2219
A képek elég jól néznek ki...
-
papi82 #1338 Skacok nincs véletlenül eladó Everquest 2 mert a trialt most próbázgatom és nagyon állat.
Msn címem: [email protected] -
#1337 Egyelőre biztos jó lesz, bár a városok szoktak szaggatni. :) Majd később, amikor elkezdődik az igazi effektparádé (nagyjából lvl 30-35 után), akkor lesz kevés a gép. :( -
#1336 aha, köszi, nagyjából jónak tűnik az alább említett dolgok leszedésével (árnyék + specular lights) a textúrák maxon vannak meg a lényegesebb dolgok, bár esélyes, hogy ez nem lesz mindig így, még csak most értem Qeynos-ba ^^ -
#1335 Érdemes szórakozni az opciók között a beállításokkal a High Quality - Extreme Performance között.
Azonban el kell mondanom, hogy egyelőre NASA gép kell hozzá. Nekem 3 Ghz P4, 1 GB 500 Mhz RAM, X800XT van a gépemben és bizony ha csata van, akkor high performance-ra kell tennem... :) -
#1334 van valakinek valami tippje a grafikai teljesítmény javítására? az árnyékokat már leszedtem és a Specular lights-ot is.
(2.4 P4, 1 giga ram, 9600 Radeon) -
#1333 Asszem 120 ft. :) -
#1332 K&H-nal mibe kerul a web(net)kartya havi dija? -
#1331 Én a magam részéről a K&H banknál csináltattam. Ott tök egyszerű az egész. Bemész, nyitsz egy bankszámlát. Ehhez kapcsolódóan van egy virutális, CSAK internetes vásárlásra alkalmas kártya is. Tehát az egész a te saját bankszámládhoz kapcsolódik. Annyi a különbség, hogy a sima kártyával tudsz pénzt felvenni, vagy vásárolni, ezzel pedig neten vásárolni, előfizetni, rendelni, stb...
Az EQ2 havidíja 15 dollár + némi adó, olyan 17,2 dollárra jön ki. Ez havonta kb. 3200 Ft.
A gamecardot nem ajánlom, mert az Automex épp most szart be, és ők hozták, ha hozták. Tehát nem jó, mert ha épp nincs az országban, akkor nem tudsz játszani vele. -
#1330 igenigenigeeeeen
ja és köszönöm a segítséget! -
#1329 na, talán most jó lesz, kettessel kezdődő számmal elfogadta. -
#1328 állandóan ez a felirat jön, akármit próbálok :(
-
#1327 de nem fér ki ennyi!!! 16 karakter fér ki összesen, a kötőjelek már nem. és eddig mindig 16 karaktert próbáltam beírni, de semmit nem fogad el :((( -
#1326 Stop. Az a 117 kezdetu nem a KARTYAszamod, hanem a SZAMLAszamod!
Kartyaszamodat valszeg akkor ugyanugy 1 het vagy mikor kapod meg. Akkor kezdesnel adj meg fake szamot, ugyanis itt kartyaszam kell. Ez asszem 16 jegyu, es talan mukodik az 1234-1234-1234-1234.
Probald mar ki. Aztan, ha megvan a valodi szamod, akkor modositod arra es kesz. Az elso honap alatt nem fog megprobalni levonni a SOE, ugyhogy jo a hamis szam is, de a regisztraciohoz meg persze kotelezo. -
#1325 ja amúgy most vettem a játékot, tehát még nem nyomtam a 30 napot, egyáltalán nem is láttam még a játékot (csak videókon) -
#1324 próbáltam regisztrálni master carddal is, de mindig azt írja, hogy invalid card :(
lehet, hogy az elején lévő 117-es számot nem kell odaírni? illetve van a két hosszú szám közt egy kötőjel, ami már ki sem fér. -
#1323 Ugyanis, ha most regisztralsz, akkor akar fake bankszamlaszamot is megadhatsz, amig elkeszitteted a webkartyadat. Akkor kell modositani az igazira, ha elkezdodik az elso "fizetos napod".
De ha mar megvan a webkartya szamod, akkor nem erdemes szorakozni vele, regisztralj, ird be, a tipusa MASTER CARD legyen, szamlazasi cimet kerdeznek meg, asszem, nincs jelentosege, de add meg ugyanazon cimed, amit a bankban, a folyoszamadhoz. -
#1322 Asszem nem gond, ha fizikailag nincs meg a kartyad, ha a szamlad mar megvan.
Te meg most fogsz regisztralni, vagy mar lejatszottad az ingyen 30 napot? -
Kurgan #1321 Hali!
Amúgy az ingyen 30 napot aktiválják ha látják hogy pár napig nem lépsz be... -
#1320 valaki lécci írjon pár sort, aki szintén webkártyát használ vagy használt valaha ilyen célra! -
#1319 sőt, még egy dolog: magát a kártyát ugye még nem kaptam meg (az egy hét kb., mire elkészül), de a webkártya megvan, és pénz is van rajta. lehet, hogy a regisztrációhoz magának a bankkártyának is meg kell lenni? -
#1318 ja és nem probléma-e regisztrálásnál, hogy ékezet van a nevemben? -
#1317 elnézést a lámáskodásért, de újabb kérdéseim lennének:
megcsináltattam az otp-nél a webkártyát, utaltam rá pénzt. de az everquest regisztrációnál meg kell adni olyan paramétereket, amikről semmit nem tudok: például ez most milyen kártyának számít? (visa, mastercard, vagy mi...???) ja és arra is rákérdez, hogy meddig érvényes a kártya, ezt sem tudom. egyáltalán a credit cardot válasszam vagy a global collect-et? kezdek megőrülni már ettől a macerától :( -
Entrery #1316 Én a K&Hnál csináltattam és úgy e,lészem hogy csak egy lakossági számlát kell nyitni hozzá, amire min 5000 Ftot kell rakni, és 5-600 Ftért igényelni hozzá egy internet kártyát aminek 100-200 Ft körül van a havi díja. -
#1315 Van mas banknal is ilyen lehetoseg. Most benn vagyok mar a munkahelyemen, es rakerdeztem kollegamtol, aki a CIB-nel van. Ott is ingyen lehet csinaltatni, es csak 499 HUF a havidija. Ha azonban meg erre a szamlara havonta legalabb 50 ezer HUF utalas erkezik, es legalabb ket kozuzemi szamlat innen fizetsz, akkor a havidija mar csak 99 HUF! -
Lupis #1314 hupsz félrenéztem^^ -
Lupis #1313 1200 még az olcsó kategória ,nézd meg a wow-ot az pl 3k :( -
#1312 Azert gondolj bele az 1200 Ftos havidijba ami egy evben 14400 Ft, ami szerintem kicsit huzos... -
#1311 köszönöm szépen, akkor holnap asszem be is ruházok egyre :) (mert gondolom holnap sem lesz még game card) -
#1310 Megcsinaltatasnak dija nincs, es minimum idotartam sem, barmikor megszuntetheto! -
#1309 Ez az OTP-s dolog ugy nez ki, hogy lesz egy elektronikus szamlacsomagod, amiben van az alap otp-s bankkartyad/szamlad, lesz egy megtakaritasi szamlad, amin lekotes nelkul eleg jo hozamot lehet elerni, valamint egy web-szamlad, amirol mindenfele netes fizeteseket tudsz eszkozolni.
Sms-ben mindig ertesitest kapsz az egyenlegrol, otthonrol fizetheted a szamlaidat a netrol, szoval nagyon praktikus.
Ennek azonban 1200 HUF a havidija. -
#1308 köszönöm szépen a tippet! és ezt ha bemegyek egy otp-be megcsinálják ingyen vagy van valami alapdíja a kártya megcsináltatásának? és egy utolsó kérdés, hogy van-e minimum időtartam, ameddig igénybe kell vennem a kártyát vagy bármikor megszüntethető? -
#1307 Mert altalaban a dombornyomott kartyakhoz havi 150-200 rendszeres fizetesi utalas kell. -
#1306 Jo, de ha mar mmorpg-re adtad a fejed, akkor csak utananezel, nem?
Nah, ne erts felre, nem "kotozkodni" akarok.
Nincs megfelelo bankkartyad? Dombornyomott kellene, vagy valamilyen webkartya. Sztem legtobben az OTP webkartyat hasznaljuk az internetes fizetesekhez, erdemes megcsinaltatni, arrol fizetheto! -
#1305 valaki tudna tippet adni, hogy melyik banknál érdemes kártyát csináltatni, ha kizárólag ehhez szeretném használni? és van-e valami minimum összeg, amivel fel kell tölteni?
előre is köszönöm a választ! -
#1304 nincs rajta a dobozán, itt van előttem. az van rajta, hogy `30 nap ingyenes játék, a TOVÁBBI futtatáshoz havidíjat kell fizetni`. -
#1303 Nem felejtik el kozolni, rajta van a dobozon, hogy fizetni kell erte. Ha meg elkezdesz egy mmorpg-t, sztem erdemes elotte megtudni, hogy mi szukseges hozza. -
#1302 ho llehet hozzá game cardot venni, ugyanis én ma megvettem és nem megy game card vagy bankkártya nélkül. annyira imádom ezeket az ingyenes 30 napokat, csak ilyen apróságokat felejtenek el közölni -
#1301 Pfuuuuu az őgy Jarl.....::))
Inkább engem keresetek én előkeritem az illetőket....:))
Láma Jarl soha nincs itt mikor kellene..:))
Bocsi csak egy kicsit felöntöttünk a garatra a barátaimmal...:))
Valoban szerettel várunk minden rpg rajongot...:))
Kezdők bátran keressenek meg bármelyikünket,szivesen kisegitjük...:))
Bár néha még én is táőmaszra szórúlok,igaz Jarl...:)
Mindenki legyen rosssssssz...
Hali
Hanczur -
#1300 Hű, látom hogy azért itt van egy kis élet. :))
Nem fejtem ki, hogy az eq2 miért jobb, mint a wow, mert tök fölösleges. Aki szereti a komoly, összetett játékokat, az úgyis az Eq2-t választotta. Én is, ott porosodik a collectors wowom a polcon. :)
Kis magyar közösségünk a Runnyeye szerveren van. Aki úgy dönt, hogy elkezdi az eq2-t (7990,-ft az alap, ebben egy hónap game van, utána kb. 3000 Ft havonta a játék), az mindenképpen a magyarokhoz jöjjön, ha akar.
Egy nagyon jó társaság jött össze, akik itt vannak, mindenki Eq2 rajongó, tehát a létszám már garantált. :)
A kezdő játékosok amint kijönnek az alapszigetről, küldjenek egy üzenetet az alábbi játékosoknak (használata: /tell XY):
Freeport (gonoszok városa):
-Diaber
-Entrery
-Jarlaksle
Qeynos (jók városa):
-Seryna
-Heppe
-Szaffi
-Dozer
Ők a leaderek-officerek, ők tudják bevenni a guildbe az új emberkéket..)
Közülünk szinte mindenki megtalálható minden nap. :)
A sziget trial elvileg 2006 márciusig tart, tehát 1 éven keresztül.
Minden játékost szeretettel és egy adag kezdőpénzzel várunk. :))
-Jarlaksle- 43 wizard, Freeport, Runnyeye :))
-
Dimitri #1299 okés kösz.
ez még nagyából el is viselhető. :D