2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Entrery
    Valószínüleg most lettél Initiate hunter, a master még egy szint :)
  • silbor
    Nem kell kinlódnod vele. :o) sokan megvannyk nélküle is. Max majd másoktól vásárolgatsz egyedi tárgyakat. És persze később is ráérsz craftolni ha majd unod a hentelést.
  • genRob
    Megint kaptam Skleton hunter-t. Dobolt is meg minden de nemtom kiválasztani. Vagy nem a dobolás jelzi?
    Ez a dolog nagyon izgat engem:-)))
  • genRob
    Tehát mások ellen nem is ér semmit ugye? Mert van egy csontvázas is.
  • MrStokes
    Az egy specko tamadas a gnollok ellen (benne van a neveben :) )hasznald egeszseggel! :D
  • genRob
    Na nekem is azt írta ki de még csak 1x úgyhogy tuti nem vagyok master. De van egy varázslatom ami vmi ilyen Master's of Gnoll rage vagy vmi ilyesmi.
    Más: Mennyire muszály a bányász, betakarító, stb... skilleket fejleszetni? Egyáltalán ha én nem akarok semmit bányászni, betakarítani, gyártani, stb... attól azért lehet játszani nem? Úgy értem ezek nélkül is lehet ugye? Csak harcolni és küldetéseket teljesíteni. Mert én nem akarok tovább ezzel pöcsölni. Unom.
  • Entrery
    Hunter of Gnollst fog kiirni, de ahoz master hunternek kell lenned :)
  • MrStokes
    Ezt igy special nem tudom neked megmodani h mit fog kiirni, mert hogy meg en sem jarok ott... :D
  • genRob
    Aha. Tehát Majd azt fogja kiírni, hogy Master of gnolls?
  • MrStokes
    Amig a titulusod szintje nem master (hanem mondjuk initiate), addig elvileg nem tudod bevalasztani! Amugy sztem tok jo a hangeffekt hozza, amikor megkapod a titulust!
  • Joi
    TNX :)
  • pedrohsi
    Egen, a webkártya tökéletes ilyen tranzakciókra. nagyjából 3700 fötöt vonnak le a 17,5 százalékos amerikai adó miatt.
  • Joi
    Sziasztok!

Én is megvettem a játékot, remélem beválik :) Kérdésem volna, (nem tudom van e már valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban): Későbbi havi díjakat OTP-s Webkártyáról tudom rendezni? Elfogadják a forintot is róla?
  • silbor
    ok. köszi
  • Timber
    oda akar ertelmetlen szoveget is megadhatsz ... csak azert van, hogy ha majd jatszani akarsz fizetve akkor ne kelljen megint felmenned stb stb meg automatikusan fizet helyetted ha arra kerul a sor (es akkor nem marad ki 1-2 nap amig elfogadjak a kartyat)
  • silbor
    hophop egy kérdés. ha megveszem (megvettem) a játékot akkor hogyan használhatom ki az 1 hónap free részt??? mert telepítem, benyomom a cd-key-t és azután kérdezi h. mivel akarok majd fizetni? hmm.... nem lehet kipróbálni csak akkor ha megadom a kártya számomat?
  • Timber
    en rendszeresen hasznaltam Macro Express-t grindelesre pont azert mert havidijat fizetek erte es szeretnem kihasznalni az idot. Ezert mikor jatszom nem azt akarom csinalni, hogy monotonon klikkelgetek meg nyomogatom a gombokat, hanem szeretnem kielvezni a jatekot. SWGben pl. 13 oranyi grind kellett ahoz, hogy a Novice Artisanbol Master Weaponsmith legyek ... ez a 13 ora ha ott ulok elotte akkor majdnem egy heti jatekom veszi el ... ami a fizetett honap egy negyede. Ugyanigy vagyok EQ2ben is, hogy amig alszom addig kihasznalom az idot es az en kis MacEx szolgamat dolgoztatom. Szerintem ez abszolut normalis, mivel fizetett idorol van szo es semmi elonyt nem ad (csak azt, hogy nem kapok klikkgorcsot az elso 2 ora utan ^.^)
  • genRob
    Hunter of gnolls lettem. Kiírta pisrossal de nemtom kiíratni a Personnál. Miért?
  • semo1
    Én is azt néztem
  • Since
    Ha már valaki mmorpg-vel játszik minek kell botozni? Ugyanis havidíjat fizetsz, és nem jobb hogyha kihasználod az időt? :) Ha még Diablo2ben botozol vagy hasonlók akkor még megértem de mmorpgben...:)
  • Birk@
    Makrókkal nem lehet se skill-t, se spell-t se semmi ilyesmit aktiválni, éppen ezért... Az EQ2-n kívűlálló progik meg 3rd-party programnak minősülnek, szal jobb kerülni őket
  • najó
    macrok vannak,de az legalis szerintem
  • BEAST #956
    persze ez igaz :) de nemtom ... ezt irták hogy eq2 bot :)
  • Arwenke
    Sok ertelme sincs, mivel tok mas a jatek mint az L2 ahol minden csak grindrol szol.
  • Arwenke
    Nem kell, anelkul is tudom. Egyebkent aki botot hasznal az mi fasznak jatszik, mindig utaltam az ilyan faszsagokat es nagy szoktam orulni mikor bannoljak oket, mint ahogy eq1ben is jo pr ilyan volt. Nem bot miatt mert akkor meg nem volt olyan. Egyeb irant en meg nem lattam botot EQ2ben, mivel nem is igazan erri meg, de mind1.
  • BEAST #953
    nézz utána ^^
  • Arwenke
    EQban nincs bot es ha probalkozol siman permanes ban kapsz kapasbol, ez nem L2.
  • flipi
  • Exi
    Modemmel nem veszem észre? LOL :)
    Tudod, játszottam neten ilyen-olyan játékokkal kb 1 éven keresztül modemmel, aztán 2 évig ADSL-el, most szükségmegoldásból van megint modem, hidd el tudom milyen a különbség. ADSL-el eleve egy 100assal kisebb a ping és nem érzékeny a zavarokra, ennek ellenére NEKEM úgy tűnik hogy semmi lag nincs, legalábbis a játékélményt nem befolyásolja, még csata közben sem. LVL11 warrior vagyok egyébként Faszakasza néven.
  • BEAST #949
    hehe l2 topicba meszurtak 1 jo kis "ebay" oldalt :P 100% eq2 guide már kaphato jah és bot is jár hozzá :D hajrá :DDDDD
  • Birk@
    jaja guide engem is érdekelne :)
  • semo1
    Tud valaki 1 linket ahol + van guide?
  • genRob
    Lehet modemmel nem veszed észre.
  • genRob
    Oggok. Flipi, összehozzuk a találkát. Holnap olyan 21.00-tól tudok csak lenni de ment privi.
  • flipi
    majd az szoljon aki 10es szint kornyeken menne a the sprawls fele.

akkor megyek en is. addig oggokon vagyok.

[email protected] msneljetek azt meghallom.
  • flipi
  • Arwenke
    biztos, en csak sajat tapasztalatom mondom, nekem adsl van azzal nem vezses, persze van amikor laggosabb.
  • Exi
    én most éppen 56k modemmel nyomom runyn, és tökéletesen játszható, még csak nem is zavaró a lag
    nemtom miért nyafognak sokan hogy lagos...
  • flipi
    szamit hogy ki honnan netezik, tudod, nem mindenkinek ugyanolyanok a pingek azonos serverre...
  • Arwenke
    en nem vettem eszre ezt a nagy laggot, de te tudod.