2219
A képek elég jól néznek ki...
-
flipi #938 Runny nagyon lagos :|. es meg csak 8as szunti vagyok... Oggokra jojjon valaki... -
Arwenke #937 Runyn vagy te is mar? -
Arwenke #936 Runyn van a legtobb magyar, szvsz inkabb ott jatsz szerintem, de persze ha mashol jobban erezed magad akkor ott. -
#935 Edric néven megtalálsz, én is éppen Wailing Cavesben vagyok, tudunk partyzni, majd gyere -
Arwenke #934 Rouge az aki meele hatba szuros kari szvsz, a predatorbol inkabb a lovoldozos vonal lesz, assasin vagy ranger, a ranger bow az assasin pedig xbowt hasznal. -
Arwenke #933 Gonossz oldalon Airr keresd o be tud venni.
Amugy a guild neve Shide, ra tudsz keresni a tagokra ingame tuti segit valaki. En Pelgrin neven vagyok egy majd nem 13 rougeal, szolj ram, este 9-10 korul leszek, ha gondolod. -
#932 én maradok runeyon, nem volt lagosabb mint betába nekem, szal nekem megfelel a runneye
csinltam egy 11es bralwert Rendbetesz neven, most épp egy 9es scouttal küzködöm Hancurmanci neven
kérdésem is lenne: van a rogue meg a predator vonal: mi akülönbség kettő között?
ha én lyne hátbadöfködős emberke akarok lenni akkr melyiket valasszam?
nem találtam neten seholé normális leírást a skillekröl.. -
flipi #931 joreggelt... fel 8 kor fekudtem le ma addig gameztunk valami kulfoldi bandaval commonlandsben valami caveben :)... eleg komoly volt.
megyek csinalok egy kavet addig ha van ittvalaki akkor velemenyezzen mar...
ki hol van eppen, menjek runnyra 7essel vagy oggokra 15el...? -
#930 Sziasztok
Shoots neven vagyok runeeye szerveren level 15os cleric(gonosz), ha valakinek szukseg van healerre szoljon ram nyugodtan, plusz minusz 5 szint kulonbseg nem nagyon szamit. btw inquisitornak keszulok.
btw hallotam hogy elvielg van mar valami magyar guild is. mi kell ahhoz hogy csatlakozzon az ember_? ingame kit kell keresni ezzel kapcsoltaban? thx elore is, es talalkozunk freeport korul!
Bye
Shoots -
Callisto #929 Ha valaki játszott a World of Warcraft (Béta)-tal és az Everquest II-vel is, legyen szíves írja meg, hogy melyik a jobb úgy összességében és részleteiben (hangulat, grafika, hangok, sebesség, lag stb.) Köszi! -
#928 Mi a neved a játékban? -
Exi #927 Én a runnyn indítottam a karit, ott is maradok mert nagyon úgy tűnik hogy mindenképpen kétfelé szakad a csapat...
-
flipi #926 he Rob most nincs ts em inkabb jatszanek. megyek kajallok aztan jovok vissza addig talaljatok ki mi legyen... ird ide merre lesztek kb. 14 es sorcal vagyok. -
#925 Köszi! -
Entrery #924 CSak master szintut tudsz kiirni, egyébbként a personanál lessz. -
#923 Hogyan kell megjeleníteni a névnél ha kapok vmilyen "rangot"? Pl.: Hunter of undead, stb...
Mert már van pár és nemtom, hogyan kell kiírni. -
#922 én holnap leszek, ma már nem, addigra legyél lvl10 min :))) -
flipi #921 most kezdtem runnyn egy maget kene valaki aki szintugy most kezd, gyorsabban fejlodhetnenk... -
#920 Entery, 2 hetet jácottam Oggokon, hidd el, van különbség, nem is kicsi. A lag nem csak azt jelenti, hogy fél órát vársz, mert elakadt a packet valahol, hanem azt is, hogy egyparancs esetleg fél másodperccel később ér oda, mint ahogy jó esetben kellene. És ez harc közben nagyon kijött nekem, egyenlőre szerencsére csak commonlands-en. Egyszerűen mire megvárom hogy mi lett a H.O.-val, hogy nehogy elhasználjam feleslegesen a tauntot, addigra 2-3-at belémütnek. Szal lag van néha, de sokkal fontosabb, hogy hamár oda került az eleje, akkor legyünk minél többen, legalább is nekem. Flipi, 10. szintre 1 napa alatt eljucc, szal gondolj bele, ha hosszútávon évekig jáccik az ember, 2 hét semmi, ezért hagytam ott az ott viszonylag élen lévő karimat -
Entrery #919 A Runny attól hogy terheltebb még nem szarabb, mert ha túl sok játékos lenne egy zónában akkor újat nyit a server, nekem még nem fordult elő hogy lagzott volna. -
#918 no már kezd a tököm ki lenni vletek bazzeg:P
faszért kell patodni jobbra balra, én maradok runeye-n, tegnap este kezdteme gy karit most lesz 10...
birka mi a szart bénáztok? nem vágom -
flipi #917 jolvan en irok nektek de sztem nem kapjatok meg... -
#916 Szia!
Mi oggokon vagyunk. Huncutka és Robziehun néven. Warrior (11) és Priest(12)! Queynos-ban tehát a jó oldalon. -
flipi #915 lagos szarba uj karaktert kezdeni amivel a free honapbol 1 hetet elcsesztem ezekszerint :) hajraaaaa :) ... nembaj en maradok oggokon is... ha valaki uj karaktert kezdene runnyn akkor szoljon rogvest, csak akkor megyek. -
#914 Gyerebe és üzenj majd Airr-nak, ha gonosz leszel, sztem ő tud bevenni (gondolom van felvétel :) :) -
flipi #913 de most azert runnyzunk mert mindenki a szarabb szervert valasztotta? -
#912 Én szeretem a lanparty-n azt is :) -
flipi #911 es most kezded?
-
flipi #910 francba mar hogy mindig olyan jol el tudjatok donteni mi legyen... olyan mint egy lanparty amikor az egyik ezzel akar jatszani a masik meg valami tok masikkal aztan kulon gameznak utana meg az egyik jatszana a tok massal a masik meg azzal amivel a haverja az elobb jatszott :). -
#909 én a lvl 20/13-as karimat hagyom ott :) -
flipi #908 de akkor kezdhetek uj karaktert... :| -
#907 Flipi, gyere át Oggokra, a legtöbb ember már átment, szerintem gyere teis. Beszéltem HelpDesk-el, és kari transzferről a következő info van. A 3 legterheltebb szerverről el lehet menni, de nem lehet kiválasztani, hogy hova... (az egyik legkevésbé terheltre raknak) Szal Oggokról tuti nem... Runnyeye lagosabb, mint oggok (főleg Commonlands), de túl lehet élni, és mindenki ittvan... Gyere át és keress meg, Edric néven megtalál aki akar :)
üdv Reo Edric :) -
flipi #906 Ha oggokon van meg valaki, ezen a neven megtalal... -
najó #905 leálláss!!!grrr...:)
mar +220%-ba vagyok,de meg csomo kuldim van,addig nemmegyek a szigetrol meg minden kagylo megnemlesz meg a masik ize:)) -
#904 Köszönöm, ksözönöm és még 1x köszönöm! Már mindent végig jártam:-) -
#903 Szevasztok! Tegnap inditottam egy gnome mage-et a Runnyeye szerveren Xalderon neven. God bless the Queen! -
Zoidberg #902 Szia. Amint kijössz a North Quenos kapun és végigmész a hídon balra találod őket,nagyon közel...sajnos sokan vadásszák,és csak kevés spawnol.. -
#901 Hail!
Vki nyomja a Fighter II-es tréninget. Queynos-Antonica. Meg kell ölljek egy Darkpaw Gnoll Pup-ot. Merre vannak ezek a teremtmények? A gnoll barlangban vagy a pusztán? -
krisz073 #900 Ha jól tudom Dec 1-töl lessz elérhető a fizetéses szolgáltatás az Automexnél,de a weboldalukon még nem találtam semmi ifot erröl.
Nekem is csak a HS Gamerbe mondták ,mikor mentem be a Gaméért :)) -
pedrohsi #899 Nocsak, végre megjött Madzsar Pistán keresztül.
Szóval 3 napot vesz igénybe, hogy egy ilyen óriási csomag megtegye a Bp-Baja távolságot...
Egyébként a fedélen azt írja, hogy forintban is elő lehet fizetni. Ez most azt jelenti, hogy kikerülhetjük a 17%-os amcsi adót?