput.. ahogy lesz pénzem megveszem..<#vigyor2>#vigyor2>
Bár még 1 cég telefonszámot se találtam,hogy felhivjam öket
Én postai utánvét rendeltem és semmit nem irtak vissza.De ismerõs is megrendelte és õ se kapott visszajelzést.
Lehet ,hogy csak azoknakm irnak vissza akik személyesen mennek be érte ???
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=23&dirname=everquest2
Kicsit bosszantó,hogy legalább 1 mail-t nem dobnak vissza,hogy vették a rendelést
A HCgameren nem kuldenek vissza jelzest, de szerintem ok a dolog.
Btw en is meg rendeltem.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
megyek megveszem a cdgalaxisba vagy ahol lehet kapni😊nem tudjatok hollehet kapni?
Na én is berendeltem a HCGames-nél remélem minnél hamarabb megjönn a Game 😊
Egyenlöre nekem se jeleztek vissza,hogy regisztrálták a megrendelést,ezzel kapcsolatba van valakinek tapasztalata ?