2219
A képek elég jól néznek ki...
-
pedrohsi #1298 15 dollár, plusz a 17,5 százalékos adó, mert EU tagok vagyunk. Ez kb 3300-ra jön ki. Asszem Automexnél van gamecard, de az sem óccsóbb. -
Dimitri #1297 Mennyi a havidíja az everquest 2-nek? -
pedrohsi #1296 Letöltheted a játékot fájlcserélővel is (ha tényleg az, kb 4,5 giga, 2 dvd-ben), a játék amúgy is frissíti magát, és letölti a hátralévő frissítéseket, és kiegészítéseket.
A trial tart még asszem, a hivatalos oldalról 2 kattintással eljuthatsz a megfelelő helyre.
Egyébként eladó egy használt Everquest 2, magyar dobozban, minden cuccával. Az ingyenes hónap már rég lejárt, 21-es szintű Paladin van rajta a Faydark szerveren. Ára 4,5k. Nem Pesti, de áprilisban megyek Pöstre, és a kódot neten is elküldhetem, ha kifizeted. -
#1295 most hogy van ez a trial? kell hozzá a játék is?, abból van demo is?, vagy jó pl. az is, amit letöltök filecserélővel?
köszi -
Dimitri #1294 amikor megveszed elvileg 30 napig ingyen játszol (hagy örüljön a gyerek :D) majd vehetsz talán vmi kártyát vagy valahogy bekell fizetni.
ez az ingyenes béta : EverQuest II Trial of the Isle tart még vagy ezzel most mi van? -
#1293 Ezért a játékért hol kell fizetni és mennyit? -
#1292 szerinted?.... -
#1291 Ez is havidíjas? -
Dimitri #1290 egyébként nekem meg az a véleményem az mmorpg-kről hogy egy nagy faszság
fizetsz egy rakat pénzt azért hogy nem is biztos hogy megy. Még a havidíj nélküliekkel eggyet is értek de a 6-7000 ft-os havidíjakat én sokallom személy szerint ezért inkább maradok monjuk a morrowindnél. -
Dimitri #1289 az én problémámon senki nem tud segíteni ?? -
Dimitri #1288 lehet olyan game is onlájn :D játszható aminek van single része is .
amúgy massive multiplayer only (vagy online) role playing game szerintem. -
#1287 Azt pontosan én sem'tom mit jelent az MM de különbséget tudok tenni:) -
#1286 Multimedia online roll playing game rulez! -
#1285 Amúgy van magyar rajongoji honlap?:)
Gondolom igen.
Amúgy ki volt az az okos aki azt kérdezte hogy van-e single player?
Nem tudod mit jelent az MMORPG?
Az RPG na az a single player de az meg nem online. -
Dimitri #1284 passz. nem tom megnézni megy e vmilyen szerver .
a játékba ha rámegyek a playre akkor kapcsolódik valami zone serverhez meg töltöget egyéb dolgokat de ha ezeket befejezte akkor viosszadob a karakterhez :S -
pedrohsi #1283 Jujj:) -
Dimitri #1282 mien szerver ?
aztat hol kell elindítani ? :D -
pedrohsi #1281 A szerver megyeget? Mert lehet hogy épp leállt, vagy tölt, azért nem indítja el a gamét. -
Dimitri #1280 előre is kösz a segítséget.
-
Dimitri #1279 Üdv!
Nagyok kezdő vagyok az mmorpg-k világában és először ki szerettem volna próbálni mien is ez az egész.
Leszedtem a 15 megás everquest 2 trial of the island nevő gondolom nyílt béta vmit.
felrakom szépne felrak 1.5 gb-oT ahogy annak lennie kell.
Eljutok a karaktergeneráláshoz és ott meg vagyok lőve.
hiába nyomom a play-t töltöget magának vmit és utána beadja a karaktermenüt és kész. -
Entrery #1278 Elég lenne, ha very high performancet használnál. -
Lord Speedyus #1277 Hello mindenki!
Csak úgy érdeklődnék, hogy 738MB DDR 400MHz-es memória elég lesz arra, hogy Queynosban két lépésnél többet tegyek 5 percenként? Mert most 512 MB van, és kb.: annyira futja. Kibírhatatlanul swappol a városban... -
#1276 no comment...relog -
Entrery #1275 Nincs -
Realtibi #1274 a játéknak van single player része? -
Entrery #1273 Az igaz hogy 1-2 ora alatt lassu lessz, de egy reloggal gyorsan megoldhato. -
#1272 az elso 5 zonazas az lehet ... de egy ido utan a nagyon sok RAM is betelik. Es az EQ2 erosen memory-leakes ...
Az eleg RAM ... hat en 1.5 GB Dual Channeles RAMal jatszottam es nem volt az 5 mp. -
Entrery #1271 A csapaz mostmar minden esetben egy instancedbe kerul es ha eleg ramod van 1 zonazas kb 10 mp.
-
#1270 oszinten megmondom sosem tartottam nagyra a SOE-t. De amit az utobbi idoben muvel az egyszeruen a szanalmas kategoria legmelyebb bugyraba fer el. Megertem, hogy ketsegbeesetten probalnak elofizetoket szerezni, hisz a WoW megjelenesevel az EQ2 elofizetok szama igen jelentosen megcsappant. Azt is megertem, hogy probaljak igy-ugy hypeolni az amugy nem tuljora sikeredett EQ2-t, olyanokkal, hogy 1100 uj quest es 350'000 elofizeto. Ezeket -ugy velem- mindenki aki egy kicsit is kepes az elgondolkodasra, nem fogja megenni hiszen: -1100 uj quest: az annyit jelent, hogy a surgosen elorehozott megjelenesi datum miatt ennyi quest kimaradt az original releasebol. -350K elofizeto: ez nem minosul olyan nagy szamnak a nevesebb MMOk koreben, pl. a WoW eseteben ez _csak_ az europai elofizetok szama.
Viszont ami totalisan felhaborito az a kovetkezo reklamszoveg: "Why would you go to WOW?" mely atalakul ebbe: "Why would you go to a World of Waiting?" Ez ugyerzem egyertelmu, hogy celzas a WoW queue rendszerere ... ehez megint csak annyit fuznek hozza, hogy EQ2ben mig egy varosreszbol atertem egy masikba (mondjuk Bubbleshirebol South Qeynosba) az tovabb tartott az allando loadolgatasok miatt mint a WoWban a leghosszabb varakozas a queue miatt, amivel eddig talalkoztam (12-15 perc volt Febr. 12-13-an ... azaz a megjelenes utani napokon). Ezzel szemben EQ2ben egy-egy zone kozott olykor varni kellett 1-1.5 percet is. Arrol nem is beszelve, hogy nemegyszer esett szet a csapat olyan miatt, hogy nem engedett be ugyanabba az instance-ba amiben a csapat fele volt.
Szoval csak annyit tudok mondani ... SOE ... Savanyu a szolo? -
Realtibi #1269 lelehetszedniaa gammát valamelyik warezról? -
Realtibi #1268 a játéknak van single player része? -
Entrery #1267 K, most lepek be :) -
#1266 :DD bemegyek gémbe megkereslek ott -
Entrery #1265 Sugamos, ird le pls ujra a magyar server cimet vagy forumat mert a multkori link amit adtal valami 3dvel foglalkozo oldalra vitt :) -
#1264 ment! -
#1263 Sugam dobd má meg a mailed ha van. OK?! -
#1262 addig nem hal ki amig mi irunk ide :) -
#1261 igen kihalt es a budo se el szal nicns elet midenki jatszk vagy wowozik :) -
Kyan #1260 mivanmár? kihalt ez a forum? -
#1259 Eladó egy Everquest 2 aktivált accountal gamecardal feltöltve!
Hívj fel ha érdekel:
06203915449